World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
De nem is tagadják 😊

Igaz, azt sem, hogy ma, mikor belépek 10000G vár a postaládámban <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ja tudom. Felcsillant bennem a remény 2percre 😞
De mind1 :-)
Botond
Nehéz volt megtalálni. :-) Fõoldal elsõ hír. :-)

"Upcoming Character-Transfer Service
On top of our efforts to evenly disperse our player population through coordinated realm transfers and migrations, we've begun testing our paid character-transfer feature. Scheduled to go live this summer, this feature will allow players to move their characters, within certain restrictions, to a realm of their choosing. This means that players will now be able to join their friends on other realms without the need to wait for a pre-set mass realm transfer. In addition, this will also contribute to a balancing of the player load from realm to realm, which again is a specific way for us to reduce realm queues and lag. We know that many players are eager for this service to be implemented, so we'll share further details as soon as more information becomes available."

Ebben szó nincs eu-us konvertálásról és karitranszferrõl.
Nem kell bántani. 😊 De kösz, meg közben megtaláltam az infót róla
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=8141169&p=1&tmp=1#post8141169
Upcoming Character-Transfer Service
Azér kösz. Továbra is reménykedem hogy van aki cserél 1szer😊
Botond
Kamuzott. Nincs ilyen,sosem tervezték. 30ezer hozzászólással ezelõtt ki lett vesézve a téma.
Botond
Íme a mintapéldája annak hogy kell kamu híreket generálni. Amirõl szó van az az,hogy egy EU szerveren lévõ karaktered átviheted egy másik EUs szerverre "bizonyos megkötések mellett" pénzért. Vagyis ebbõl világosan kiszûrhetõ,hogy ezentúl a kari transzfer úgy fog kinézni,hogy elviheted a highpop szerverrõl lowpopra a karid,de akármelyik lowpopra és cserébe ez nem lesz ezentúl ingyenes.

Felmerül a kérdés,hogy rosszindulatból szívatod a srácot ilyen kamu információval vagy csak végtelenül buta vagy.
Szóval elméletileg áttesznek EU-s szerverre, ha kiperkálok egy minimális összeget? Mert gondolom nem egy másik játék árát kell kicsengetni. Errõl vmi linket tudsz ahol van infó? Nagyon megköszönném.
BEAST
nekünk a Might és az Arcanist esik ennyire ... az szinte biztos hogy kaszt függõ ... rendszerint hunter a leader , akkor sok might és arcanist ... néha warrior , akkor sok rogue és lock cucc ... amikor rogue sok paladin és pap cucc esett ... lehet nem is függ tõle ... de eddig ezt vettem észre

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Most akarjak nyaron bevezetni azt a dolgod hogy odaraknak ahova akarod de fizetni kell...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Volt ra teoria hogy ha pl hunta megyen be elsonek akkor tobb hunta cucc esik MC-be. Bar szvsz ez nem igy van.

Nekunk pl volt ket MC egymas utann amikor 5 majd 7 darabb GS item esett. Aszituk hogy mennyorszagba vagyunk. Azota eltelt 3 MC es csak 3 gs volt osszesen. Bahh 😄 regi szep idok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

US account EU-ra átvitele lehetetlen us-eu game átállítás lehetséges de azzal sz***-t sem érsz sajnos nekem is ez lenne a problémám ezért is írogatok mindenféle fórumokba hogy us-em eladó és cserélném eu-sra még rá is fizetnék kicsit, de ujabb összeget játékért kiadni nincs pénzem. blizzard nem tom miért nem engedi az átvitelt sztem nem halna bele. karihúzás tényleg hülyeség mert nem tapasztalod ki a karaktert 60-on mennél vhova 10-ed annyira sem leszel vele hatékony mint amennyire lehetnél. aki felhúzná gyorsan sokat kér érte egy átlag (nem atom kocka) embernek meg min egy hónap sztem.
Na mármost nekem ebbõl a következõ derül ki, javíts ki ha tévednék,

- minden mobnak van többféle loot táblája, amin több cucc van, különbözõ esélyekkel
- azt hogy melyik loot táblát használja, az akkor derül ki, amikor az elsõ ember belép az instába

De igazából az nem derült ki sem az "ex GM" sem a "blue" postból, hogy milyen matematikai algoritmus választ mi alapján a loot táblák közül. Ezen túl nem hiszem egy sima ügyfélkapcsolati munkatárs (GM) különösebben beható ismeretekkel rendelkezne (rendelkezhetne) a program valóságos mûködésérõl...

Tehát igazából nem vagyunk elõrébb, a nép azt szeretné tudni, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy ne folyton druid cucc essen, hanem a +20-as vörössárkányok ellen felszentelt rúnakard, de az meg nem derül ki, csak az, hogy a progi mikor dönti el azt hogy most druid sityak vagy druid cipõ essen.

Sephi
Nekem amiota A Tell Track Addont hasznalom azota nincs ilyen bajom 😄

Botond
Jaja,a papnak a combat logja megszökött nekem is. Reinstall segít sztem, mivel az ilyen dolgokat a kliensben raktározza nem a szerveren. Vagy elég azt a könyvtárat törölni amiben ezek a beállítások vannak. Csak nem tudom melyik az,szal csináltam kézzel új combat logot. <#gonosz1> Ja és ez még 1.8ban történt,szal nem új találmánya a 1.10.2nek.
nekem is elõfordult. Miért lehet?

TDC Geronimo
Nekem pl combat log tûnt csak úgy el

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Devil_Gy
Semmi lehetõség nincs arra hogy us acc-ot eura átvinni?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Sound
elöször is antgecc-nek köszönöm hogy megvédett!WIldor értem mire gondolsz, de tudod szerelmes vagyok a rogue-ba, van már 2 60as NE rogueom a kul tirason.Szeretnék egy 60 UD rogue-t is, de most nincs rá idöm, és kettö rogue után az ember, már csak a raid instákat élvezi, meg igazság szerint mindigis álmodtam egy UD rogue-rol, csak haverom megvette a WOW-ot csinált egy karit a kul tirason az alli oldalán, és miután én is megvettem, mivel oszt.társak vagyunk, utána mentem😄remélem most már érted mire gondolok!

The Garrett
-g 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
masnak is van olyan, hogy peccs ót neha fogják magukat és eltunnek a chat ablakok?

CSak a main chat window marad, ami alapbol is ugy van, a többi ablak amit esetleg csinalok rendszeresen eltunik, es tehetem ki ujra amig eleg idegesito.
Ha viszont az ablakokat dokkolom a main chat window-ba, akkor nem tûnnek el Oo

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
Vannak ilyen emberek... itt a fórumon is <#mf1>
Sephi
Most miert....nekem van ismerosom akinek ugyanazon a szerveren harom 60-as papja van baszki. Egyik holy masik shadow es a harmadik meg csak ugye. Mas kasztot ki sem probalt. Habar most akar egy rugot...

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ugyanmár nem olyan bonyolult ez a játék, sajnos...

Botond
Beírtam egy 54 soros kommentet,de sztem aki ilyeneket ír,abba kár az ész,szal kitöröltem.
Devil_Gy
Mibõl gondolod?
Már kaptam is privit! 😛

én is anno elkezdtem felszintezni vek'nilash-on egy ud mage-et, aztán a 16 szinten rájöttem, hogy geci unalmas lenne újra eltolni 60-ig egy mage-et.
gondolkodtam szintén ugyanitt egy ud rugón is, de aztán jobban belegondolva okádnom kellett az ötlettõl, hogy még egy újabb ud rugót csináljak...
csináltam ezek helyett inkább egy warlock-ot és az tök más volt, azzal jó volt játszani, mert olyan class volt, ami elötte még sose volt nekem...

de még 1 mage-et vagy rugót 60-ra... ááá... ki van csukva, egyszer is több, mint elég volt...

szóval valahol megértem a srácot, HA olyan class kéne neki, amibõl már volt neki elötte 60-as...

Botond
Semmi gond nincs ezzel. Végülis a szabályok azért vannak, hogy megszegjük õket. Jó életfelfogás, gratulálok!
Botond
CD Galaxis, Média markt, ilyesmik tudnak. De nem hiszem, hogy rádpriviznek.
csak ezzel az a baj, hogy lesz egy 60-as karija, amit nem tud kezelni.
lehet, hogy hülyeség felszintezni a karit 60-ra, de pont az benne a lényeg, hogy a mobokon be tudod gyakorolni a kari képességeit, ki tudod alakítani hozzá a neked legjobban fekvõ billentyû-kiosztást, s mire elérsz 60-ra meg tudod majd jó eséllyel mondani, hogy mit érdemes használni milyen szituban és mit nem...

enélkül az lesz, hogy lesz egy 60-as karid, s nem fogod tudni, hogy a fele skillje mire való, meg hogy mikor használd...

pl. gondolj bele, ha mondjuk én megvenném a te 60-as priest-ed... halvány lila fingom nem volna róla, hogy akár csak egy 5 fõs instában is, mit mikor pakoljak a tankomra, bwl-rõl meg inkább ne is beszéljünk...kb. azt se tudnám, hová nyúljak a priest-ed skill-jei között, hogy ne nyúvadjon ki seperc alatt a tank...

bár ez privát véleményem volt a témával kapcsolatban, s ofcoz ez nem vonatkozik arra a variációra, mikor olyan class-t kéne felszinteztetni, amibõl már volt x db 60-as elötte.

Devil_Gy
HI!
Van esetleg olyan aki eladna vagy tud eladó eu wow-ot? karakter nem lényeg. csak a játék kellene. Privizzen rám plz árral!
Thx.

antgecc
Nem vágom, miért kell fikázni egy olyat, aki felhúzatná a kariját? Mi a picsa bajotok van vele? Tán irigylitek, hogy van rá pénze? Vagy mi fáj nektek ebben? Több ilyen volt már itt, és állandóan a fikázás megy. Talán nektek még van kedvetek kvesztelgetni, egyesével mobokat ölni? Kurva izgalmas lehet... Én is akarnék egy 60-as warriort a többi mellé, mert szivesen játszanék vele, de hogy felhúzni 60-ra nem fogom, az hétszentség, mert nem ér annyit! Had legyen a srác dolga, hogy mit csinál wowban...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

magus
ha ennyire tudjak hogy mi a baj akkor havi 13 euroert miert nem tudjak megcsinalni?

magus
questekkel

fel van veve videora allitolag valahol

TDC Geronimo
ójeee \o/

For the upcoming talent preview, IGN will be offering a quick preview on their website at 9am PDT, tomorrow(5/4/06). When that time approaches we will provide a more direct link to the content being previewed.

kurva magek 😄

Count Adyn
Vazze megcsinalom mondj 1 árat pm be😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Köszi, akiknek ezentúl anyagi problémái vannak, forduljanak bátran hozzám ;-D

--> Arathor Server ;D

google -> wow powerleveling

Ez érdekel, hogyan?

Botond
Bárhol. Essence of akármit akárhol. SMben disenchantra shardokat. Bármit bárhol,csak el kell dönteni mire utazol.
Lazarus
És ez megérne neked 60ezer forintot?

Ismerek jómunkásembereket akik új szerveren 4-5 nap alatt elérik a 60at
de, az!van három 60as karim a kul tiras szerveren az alli, oldalán.csak most gyorsan akarnék egyet a horda oldalán de nincs idöm!

Tatyla
lol te gyerek,ez nem te játékod felejsd el...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lynx_TWL
én ingyér letörlöm

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

és azt a szolgáltatást hol lehet igényelni?

magus
300 usd egy powerlevel szolgaltatas...

TDC Geronimo
najó A:SD