World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mond el nekem hogy mi az ami bántja a szemed a reviewel? mit hiányolsz?

TDC Geronimo
-_-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jajj, kijavították az ud papoknál a touch of weaknesst. 😞
Lehet itt már kitárgyalásra került, de én még csak most vettem észre.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

???? imo kurvajo lett elementalist build gogo vegre.

TDC Geronimo
Nem, de vhogy nem ekkora hányásra amit most csináltak...

mire számítottál? instant 8k dmg spellekre?

TDC Geronimo
Najó megy mage kukába kb

TDC Geronimo
"Increases the critical strike chance of all your spells against frozen targets by 10%.
Note: Apparently now only one increment." nc...

TDC Geronimo
Most már megvan köszi 😊

TDC Geronimo
ahaha ;P

raziel.
nekem nem is kell, i pro

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Mage talent még sehol -_-

Lynx_TWL
és mindig van egy balfék aki értelmesen akar vitázni😄

๏̯͡๏﴿

Sugam
botond vazze kesz vagy 😄😄 mindenre van valasz /kifogas 😄😄 KEEESZ!: D

antgecc
Kár rád szót pazarolni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Botond
Van az a vicc a csúnya kisfiúról akinek csontot kötöttek a nyakába,hogy legalább a kutyák játszanak vele. Ezt vhogy tovább fejleszthetnéd a wow világára és meg lenne oldva az altod társasági problémája.
antgecc
Kedves mindent tudó Botond! Az alt karimnak nincs társasága. Na ez mi mindent mond el az emberrõl?!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lynx_TWL
khm khm

๏̯͡๏﴿

Sephi
Krites allatok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
azaz 😄DD

TDC Geronimo
:o

Botond
MMOban nincs társasága? Na az elmond vmit az emberrõl...
antgecc
Node mi van azzal, akinek nincs társasága fejlõdés közben? Az meg nem mind1 már, hogy megveszed, vagy felhúzzák neked?

PiszkosFred
Penzem nincs. Marad a csettingetes. Mennyi az atfutasi ido, mert mar tizet csettintettem, es semmi.

#szerk: tizenot, es meg mindig semmi.

#szerk2: husz, de mar zsibbadnak az ujjaim...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sztem az a baj hogy az emberek rogton , azonnal akarnak mindent.
csettintek az ujjammal es legyen itt a 60as kari.
ezt cska azert mondom, mert mi paran nemreg uj servern uj karikat kezdtunk es egyenlore NAGYON jol szorakozik mindeki es elvan es fun a wow. nem szabad gorcsolni. ha nem elvezed, turelmetlen vagy, etc, akkor felesleges elkezdeni egy uj karit, mert nem fog megnoni.. ha van 1 jo tarsasag, es elvezed a karidat, akkor meg ugyis gyorsan fejlodsz es fel sem tunik a dolog, mert jatszol.

szal relax :>

jah es ha mindezek tetejeben vki szeretne egy 60as karit de nincs semmi kedve felxpzni viszont meg tudja venni, akkor vegye meg.
ennyiiiiiiiiiiiiiiiii

anti hero

antgecc
Oké kedves Botond, nyugodtan tartsd be a szabályokat és éld tovább kispolgári, unalmas életed. Gondolom az 50-et se léped túl soha városban. Gratulálok!

es ha tudnad hogy a legujabb karia egy HUNTER oloLOLOLOloLOLoLOLolol
xX

anti hero

antgecc
Wildor, a gond az, hogy te jelen esetben azt gondolod az emberrõl, hogy hülye, mint egy tehén. Ne akard már nekem bemagyarázni, hogy ha megkapnád a priestemet, akkor 2-3 nap alatt nem tudnád kitapogatni a lényegét, további 2-3 nap alatt meg nem tanulnál meg vele közepes szinten játszani! Az hogy feltolok egy karit 60-ra még rohadtul nem elég ahhoz, hogy jó legyek hli-ben, duelben, vagy pvpben. Én spec feltoltam öcsém félbehagyott mage-ét 60-ra úgy, hogy soha nem dueleztem vele. 60-on gondoltam kipróbálom. Fingom sincs mit kell vele csinálni, pedig questeltem vele eleget. Kikapok mindnekitõl, mint a szar. Többet nem is dueleztem. Nem erõltetem azt a karit. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy csak akkor leszek jó vele pvp-ben, ha pvp-zek vele. Ehhez nem kell felhúznom egy karit 1-rõl 60-ra!!

Másik: Miért ne tudnám, hogy 1-1 skill mire jó? Oda van írva. Fogom magam, elmegyek epl-be és addig mobozok, amig rá nem jövök miujság.

Én eddig 32-ig húztam fel a warriorom, de már teljesen kész vagyok a fejlõdéstõl! Okádok tõle! Valaki húzza már fel nekem 60ra!!

ehh, 14 honappal a kiadas utan rajottek, hogy nem birja a login szerver a temat???
hat ezek tisza bu**k...
picket
"lvl 60 UD Rogue"
"lvl 60 UD Mage"

nerf rogues, nerf mages 😛

ಥ_ಥ

BEAST
csönd!<#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
"már csak egy 2. paladin átalakítás kéne" buzi-e vagy? <#mf2>

BEAST
najah , remélem ez a 25% elég sok újdonságot ad hogy lekössön még egy ideig a wow epic vadászaton kivül ... a cavern of time , csata a world tree-nél ... blood elf/új ally faj kezdõhely + lvl10-20 quest terület ... már csak egy 2. paladin átalakítás kéne xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Nem volt nagy élmény.
így jártatok én még láttam, de nem találom tempben =P

Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"The new zones added to the game in The Burning Crusade will increase Azeroth’s current land mass by 25 percent. To insure that Azeroth continues to feel vibrant and populated, we will be increasing the player caps on all our realms by the same percentage. "

"The steady increase in players has severely impacted our authentication (login) service and website and forum hardware. The hardware that handles the login requests to both the game and the forums was designed to handle a large number of players, but the recent increase in players has exposed some limitations to our system. As soon as it became clear that we were outgrowing the existing platform, we began designing and testing a more robust and scalable authentication system. We are now in the process of installing the new system, and we expect to go live with it in Europe by the end of May"

forrás

BEAST
<#eplus2>

az új faj a béka...

(removed due to high-bandwith usage)

Sephi
Ekkora barmot te jo eg..... mondom en ugy tudtam. Majd maskor akarmit ir akarki is 10-en utanan nezunk ha igaz es azutan beirhatja. Esetleg valami buntetes nincs mert ugy teszel mintha az eleted fugne attol hogy nekem nem volt igazam.

Szvsz direkt csinalod. Fejezd be kerlek.

Botond
Ne terjessz fake híreket akkor légyszi! Aztat nem szeressük. Köszi!
Sephi
Megkerhetlek hogy ne legyel mar ekkora bunko? Szepen is meglehetunk egymas mellet szientem nem kell mindig szivatni a masikat.

Baah.

Botond
Értem,szal b verzió és végtelenül buta vagy. Hát az is vmi,mégha nem is sok.
Sephi
Ahh megint bizonytod hogy mennyrire paraszt vagy. En pont arrol beszeltem es nekem ez jott le rola aszimtem errol fog szolni a dolog de ugyaltom tevedtem.

Ezert aztan nem kell ugy eloalitani mintha valami gonosz ember lennek aki direkte szivatja a nepet. Borzalmas a stilusod.

Szegyeld magad.

vszínû én vagyok a bamba de, hol lehet itt megnézni a privát üzeneteket? :-)
Botond
Akkor 45ezer. :-P
QuippeR
ne kamuzz, 30ezer hozzászólással a postod elõtt pont a loottábláról volt szó.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Az sem tagadták,hogy jön a világvége! Meneküljünk!<#wilting>