World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szeretek cigánykodni, de a Horda élet valahogy nem jön át. Szóval, elkezdem a Human Monkom. Remélem, Heirloommal gyorsan meglesz a 80. szint 😄 Aztán onnan gyerekjáték a 90. szint elérése.
Ugye Hordás karakterrõl tudok Allis karakterre Heirloom itemeket küldeni?
Fehercsoki
Ha szeretsz cigánykodni akkor ally, ha nem akkor horda.

Zenszkij
Van ott élet, azért nem kell elkeseredni. Ez a hordaõrület pár hete kezdõdhetett, eddig ez mindig is egy inkább allis szerver volt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sziasztok.
Tanácstalan vagyok.
Ragnaros szerveren játszom, éppen a heirloom itemeket szedegetem ki, szeretnék monkot kezdeni. Viszont nem tudom azt, hogy Human vagy Pandaren legyen. Ragnaroson a Horde van elõnyben.... ugye többen vannak. Az Allianceben meg kevesebben. Human jobban tetszik mint a Pandaren.
Mennyire van élet az Alliance oldalon? vagy maradjak inkább Horda oldalon?
Fehercsoki
Hát igen, de elég furcsa azért így a helyzet...

Oké már írtam,hogy te hardveraprón vetted és nem a players.hu -n.

Mások a játékszabályok a két oldalon.

Fehercsoki
Nem tudom, hogy mikor osztanak, annyit kértem, hogy erre a napra legyen meg.

Csütörtökön is osztanak kulcsot? Nem csak hétfõ,szerda,péntek?

Fehercsoki
Na úgy tûnik nekem is vissza kell vonnom amit róla írtam, október 8-án szóltam neki hogy a mai napra kéne GC, pár nappal késõbb el is utaltam, azt mondta, hogy biztosan meg tudja oldani, erre ma már azt írja hogy talán holnap de valószínûbb hogy hétfõn lesz GC.(alapból nem lenne gáz, csak hát holnaptól Hallow\'s End kezdõdik nekem meg semmi nincs meg belõle és hétvégén pont megcsinálhattam volna=/) Ha hétfõn lesz GC az akkor már közel 2 hétig tartott...

devlking
Na, már a negyedik gm szerint is 4200=5200. Ez ám a support. <#wilting>
Úgy tudom, volt egy ingyen transzfer pár napig Horda oldalra. Aztán meg a Bloodscalp szépen lassan elkezdett kiürülni, és a magyar klánok átmentek Ragnára. Idõvel ez egyfajta "gravitációként" felgyorsult, ahogy az emberek mentek az ismerõseik után. Én Panda elején hagytam abba a játékot, és most, ahogy visszajöttem, látom, hogy az összes IRL és ingame ismerõsöm átment oda. Így a hétvégén nyomaton a transzfert én is.
Goldot veszek ragnaroson, silvermoon, outland servereken faction mindegy. Részletekért PM !!!

Get a life!

Ragna-ra ne jöjjön plz, 780+ queue van most is, fél óra minimum, mire bejutok, köszi, de inkább menjen máshova.
Jah, tudom, haldoklik a wow -.-

(Amúgy nemtom mif@sz történt, fél éve, mikor beszüntettem a wow-ot, még egész balance-olt volt a server, kb. 51% horda, 49% alli, most meg kb. 78% horda, 22% alli...f@szkivan, nincs kedvem horda oldalra faction change-elni egy vagon karaktert, de erõsen gondolkozom rajta, hogy monk-kal átmegyek hordába -.-)

Fehercsoki
Hát ha csak neked külön formulát találnak ki akkor nem mondhatod hogy nem törõdnek minden egyes elõfizetõvel😄

devlking
Második gm kitalált egy teljesen más formulát a conq cap számításra csak nekem. Holnap lejár az acc, de ahogy nézem ebbõl az lesz hogy elötte még bannolni fognak.
Fehercsoki
Vagy írj újat, majd megoldja valamelyik GM.

Fehercsoki
Nyisd ki újra a ticketet...

devlking
Tegnap írtam gmnek, hogy el van baszva a conquest capem új lvl90-esen. 5200 helyett 4200 volt(haver ugyanúgy múlt héten dingelt, és neki jó volt). Erre jött a válasz, hogy semmi gond nincs a conq capemmel, annyi amennyinek kell lennie.
A legnagyobb vicc az egészben, hogy tegnap pont volt egy US stream ugyanerrõl, és neki fixelte a gm.
EU support bazdmeg.<#bdead>
Sokkal jobb kis hasznkulcsal gyorsabban pörgetni a cuccokat nagy kereslet mellett, mint magasabb áraknál ülni a pangásban. Nem tudsz mindent gyártani, és ha nincs kereslet a te árudra, akkor szívás van.
Való igaz, de ha nincs ember akkor nincs gazdaság se, szóval az a nyerészkedés is elég nehéz
Nyerészkedek is, nem ez a baj. Csak meglepett. Az AH állapota jól jelzi a szerver életét. Ha sok ember van, az sok BoE tárgyat, matot, encsát jelent.
De itt nincs semmi. Bõrökkel szoktam keresekedni anno. Savage leatherbõl több oldalnyi szokott lenni anno. Most meg? Pff...
Zenszkij
Az dõzs. Lehet nyerészkedni AH-n.

Kihagytam majd\' egy évet, és meglepõdtem, hogy mennyire pang a szerver (BS) Pl egy hétvégén keresztül nem volt belt buckle az AH-ban...
Fehercsoki
Inkább Ragnára menj, BS eléggé halott.

Ragnán vagy Bloodscalpon keres-e valamely guild egy (újrakezdõ) DK tankot?
Fehercsoki
Ez akkor lenne gáz, ha ugyanolyan áron adnák, de Ákos közel 20%al drágább, szóval azt hiszem ez el is várható. De egyébként is mindenki el tudja dönteni, hogy neki most éppen melyikre van szüksége...

LaliK
Hah, jót nevettem 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

1 hét is sok. Ákos 5 percen belül adja ha fent van. De hát aki boldog 1 hetes várakozás után, az vegyen ott ahol akar. 😄

Kicsit se vagy elszálva 😄 Nem körülötted forog a világ.

Ahogy én is,Te is,és még sokan mások is kaptak az elmúlt órákban kulcsot...

És a 2 heted csak nálam 1 hét? azt írtad,hogy 18 lettél 07.-én akkor rendeltél, és ma 14 van. az csak 1 hét nálam.

Fehercsoki
Annyira sokat akkor nem késtek...

LaliK
Úgy látom Robi is olvassa a forumot, mert nemsokkal a "hosszú" bejegyzésem után megjötta kulcs <#mf2><#idiota>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Figyelj, most azért mert nekem itt van légvonalban 200m-re, még nem jelenti azt hogy mindenkinek 😄
Fehercsoki
Természetesen annak fizetsz akinek akarsz, nézted te a pickpack pontok listáját? Ha nincs hozzád közel egy sem akkor szerintem ott még internet sincs😄

napiárfolyamon néztem ott 301, írtam is hogy "ha nincs a közelben ahol át tudod venni", én meg úgy vagyok vele hogy õk is veszik lévén csak viszonteladók, és én meg inkább fizetek annak aki gyakorlatilag megtermeli, de nem vonom kétségbe hogy nem az én hozzáállásom hibás.
Prody
Ott a pont 😄

Sõt van egy függõben lévõ rendelésem és péntekre igérték telefonon amit most meg is kaptam. Imádlak PALYERS.HU <#mf1>

Én úgy állok a playershez,hogy ha gyorsan kell valami akkor telefonálok,vagy inkább veszem máshol. Ha ráérek pl wow esetében,hogy van 1,5 hetem amig lejár akkor rendelek onnan. Nálunk egy egész guild rendel a playerstõl hasonló alapon és nincs gondunk. Igen egyszerû,ha gyorsan kell valami akkor ne ott vedd. Ha ráérsz és számít az a pár ezer forint különbség,akkor meg nyugodtan vásárolhatsz tõlük. Én személy szerint szeretem õket és sok viszont eladó kolléga tanulhatna a tõlük hogyan is kell ügyfélt kezelni. Én veled ellentétben bátran ajánlom a players.hu -t,és hidd el ha egyre többet vásárolsz tõlük egyre jobban szeretnek,és igyekeznek megtartani. Bár ez a személyes véleményem.

Fehercsoki
307 inkább és még van más költség is. CDgalaxis ingyen szállítja pick pack pontokra, meg azért én inkább egy magyar boltnak adnám a pénzt mint egy külföldinek.

Prody
Szerintem ezen az 1-2ezer FT-on nem múlik, ha már wowra költi a nép a pénzét.

tegyük fel hogy így lesz, sose volt még de legyen, elvileg 301 ft az euro ami 3912-re jönne ki havont szembe a cd galaxissal ami ugye 7990 + házhozszállítás ha nincs a közeledben ahol át tudod venni, de mindegy is mindenki úgy veszi meg ahogy neki jó/kényelmes csak ezen a háborgáson csodálkozom néhanapján
Lazarus
Várd meg amíg holnap-holnap után átírják a valódi összegre (rámegy még a devizakonverziós díj, kezelési költség, stb)
Nekem is instant küldik az smst hogy levontak xy forintot, de ha nem forintért vásárolsz az csak egy (alá)becsült összeg
Fehercsoki
Hát akkor jó pár hónappal le vannak maradva, mert az ~292 ft/euró.

most vont le 3800ft-t szóval de
Fehercsoki
13 euró/hónap az 2 hónapra 8k felett van, szóval nem.

Nézegetem itt a bejegyzéseket, kb mint a viccben hogy itt miért 5 font a hering szemben pedig csak 2, és azért az vicces hogy cdgalaxisban drágább a gc mint ha bankkártyával fizetnéd.
HunnernesKonge
Az utolsó két rendelésemmel nekem is ugyanez a tapasztalatom.
Késnek, nem kicsit, sokat...

Áthidaltam a problémát, mielõtt lejárna a GC, két héttel elõtte megrendelem tõlük, és mikorra lejár, 100% hogy már megkapom a kódot. Persze ez nem mindenkinek opció.

LaliK
Ez most szar volt.

Zenszkij
LOOOOOOL

picket
"Október 7.-én volt a születésnapom és gondoltam meglepem magam egy 60 napos GC-vel"

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Sehol sem volt sohasem balance, de MoP egész jó, fõleg 3v3ban.