World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hogy mennyire igaza van 😊
Gyereknap?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Argent Dawnon ugyanez ... asszem megyek aludni vagy olvasni ... vagy bármi mást csinálni , de már elegem van , szerda óta egyre szarabbak a serverek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ScarY MAN
Errol a babarol van egy forum ahol PS oztak es hitler meg hulk meg ilyenekke alakitottak...
Nem tudtok egy linket ahhoz az oldalhoz?

...

Nem rossz ötlet, azt hittem itt csinálta vki házilag. 😄
Thx.

The Garrett

step 1: www.google.co.hu
step 2: type: for the horde search: "kepek"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Vki szúrja már be pls azt a képet amin egy baba van kis gonosz arccal és alá van írva, hogy For the Horde. 😄
Volt párszor itt, de nem találom.

Count Adyn
goplayl2 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Blizzard le akar szopni? 2 percenként disconnect van :S:SSS
Sephi
BS-en csak nekunk ekkora a lag?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nothx

AnarchoiD
remelem burning crusade -re mar blizzard belerak szintszivos lenyeket 😉 bemesz instaba 70-esen es 42. esen jossz ki 😉 az lenne az igazi kemenyseg 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BEAST
nálunk is van egy gnome mage aki még anno a wow megjelenése után az elsõ volt a serveren aki minden enchanttal rendelkezett ... azóta úgy megszedte magát az aukciós ügyeskedéseivel hogy a lvl19es pvp karijának drágább a felszerelése mint az enyém , fõleg az enchantok miatt 😄D

Powerlevelingnel alap a durva enchant. Mondjuk a healing enchantot akkor sem ertem
mi ezzel a baj? lvl19 pvp gear ~

hat figyelj mostanra sok embernek 9000 aranynal tobbje is van, megis mibe kerul neki hogy felenchantoljon minden kis fost ? es meg igy is marad 8900g

aze ne tulozzunk kerem😄

Sound
Nah ezt magyarázd meg nekem...
... vagy ezt!

GL

mer az hogy guildmate-em, fullepic cicás gnome mage, azt alt rugójának a http://www.thottbot.com/?i=5664 kardjaira +15 +15 agility-t tett, ez még talán még érthetõ, de ez ... 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

robotnyk
"nem is tudom, hogy ez miért is izgat még engem"

hát én sem...
Friczy
Ááá, aki megnézi a talenteket az látja hogy ilyen nincs. Mókakarakter.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Ja nerf, de ne feledd hogy rank14 wep, meg AQ set darabok. És azt se feledd hogy ha egy warriornak a PvP trinket CD-n van, és befogja a frost nova, onnantól egy zöld geares mage is elveri.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Irvine Kinneas
Hi! A BloodScalp szerveren lévõ LVL 60- as Törpe papomat(Benedictionnal, 4 db tier 1- es set itemmel, epic trinkettel, a többi cucc kék) eladnám vagy ugyanezen a szerveren lévõ hordás warriorra/rugóra cserélném! Ha érdekel vegyél fel MSN- re: irvinekinneasone@msn. com vagy írj e- mailt a : vincent@dunaweb. hu - ra!

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

BEAST
<#eljen>

az 1 is jó volt

BEAST
😄DD

magus
Thalrog
teszt szerveren reckos palával rohangáltam, és ha rugó támadott esélye sem volt.
amúgy meg elég egy hunter pet hogy rágjon és máris minden caster legyõzhetõ... 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

BEAST
😄D igen ... nekem is a holyshock + judgement of command tetszik most ... fõleg hogy a Divine Favor-rel már a holy shock is használható ... még mindig nem imbahubazzegezpala , nagyrészt mert tele vagyok a régi retri buildemhez összegyûjtögetett cuccokkal xD ... de nekem már annyiból is jobb hogy akkor sebez a karakter amikor én akarom és nem akkor amikor szerencsém van (retri) vagy amikor kékre zöldre vertek (reckoning) 😊

ezert vannak a talenttreek hogy sajat stilusodhoz csinald a classt. van akinek ez tetszik van akinek a holyshock meg judgement of akarmi😄

BEAST
jah , meleek ellen , vagyis rogue meg fury warrior ... najó feral druid is ... kb ezek ellen hihetetlen izgalmas harcokat vívhat ami másból nem áll mint arra várni hogy crittel üssék 😄😄😄😄 ... ennél még a full retri "csodára várása" is izgalmasabb 😊 és így igaz , szerintem

igyvan, szerinted! megis ismerek rank14 es palat reckoning builddel😊 meleek ellen szerintem legyozhetetlenne teszi.

BEAST
naigen , az ilyen "faszavagyok10kfelettsebeztem" múvík errõl szólnak , de egy gagyi reckoning paladin amit minden caster halálra szivat , csak akkor tudja ezt megtenni ha szépen megkér egy rogue-t hogy üsse meg egy párszor ... pvp-re a reckoning build még mindig az egyik legszarabb ... szerintem.

sziasztok!megint, én!20as karakteremet szeretném ha valaki feltolná, 40-re!fizetek érte!tudom sokaknak van rossz vélemyéne, meg drága, de multkor is jelenkezett valaki, akinek most elkellutazni!tehát, 20rol 40re, kéne átolni!akit érdekel, irjon egy privit!

mint ahogy a többi ilyen hasonló dmges movieban látottakat sem 😊

BEAST
pff ... a különbség csak az hogy csatában te ilyet soha sem fogsz látni ...

Ez csak vmi vicc profil ugye?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Spelldmg-es serpent sting a titok nyitja?
Mert ez arcane shothoz adhat kb. vagy plusz 100 dmg-t, szóval én a klinikai esetek kategóriájába sorolnám.

Us acc-ot cserélnék Eu-sra vagy eladó.
[email protected] vagy pm me
The Garrett
jo dark edge spelldmg el.. 😄 az agond hogy ilyen profilt barki osszerakhat 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
eh...

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PxE
Thx

ATI POWER!!!!!!!!!

www.wowwiki.com

annyi macro van, mint állat csak gyõzz válogatni és megérteni, hogy melyik mire is való apám.

A spellstopcasting kierült a parancsok közül 1.10-ben, ezért nincs manaconserve azóta

vagy irsz rá egy macro-t, valami hasonló módszerrel:

/cast Elemental Mastering; (vagymiarák a neve, szóval ide annak az elemental izének a neve kell, Case sensitive, kis-nagybetû különbözik)
/script SpellStopCasting();
/cast Chain Lightning(Rank X);

de itt van 1 minta, ennek példájára meg is lehet akár csinálni:

/script UseInventoryItem(13);
/script UseInventoryItem(14);
/cast Arcane Power
/cast Presence of Mind
/cast Pyroblast

ZHC/ToEP/AP/PoM/Pyro - itt pl. csak taposni kellett 1 gombot addig, amig cooldown-ra nem került az összes cucc 😊

megirod a macro-t, aztán orgrimmar elött be tudod tesztelni valami level1 mobon, hogy jól mûködik-e. ha jó, akkor minden ok, ha nem, akkor meg variálgatsz addig, amig jó nem lesz, vagy keresel addont, vagy utánaolvasol a sámán fórumokban, stb...

na igen, pár hónapja is megmondtam már, hogy nem a két trinket az imba, hanem a két trinket, ha AP-vel párosúl, meg netán ehhez még BG berserker buffal is.
na igy már tényleg imba.

de önmagában a két trinket az nem sokat jelent...
de persze igen - ahogy te is mondtad -, ehhez tényleg kellett volna 50+ iq a fejlesztõknek...vagy inkább az kellett volna, hogy ne csak papíron ismerjék a saját játékukat? ^^
mert nekem úgy tûnik, hogy jópár dologgal kapcsolatban nagyon nincsenek képben...

BEAST
google a barátod , beírod hogy wow meg hogy addon ... és már az elsõ 2 találat pont jó neked ... ott pedig szépen kikeresed a shaman addonokat , aki helyetted keresné meg legalább annyi idõt töltene ezzel mint te , nem ismerem a shaman addonokat , szal jó keresgélést 😊

GanXstaZoleeWrk
<#idiota><#eplus2> nyomas melozni 😊

GanXstaZolee#2709

PxE
Hi valaki valazolna vegre???? üzi---->73333

ATI POWER!!!!!!!!!

Friczy bá, nem kell egy gauntlets of elements? kiesett UBRS-ben, és nem tudok vele mit kezdeni ally oldalon... betettem közös AH-ba, de nem kell senkinek se...

Count Adyn
Voltaképpen minden trinket együttes használatát engedélyezni kéne, csak AP vel együtt ne menjenek, de persze ehhez 50+ iq kellet volna kedves fejlesztõknél😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"