World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Jogos a 2 pont, speciel a PvP armor-ra gondoltam.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

<#eljen><#hehe>

ráadásul feleennyire se lesz kidolgozva ingame

Botond
2001es kép. Soo yesterday. Vagy még azelõtti. De nem értem hogy jön ide és minek.
mer miben kulonbozik az ally es hordas gear?😄 csak pvp armor mas😊

MrStokes
Na igen, igy nezne ki a hordaban kb, de majd figyeld meg hogyan fog kinezni a sarga meg rozsaszin allis cuccokban. En mar elore nem varom azokat az idoket...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

* + nez 😄

TDC Geronimo
Én meg azt, hogy vidd a csicska druidádat, mert jövõre se lesz így 60 <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

valami kurvajol ez ki😊

Botond
Botond élt,él,élni fog. És amit neked javaslok: tanulni,tanulni,tanulni!
Botond egy baj van veled : soooo yesterday vagy😄DD midnig csak a flame meg a troll😄

Sajnos ez a menõ , egyedül csak sunyi módon ha rajtad van pár mob.Máskor meg aíkkor támnadnak ha 1értemúen túlerõben vannak.Nagyon ritka hogy 1vs1 2vs2 .Ez van. Szerencsére "csak" a többség ilyen nem mndenki. Ezen sokat mérgelõdtem pvp serveres elsõ hetekben, de rájöttem mi az ellenszer. Lehetõleg sose menj egyedül questelni , farmolni.😊

"vessetek a mókusok közé" :)

mar tegnap bejelentette blizzard hivatalosanD:

Botond
Mindenféleképpen szerezz be egy szókincs addont,mert ez a soo yesterday soo yesterday már. <#hehe>
heeh tudom, de most lett hivatalos is
Sephi
De kerem alasan ha lvl 70-enesig lesz ja limit akkor az azt jelenti hogy plusz 10 TP -et i kapunk nemde? hoho

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
o igen? hat akkor /me hulye

MrStokes
Sztem 576 innen szerzi az ertesuleseit 😄D

hát pedig sok vállalkozo szellem lesz, csak hát akkor már nem 60 ig kell felhuzni hanem 70ig😄 és hát a meglévõ karikat sem ártana fehuzni😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

MrStokes
Mondjuk az erdekelne hogy miert pont 44-re szeretne es nem mondjuk 40-re vagy 50-re. ^_^'

<#eljen><#eljen><#eljen>

meg midnig sooooo yesterday lol , tiszta dejavu😄

Biztos, hogy lesz World of Warcraft film. A Blizzard hivatalos közleményében jelentette be a Legendary Pictures-szel való együttmûködését. Részletek az elkövetkezendõ hónapokban várhatók.

576 oldalról
MrStokes
Lasd #73731

mióta is keresgélsz ilyen embereket? 1,5-2 hete?
hmm...ennyi idõ alatt már te magad is felránthattad volna simán 44-re a karid. és egy fillérbe sem kerülne...

azt hogy nem lesz uj class mar tavaly telen lehetett tudni, nem ertem akkor minek vartad😄

sirunk? szerintem megagiga szuper lesz😄 eredar>bloodelf, meg ha nem is eredar neven fog futni, de kinezet az uberfasza.

Soha nem mondtak, hogy lesz uj kaszt ebben a kiegeszitoben. Pontosabban megmondtak hogy nem lesz.

te megvagy veszve😄

2 uj faj sajat mappal.

+

- Auchindoun
- Black Citadel
- Caverns of Time (which will host 3 sub dungeons and 1 battleground, going back in time)
- Hellfire Citadel (4 winged dungeon: 2 low level 60 five man dungeons, 1 five man max L70 dungeon and 1 Onyxia size raid)
- Lady Vashj (no instance name known yet)
- Tempest Keep (also a winged dungeon)
- Tower of Medivh (Karazhan, L70 ten man raid)
- Zul'Aman

+

the expansion will only have 1 battleground. It will be located inside the Caverns of Time. Details will be revealed in time. The name it currently has, is Hellfire Peninsula.

+

uj feuterok:
- Winged dungeons
- Dungeons that save your progression (even more then MC)
- Dungeons with a town inside of it
- Dungeon with a Flight path on top

- uj szakma jewel crafting. With this you can make rings, trinkets & something called socket gems.

lore ismeroknek : So far it has been confirmed that you can kill/encounter/see/visit:
- Illidan
- Kael'Thun
- Lady Vashj
- Mage Khadgar
- Medivh

- new music will be added to the expansion

level 70 cap uj talentek. stbstb olvass!😄 hat ha neked ez nem eleg egy expansionban akkor kerlek uninstall delete exit quit ban leave suicide😄

hi all! Kaptam, nagyon sok privit, hogy felhúznák akarim igy meg ugy, aztán félbehagyák!tehát, én egy olyan emberrt keresek, aki a mostani UD rogum(bloodscalp szerver) ami 22es szintü, felhuzná 44re!FIZETEK!a lényeg h meglegyen másfél-kéthét alatt, és van egy kis listám, armorok, fegyverek.azokat kérném ,lvl 44re!olyanok jelentkezzenek akik erre képesek!pénröl beszélünk.aki gondolja rögtön felvehet, msnre: [email protected]

most komolyan azt hitted, hogy pikk-pakk meglesz pár óra alatt?

kis naív 😊

wow = farmolás.

szóval menj csak vissza szépen farmolni, az a 60 óra nem is olyan sok...pláne ha azzal hansolítom össze, hogy én mennyi idõt öltem bele különbözõ f*szságok értelmetlen farmolásába...

magus
persze lehet en allitok tul nagy kovetelemenyt, de pont az uj kasztot vartam a legjobban az egeszbol

JaSoN HuNTeR
Mik lesznek az uj fajok,Vérelf és....?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Valaki nem tudna egy olyan linket adni ahol levan irva az össz skill+varázslatok az ösz kasztnak!<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Davidus
csá! jöttem röhögni rajtatok ahogy sírtok az új faj miatt!

V9ykn8_TZL0

mondom farmolj focust vagy penzt aztan vasarold fel az ahbol az rct😊 mar ha emebri aron van😊 nalunk 1.5-2.1 g korul voltak atlagban, 2.1 nel nem adtam tobbet egy stackert. libram focushoz meg meg csak gear sem kell csak ugyesseg hogy le-fel ugralj ott a peronon😊

magus
azt, hogy dolgozzanak mar egy kicsit. kivancsi leszek mit valositanak meg abbol amit igernek, szerintem semmit, de ne legyen igazam.

Asszem már feladom, 1-2 óra alatt 150 runecloth, az legalább 60 óra folyamatos farm. 😞 És akkor még hiányzik 400g a mounthoz.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

jah igen ismerem, en azt vettem eszre hogy rc es text drop eleg fos volt odabent, arrol nem is beszlve hogy milyen idegesito mobok azok a fos immolattel meg fire auraval. az egy dolog hogy van fireward😊 tapasztalatom alapjan a barlang elotti placc a legjobb rc+text farm hely es esik sok twilight set darab is, bar azokat eldobaltam a gecibe mert keves helyem van es inkabb a textek meg rck erdekeltek😄 noha a setert is jo penzt lehet ah ban kapni.

"siltithus ban eszakkeleti csucsok ben 120-150 rc /ora kb. ha nicsn ott mas. sajna csak egyedul jo farmolni ott mert eleg hamar lelehetoket irtani aztan varhattok a respawnra az meg unalmas😄 ezert kell hajnali 4-8 korul menni😄"

van ott 1 másik jó hely is Silithus-ban az északkeleti Twilight táborban.
a tábor felett lévõ barlang az, ahol azok gyorsan futó, tûzaurás, ökölharcos kis gecik vannak.
a nevükre nem emléxem. na azt a barlangot 1-2 óráig oda-vissza pucolva legalább 100-150 runecloth-ot bezsákolható.
ráadásúl mage-gel - pláne frost mage-gel - meg fõleg easy, mert fire ward fel, aztán üthet a kis genyo. bár általában 1-2 shattercrit-es frostbolt-tól kinyúvadnak simán.
mégsem kedvelt hely, mert melee kasztokat pl. nagyon meg tudják szedni ott, nem is sokan járnak ott benn abban a barlangban...nyugis hely és még reput is kapsz, akkor is, mikor már sima twilight overlordokért sem.

soooo yesterday

haha lol nem, nem 2 instance lesz. ajanlom olvasgasd ezt

amugy meg nem ertelek, mit varsZ? nem wow2 lesz ez hanem egy kiegeszito!

Mighty
Ha nem paladin, ha nem 60-as, ha nem epices, akkor már nem geci? 😛

vö: rogue

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
mond meg az ovónéninek!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mighty
PvP server 😛

Ne rinyálj, hanem viseld a következményeit.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TVelvet
omg omg!
hülyéket*

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

tök nyugottan ölök corins crossingnál(55ös HOLY priest vagyok) félig van életem+ manám erre odajön 60as epic settes palag*ci jön a hammer of justice, shieldelem magam elfearelem rámjön 5 mob, má rég eltûnt a gyerek, mobok még rajtam vannak megy le az életem erre megint jön. Nem bírja abbahagyni a k*csög f*sszájú 10éves hülyegyerek mert neki muszály, neki kell megölni. Ha vki tud szóljon oda néhány embernek az exiled knight nobo guildnak hogy legalább akkor támadjon ha nem harcolok, egyébként ha nincs rajtam mob elmenekülök, de van aki csak így háturról tud támadni, az ilyen sunyi paraszt tahó hülyékat gyûlölöm

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

lesz tobb kiegeszito is ne felj.