World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Júniusban jelenik meg Magyarországon World of warcraft képregény.
Richard A. Knaak az írója
aha...hát,persze...hihető volt
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
uj ally faj olyan gumibaba, majd meglatjuk hogy meg van e az erzes mikor egy nagy budos szoros tehenet iranyitasz^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ázsiában viszont pont fordítva van, ott a hordások vanna többségben a szervereken, mert mindenki a hordát válaszja, tetszenek nekik a ronda karakterek, ezért jött az új ally faj (még mindig nem tom hogy akkor darenai v a másik) ami csúnya.
más: Nem tom miért kell más ember kárán gúnyolodni, azért mert nem volt kedve felhúzni egy karit hanem inkább fizet érte? és akkor mi van, ettõl még nem kell rögtön neki esni...irigyek az emberek
aha...hát,persze...hihető volt
gl
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
de meg kell hogy mondjam, hogy leesett az allam, amikor olvastam.
irl is kifejezetten ruhellem a rosszindulatu embereket, de interneten is - sajnos igy tobb ilyen ferde, szanalomra sem melto ember(nek nem nevezheto féreg van) mivel nem kell felelosegget vallalniuk a tetteikert, arc nelkul elkovethetnek barmit, ugyhogy a kis férgek - ugye az eletben ezek a kisebbsegi erzeses meghuzodo kis nullak - itt elik ki magukat.
mint a kis kinai gecik akik elloptak az accountomat es letoroltek eladtak a cuccaimat szal ismerem az erzest...
persze lehet hogy az en standardjeim magasak (bar tudom hogy sok kibaszott retardalt van), de durvan 20ember daocos accountja van felirva kis fecnikre itt az asztalomon es soha eszembe nem jutna, hogy barmelyikkel barmi olyat csinaljak, aminek a gazdaja nem orulne, orosz guildim ugy vagta hozzam ring of zahurjat (ez olyan mintha pölö most mit mondjak mi a ritka cucc wowban - vmi legendary cuccot odaadnanak hgoy na add oda altnak..), hgoy adjam oda a masik karijanak hogy fel nem merult bennem hogy lolomgmost kibaszok vele es megtartom eladom etcetc....
na mind1, 100szonak is 1 a vege, cska az ilyen dolgok mindig felduhitenek.
sajnos a te hibad, mivel nem ellenorizted akit kertel a huzasra.
================================================================
aki meg beletorolt a karijaidba annak meg: foad irl!
anti hero
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"
๏̯͡๏﴿
itt a video ez eleg egyertelmu hogy mit hogy 😊 drop esely az eleg kicsi de 4-5 ora alatt legalabb egy esni szokott, arra figyelj ha egy esik akkor szaladj el egy postaladahoz postazd el egy altnak vagy rogton rakd be ah ba, mivel unique tehat ha van mar nalad egy (akar a bankban is) nem fogod latni ha esetleg dropolna meg egy.
A. Warrior, Priest, Paladin, Mage and Hunter. We might change that, however, maybe add or remove a class.
Most leginkább az bosszant de nagyon, hogy épp mosz szombaton vettem egy epic pacit 800gért. Ha akkor gondolkozok elõre akkor már most majdnem meglehetne minden a cicához. <#szomoru1>#szomoru1>
(Errõl jut eszembe, mûködik az a kidobom visszakapom BoEként dolog? Vagy sírok a GMnek hogy a tesóm vette meg én meg nem is akartam miközbe AFK voltam? Bannolhatnak ezért? 😊)
Egy másik karimnak is van egy epic pacija amit nem használok, azt el lehetne adni 600gért már csak vevõ kéne.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Miert nem a magus altal leirt igereteiket probaljak megvalositani eloszor, vagy legalabb egy reszet miert nem veszik bele konyorgom?
Vagyis a sok uj insta kell, mert unatkozik a jonep, de pl minek 2 uj faj?
Vagy netan ezzel probaljak azokat maradasra birni, akik maskulonben mennenek?
Nem hiszem el pl, hogy nem szurja ki a szemuket a PvP rendszer mostani semmilyennek nevezheto allapota.
Amivel meg nagyon nem vagyok kibekulve, az a szemleletmodja a Blizz-nek miszerint a highend tartalom nem szol masrol, mint a farmolasrol.
Szoval reszemrol inkabb latnam azokat a dolgokat megvalositva (az uj instak melett, mert ezek igenis kellenek), amiket magus leirt, kulonos tekintettel a PvP-re. Mert ez a BG minden, csak nem PvP.
Na ugye erre szoktak mondani, hogy egyeni szocpol.. de hat ha unatkozik az ember, valahova irnia kell 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"