World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, figyeljetek!kariaimat biztos visszakapom, de pénzem volt 190g,meg kék cucokat bankban, gondolom, h elküldte magának mailben

tmk

Júniusban jelenik meg Magyarországon World of warcraft képregény.
Richard A. Knaak az írója

aha...hát,persze...hihető volt

Sugam
penzt nembiztos hgoy bukja, multkor vissza kertem egy karim es minden ugyan ugy ott volt penzzel 1utt .

The Garrett
? ikon a menubarodon? :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Biztos hogy 2 éve játszol? 😊 Jobb alul piros kérdõjel.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

hogy tudok gm-nek irni?

miert van az hogy felteszem frissen a jatekot felpatchelem leszedem curse gaming rol a ct modot az atlast es a titan panelt beteszem /interface/addons mappaba oket es megse mennek nemjelenik meg az addons ful a jatekban igaz 4 honapja nemjatszottam de azota mi valtozott ennyire hogy nemmegy ?

magus
mate000: sztem is irj gm-nek elmeletileg visszaadjak. bar en kiirtanam a csaladjat az biztos. de igazabol sose bizz senkiben, sajnalatos ami tortent.

uj ally faj olyan gumibaba, majd meglatjuk hogy meg van e az erzes mikor egy nagy budos szoros tehenet iranyitasz^^

BEAST
igen ezt olvastam , tudom most csak azért mondok ilyeneket mert eléggé zavar hogy Domonál 2 percenként dc ... ha nem akkor 10 másodperces lagspike ... de én a Blizzardnak fizettem , el is várom hogy nyomást gyakoroljanak a szolgáltatójukra ... már 2. hete ilyenek a serverek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
az ázsiaiak nem azért játszanak a hordásokkal mert csúnyák, hanem mert náluk ez a menõ.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tmk
Akét új faj a balance miatt lett kitalálva. Europában ugyanis mindeki a szép karikat válaszja ezért van a legtöbb szerveren ally többségben mint a horda, jött tehát horda oldalra a Blood Elf ami szép úgy gondolják így majd sokan válaszják a hordát.
Ázsiában viszont pont fordítva van, ott a hordások vanna többségben a szervereken, mert mindenki a hordát válaszja, tetszenek nekik a ronda karakterek, ezért jött az új ally faj (még mindig nem tom hogy akkor darenai v a másik) ami csúnya.

más: Nem tom miért kell más ember kárán gúnyolodni, azért mert nem volt kedve felhúzni egy karit hanem inkább fizet érte? és akkor mi van, ettõl még nem kell rögtön neki esni...irigyek az emberek

aha...hát,persze...hihető volt

The Garrett
egyebkent irj a GM nek hogy valaki ellopta az accod torolte a karid stb... ezutan meg kell adni az erdeti account infokat ( titkos kerdes / valasz is) es visszakapod a karikat (cuccokat és penzt viszont buktad)

gl

<#eljen>

anti hero

sajnos rafaragtal. nem szabad megbizni senkiben interneten ahogy mondani szokas (kivetel akit ismersz, irl baratod etc)
de meg kell hogy mondjam, hogy leesett az allam, amikor olvastam.
irl is kifejezetten ruhellem a rosszindulatu embereket, de interneten is - sajnos igy tobb ilyen ferde, szanalomra sem melto ember(nek nem nevezheto féreg van) mivel nem kell felelosegget vallalniuk a tetteikert, arc nelkul elkovethetnek barmit, ugyhogy a kis férgek - ugye az eletben ezek a kisebbsegi erzeses meghuzodo kis nullak - itt elik ki magukat.
mint a kis kinai gecik akik elloptak az accountomat es letoroltek eladtak a cuccaimat szal ismerem az erzest...

persze lehet hogy az en standardjeim magasak (bar tudom hogy sok kibaszott retardalt van), de durvan 20ember daocos accountja van felirva kis fecnikre itt az asztalomon es soha eszembe nem jutna, hogy barmelyikkel barmi olyat csinaljak, aminek a gazdaja nem orulne, orosz guildim ugy vagta hozzam ring of zahurjat (ez olyan mintha pölö most mit mondjak mi a ritka cucc wowban - vmi legendary cuccot odaadnanak hgoy na add oda altnak..), hgoy adjam oda a masik karijanak hogy fel nem merult bennem hogy lolomgmost kibaszok vele es megtartom eladom etcetc....

na mind1, 100szonak is 1 a vege, cska az ilyen dolgok mindig felduhitenek.

sajnos a te hibad, mivel nem ellenorizted akit kertel a huzasra.
================================================================

aki meg beletorolt a karijaidba annak meg: foad irl!

anti hero

csõ....mint látom itt "A TÖRTÖSÖK"-nek nincs helye bár most gondolkoztam el megveszem eredetibe 😄
Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
Most volt épp fél perces lagspike...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
te már két éve játszol?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
grat a Blizzardnak , szerdai leállás után is ugyanaz a lagos szar az egész...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem mar reg nem volt kedved a jatekhoz, ha ilyet masra akarnal bizni. jobb is ha abbahagyod.

sok eszed van 😄 ez kb olyan mintha odaadnad a lakaskulcsodat egy vadidegennek aztan az masnapra kiramolja, nemtudom mit vartal 😄

TDC Geronimo
Sry de nem tudlak sajnálni ;(

ezzel anniyt ért el, h elvette a kedvem a játéktol

The Garrett
ááááááááááááá 😄 kesz

hát tudod elötte, sokan léptek be és nem voltak ilyen emberek, elég ritka!te csinálnál ilyent?jo lenne neked?

mire számítottál te idióta?

<#taps><#lama>

"It's a bug, happened to me a few times before. The hunter is dismounted and moves at normal speed, but it still show the mount.
"

figyeljen, mindenki rá[email protected] cimen, egy gyerek felvett msnre!mint tudjátok hirdettem, h fizetek ha feltoják a karim!felvett msnre!megdumáltuk a részleteket, h eltolja karim lvl 44ig. stb. árat!mondja hatkor nekikezd,!mondom, jo, .most belépek és a 42es, meg a másik kariaim mind törölve, és csak ilyen nevek beirva a hejére, kisgyökérmrábasztál!belátom hibás vagyok, de kérdem én ez neki mire jo?!annyi értékem volt benne, televoltam, jo cucokal az egyik haverom 190g-je amit én öriiztem, az allis akrim , minden amit két évig csináltam!és letörli.remélem ezt te is olvasod zoltán, nehogy azt hidd, h megattad a cimed, meg ieneket, és nyomozok utánad, nem!ez csak egy játék és nincs benne semmi, ujra lehet csinálni!ezzela huzásal csak magadat minösitetted h mennyire, ingerszegény, szánalmas, ember vagy!mire volt z neked jo?mind1, csak gondoltam megosztom veletek, ezt a dolgot, én tanultam a saját káromon, de nehéz elhinni, h léteznek ijen emberek!

TDC Geronimo
ehh

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jah ez mar hivatalos blizzard info az us oldalon van kint, mondjuk perpill nem igazan el a link (vajon miert😄)

The New York Times' website features some new information and a brand-new gameplay trailer of World of Warcraft: The Burning Crusade. Head over to their site and check out the new material now!

az nem. mivel hatat forditotak a demoni magianak ezaltal kotve hiszem, hogy engednek nekik a warlock classt.

The Garrett
wárlock? :S

igen müködik, és vevöt kb 10 perc alatt találsz main cityben

ajánlanám, minden kezdö wow-ozonak h a google.video.com-ba iirja be a sajét karijának kasztját, és akkor kidob ojan videokat, sokat lehet tnaulni belöle!

privire a valasz:

itt a video ez eleg egyertelmu hogy mit hogy 😊 drop esely az eleg kicsi de 4-5 ora alatt legalabb egy esni szokott, arra figyelj ha egy esik akkor szaladj el egy postaladahoz postazd el egy altnak vagy rogton rakd be ah ba, mivel unique tehat ha van mar nalad egy (akar a bankban is) nem fogod latni ha esetleg dropolna meg egy.

Q. What classes will be available to the Draenei?
A. Warrior, Priest, Paladin, Mage and Hunter. We might change that, however, maybe add or remove a class.

Természetesen nem, tudom hogy a WoW a farmolásról szól, de akkor is.
Most leginkább az bosszant de nagyon, hogy épp mosz szombaton vettem egy epic pacit 800gért. Ha akkor gondolkozok elõre akkor már most majdnem meglehetne minden a cicához. <#szomoru1>

(Errõl jut eszembe, mûködik az a kidobom visszakapom BoEként dolog? Vagy sírok a GMnek hogy a tesóm vette meg én meg nem is akartam miközbe AFK voltam? Bannolhatnak ezért? 😊)

Egy másik karimnak is van egy epic pacija amit nem használok, azt el lehetne adni 600gért már csak vevõ kéne.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

MrStokes
Arra kivancsi leszek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hidd el 2 het utan unnad azt is😄

pvp dolgok 1.12 ben lesznek megoldva, szal még expansionig sem kell várnod

szocpol... muha

MrStokes
Ez igy van, hosszutavu igeretek voltak mind. De...

Miert nem a magus altal leirt igereteiket probaljak megvalositani eloszor, vagy legalabb egy reszet miert nem veszik bele konyorgom?

Vagyis a sok uj insta kell, mert unatkozik a jonep, de pl minek 2 uj faj?
Vagy netan ezzel probaljak azokat maradasra birni, akik maskulonben mennenek?

Nem hiszem el pl, hogy nem szurja ki a szemuket a PvP rendszer mostani semmilyennek nevezheto allapota.

Amivel meg nagyon nem vagyok kibekulve, az a szemleletmodja a Blizz-nek miszerint a highend tartalom nem szol masrol, mint a farmolasrol.

Szoval reszemrol inkabb latnam azokat a dolgokat megvalositva (az uj instak melett, mert ezek igenis kellenek), amiket magus leirt, kulonos tekintettel a PvP-re. Mert ez a BG minden, csak nem PvP.

Na ugye erre szoktak mondani, hogy egyeni szocpol.. de hat ha unatkozik az ember, valahova irnia kell 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

magus
najoh, akkor mostantol befogom a szamat, mert ugy latszik minden amit hallottam csak urban legend volt^^

amugy vicces epp a regi sorrowhilleket nezem😄 de szep idok is voltak amikro a druida meg nem tudott kishapeshiftelni a snarebol meg rootbol😊 amikro paladinnak meg 0 dpse volt, stb😄

de ezt nem igertek sehol😄 hero classrol volt regen szo de azt mar megmondtak tavaly hogy tuti nem lesz egy darabig hero class mert elobb az alap classukat akarjak rendesen osszekalapalni (ezert mennek a class reviewk) , tehat amikor itt irsz azt ok sehol nem igertek csak mendemondak voltak a tulbuzgo fanok altal terjesztve.

magus
vegigolvastam

vannak benne jo dolgok, de sok dologra a valasz a majd... hero system, guild house, ertelmes pvp, ostrom - elfoglalhato varosok. ezeket varom el. nyilvan a vele sem lesz benne abbol amit igernek, de ettol meg lehet h jo lesz, csak nehogy nagyobb legyen a fustje mint a langja.