World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hogy kúrvára bejön,panda kimaradt,de erre visszafogok menni szerintem.végre visszatérnek a gyökerekhez,nagyon jók az új modellek is végre😊
Rég nem jártam erre, mi bánatos **** van a ragnaroson, tavaly voltam akkor kicsit kihalt volt, összevonták a szervereket ? ingyenes lett játék ?
Én már elkönyveltem, hogy a wownak vége, legalábbis ameddig nem lesz ingyenes. Tudja valaki, hogy mikortól lesz ingyenes ?
Én már elkönyveltem, hogy a wownak vége, legalábbis ameddig nem lesz ingyenes. Tudja valaki, hogy mikortól lesz ingyenes ?
Az új fiókom: DevLupius
basszus valamelyik nap gondolkoztam hogy vissza kéne kicsit nézni a játékba de nem merek 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Eltekintve hogy most gyakorlatilag 10-25 fõig bármennyi lehet flex formájában igen esélytelen
Mikor jön az uj kieg, es mit lehet rola tudni ?!
Get a life!
Ragnán szintezõs magyar guildet keresek, tud valaki segíteni? 😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
na ilyet még a wow "fénykorában" se nagyon tapasztaltam, erre most....
eh...

eh...

Csoda történt, a hatodik gm megértette, hogy mi a bajom, és egyetértett abban hogy bugos a conq capem. Persze javítva majd csak akkor lesz, ha hotfixelik a cuccost, hogy ne egyesével kelljen...
NA, áttoltam a biciglit a Ragnára. Teljesen meglepett, hogy vannak karatketek a játékban :-) Teljesen más így beloggolni (márha beenged ugye) mint egy töküres szerveren kóborolni.
és aki szeretne bukni 3800-at az felejtsen el RBG-t menni a héten...DEFAXVOLTAM😞((((((
Aki nem szeretne veszíteni 1000 conquest pontot, az ne lépje meg a 90-et keddi napokon. <#wow3>#wow3>
Szerintem még mindig kevered a fogalmakat, de ha információt sem kérsz sosem, akkor ott nagy problem van.
Nem szeretek ilyen hangnemben beszélgetni, de sajnos a sok hülye gyerek kmihozza belõlem.
Áh, csak nem bírtam ki.
Prody anyukád kéreget a sarkon. :/
Prody anyukád kéreget a sarkon. :/
Hidd el, jobb tanulság volt ez neked, mint sem gondolnád azt most hirtelen felindulásból. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És mielõtt valamelyik azt hinné hogy kéregettem Orgrimmarban... annak elõre mondanám: KIFARMOLTAM.
Azóta megvan az arany, de már tudom azt, hogy hova nem kell jönnöm többet. 😊
Na ma meg is jött a GC, és mivel tegnapra ígérte ez csak 1 nap késés, szóval továbbra is pozitív véleménnyel vagyok róla.
De igen, megtapasztaltam. Fügén éltem ami a kertben termett mert nem volt pénz ételre. Kölcsönkéregetéssel tudtam hazamenni és miután kifarmoltam a pénzt elsõ dolgom volt mindenkinek visszaadni. Tudom hogy ezzel most ellent mondtam önmagamnak de valóban úgy éreztem hogy ennél bármi jobb. És folyamatosan azon vagyok hogy ez soha többé ne történhessen meg, jó lecke volt
"Attól hogy inkább éhendöglök mithogy segítséget kérjek"
Ez az a mondat, amibõl látszik, hogy sosem voltál mélyen ennyire, mert ha igen, nem írnál ilyen butaságot. Szép dolog az elmélet, meg a kõkemény elv és hit, de ha éhes az ember, akkor ott l*faszt sem számít mindez 😊 Sose tapasztald meg ezt, azt kívánom, se te, se más (fõleg nem én😊).
No offense.
Ez az a mondat, amibõl látszik, hogy sosem voltál mélyen ennyire, mert ha igen, nem írnál ilyen butaságot. Szép dolog az elmélet, meg a kõkemény elv és hit, de ha éhes az ember, akkor ott l*faszt sem számít mindez 😊 Sose tapasztald meg ezt, azt kívánom, se te, se más (fõleg nem én😊).
No offense.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Népcsoportok illegális tevékenységhez csatolását hagyjuk meg a parlamenti képviselõkre. Köszönöm!

ಥ_ಥ
Ezzel a jelzõvel még nem illetett senki 😊 Attól hogy inkább éhendöglök mithogy segítséget kérjek még nem vagyok szociopata, egyszerûen csak a büszkeség és a függetlenség utáni vágy dominánsabb, nem akarok olyan tudatban élni hogy mások segítségére szorulok, sokan vannak így ezzel
A segítségkérés és a koldulás között óriási különbség van.
A második mondatod kissé szociapatára sikeredett.
A második mondatod kissé szociapatára sikeredett.
Nem, van akinek ciki kéregetni. Mert ha más segítségére szorul úgy érzi életképtelen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jól érzi
Te is szeretsz cigánykodni 😄
Nem segítséget kértél, hanem goldot. Amúgy még ha csak random HCt toltál volna abból is összejött volna 500g ennyi idõ alatt.
Az, hogy segítséget kérek nem cigánykodás. 😄
500gt szerintem hamarabb kifarmolnál, minthogy bárki is reagáljon az üzenetedre...
"Nem szeretek cigánykodni" Hazudtál...
"Nem szeretek cigánykodni" Hazudtál...
Valaki Ragnaros Horda oldalon, nem tudna adni 500G-t? Annyi kellene még a heirloom pantshoz... megköszönném.
azonos realmen belül át tudod küldeni postán a frakciók között a heirloomot, ez tutifix
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A bankot tudom, a heirloomban nem vagyok biztos, mert azt nem lehet postázni sem realm-realm közötti karikon.
Egy kérdés: ha karaktert transzferálok szerverrõl-szerverre, akkor a bankban lévõ heirloom cuccokat is átviszi magával gond nélkül?
Uh, még annyit hogy, melyik volna jobb választás Monknak:
Jewelcrafting, Mining ?
Leatherworking, Skinning ?
Jewelcrafting, Mining ?
Leatherworking, Skinning ?