World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Halas koszonet!!!11 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Vicces, mert eppensggel rakerestem, de semmi olyan cimet nem lattam ami okes lehetett volna, na mind1 😄 Legkozelebb megnezem az elso par talalatom, meg ha a cimuk semmitmondo is 😄DD

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jah igen, mert hogy Dork, nem Donk 😊

Mondanám hogy gugli a te barátod, de csak második keresésre jött be nekem is, és a második keresés elsõ postján ráadásul rá kellett kattintani egy linkre

😊

gyakorlásképp írd be a gugliba hogy loltroll

http://www.sub.se/wowstrip/

peace 😊

MrStokes
Nem tudja vki a Donk & Loltroll kepregenyek cimet?

duelben tudja hogy ott lesz a rugo, pvpben nem, ott simábban meg lehet vele csinálni

MrStokes
diminishing return a becsuletes angol neve, magyarul lovesem ninsc hogyan forditjak 😄

MrStokes
Nem en CD-re gondoltam. De most hogy mondjatok, tenyleg nincs rajta...
De miert nincs? Na ez itt a gond.

TDC Geronimo
Eleve a reakció ideje 0 kb, mert látta a rugót mielõtt stunnolta volna, onnan meg dc és chain fear...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

okokok engedek a közóhalynak. Duelben, egyhelyben állva a warlock stunlock-ban tartható, de nem hiszem, hogy éles helyzetben ne lenne esély arra, hogy legalább egy Deathcoil-t eleresszünk.

blind, gouge, kick

az mésfél sec.

amúgy van még olyan, hogy ha egy player-t seduce-olok elõször, akkor 100% az esély a sikerre, õ megtöri valamijen módon, én seduce-olom másodszor, de akkor már kisebb eséllyel teszem, míg harmadszor már immune lesz rá?
Nemtom hogy hívták ezt hivatalosan.

casting timera gondolt...

Seduce-nak cooldown??? Igaz, hogy ez az elsõ warlock-om, de még nem vettem észre, hogy lenne.

Ams
cd??? lol...
max global-cd

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

MrStokes
Seduce-nak van CD-je is, ami alatt lehet h ledaralja a rogu a Succut.

3-18mp talentezve (de kb 8mp átlagban).
amúgy trinket/wotf, kick, kinyír succi, kinyír warlock

Nincs jelentõsége, mert vissza lehet tenni seduce-ba a rugót, ha elöbb kijönne.

akkor is hosszabb a sap, ha a demonology ágon talentezve van a succi? Nem emléxem pontosan, de asszem talenttel 30%-al hosszabb ideig tart a seduce. De nem vennék rá mérget.

ahhhhhh

mert a sap kicsit tovabb tart mint a seduce es kozben megoli a succut a rugo, gondolom en.

Miért is? Egy lelkesen tanulni vágyó warlock <#zavart1>

vagy csak sapelni kell a hülye lockot, mert kb 90%a úgyse ért hozzá és reflexböl nyomná rá a seducet, az ugye meg úgy halott ügy <#vigyor1>

Nem tudom, hogy volt-e, de már megnézhetõek az új shaman talentek is.

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p11/shaman/talents.html

MrStokes
<#buck><#nyes><#worship>
Ez nagyon ott van!

<#nevetes1><#taps>

Botond
Bring a Friend.
Öööö...BaF?<#fejvakaras>

Botond
Jaja,rogue gimp,de majd revampolják. ^.^
Lynx_TWL
miss/dodge rugó meghalt

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Ilyenkor kell bevetni az alapskillt. BaF.
De az egész semmit nem ér, ha szerelemtõl fátyolos szemekkel meredek a succira... 😛

Botond
Csípshot 4sec stun.Kidney 6sec stun. Gouge az egy backstab erejéig köti le. Blind. Még egy backstab. Ennyi idõ alatt nem hal meg? Akkor vanish cheapshot. Kidney. Aki ezt túléli (warlock) az vendégem egy sörre. Aztán ezekbõl a legnagyobb cooldown a blind 3:45el mondjuk talentezve. Ha 3:45ön belül visszaér (mondjuk soulstone vagy vmi) akkor prepa. Ha nem akkor meg mi a kérdés? :-D

Rúgásos némítás ki is maradt. ^.^ Mondjuk az tényleg csak lvl70el fér bele. :-P
Abból, amit felsoroltál, a kisebb cd-s kidney, a rugás silent és a prepa közül, tuti, hogy csak 2fér bele.

Botond
Mindjárt megnézem. Sztem olyan lvl50 is elég. :-) És pont azt vázolom,hogy 3percenként meg lehet ezeket dobni.
MrStokes
<#eljen><#worship><#taps>

Gondolom utána 5-10percig nem fogadott el kihívást a mester 😊)

Ennyi talenthez amit felsoroltál, kell a lvl70 😊

Davidus
akkor inkább a diablo2-t rakom fel😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Már csak 2-2. Viszont elviselhetetlenül lagzik is.
Botond
Megoldható a stunlock. Vanish,blind meg evasion letalentezhetõ 3:45 cd-re. Gougenak meghosszabítható az ideje. Rúgásra talentezhetõ 2sec némítás. Kidneyre talentezhetõ kisebb cd (ezt nemtom mennyi pontosan). Vanishra további cd csökkentés t1es szet 3as szet bónusza. Plusz preparation. Amúgy dottal is tud az ember cheapshotolni. Dotok 3 seccenként tickelnek a vanish+cheapshot meg fél sec alatt bevihetõ,mert vanish nem ad icon cooldownt se.

Videót nem láttam amúgy amirõl szó van. ^.^ Viszont hibátlan stunlockot már igen. Nem én adtam elõ.
Davidus
helyzetjelentést kérek! március óta változott valami? BS-on meg TN-en mindíg 3 ember játszik?

V9ykn8_TZL0

Azt még hozzáteném, hogy erre ráadásul csak a hemo build-del van esély és nem minden rugó az.

MrStokes
Egesz jo lett a hunter, meg ugy altalaban a tobbi is. Csak a lock-okat es palakat sajnalom.

A prepa 10min cd-vel van, tehát az azt következõ 10percben semmi hasonlóra nem képes.
De ha így nézzük, hogy az utolsó szögig minden használható, akkor a lock felkel soulstonnal és rongyá dot-olja fear-eli a rugót, persze, ha éles helyzet lenne.
Duelben meg elhasználhatja a healthstonet(ha a rugó használhatja a blind-ot, mint a videoban, akkor miért ne) és már nem is tudja a rugó stunlockban tartani.

Botond
Preparation. És talentezhetõ a cooldown ugyanazok az ágon.
Ráadásul használt blind-ot is, ami reagens függõ és 5perc cd van rajta.
Kellett volna egy másik video is ami a folytatást mutatja, amiben a lock a következõ 5percben leveri 10x a rugót.
Egyébként, ha a locknak nem fellhunter van elöl, akkor halvány esélye sincs a rugónak és ha a lock támadott volna elsõnek, akkor szintén semmi esélye nem lett volna.

MrStokes
Legjobb tudomasom szerint egy rugo csak akkor tud teljes stun-lockban tartani, ha hagyod, hogy ujra es ujra eltunjon, mivel valamelyik stun v disorinet skill-je csak stealth-bol indithato, es ez is kell neki a teljes stuun-lock fenntartasahoz. De javitsanak ki a rugok ha tevednek.

Ilyen esetben sztem a megoldas az hogy ki kell szedned stealt-bol. Parszor mar a warrioromat is verte igy el rugo, akkor ugy gondoltam hogy nagyon imba, de aztan rajottem, hogy o csak csinalta a dolgat, es en voltam az aki nem tett ellene, vagyis nem hasznaltam azokat a kepessegeimet, amivel ki tudom hozni stealth-bol. hiaba a PvP nem az erossegem... 😄

😄DDDD

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

ticsung ticsung!

anti hero