World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jót akarsz, innen ne rendelj, Én egy hónapja rendeltem tõlük, úgy két héttel késõbb amikor még mindig nem jött meg, beszéltem velük, hogy töröljük, vissza a zsetont, azt mondta 3-5 nap az átutalás( ami legdruvább esetben is 1-2 nap, de mindegy...) ez a 3-5 nap is 5 napja letelt, úgyhogy Én a közelükbe nem megyek még egyszer. Lehet, hogy olcsók, de full linkek....
Fehercsoki
Vannak neten kamu bankkártyák azokból adj meg egyet, én is úgy csináltam.

Igen, meg kell, de nem fog levenni semmit. Legalábbis régen így volt, sztem most se változott.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogyha megrendelem a battlechest-et ami tartalmazza az alaptól a cata-ig, ugye itt adnak 30 napos idõt az alap wow miatt.
Nos a kérdésem az lenne hogy muszáj megadni a bankáratya adatait hogy élesítsem a 30 napos idõt, vagy nem? Mert én majd 60 napos credit card fogok venni, ha lejár a 30 napom. Mert egyik helyen azt olvastam hogy 30 nap idõt akkor lehet aktiválni ha megadom a bankártya számomat!
tigeroo

<#idiota>
PiszkosFred
Jah ok, akkor nem szóltam 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Digitális kulcs így nincsenek határok 😊
PiszkosFred
Kiviszik Svájcba is? 😄

ITT 5400 forint. Nem a leggyorsabbak, viszont a legolcsóbbak.
rendben köszi, mondjuk a közelemben tudok egy helyet ahol lehet venni mert múltkor vásárolgattam egy nagy áruházban és egy részén voltak pc gamek és ott volt feltöltõkártya de vagy 50 CHF és azért akárhogy nézem az elég sok kb 30-40 chf között kellene lennie elvileg vagy amit múltkor láttam neten 20 euro volt na mind 1 majd keresgetek tovább köszi a választ

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fehercsoki
Ha nem lettél kibannolva akkor természetesen játszhatsz tovább. Nem tudom svájcban hol lehet GC-t venni, vegyél neten...

Valaki meg tudja mondani, hogy ha veszek egy gamecard-ot és feltöltöm akkor használhatom újra a játékot csak azért mert kb 5-6 hónapja inaktív vagyok és közben kiköltöztem svájcba... ja és itt hol tudok venni gamecardot?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

HunnernesKonge
Nem 😞 De a playerses GC megjött<#idiota>
Fehercsoki
Válaszoltak már?

Fehercsoki
Kiegészítõkhöz nem jár +1 hónap.

Nem, a pandaria nem tartalmaz plusz hónapot
Sziasztok. Azután érdkelõdnék ,hogy most 7 euro ért tudom fel upgradelni a standard editiont. kapok 1 hónapot. Ha megveszem a pandaria-t akkor megint csak 1hónapom marad vagy tartalmaz valami time ot plusszba?
Ne aggódj, TN-en most is egy órás sor van.

Lazarus
Fehercsoki
Már 20 perc...

Fehercsoki
Hihetetlen még vasárnap este is 15 percet kell sorban állnom hogy egy HAVIDÍJAS JÁTÉKKAL játszani tudjak... És ezért kések el raidrõl...

Fehercsoki
Volt egy dátum(talán tavaly május?) ami UTÁN ha aktív volt az accod akkor nincs SoR. Én legalábbis valahogy így emlékszek.

Braikingboss
Ezt már én is kérdeztem itt de válasz nem jött gondolom többségnem tudja. Nekem 7 hónapja inaktív az accom de még nem mûködött. Lehet 1 év kell legalább hozzá. Ha meg az volt a kérdésed hogy ha megkapod mennyi ideig tudsz játszani az 7 nap.

Don Kartács :)

Hehe, ez jó téma.
Szóval az idõutazás nem most kerül elõ elsõ ízben.
Pl: volt egy Northrendi küldi, amikor találkoztál saját magaddal.
Meg ott volt a Dragon Soul dungeon, amikor elcsórtuk a DS-t a múltból.

Az meg simán lehet, hogy a Titánok teremtményei, az Aspectek az idõsíkokon kívül léteznek, kvázi egyszerre mindenhol. Mert a titánok úgy alkották meg õket, hogy rájuk nem vonatkoznak az idõsíkok történései, az halandókra meg igen. Így az idõsíkok csupán a halandók szempontjából különböznek. És ha egy halandó visszamegy a múltba és ott mókerál (Garosh) akkor ott új idõsík keletkezik. Az Aspectek meg csak átruccannak oda, mintha egy másik szobába mennének.

A paradox az az, hogy ha valaki(k) nem mennek eléggé messzire vissza (itt is csak 35 évrõl beszélünk) akkor simán találkoznak önmagukkal. Viszont ez úgy hidalható át, hogy az átmenés pillanatától az a világ nemcsak, hogy létrejött, hanem mindig is volt, és így a másik világbeli éned csak egy idegen ott, és nem te magad.
A következõ probléma, ha valaki átmegy, és visszajön, mert ekkor csak azonos vagy késõbbi idõpillanatban tud visszajönni, mint ahonnan elindult. Itt igazából azt kéne megvizsgálni, hogy létezik-e szuperszimetria az idõsíkok között, vagy az egyszer idõutazott dolgok kiszakadnak az adott kontinuitásból.
HunnernesKonge
Írtam ezzel kapcsolatban egy ticketet tegnap a blizzardnak, ha válaszolnak megírom a hivatalost. <#dumcsi>
Tatyla
scroll of ressurection az mennyi idõre érvényes?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
RAF most már Mo.-n is mûködik? Játékon belül lehet küldeni és kipróbáltam, engedi küldeni a meghívót, és meg is érkezik, lehet vele regisztrálni.

"Nwm fogod elhinni, de a kitalalt fantasy vilagoknak is megvannak a maguk szabalyai" Nem fogod elhinni, de ezt a fantasy világot meg éppen a blizzard találta ki, és hozta létre a szabályait. Szóval én nem kételkedem benne hogy ha blizz be akarná bizonyítani hogy az úgy van ahogy õk kitalálták írnának hozzá mesét.

Ettõl függetelnül mindenféle találgatás az idõutazásról illetve párhuzamos világokról, merõ fantáziálás, mert eddig senki nem tudott bebizonyítani semmit errõl a dologról.
Nwm fogod elhinni, de a kitalalt fantasy vilagoknak is megvannak a maguk szabalyai. Persze fel lehet rugni, csak eppen azzal sajat magukat csapjak pofan.
"A blizzard mondta a blizzconnon. Garrosh visszament a múltba, hogy az Orkok NE igyanak Mannoroth vérébõl, de ez nincs kihatással a mi idõsíkunkra,és a kiegészítõnk Azeroth jelenében játszódik.
Draenorra pedig akkorra megyünk át, mikor Garrosh már építgeti az Iron Horde-ot. Az magyarázat teljes egészében a Blizzard által elmondottak alapján készült, rendet tenni a fejekben."
Ezzel az a gond, hogy vagy vegtelen szamu idosik/dimenzio letezik (Sliders) vagy csak 1. Akar Garrosh teremti azzal, hogy utazik az idoben, akar ott volt mar magatol nem all ossze...Egyreszt a masik dimenzionak is megvannak a maga Aspectjei, Bronze Dragonflightja, ami valoszinuleg nem Nepszabit olvasgat, mig Garrosh belerondit az o idosikjukba (Hiaba megy Draenorra, cselekedetei kihatassal vannak az ottani AZertoh idejere is) A paradoxon feloldasahoz mindenkeppen masik dimenzio multjaban kell lennie, mert a mi jelenunk azonnal megszunne kulonben, hisz nem tortenne meg ami mar tortenelem. MAsreszt azzal, hogy az alap teridon kivulrol jon 1 Horda, az vagy mindenkeppen beleronditas az idosikba vagy minden alapbol eleve elrendeltetett, de akkor Nozdormu /Murozond felelme a halaltol, a bronze dragonflight, az infinite dragonflight (akik boszen probaltak megvaltoztatni az idovonalat..a csacsik, nem tudtak, hogy csak 1 alternativ dimenzio multjaba kellene visszamenni...) letezes felesleges.
HunnernesKonge
Triplázok mert követhetetlen amit írtam 😄DD

A blizzard mondta a blizzconnon. Garrosh visszament a múltba, hogy az Orkok NE igyanak Mannoroth vérébõl, de ez nincs kihatással a mi idõsíkunkra,és a kiegészítõnk Azeroth jelenében játszódik.
Draenorra pedig akkorra megyünk át, mikor Garrosh már építgeti az Iron Horde-ot. Az magyarázat teljes egészében a Blizzard által elmondottak alapján készült, rendet tenni a fejekben.

Picket a másik kettõt töröld pls
Amúgy ezeket az alternatív idõvonalakat a Blizzard mondta, vagy egy rajongó találta ki? Mert szerintem annyi lesz, hogy vissza kell menni a múltba megakadályozni, hogy Garrosh megváltoztassa a történelmet. Nincs semmiféle alternatív idõvonal. Ahogy pl. a Vissza a jövõbe filmekben sem volt, ezért kellett visszamenniük és kijavítaniuk a dolgokat.
Ha kecskefiúkat és nõket lehet gyilkolászni/pocsékolni olyan rossz kieg nmár nem lehet... >:-)

Egyébként az instant lvl90 megpezsdítette az állóvizet, a guildban már elkezdõdött a susmus, hogy ki mire rerollolna. És azért jó,mert én is kipróbálnék másik kasztot, de nincs az az isten, hogy végighúzzak még egy karit 0-90 re. Rühellem a szintezést.

A videókat meg persze, hogy megnézi az ember. 1*. Max 2*. De N+1 alkalommal már annyira nem izgi.
devlking
A draeneiek dimenzió ûrhajója után nem tudom ezen mit lepõdnek meg az emberek. <#idiota>
Ezt már eljátszottuk bc elõtt is.
shaba23
Nem lesz az rosszabb mint eddig bármelyik kieg. Ne a dátumot nézd, hanem a többit 😊
Tömör leszek: én nem raktam volna bele ezt az idõutazásos dolgot. Annyi jó irányba el lehetett volna vinni a történetet....

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

HunnernesKonge
Mert egy kitalált univerzum, kitalált kiegészítõjében kitalált szörnyek között kalandozva csak és kizárólag 1 idõvonal lehet, és nem lehet kitalálni másikat. Értem
shaba23
Tudom, hogy olyan ez, mint a filmeknél, mikor a föld népességének 110%-a nem néz transformers-t, x-faktort meg a többi szemetet, csak mûvészfilmeket, a mozik meg tömve vannak.
Ezek az emberek is végigfikáznak mindent, amit blizzard letesz az asztalra, hogy aztán remegõ kézzel és a boldogságtól könnyes szemmel installálják, ha megjelent a kieg.
Én baromira vártam a pandát is, baromira várom ezt is, 90es karakter nem kell, mert van 7+a bank guild, de jó lesz a garrison. Ha elfogy a content és sokat kell várni a következõre, akkor nem fizetek pár hónapot. Ha nem lehet repülni 6.1-ig, akkor megyek gyalogmounttal, úgyis van 1-2 ami szép és sosincs használva. Sok mobot kell ölni? Sok xp/loot/profit.
sírni majd ráérek 50 év múlva ha drága lesz a farhát...
PiszkosFred
Mara mar a jatekosok 95%-anak teljesen mindegy, akkor is szeles vigyorral veri le a "lut" miatt, ha epp Kacor Kiralynak hivjak a bosst 😊 Csak legyen jo a harc, jo a drop (esetleg essen mount is, az extra), a tobbi korites meg parbeszed meg felvezetes a kutyat sem erdekli (de ha van, akkor minimum legyen lehetoseg skipelni a videot/beszedet). A maradek 5% jatekos, aki ismeri a vilagot, az meg ugyis tulteszi majd magat rajta, miutan sokadjara is nyugtazta, ez a WC univerzum mar nem az, amit szeretett anno. Nincs itt semmi ujdonsag a reakciok tekinteteben, ez megy evek ota.

Raistlin Majere <#finom>

shaba23
De akkor most Sarah Connor, vagy Marty McFly lesz a raidboss?
PiszkosFred
A terminator ota tudjuk, hogy addig nem lehet semmilyen sorozat sem "legendas" (film, mozi, jatek), amig nincs benne minimum egy idoutazas, es az emiatt kialakulo logikai baki 😄

shaba23
Látom a kieg bejelentése kiváltja a kötelezõ sírást az "emberekbõl".
Pandás szar, múltos szar, ménem vanilla, minek a 90es, nemétemhülyevagyokcigiisdrága...

Ezzel a tablaval az a gond, hogy a CoT instak a bizonyitek, hogy 1 idovonal van. Ha valaki belerondit, akkor abba rondit bele.
PiszkosFred
Mert költségként elszámolható 😊

picket
Azért nem értem, mert nincsen benne semmi logika. A munkahelyeden nem tudsz emailt fogadni/olvasni, de az esgé az megy. Google sem megy, hogy valami megoldást találj. Akkor minek van internet?

&#3237;_&#3237;

Azt a gear-t max instában esõre fogod lecserélni, de questes zöldre igen esélytelen volt mindig talán cata kijövetelekor a mastery miatt.
Prody
de nagy lett a szája valakinek. de tudom máshol használni, ahol jobb is.

Menj Guild Wars 2-ni <#eplus2>

PiszkosFred
Azt tudod ugye, kedves, hogy nem kotelezo majd ezt hasznalni?

Prody
azért mondom, mert nekem a fejlõdés jelent a legtöbbet, mindig is imádtam. 20-adjára is! ezt a fejlõdés iránti rajongást elvették tõlem, azzal, hogy az egész egy lófasz lett.