World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!
PONTOSAN AZT CSINÁLOM. Amikor RaF barát játszik, akkor magas szintû qsteket csinálunk, de amikor csak én, akkor visszamegyek és megcsinálom az összes zóna küldetéseit. Jelenleg 31 vagyok és silverpine-ban játszadozom. Nagyon sokat változott minden és én kiváncsi vagyok <#eljen>#eljen>
Olyan szinten felgyorsult a szintezés, hogy az ember pár küldetés alatt kinövi az adott zónát (instázva még inkább), és sose látja a változásokat. Szerintem érdemes egyszer megnézni õket, feltételezve, hogy az ember nem siet 90-re, hanem csak szórakozni akar pár hetet a játékban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pár év kihagyás után újra nyeregbe ültem és azt kell mondjam, hogy WOW... mintha egy új játék lenne. Boci Monk-ot indítottam, eddig bejön. Imádom a kis változásokat, mint pl amikor elõveszi a kis térképet a karakter, amikor térképet néz a játékos 😄
Lehet most erre a pár év kihagyásra volt szükségem...
ಥ_ಥ
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Sajnos úgy tûnik kiújult a függõségem. Van valami meghívó, amit egy aktív játékos tud küldeni egy új accont kreálásához és akkor bónuszt kapnak? A SoR az nem az, azt tudom. Esetleg valami más?
ಥ_ಥ
This character profile could not be displayed, possibly for one of the following reasons:
The character has been inactive for an extended period of time.
The character name or realm was spelled incorrectly.
The profile is temporarily unavailable while the character is in the midst of a process such as a realm transfer or faction change.
Characters that have been deleted are no longer available.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Valószínûtlen, hogy a supportos mást közölt volna.
RAF-ért sem jár ban, csak max leszedik a gametimet.
és így kiírva: RAF NINCS!!!!
szóval ha az ebbõl élõk is hanyagolják, akkor biztosan van vele gond.
" Az más kérdés hogy akkor magyarországra bejegyzett acc-ról miért engedi elküldeni, és miért érkezik meg...Hivatkozási alapnak jó lehet a gm-mel egyezkedésben, de továbbra is tempban és a raf cuccok elvételével játszik aki magyarországról raf-ot használ. Sajnos."
érted a problémát?
Ha kokain is tilos, attól mert a határon nem buktál le vele.
Nekem ilyen gondom soha nem volt pedig elég sok pénzt hagytam/hagytunk már náluk. Olyan volt (SimCity),hogy nagyon lassan érkezett meg és visszakértem a vételárat ugyan úgy 3-5 munkanapot írtak (aminek utána is kérdeztem a bankomnál,és mondták,hogy igen az lehet ha euró számláról várom a pénzt) ami aztán meg is érkezett. Sõt cserét is kértem már tõlük azt is gond nélkül megoldották. Reméljük olyan gondom nem lesz velük mint neked, de a helyedben én nekik írnék,és nem ide,hogy küldjék el mert szükséged van a pénzedre,és biztos vagyok benne,hogy visszaküldik ahogy nekem is tették illetve 2 barátomnak. Szerintem megbízhatóak.