World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Már másik addonnál is ezt csinálta... Elvileg tökéletesen mûködik, de mégis, amikor megnyitom az addont, ezt az üzit kapom. El lehet valahogy tûntetni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

s0n1c
Egyetértek. Nem is értem, hogy miért nem alkalmazzák a skálázódó szinteket az adott területhez viszonyítva.
s0n1c
😄D lol

Remélem már a wod-nál fogjuk érezni a hatást, én nagyon bizakodom.
Fpocok
Márcsak kéne egy mûködõ addon, ami bejelöli a küldiket, hogy késõbb visszatérve tudjam, mi hiányzik...

Fpocok
Hehe...
PONTOSAN AZT CSINÁLOM. Amikor RaF barát játszik, akkor magas szintû qsteket csinálunk, de amikor csak én, akkor visszamegyek és megcsinálom az összes zóna küldetéseit. Jelenleg 31 vagyok és silverpine-ban játszadozom. Nagyon sokat változott minden és én kiváncsi vagyok <#eljen>

PiszkosFred
Ha megengedsz egy tippet. Ne siess a szintezéssel! Nagyon jók lettek a régi vanilla zónák új változatai, a kapcsolódó sztorik, a phasing technikával változó világ/állapot, stb. Legalább egyszer érdemes megnézni õket. Outland, Northrend nem változott, csak minimálisan.

Olyan szinten felgyorsult a szintezés, hogy az ember pár küldetés alatt kinövi az adott zónát (instázva még inkább), és sose látja a változásokat. Szerintem érdemes egyszer megnézni õket, feltételezve, hogy az ember nem siet 90-re, hanem csak szórakozni akar pár hetet a játékban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
Hát nem tudom... tõlük ez így nagyon furának tûnik. <#vigyor>

Pár év kihagyás után újra nyeregbe ültem és azt kell mondjam, hogy WOW... mintha egy új játék lenne. Boci Monk-ot indítottam, eddig bejön. Imádom a kis változásokat, mint pl amikor elõveszi a kis térképet a karakter, amikor térképet néz a játékos 😄

Lehet most erre a pár év kihagyásra volt szükségem...

devlking
PiszkosFred
Jön a "Miki" meg a "jesszuska", kérni kell ajándékba, ha másként nem megy, oszt' csókolom 😊

picket
Akár mûködik, akár kamu, a reklámszöveg mindenképpen hazugság, hiszen leírja, hogy pár óra kérdõív-töltögetés, videonézés kell hozzá, hogy elég pontot gyûjts, és azt tudod beváltani. Tehát nincs ingyen. Egyébként gyanítom, hogy az a pár óra inkább pár 10 óra, egyébként pedig nincs másról szó, mint hogy dolgozz meg érte, és nekik legyen szép hasznuk. Én elkerülném, és inkább dolgoznék rendesen pénzért, amibõl aztán veszek gc-t.

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Kamu.

Errõl mi a véleményetek?

WoW free gametime 1

WoW free gametime 2

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

devlking
Már tegnap megvolt a pezsgõ bontás.<#pias>
s0n1c
Fpocok
Ok, már megvan. RaF.

Fpocok
Hello!

Sajnos úgy tûnik kiújult a függõségem. Van valami meghívó, amit egy aktív játékos tud küldeni egy új accont kreálásához és akkor bónuszt kapnak? A SoR az nem az, azt tudom. Esetleg valami más?

picket
Segítek, így kell.

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Az se kivétel, legfeljebb etikailag kifogásolható.

Fehercsoki
Valószínûleg csak azért nem látod a karaktered armoryn mert túl rég voltál vele bejelentkezve.

Mikor megláttam ezt az üzit annyira felidegesítettem magam hogy nem tudtam értelmezni... valaki lefordítja nekem érthetõen? 😞

This character profile could not be displayed, possibly for one of the following reasons:

The character has been inactive for an extended period of time.
The character name or realm was spelled incorrectly.
The profile is temporarily unavailable while the character is in the midst of a process such as a realm transfer or faction change.
Characters that have been deleted are no longer available.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

torrente111
lehet de az aion ingyenes.ez + az õskövület nem.szal szívás ez a game

Ami miatt nem szivesen fogok a jövõben elõfizetni az az ,hogy 1 órás sorban állások vannak -.- Aion vége is így kezdõdött. xD
PiszkosFred
Két (max három) zóna kvesztjei alatt lazán meglesz a 90, 1-2 nap alatt. Ha instázól és megcsinálod az insta kveszteket, még gyorsabban.

Fehercsoki
Kivéve ha Magyarországon él és csak azért rakta át UK-ra hogy raffal tudjon magának ingyen hónapokat csalni...

És mint tapasztalt? Én 81-re 24órás lifetime-al értem most fel. 85-90ig nagy szenvedés lesz? O.o
Ha egy angol account használja a RAF-ot és semmilyen goldseller-ügylet vagy bankkártyacsalás nem történik, akkor nem várható retorzió.
Valószínûtlen, hogy a supportos mást közölt volna.

devlking
Eu support embereivel csak az idõt vesztegeti az ember. Semmihez nem értenek a megadott copy+pasten kívül.
RAF-ért sem jár ban, csak max leszedik a gametimet.
Személyesen?
HunnernesKonge
Mesélj...Tekintve hogy személyesen beszéltem meg a blizzard supportos emberével a lehetõségeket, kíváncsi lennék mit tudsz te amit õ nem
Prody
Proof or didn't happen.

Sziasztok! Belépek és a bal alsó sarokban nem található meg az addon fül. Mit tudok tenni?
Semmi gond nem lesz belõle, csak kicsit túllihegik és némileg félreinformáltak a srácok.

Mountot meg a hónapot elvehetik de remélem nem bannolnak accountot mert nekem csak az xp meg a húzott karakter számít. Meg haveromnak is. Nem a mount. és õ brit bõl regelte az accountját oda.
Fehercsoki
Nem, kivéve ha õ Mo.-n él csak átírta az országot...

És ha haverom accountja brit és onnan küldte a REF -et akkor is illegális?
shaba23
Én most olyat láttam, hogy mobilegyenleg, vagy neophone kártya feltöltés goldért😄
és így kiírva: RAF NINCS!!!!
szóval ha az ebbõl élõk is hanyagolják, akkor biztosan van vele gond.
Fehercsoki
Hivatalos FAQ-ban van egy lista azokról az országokról ahol elérhetõ, más országokból használni törvénytelen, szóval minimum az hogy ha rajtakapnak elveszik a mountot/ingyen hónapot... Amúgy elég sok ban van emiatt, sok gold seller árulta régen a rafos feltöltést de már sehol sem látni...

Adják vissza pénzemet 13 ezerér megvett kiegeket mert ref accra vettem meg de azt sem akarom ,hogy bannoljanak.
shaba23
Kérdezd errõl azokat, akik már kaptak RAF miatt bant. Nem egy ember volt ilyen.
Most arról volt szó, hogyha a blizzardnal rájönnek hogy Magyarországról ref elünk haverommal akkor le bannolnak? Pl én semmi figyelmeztetést nem láttam erröl sem a ref support részlegén sem máshol. Szóval engem nem nagyon izgat. Nem is fogok szerintem le bukni vele soha ha illegális.
Próbálom megfejteni mirõl beszélsz. Hamis operációs rendszer is tilos de még is 10éve használják az emberek bármi hátulütõ nélkül. Én eddig nem is hallottam arról ,hogy ez illegális lenne. Csak sima ref nincs ebbe semmi piramis rendszer meg a többi szarság amit bele halucinálnak.
shaba23
Igen, de:
" Az más kérdés hogy akkor magyarországra bejegyzett acc-ról miért engedi elküldeni, és miért érkezik meg...Hivatkozási alapnak jó lehet a gm-mel egyezkedésben, de továbbra is tempban és a raf cuccok elvételével játszik aki magyarországról raf-ot használ. Sajnos."

érted a problémát?

Ha kokain is tilos, attól mert a határon nem buktál le vele.
Ez a barátmeghívós rendszer a raf? mert ha azt jelenti ,akkor mûködik semmi gond nincs vele. Nekem elküldte haver ,be regeltem meg is vettem a játékot és már 61 es szinten járok...
HunnernesKonge
Van! Sajnos továbbra sem lehet magyarországról legálisan RAF-olni, mivel a gm elmondása szerint a rendszer nem változott meg, ahogyan a magyar törvények sem. Az más kérdés hogy akkor magyarországra bejegyzett acc-ról miért engedi elküldeni, és miért érkezik meg...Hivatkozási alapnak jó lehet a gm-mel egyezkedésben, de továbbra is tempban és a raf cuccok elvételével játszik aki magyarországról raf-ot használ. Sajnos.
Zenszkij
30!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

PiszkosFred
42

Fehercsoki
Na van már válasz?

Írtam már nekik is, éppen a pénzt várom vissza, csak kérdés meddig lesezk türelmes a 3-5 nap már 8-10 nap....

Nekem ilyen gondom soha nem volt pedig elég sok pénzt hagytam/hagytunk már náluk. Olyan volt (SimCity),hogy nagyon lassan érkezett meg és visszakértem a vételárat ugyan úgy 3-5 munkanapot írtak (aminek utána is kérdeztem a bankomnál,és mondták,hogy igen az lehet ha euró számláról várom a pénzt) ami aztán meg is érkezett. Sõt cserét is kértem már tõlük azt is gond nélkül megoldották. Reméljük olyan gondom nem lesz velük mint neked, de a helyedben én nekik írnék,és nem ide,hogy küldjék el mert szükséged van a pénzedre,és biztos vagyok benne,hogy visszaküldik ahogy nekem is tették illetve 2 barátomnak. Szerintem megbízhatóak.