World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(még kimondani is hihetetlen 😄)
A halál csupán a kezdet...
Tegnap egy 60-as druidát gankeltem be 2x is felwoodban, szerencsétlen már nem tudta, hogy mit csináljon mert a healjét pummeleztem utána meg a másodikat intercept-eltem, kapta az ms-t majd execute. Jah és õ támadott elõbb álcából, nem tudtam chargeolni. 1700 hp-m maradt, egy major healing potit toltam be biztos ami biztos alapon, de nem kellett volna.
Elõtte meg egy 60-as warlock jött nekem Un'Goro-ban, de kapott 3 crit-es 800-asat majd kivégézést és befeküdt a sarokba, ugyancsak õ támadott hamarabb és rajtam volt a sok dot már.
Nagyon kell a pvp tapasztalat, mindkét ellenfelem még csak sergeant körül volt én meg már a rank 10-et ostromlom 😊
Még jóhogy el lehet rejteni a sisakot és a köpenyt...
Élvezitek még a bunkózást? Feltétlen fontos hogy tied/tietek legyen az utolsó szó? Kösz.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
amugy szar warrioromhoz szeretnék tanácsot kérni, láttam hogy miylen szépen tele van a toolbarod. nem zavaro? én spellbookbol szoktam nyomkodni, birkában, frostnovában még lapozni is van idõm! sõt még néha charge közben is, van ám reflexem. majd linkelek róla a barátaimnak ide a forumra képet...
Per Aspera Ad Inferi.
killing blow lista vezére, akire egyszerre 80an ugranak ha meglátjék annyira félelmetes.
๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
"vessetek a mókusok közé" :)
u.i.: igen ,1szerû vagyok mint a faék 😉és a fagyit is bicskával eszem.12éves vagyok és az én apukám erõsebb. 3 napja játszom a WoW nevû játékot és nagyon skilles vagyok.lvl 60as karimmal simán megtudok ölni egy lvl 1 es disznót, stb stb ...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egyébként magam is szoktam klántárs warival farmolgatni / mágusom meg priestem van / és elszoktam csodálkozni hogy mennyire tud ütni a wari. Persze hogy ha 60+ os elittel harcol akkor álltalában nem árt neki egy healer de nemszar amit csinál. És nagyon sok warior karakterrel játszó nagyon nemtud a wairorral játszani és szidja hogy milyen szar a wari. De aki tud Wariort építeni meg kezelni az nem sír hanem odavág de nagyot. Ebben egyet kell értenem Crassussal.
És most lehet rám is köpködni , különösebben nemérdekel... hajrá.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Túl magasak a labdáid, arra nem gondoltál még, hogy mást vajh' miért nem basztatnak így? Téged biztos csak azért mert kék a logód, v. sötétebb a bõröd, v. punk frizkót hordasz nem?
"Érteni" a warriorhoz? Azért vegyük már észre, hogy egy egyismeretlenes egyenletnél is egyszerûbb a játék mechanikája, mást nem kell csinálni csak egy kis kombinatív érzékkel megáldva elolvasni, hogy melyik skill mit csinál..
Külön mosolyt csalt az arcomra, hogy egy hajnali 5-ös kisesszében példálózol egy éjjel 2 óraival.
Ha vmit egy nyilvános fórumon közszemlére teszel, ahhoz meg automatikusan minden azt olvasónak elég sok köze lesz, szal ez az alsótagozatos érvelés nem tudom kit gyõz meg.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Legalább 1 full setes rugó legyen már nálunk is😊
chest nélkul is fexik minden hordás nekem<#mf1>#mf1><#nyes>#nyes>
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
És sajna képem sincs amit belinkelhetnék ide a barátaimnak, de azért visitottam ventrin, és mind elismerték nagyságomat. <#whatever>#whatever>
Nemtehetek rola,hogy te semmit nemtudsz kezdeni a warrioroddal illetve arrol sem tehetek hogy mas sem ert hozza es rosszindulatuan kozbeokoskodik arrol amihez koze nincs!
Aruld mar el,hogy te hovaszoktal bujni a harcok alatt,mert nekem valahogy nemjon ossze,hogy egy bokorbol chargeolgassak mikozben olik a csapattarsaim tudod en mindig a "lecso"kozepen osztok barmily hihetetlen is szamodra,de akik ottvannak velem azok latjak es tudjak.A speckok nem evente egyszer procolnak ha meg neked igen akkormeg valoszinuleg szar a karaktered arrol sem en tehetek,Es legvegul majd ha inditassz egy karaktert es talalkozol velem akar csapattarskent akar ellensegkent mjad akkor velemenyt alkothatsz a jatekomrol,de addig mar ne is haragudj,de kozod nincs semmihez!
Ez nemcsak neked szol hanem a tobbi nagyokosnak is ugyhogy a kozeljovoben keruljek a hozzaszolasaimra a reagalasokat!!
HAjnali kettokor megjegyzem hihetetlen,hogy arra van idod es nincs jobb dolgod,hogy 2-3 oldalt visszaolvasva kiszurd a ket nappal ezelotti hozzaszolasomat es kotozkodj!Ehhez kulon hagy gratulaljak!
Szal a tovabbiakban ignoraljatok ,ertve vagyok?!
mindenki mastol elnezest aki akaratan kivul "szemtanuja" volt a dolgoknak.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Per Aspera Ad Inferi.
én 61es mobokról beszélek, nem a "már ad shardot" kategóriáról
amit nem kunszt warrival pvpben, legalábbis nekem nem okoz örömet és nem nevezem "zomgskillesübercsászárvagyok"-nak:
- 15%-on levöre charge-olni + exe
- noskill mage-et leverni
- évente 1x chainproccolva megölni vkit
mellesleg amit hallottam Arathor server pvp-jérõl azt jobb nem publikussá tenni.

max ha ud ~