World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
TBC-ben még együtt questeztek az emberek, ha megláttam valakit elsõ dolgom volt, hogy megkérdezzem, hogy milyen questjei vannak és van-e kedve csapatban megcsinálni õket, aztán persze amikor egy ellenséges csapattal találkoztunk akkor ment a pvp😄 Jó volt mert mindig ott volt az a kis "félelem", ami rávett hogy néha tekerjem körbe a kamerát és nézzek szét hogy mi van körülöttem, mert hát egy-egy támadás elõtt szerették megvárni amíg mobot is húzok be, mert akkor még az is veszélyes volt.
Akkor még öröm volt a 30as magemmel szintezni(részben mert minden új volt) még ha be is gankeltek, emlékszem egyszer egy hunter támadott be, kevés hp-n betolta a feign death-et, viszont én még nem tudtam, hogy mi az, szóval azt hittem hogy megöltem😄, meg akkor még Detect Magiccel látszódtak csak az enemy buffok/debuffok, ami csak magenek volt.
Sajnos cataclysm óta eléggé el van szállva a low lvl self heal/sebzés, szóval nem érdemes nagyon kis szinten pvp harcba bonyolódni, mert az több mint valószínû hogy nagyon igazságtalan lesz, meg hát még ott a heirloom is, ami szintén ha mondjuk nincs az enemynek akkor azért a 2 másodperc izgalomért kár betámadni...
Amúgy 3 évig CSAK hordáztam (egyedül egy rózsaszín hajú, copfos kis mage csajom volt, de csak 23-ig vittem el). 4 év kihagyás után eszembe sem jutott, hogy allist csinálnék
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az hogy 3 epic esik a kezdõ lfr raiden az szimpla hülyeség. Az ottani esélyek lootra már igen magasak, és a fenti ládákból a +coin még rá is dob. Aki azt mondja, hogy végigmegy az összes lfren és csak gold esett neki, az meg hazudik.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Baromi jó az addon! Mûködik.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Úgy néz ki Blizzard mostantól csak az utolsó kiegészítõt veteti meg az emberekkel, az összes elõzõ úgymond "jár" az alapjátékhoz.
PRODUCT LEVELCataclysmStandard EditionWrath of the Lich KingCollector’s EditionThe Burning CrusadeStandard EditionWorld of WarcraftStandard Edition
Ráadásul egybõl a pandát akarja megvetetni velem. Ötlet? :/
Találtam egy hasonló addont, ami a serverrõl kérné le a mecsinált küldetések listáját, az nem mûködött. Remélem ez jó lesz.