World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj, most hogy szóbahoztad, egy ilyen kártyát én is szeretnék mit kell ahhoz csinálni hogy legyen? Ez vmi quest? nekem a mana visszatöltõs kéne az a kék sárkányos. Részeletes leírást vagy vmit adhatna vki a kártyás izéhez. Kösz
hát ezt én is kérdezhetném.
Jóhhogynem a NFS-et hasonlítod össze a Sims-el

Botond
Lineage2 hogy jön össze a Diabló2vel?:-D
Ma sikeresen szert tettem egy Heroism Card-ra, a kérdésem az lenne hogy ennek a procrate-je függ a fegyver sebességétõl? Dual Wield-el nagyon szépen muzsikál, de vajon 3.8-as 2h-el is így fog? <#confused>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Diablo 2 Expansion a csúcsász. Igazából más annyira eltalált ilyesmi jellegû játékrõl nem tudok. Lineage2 - nocomment, NVN - nocomment, van még más is? 😊

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

mégis mérföldekkel jobb mint a sok mai szar

Arról nem is beszélve, hogy több, mint 5 éves játékról van szó, ezért a látványvilága elég távol áll a mai játékoktól.
2000 fõs lant szervezel:? lehet még jelentkezni?

Azért a diablo "kicsit" más szinten van.
Lazarus
Diablo?
/off (bár talán nem is annyira...)

Tudtok ajánlani valami LAN-on is futtatató W.O.W-hoz hasonló jellegû játékot?

Mindenképpen olyan lenne jó, amit el lehet késõbbre is tenni, tehát ha dedikált szervere is van, annak is menthetõ legyen az állapota.
Neogan
Hol találok earthrootot dolanaarban?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

mar 15 perc utan wtfpwn uzemmodra kapcsolnak (enrage) akarcsak sartura,huhuran,ouro csak naluk mas az ido limit, illetve huhunal 30% hpnal is beindul.

valaki aki jártas Aq 40ben megtudja mondani miért kell Twin emperorokat megölni 15percen belül, csak mert láttam egy videoban hogy nagyon arra törekedted de nemjöttem rá, bár nem sok közöm van még aq hoz de érdekelne😊
Én 2 hete léptem meg 9et, és az én szerveremen dettó úgy van ahogy mondtam. Viszont nagyon sok Rank10+ van, és ez már eléggé megnehezíti a Rank10-et, kb 220k kell 2 hétig hogy meglegyen. (Tudom ez sok mindentõl függ, ez csak személyes tapasznyalat)

Kandurex
ja, ja kaptam címet, köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
bithumenen asszem fent van az egész, meg isohunton is talán.
Kandurex
Sziasztok, kaptam ajándékba egy 10 napos free kulcsot, tudtok nekem tippet adni, honnan tudnám letölteni az alapjátékot + patch -eket? Elõre is köszi a segítséget!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

antgecc
Hát nemtom hogy most hogy megy. Mikor én csináltam még elég szenvedõs volt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ja skillt tényleg nem, de fele annyi idõ sem kell Rank9-hez mint raidelni naponta. Napi 3-4 óra PvP és meg is van a 140-200k honor a hétre, és csak úgy repkednek a rangok.

antgecc
Te még magadnak is hazdudsz...

Egyébként a rank9-ed csak egyet jelent: egy monitorfej vagy, akinek ennyi ideje van bg-re, nem többet. Semmiféle skillt nem tükröz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

The Garrett
hat nem hittem volna, hogy a masodik killre kiesik a csodatrinket of the vanquised tentacle of cthun :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
"gocsortos budos szoros"

jó érvelés 😊)
magus
mar csak azert is hibas a dolog mert a hordanal vagy rohad az ujja, vagy egyszeruen pataja van, vagy gocsortos budos szoros, akkor mar pont az allynak kene ilyennek lennie^^

sziasztok!irjon valaki egy privit, aki ért a discord-hoz, és tudna nekem msn-en segiteni hoggy csináljak meg egy discord-ot.van egy cim: www.discordmods.com. ezen vannak kész interfaceek és egy olyat akarnák "bemásolni magamnak is", de nem tudom, megcsinálom ugy ahogy irják mégse változik semmi. tehát kérlek valaki segiten, aki profi, és ért ehez

The Garrett

The Garrett
egy kis segitseg az atgondolashoz: A trainer mikor már nemtud neked többet tanítani megmondja hol a köv trainer akihez menned kell.

(persze tört szerveren lehet nem igy van)

Count Adyn
Valaki nagyon beoltott😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
ezt igy gondold át mégegyszer 😊

panther112
Azt hallottam, hogy a master tailoring csak hordás karakterrel tanulható meg, ugyanakkor thotbot-on láttam, hogy Ironforge-ban van egy ilyen trainer a gnóm negyedben. Akkor most melyik hír igaz?

wtb edit post..
silithusos twilightos csókákat irtottam így 😊

az majd expansionban grindhez 😊
eddigi rekord 7mob/trinket up volt ^^

EU Frostwhisper szerintem elég jó PvP ügyileg, PvE kicsit gázosabb mert kb 3 Nefi farmoló guild van alli oldalon, egy C'thunos, a többibe meg szinte nem lehet bekerülni mert mindegyik tele van. Horda oldal kicsit többet nyer, de leginkább amiatt mert egy high-end guild oszlott fel nemrég C'Thun miatt, és most sokan közülök PvP-znek. Vágod mekkora élvezet kék PvP settel kék fegyóval BWL epic ellen nyomni. A horda oldali nyerésnek a hátránya, hogy 800k honorral is csak második lett a csóka múlt héten. Ja, alli oldalon max 20 magyar van ebbõl kb 10 aktív. Horda oldalon nem tudom mizu. Remélem segített valamit.

The Garrett
gondold at megegyszer amit irtal es

lasd be hogy hulyeseget irtal plz!

The Garrett
talentelj aff / demora es te is 3 dotbol fogod olni az embereket 😄

600*

970 shadow damom van trinkettel, még sac+rev succi mellett is csak 60 alatt fog tickelni a corruption, agony meg még annyitse

Fenrir
Pedig dueleztem vele és a 4600 hp-m ellenére nem bírtam megverni és magamat nem tartom kezdõ pvp-snek a 22k hk és rank 9 miatt.

De ha te jobban tudod akkor NEKED elhiszem...

kthxbye

A halál csupán a kezdet...

olvastam valahol forumon már nem is egyszer
az meg hogy expansionban mi lesz az meg más =P

Nem vagyok egy nagy Silithius szakértõ ezért megkérdem a twilight cultist ruhadarabok meg a titkos szöveg tekerecsek mire jók?
antgecc
2 tick az kissé erõs. Inkább ne mondtad volna és akkor még lehet azt is elhisszük, hogy ismersz egy lockot a Ragnán.

Fenrir
Mondjuk ez tény, ismerek olyan magyar lock-ot Ragnaroson akinek a dotjai több ezret sebeznek, max 2 tick-et bírsz ki és véged 😊

A halál csupán a kezdet...

Sound
hát csoki azt hogy a skill based honor rendszer 1.12jön szerinted, nem tom honnan vetted, de ajánlom figyelmedbe ezt a múvit

http://www.xfire.com/cms/xf_e3_2006

leginkább azt a részt figyeld, ahol a csávó azt újságolja hogy milyen újdonságokkal akarják megtartani/növelni a WoW elõfizetõket.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Hat en olyan enemyrol beszelek aki bwl/aq geares , nem ilyen kekzold casualrol aki vel random osszefuthatsz barmelyik teruleten. 😊
Egy ilyen geares warlocknak pl mar succi sem kell eleg egy death coil es mire lejar halott a warri (pedig o is highend gearben van).

nem, 1.12

Sound
"skill" alapú honorrendszer = kiegészítõ.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Count Adyn
Már látom magam elõtt hogy egy frag után feljön egy kis ablak, és mint a kresz-teszteken abcd válaszokbol ki kell valasztani a jót egy kérdésre és csak akkor jár honor. A b jelû warrior a c jelû rugóval egyszerre érkezik a bshez akkor... etc😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hát nem tudom hogy kívánják megvalósítani, de biztos kitaláltak már valami okosságot

Hmm hol érdemes most karit kezdeni ahol van jófej társaság meg rendesen megy a PvP (outdorr is meg nem kell éveket várni egy BG-re tehát közel kiegyenlítettek a viszonyok)? 5 hónap szünet után kedvem szottyant újra beizzitani a kis gamet viszont bloodscalpra nem igazán akarok visszamenni mert az pvp szempontból halott. (szegény kis lockom sajnálom 😞 )

Jah és melyik oldalra, ha van tippetek.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

magus
skill alapu honor rendszer?