World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
1?????????????? 😄 Tele van ilyenekkel. Az már alap, hogy semmi kommunikáció nincs 😄

BoneDragon
Ha jól értem, szerinted azért szar a játék mert betalált 1 emberke aki kb súrolhatja a 13 éves kort. Ühüm...

drop
You are creating a Hearthstone: Heroes of Warcraft (Beta) account.ma jöt a kulcs lehet nézni a postaládát

Prody
Kaptam panda trial-t megint és elképedtem a valóságtól!

PiszkosFred
Még csak be se lépett, csak duma meg a hangulatkeltés az egész a részérõl.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Miért érzem úgy, hogy csak azért játszottál, hogy minél elõbb találj valami jelentéktelen hibát ami miatt kiléphetsz és újra tudod szidni egy kicsit a wowot?

LeWyTy
Helló! valaki emlékszik rám?
...
Na mindegy! minden esetre visszatértem <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Prody
szerintem is. valahogy el kell hiteteni az emberekkel, hogy valaki játszik ezzel a fossal. tegnap beléptem 15 percre, gondoltam adok egy esélyt. ma már megint abban a tudatban vagyok, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani még ingyen se. tehát gondoltam a régi 85ös warriorommal nyomok egy LFG-s instát, tankként. 15 perc után megszólal valaki (addig semmi kommunikáció, pedig emberek között ez alap feltétel az élvezet eléréséhez) és mondja 'idiot'. na ekkor alt+F4-eztem a picsbe 😊 nem ehhez vagyok hozzászokva classic után 😄

Caliph
meg összevontak 3 szervert 1re <#banplz>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

tigeroo
vagy csökkentették a szerver erõforrásait és azért van ilyen sor, és valóban haldoklik <#banplz>
Fpocok
Végre bejutottam. Egy óra 10 perc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Haha értem... haldoklik a wow 😄

PiszkosFred
Jellemzõ a temetésekre, hogy a halottat sok százan, sõt néha ezrek kísérik a végsõ útján 😊

Fpocok
Normális, hogy minden este kb egy órás sor van?

Egész Fradi b közép erõsen ragnaros. Azon belül inkább horda oldal.
Zenszkij
Ragnaros

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Arathor pl

BoneDragon
Most melyik szerveren van komolyabb magyar közösség? Ragnaroson?
Tegnap végig questeltem deepholme-t, hát a hely emlékorgazmus volt a javából. Mintha bc-vel játszottam volna, eszméletlen jó volt! 😊

Fpocok
Nagyon jó ez az archeology! 😄

tigeroo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mellette motoroztam meg csajoztam stb. az a durva hogy egybõl lenézel (?) másokat mert szeretik a fantasyt, a geekkultúra szeretete ezt nem zárja ki 😊 a warcraft univerzum nekem olyan kedves mint a korongvilág, gyûrûk ura vagy harry potter
Fpocok
pff, no comment. Köszönöm.

Fpocok
Igen. Ez az egyik ötletem nekem is, csak ehhez akkor kell egy másik táska addon, mert a mostani nem a legjobb erre. Nézek valamit, kösz.

Fehercsoki
Ha ráviszed az egeret az itemre akkor a statok alatt legalul írja hogy melyik szett része.

PiszkosFred
Tedd külön táskába õket 😊 Úgyis mindig egymással cserélgeted azokat, vagyis a helyük fix. Max tegyél mellé olyan potikat, HS-t, stb, amelyeket nem adsz el, és így tudod, hogy azokhoz nem kell nyúlni. Ha pedig egybenyitott táska modot használsz, akkor rakd õket legalulra, mivel fentrõl töltõdik fel lefelé az inventory, így a végén ami van, az tabu.

Fpocok
Igen, köszi, de ezt eddig is tudtam. Meg is csináltam az X és Y setet. Na most ha X setben vagyok, akkor nem látom, hogy a táskában melyik item tartozik az Y sethez, így véletlenül mindig eladom táskaürítéskor. Na ezt kéne megoldani.

Fehercsoki
Alapból van már equipment manager, karakterlapot nyisd meg és ott a jobb felsõ részénél van, vedd fel az egyik szettet, aztán rámész hogy New, adsz neki egy nevet, választasz egy ikont és kész is van, ha módosítani akarod akkor felveszed az új cuccot és rámész hogy save.

Fpocok
Valakinek lenne ötlete: Healer és DPS között váltogatok. Próbálok kirakni mindkettõre set-et. Na most sokszor van az, hogy véletlenül eladom az egyik rucit, ami setben van. Nincs valami mód, esetleg addon, hogy lássam melyik ruci van setben, melyiket ne adjam el?

Nem is baj, élvezd ki! Én mondjuk a 5.-ik karinak már nem bírok nekiállni egyszerûen, de az elsõ 1-2 vel nagyon nagy élmény volt!
Fpocok
Na most megléptem a 60at Winterben. Nagyon sok területet megnéztem és sok loremaster acsit is szereztem. 46 óra played time alatt lettem 60. Nem sietem el 😄

Vagy farmolsz Zandalari Warbringereket, amik elég izmosak (20m hp asszem), ezek dobhatnak 1-3db olyan tárgyat, amik 1000 repuval jutalmaznak, és bármelyik karakternek elküldheted az accountodon.
(ez a sima Shado-Pan, az Assaulthoz azonban csak-és-kizárólag ToT)
+a LFR raidek. A bossnál érdemes levágni a guildbannert, emlékeim szerint használ. De Shado-Pan Assault friendly (ami a valoros cuccokhoz kell)talán egy Flex alatt megvan.
Fehercsoki
Leggyorsabban természetesen daily questekkel.(plusz minden nap letolod az 1 random HCt és random HC scenariot, ez összesen napi +500 repu, reverednél lehet venni egy itemet ami minden karakterednek +100% repu gaint ad)

Mindenkinek lehet rossz napja. Akkor került ki az a hozzászólás.
A másik hogy én így kérdeztem: hogy lehet a "leg gyorsabban" fel repuzni, Pontosan másoltam a hozzászólásomat és a lényeg az idézõjelben lévõ mondat. Mindjárt más nem? Egyébként meg köszönöm a történelmi fordítást.
De hogy konstruktív is legyek, itt a sztori dióhéjban:

Szóval réges-régen volt egy ork, Grom Hellscream. Ez a csávó sokszor tett rossz fát a tûzre, de aztán a végén Zöld Jézussal együtt levertek egy nagy, csúnya démont, és minden meg lett bocsátva. Hellscream a harcok szünetében huncutkodott néha a ’zasszonnyal, és lett belõle egy csepp, barna orkocska, nevesül Garosh. Szegény a faterja nékül nõtt fel, mert az a nagy mészárlásban nem igazán ért rá szülõire menni, meg játszani vele, így érthetõ módon a kicsi Garosh gyerkõcben komoly méretû apakomplexusok, agresszió és megfelelési kényszerek alakultak ki.

Telt-múlt az idõ, és Garoshból helyre nagy ork lett. Járt erre-arra, megölt ezt-azt, és azon kapta magát, hogy Warchief lett.
Na, szegénynek itt kezdtek problémái lenni. Mivel igazi ork volt, +a kényszerei, ezért eléggé komolyan vette azt, hogy az ellenség akkor jó, ha halott. Ez persze többeknek nem tetszett, fõleg a Zöld Jézus pacifista elvei mellett kialakult hatalmi elit korábbi tagjainak.
Ezekkel Garosh viszonya akkor mérgesedett el, amikor egy tauren belháború miatt egy összeesküvés áldozata lett, és megölte a tauren fõnököt.
Innentõl a kis nyomi pacifisták lázadozni kezdtek, amihez csatlakoztak többen is, pl Sylvanas, akinek nem tetszett, hogy Garosh korlátozni próbálja céljai elérésében, nevesül abban, hogy minden élõlénybõl undedet csináljanak.
Szóval Garosh így kisebbségbe szorult, amikor is megtalálta az egyik Old One szívét, amit egyfajta szuperfegyverként akart bevetni. Ekkor a lázadás nyílttá vált, és az árulók az allis kutyákkal szövetkezve nyíltan megtámadták Orgrimmart.
Garosh végsõ kétségbeesésében – mikor a támadók a falakon bellül jártak, és felkoncolták az ártatlan sámánokat, mérnököket, de még a két leghûségesebb katonája, Nazgrim és Malkorok is elesett, sõt, kedvenc ölebét Fifit azaz Thokot is kinyírták – a titkos fegyverhez fordult, de az sem segített.

Zöld Jézus legyõzte, és a evokok kezére adta, akik bebörtönözték.
Innen szökött meg hõsünk, és fondoraltos módon egy alternatív múltba menekült.
Innen folytatódik a történet.
Olyat kérdezel, ami kb 0,5 perc megnézni wowheaden. Ez azért nem egy alapos személyiség ismertetõjegye, hamár a fórumos mélylélektannál tartunk...

Egyébként a hozzászólásaid stílusa eléggé -khmm- trollos.
pl ez itt: #157848
Shado-pan repu-hoz bekapcsoltam de assaulthoz nem adott és állitólag ToT -ra is van valami repu cap. Ezért kérdeztem.
Gondolom nagyon nehéz elképzelni ,hogy valaki most kezdte a WoW -ot és nem azon él 6 éve. És a kérdésemre vissza térve direkt úgy jelentettem ki hogy a napi küldetéseken kívül van -e lehetõség oda repuzni erre a válasz az volt ,hogy csináljam a napi küldetéseket. Szóval ezt pont tõled nem akartam hallani meg azon emberektõl akik még a kérdést is lusták elolvasni. Azért mert valaki meg mer ilyet kérdezni az már troll? Biztosan nem ezért lett létre hozva ez a fórum téma ,hogy az ember kérdezzen. Hogy is gondolhattam ,hogy ilyen kérdést felteszek ezen a fórumon mindjárt ki is törlöm magam annyira szégyellem. Bár a felhasználó nevedbõl ítélve beléd sem sok értelem szorult. Gondolom már máshol nem tûrnek meg. de vissza a témához! No offense.
Te most trollkodsz, vagy epic módon lusta vagy.
Shado-Pan repuhoz be kell kapcsolni hogy adja az insta, a Shado-Pan assaulthoz meg simán le kell csak tolni LFR-ben ToT-ot.
Fpocok
Vagy leszeded a launcher programot a gépére és azzal letöltöd... de azt hiszem ha simán átviszed a wow könyvtáradat egyik géprõl a másikra, akkor is mûködik és nem kell tölteni.

értem köszönet!
Fpocok
Egy accountot egyszerre egy ember használhat. Játszhat, amikor te nem játszol.

Nem zárja ki egymást a kettõ <#vigyor> Én is végig wowoz-mmoztam tini korom nagy részét, emellett be voltam rugva évekig <#vigyor>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

devlking
Hát inkább piáltál meg drogoztál volna. Sokkal jobb.<#idiota>
Sziasztok
még 1 kérdésem lenne: Ha hugom laptopjára feltelpíteném a battlenet progit és az én accountommal letölteném a gépére a wow -ot akkor tudna õ is karaktert indítani? gondolok itt arra hogy nem lenne ban vagy hasonló?
Fehercsoki
Miért?

torrente111
hát azért ez a durva,hogy neked tinikorodban ez volt a szép

tigeroo
mondjuk ez igaz. végigwowoztam a gimnáziumot, valamilyen szempontból széppé tették a tinédzserkoromat ezek a dolgok😄
BoneDragon
Azt hittem simán lehet überelni a wowot, elmúlt években rengeteg mmo-t kipróbáltam és hogy most kicsit visszatértem, azt kell mondjam nincs párja. Ez a hangulat és a zenék amik megszólalnak questelés közben... A szõr feláll a karomon. 😄

Fehercsoki
Csináld a dailyket...

Mondjuk én arra lennék kíváncsi shado-pan -t és shado-pan assaultot hogy lehet a leg gyorsabban fel repuzni. Mert én már csak azt látom ,hogy mindent korlátoz blizzard. napi questek és a többi trollságok.
Fehercsoki
Ilyenek ezek az allyk😊