World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyébként figyeljétek meg, mennyire kezd párhuzamot venni a játékipar és a filmipar. Persze mind a két oldalon vannak kivételek, kivételesen jól sikerült alkotások, de a játékok, filmek, sorozatok nagy része igénytelen, agyatlan szar. És talán nem véletlenül. És nem, nem azért, mert erre van igény.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"The ports you need for playing wow are TCP protocol on ports 3724, 1119, 4000, 6112, 6113 and 6114 "
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Anno emlékszem hogy örültünk hogy "nééémáá ott egy játékos az én játékomban és tudok vele beszélgetni meg integetni neki"
Akkor más volt, nem volt megszokott dolog ez. Mindenki élvezte annak a játékot amit akkor kitaláltak. Most inkább a powerleveling és az endgame hajszolása a jellemzõ. A headstartkor én még csak kamilláztam amikor beléptem SW-be, tátott szájjal ámuldoztam hogy élõ város, tele emberrel. ma már ez nem csak hogy megszokott, hanem unalomig ismert és tapasztalt dolog.
Más a prioritás, és ebben nagy szerepe van hogy már a csapból is MMO folyik, minden szarból MMO-t csinálnak. nem lepödnék meg egy Éjjel nappal Budapest Online-on, vagy Pampers Online-on sem. mennyiség a minõség javára. Ez van most, és ez is marad.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
De majd új kiegben visszahozzák.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mindent csak egy szemszögbõl vizsgáltok. Ez már önmagában is baj, de hogy még ezért hülyének is nézni, meg "habzó szájjal üvöltözi"...
Át sem gondoltad, hogy mit hiányol. És igen, amikor questeltél, és találkoztál valakivel, akinek szintén az kellett, akkor behívott party-ba, és megcsináltátok közösen. Köszöntetek, megköszöntétek a segítséget, ha jól játszott, akkor még a következõ questre is közösen mentetek, beszélgettetek, guildbe léptetek, segítettétek egymást, mert nem csak a loot meg az xp számított (pedig már akkor is fontos volt mindkettõ). Mert a többi karakter mögött emberek voltak, és ennek tudatában játszottál. Rá is voltál utalva, meg élmény is volt. Még egy pesti utcán is megköszönnék, ha segítenél a babakocsit leemelni a troliról, vagy átkísérnéd az idõs nénit a 3 másodperc alatt pirosra váltó gyalogátkelõn. Nem habzó szájjal kiabálni kell, de ha valakivel közös céljaid vannak, összefogtok és tesztek valamit, akkor illendõ lenne köszönni, és a végén megköszönni a közös játékot. Kivéve ha ezt társadalmilag (community), játéktechnikailag kiölték belõled.
Valaki hiányolja ezt. Valaki a telet várja, valaki a nyarat, valakinek mindkettõ tetszik. Különbözõek vagyunk, de attól még elfogadhatnánk egymást, ahelyett, hogy egy normális véleménybõl Pest utcáin ámokfutó köszönõautomatát vizionáljunk a másik fórumozó ember helyére.
ಥ_ಥ