World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gugli haver általában segít... :-)
nem emlékszem rájuk 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
aztán ha éppen úgy adódik, akkor alakúl belõle egy jó kis world pvp is.
szal nincs itt semmi baj a kommunikációval, csak azt nem kell elvárni, hogy olyan instákban és raideken, amik farmolásra vannak (item, repu, szint, stb.), ott élje ki mindenki a szociális vágyait, mikor minél gyorsabban le akarja tudni, hogy utána csacsoghasson a guildtársakkal a további programról...
Csoki: Még nem jártam nagy területen, így nem tudom, ott mennyit érnek a cuccok. Köszi. Neked is Chopin.
Parasite Eve 2, best game EVER!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
Maximum akkor kaptál 1 nap extrát, ha nagyon elcsesztek valamit (fõleg az elsõ években volt rá példa, hogy karbantarás és peccs után elõjöttek mókás és/vagy idegesítõ bugok, halhatatlan raid bossok, stb), és mondjuk emiatt alig, vagy nem lehetett játszani 1-2 napig. Direkt úgy terveztük ilyenkor a raideket, hogy szerdán reggel peccs, akkor esti raid eleve cancel, és majd elkezdjük az új resetet csütörtökön 😊
Ok. Valóban ettõl függ. Akkor felejtsétek el, mit írtam elõbb 😄
/cast
Ez, ha a célpont barátságos és nem halott, akkor gyógyítja, egyébként pedig ha a célpont célpontja barátságos és nem halott, akkor azt.
tigeroo, ebben mennyire vagy biztos? Mert úgy tudom, az így generált kódok csak pár percig élnek. Elvileg pont ez a rendszer lényege, hogy az authenticator birtoklása nélkül ne lehessen beloggolni.
amúgy egyszerû: felírsz vagy 20-30 kódot elõre (mert kb. 30 secenként újat generál) a gmail doksidba pedig beírod, ha véletlenül nincs nálad a teló vagy akármi van netközelben akár onnan is betudod írni majd, 1 kód 1 belogolás. heti 1x ellehet ezt játszani, a kódkiírás kb. 5perc alatt megvan... annyit megér még ha macerásnak gondolod a folytoni app bekapcsolást is
Szóval azt gondolom, hogy a WoW van annyira sokrétû hogy mindenki megtalálja a számításait benne.
ಥ_ಥ