World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy meg látom nagyon vozdódsz garrosh hoz. Én azért végig hallgatnék pár párbeszédet pl a bankos résznél. Ahol pl garrosh le akarja foglaltatni azt ami a bankokban van a goblinoktól. Bárcsak úgy lett volna. Beléptél volna a karaktereddel és láttad volna ,hogy fül üres a bankod mert garrosh bá mindent vitt volna mint a cib bank 😄DD
Hihetetlen ,hogy nekem semmi nem jó. Sem a videók sem az érvelések. Mindenbe belekötsz. Nem is csoda ,hogy ennyi minuszod van : sorry no offense
LeWyTy
Oké engem nem fog meg ez a "flametroll" dolog élj úgy hogy az allisok melegek ha neked ettõl jobb az életed.. én mentem dolgozni csá<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket
A buzizást abba lehet hagyni, mert megy moderátorok figyelmébe topikba, aztán meg beaprítom a levesbe egy low orbit ion cannonnal a topikot, aztán megint kezdjük #1-rõl, mert másodszor szólok miatta (harmadszor nem fogok).

Aki Sebestyén Balázs színvonalán van, az meg erõsen elgondolkozhatna az életén!

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Amúgy szép kép, ilyen egy allys mount?

Fehercsoki
Azt hittem a "statisztika amit nem most találtam ki" rész egyértelmûen tükrözi hogy csak viccelek, de úgy tûnik egy meleg allys még ezt is komolyan veszi.

LeWyTy
Már csak azért is mert ez egy hülyeség!
(gondolom az a "felmérés" is amerikai.. azok lehetnek csak ennyire ostobák)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Még nem csak ha lvl 90 lesz az allys karid.

LeWyTy
Szupcsi akkor most a 6 hordás és 1 allis karimmal buzcsi vagyok mert ez egy elcseszett sztereotípia? Grat mindenkinek<#banplz>

Fehercsoki
Igen normális, ha valaki nagyon sokat allyzik akkor annak a blizzard letiltja a hordás karaktereket hogy ne szennyezhesse be a hordát.

Fehercsoki
"Konkrétan az hülyeség amit leírtam." Ebben igazad van😄

Az ally attól meleg, hogy alapból aki meleg az allys karaktert indít.(volt valami statisztika amit nem most találtam ki és ez lett az eredménye)

A kék azért melegebb mint a piros mert ez egy természeti törvény, ami nagyon meleg és kék(pl csillag) az sokkal melegebb mint ami piros.

LeWyTy
Az normális hogy nem tudok belépni? "Caracter not found" mindre ezt írja.

LeWyTy
Konkrétan az hülyeség amit leírtam.
"az alli mitõl melegebb mint a horda?"
"Fordított szemszögbõl az alli a jó oldal mert az kék a horda meg piros..."

Fehercsoki
Konkrétan mi hülyeség szerinted? Jade Forestben ezzel kezdõdik a quest chain....

Fehercsoki
Ott vannak most is Silvermoon Cityben, néha koncerteznek is.

LeWyTy
De ezt soha nem fogom megérteni... az alli mitõl melegebb mint a horda?
Fordított szemszögbõl az alli a jó oldal mert az kék a horda meg piros...
Mind a 2 érv hülyeség... szerintem az egész horda csak szimplán sokkal érdekesebb mint az alli. Viszont nem érzem magam melegebbnek mint pl 2évvel ezelõtt mert én most szétnézek alliban. Hülyeség!

Fehercsoki
Szerintem nem vették ki.

Fehercsoki
Egyrészt a horda jó, az ally meleg, az egész szarság az ally miatt volt mivel szolgasorba kényszerítették a pandareneket(horda szabadította fel õket), ally miatt szabadult el a sha is, Garrosh nagyon jól látta a dolgokat, tényleg le volt gyengülve a horda és ezen változtatni kellett, persze az ally által elszabadított sha kicsit drasztikusabb változtatásokra késztette.

Az új kiegben meg megy tovább a Garrosh szál.

LeWyTy
Ezt is minek vették ki? tök jó volt.

Fehercsoki
Elég rosszul látod a dolgokat...

Aki hordás és látta a soo end cinematic-ot és kicsit is követte a szálakat. Spoiler: Vol'jin az új warchief és talán nem is találhattak nála alkalmasabb karaktert erre a szerepre. Én személy szerint majdnem sírva fakadtam a cinematic közben nagyon hatásvadász volt. És talán õ az akiben akad egy kis becsület és tisztesség. És nem olyan nyilt pszichopata mint garrosh. Persze aki alli -oldalon játszik az nem tudom mennyit lát ezekbõl a horda lore-okból. ha csak nem utána olvas. Érdekes, hogy a blizzard úgy állította be ezt a két frakciót ,hogy nincs jó és rossz oldal (mint azt sokan képzelik) Mert annyiban nem merül ki a dolog ,hogy a horda csak kegyetlen ,becstelen mészárosokból áll. Talán sokan azért szeretik az alliance-t mert emberek és saját magunkat testesítjük meg benne. : Mondjuk nekem hordásként Anduin Wrynn is szimpatikus. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebbõl. Bár nem olvastam az új kiegészítõrõl szinte semmit de van egy olyan érzésem ,hogy ezt a szálat nem folytatják és helyette megint a régi idõkben fogunk keverni. Meg az a nyomorult garrosh még a hordásoknak sem volt szimpatikus. Egy igazán szívbõl utálható karakter.
LeWyTy
Szar lehet az allisoknak.. kb 6 Hordás karim van és egy allis mert most azt is kipróbálom.

Fehercsoki

Fpocok
Hát õ már szakértõ a témában 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

HunnernesKonge
Mondta a srác a Male BE paladinjával...<#banplz>
A páncél nem rossz, de ebben a törpben van valami...langyos...
Fehercsoki
Mindegyik allys meleg.

BoneDragon
Nem hittem volna, hogy valaha látni fogok meleg dwarfot, tévedtem.... <#nevetes1>

Fehercsoki
Szerintem ocsmány, fõleg mert törpön van.

LeWyTy
Ha már cuccok... csak szerintem néz ki rohadt jól ez a Jade Witch armor?
Vagy egyáltalán csak engem érdekelnek ilyen apróságok?<#idiota>

LeWyTy
A blizzard már nem szereti a régi jó dolgokat?
A lényeg hogy ezt ki ne vegyék 😄

Fpocok
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Fehercsoki
Ha mindig csak ugyanazon a bosson bonus rollolsz akkor úgyis ki fog esni. Amúgy ha LFR-t és flexet is letolod minden héten akkor azért elég hamar meglesz minden ami kell.

528-item-level ami soo-ból esik az már okés. Én nekem sose volt dps-el gondom flexen pedig sosem ütötte meg a gearem össz szintje a 530-at amivel hirdetnek..Bár inkább csak azért ez a minimum követelmény mert aki invel az azt szeretné ,hogy minden simán menjen. De ha valaki egyszer hülye az magas il-ben is idióta marad. Most nem kell ecsetelnem hány 540-550es szintût láttam aki 100k-dps-t nem tolta ki. borzalom. Csak ezzel kezdhetnének valamit ,hogy harmadik hete megyek SOO-ba a monkomal a Tier tokenekért de 3hete csak goldot dobál. vagy más itemet de az a fránya tier nem jön és 3hete egy helyben toporgok ami a gearet illeti.
menj neki ezzel az epic-kel timeless-en egy 3,5 milla hp-s mobnak, aztán rájössz, hogy mire elég 😄
kb. lófa**ra sem...ha elég gyors vagy, még idõben el tudsz majd futni, mielött kinyúvaszt.

BoneDragon
Takarodj...

LeWyTy

Azért a 496 nem a világ elit gearje...inkább egy bevezetõ alap ahhoz, hogy a friss 90-es karikkal is lehessen normális módon játszani. Akadnak nem egy nem két emberke, aki attól jobb gearben is megüti a 20K DPS-t LfR raid alatt...
devlking
Sokkal jobb lenne hetekig szenvedni a mogushanban, hogy bemehess totba, ahonnan majd hónapok után már el is kezdheted a jelenlegi content lfr raidjét.
Fehercsoki
Ez az epic pont ahhoz elég, hogy SoO LFR-be be tudj jutni, hidd el azért nem lettél annyira erõs tõle.

Fpocok
Kössz.
Hát csak annyi, hogy haver körbevezetett és szinte full epik voltam. Úgy dobálták, hogy nem tudtam hova rakni az epikeket. Persze tudom, hogy epik és epik között is van különbség, de akkor is... nagyon szomorú volt.

devlking
Valószínûleg bántalmazták hátulról.<#vigyor3>
Gratu a 90-hez! 😊 Mi volt a szigeten amúgy ? 😄
Fpocok
Tegnap végre meglett a 90. Elmentem a szigetre és majdnem elsírtam magam attól, amit ott tapasztaltam... na mindegy.

BoneDragon
<#banplz>

PiszkosFred
Budapest szerver. Ennyi, kérem kapcsolja ki! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
most sajnálom hogy nincs már meg a screenshotom budapest szerver chatlogról 😄 másodpercenként: "ILI PENGE FARM!!!!!!!" "LOW GECIK!!!!!!!" "K*RVA ANYÁTOK!!!!!!"
Fehercsoki
Több szerveren is megfordultam már, és mindenhol ugyanúgy beszéltek az emberek.(persze ha tört szerverre gondoltál akkor lehet hogy igazad van...)

Lazarus
ahány szerver annyi nyelvjárás
Fehercsoki
Szerintem ezt nem olyan ember csinálta aki látott már wowot valaha is... Sok benne a nem oda illõ kifejezés, valamint wowos kifejezéseket is rosszul használ.