World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Aki Sebestyén Balázs színvonalán van, az meg erõsen elgondolkozhatna az életén!
ಥ_ಥ
(gondolom az a "felmérés" is amerikai.. azok lehetnek csak ennyire ostobák)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az ally attól meleg, hogy alapból aki meleg az allys karaktert indít.(volt valami statisztika amit nem most találtam ki és ez lett az eredménye)
A kék azért melegebb mint a piros mert ez egy természeti törvény, ami nagyon meleg és kék(pl csillag) az sokkal melegebb mint ami piros.
"az alli mitõl melegebb mint a horda?"
"Fordított szemszögbõl az alli a jó oldal mert az kék a horda meg piros..."
Fordított szemszögbõl az alli a jó oldal mert az kék a horda meg piros...
Mind a 2 érv hülyeség... szerintem az egész horda csak szimplán sokkal érdekesebb mint az alli. Viszont nem érzem magam melegebbnek mint pl 2évvel ezelõtt mert én most szétnézek alliban. Hülyeség!
Az új kiegben meg megy tovább a Garrosh szál.
Vagy egyáltalán csak engem érdekelnek ilyen apróságok?<#idiota>#idiota>

A lényeg hogy ezt ki ne vegyék 😄
kb. lófa**ra sem...ha elég gyors vagy, még idõben el tudsz majd futni, mielött kinyúvaszt.
Hát csak annyi, hogy haver körbevezetett és szinte full epik voltam. Úgy dobálták, hogy nem tudtam hova rakni az epikeket. Persze tudom, hogy epik és epik között is van különbség, de akkor is... nagyon szomorú volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”