World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A másik... gugli de biztos én vagyok a hülye. Mellesleg a hozzászólások között is kereshettél volna, ha már jobban megbízol bennünk.
Az meg, hogy te mit mûvelsz a strandon, az senkit nem érdekel <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
itt van ni, fel perc google utan
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(jöhet a bünti kedves moderátorok) <#banplz>#banplz>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<#banplz>#banplz>
ಥ_ಥ
vagy amikor dolgozom 😄
azon kívûl más serveren még nemigen tapasztaltam azt, mint amit BS esetében. AV-ben 1300+ ms lag, AV-n kívûl meg 100 ms alatt.
érdekes módon más serveren nem tapasztaltam ilyet, AV is ok volt teljesen...
aztán ami igy fél év után ismét feltünt, hogy Bloodscalp-on a sok észkombájn alliance-os - tisztelet a kivételnek - még mindig nem tanulta meg, hogy AV-t nem úgy lehet megnyerni, hogy beállunk egy pontra és hagyjuk, hogy a horda szépen visszatoljon minket, hanem úgy, hogy kommandóscsapatokkal szépen be kell ninjázni a temetõket...más szervereken ezt profin kivitelezi az alli, BS-en erre még nem jöttek rá az emberek - 1-2 kivételtõl eltekintve...
aztán a 25% alli, 75% horda populáció sem éppen funny (ráadásúl barátunk is ork harcost csinált horda oldalra szegény még nem tudja, mennyire nem mókás 5-6 órákat várni 1-1 BG-re), arról meg inkább nem beszélek, hogy ami tegnap az LFG csatin ment, az több volt, mint szánalom...
nah, amúgy meg peace, megyek inkább strandolni, ma úgyis heveny munkaundorom van 😄
(mindjart belekot abba hogy miaz a troll😛)
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Persze igazatok van, hogy aki nem ért hozzá, az ne szóljon bele. Én is játszom ilyenekkel, és nagyjából tisztában voltam a hsz.értelmével (de csak nagyon nagyjából!).
A #77959 pedig már erõsen sarkosított volt(az idgen szavakat én sem betû szerint fordítom), DE még mindig érthetõbb a magyarajkúnak, mint az elõzõ! És a farmolás kifejezést még itt is megkérdõjelezném. Van ennek is magyar megfelelõje(talán: tápolás).
BOCS, ha a lelkivilágotokba tapostam!!! És tényleg nem akartam senkit megbántani, csak hirtelen nem bírtam elolvasni a hsz-t...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
Persze 60 után jó lehet, hogy adott egy jól mûködõ raidguild, és ha szerencséd van, hamarabb leszel full epicben, mint ahogy lejárna az elsõ ingyen hónap. De addig macerásabb. Persze haverokkal, ismerõsökkel, folyamatosan végighúzva az instákon, az ám az igazi MMO feeling ;] (diablos múlt elõny...)
#szerintem.
Ellenben ha a PvE lenne a fo csapasirany akkor viszont direkt jo szvsz ha nem most indult az a szerver, vagyis rendelkezik mar valamelyest tekintelyes multtal 😄
aha...hát,persze...hihető volt
aha...hát,persze...hihető volt
Énis próbálok nem ilyeneken agyalni csakhát nem akarok gyenge lenni azt meghalni és fölöslegesen tápolni 😊
Most van egy lvl6 Ork warriorom, de most indítok egy Taurent is és megnézem milyen!
Amúgy elég fura mert most havernál vagyok és nagyon gány netje van, de ketten tudunk wowozni és mindössze 2mp-s a késés!
Ennyire lagmentes lenne ez a Bloodscalf server?
Amúgy nagyon tetszik a játék. Az elcseszett SWG után végre valami jó mmorpg 😊
Mondjuk a régi SWG-t semmi sem fogja überelni, de ez a WoW nekem most nagyon tetszik 😊
Erõsen gondolkodom azon, hogy elõ kéne fizetni 😊
Kivéve a gnome warrior, az egy vicc ;]
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mennyire érdemes ork warriort indítani? Mert a Tauren jobb warrior nem?
Ork nagyon tetszik, de ha nem valami jó warrior akkor inkább hagyom 😊
Azon gondolkoztam, h esetleg hunternek nem lenne rossz.