World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz bammeg

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

MrStokes
Aztan mer? Ez butasag.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

de egy egészen friss videóban láttam asszem 1.10-es volt hogy a hullák nem hülyén csillogtak hanem olyan volt mint ha állandóan ampfily magicet nyomtak volna magukra sokkal inkább látható volt.
picket
Nekem 10 sec volt, de csak azért, mert elsõre elírtam <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

picket
Egy szóval sem említetted, hogy neked nem 1.10-rõl kell. Ezért ezt most nem értem. Ha eddig folyamatosan játszottál, akkor neked úgyis az 1.10x-rõl upgrade-lõ kell, ha meg nem, akkor töltsd le az 1.10-ig egyben frissítõ peccset, aztán indítsd a játékot, és amikor megint downloader jön be, akkor mehetsz megint keresni.
A másik... gugli de biztos én vagyok a hülye. Mellesleg a hozzászólások között is kereshettél volna, ha már jobban megbízol bennünk.

Az meg, hogy te mit mûvelsz a strandon, az senkit nem érdekel <#idiota>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Csak mert áldott jó szívem van, és mert rohadtul nicns kedvem melózni, tessék bammeg, tõccsed...

itt van ni, fel perc google utan

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

regen volt ra 'addon', de mar bannolnak erte, ugyhogy nem erdemes probalkozni.

Hogy lehet a lootolás effektusát megváltoztatni hogy láthatóbb legyen hogy még a hullában van vmi?
PiszkosFred
Akkor talán szedd le a full 1.10est, majd a 110>111et. Vagy ez már túl bonyolult a magad fajta primitív létformának? Ez esetben így jártál...

En ugyan nem akarok okoskodni, de a Google-n a "wow patch 1.11 EU full download" kulcsszavakra rakeresve a 2. talalatra kattintva meg fogod talalni amit keresel.

akkor keress egyet ha olyan okos vagy bazdmeg, mert én nem találok, csak us-t, meg 1.10x-rõl upgradelõt... de ha éppen Wildorral szopjátok egymás f@szát, akkor szóljatok, nem zavarlak titeket.. tököm tele van ezze a sok olvass vissza, keress rá, stb hozzászólással, szét van offolva így is a topic, egyszerûbb lenne kinyögni a választ. az bezzeg hogy ki melyik strandon veri a pöcsét, nagyon is idevágó téma.. na mind1.
(jöhet a bünti kedves moderátorok) <#banplz>

MrStokes
A strandon szvsz sehol :p

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

te figy, nem tudod, hogy az 1.11-es patch-et honnan tudnám letölteni? légyszi plz <#help>, már csak benned bízom! <#hehe><#idiota><#hehe>

picket
bocs, csak már unalmas, hogy gyakorlatilag 48 órája nem volt más kérdés a fórumon
<#banplz>

&#3237;_&#3237;

nem állandóan, csak akkor mikor nem a strandon lógatom a lábamat 😊)
vagy amikor dolgozom 😄

picket

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
...biztos van hotspot a konyeken ;] Nincs annal jobb, mint medence partjan, egy napernyo alatt, koktelt iszogatva forumozni...

mindig csak a strand es megis allandoan irkalsz😄D

hát nem kötözködés de a Bloodscalp low pop-ja minden csak nem funny.
azon kívûl más serveren még nemigen tapasztaltam azt, mint amit BS esetében. AV-ben 1300+ ms lag, AV-n kívûl meg 100 ms alatt.
érdekes módon más serveren nem tapasztaltam ilyet, AV is ok volt teljesen...

aztán ami igy fél év után ismét feltünt, hogy Bloodscalp-on a sok észkombájn alliance-os - tisztelet a kivételnek - még mindig nem tanulta meg, hogy AV-t nem úgy lehet megnyerni, hogy beállunk egy pontra és hagyjuk, hogy a horda szépen visszatoljon minket, hanem úgy, hogy kommandóscsapatokkal szépen be kell ninjázni a temetõket...más szervereken ezt profin kivitelezi az alli, BS-en erre még nem jöttek rá az emberek - 1-2 kivételtõl eltekintve...

aztán a 25% alli, 75% horda populáció sem éppen funny (ráadásúl barátunk is ork harcost csinált horda oldalra szegény még nem tudja, mennyire nem mókás 5-6 órákat várni 1-1 BG-re), arról meg inkább nem beszélek, hogy ami tegnap az LFG csatin ment, az több volt, mint szánalom...

nah, amúgy meg peace, megyek inkább strandolni, ma úgyis heveny munkaundorom van 😄

amugy most akkro azt kene hogy menjek be enis specifikus topikokba ? pl valami electrotechnikaiba es kezdjek el fikazni hogy ugyanmar sracok irjatok mar magyarul mert nem ertem a felet? aki benne van a temaban az tudja mirol votl szo, aki meg nem az nem ertem minek olvassa ezt a topicot egyaltalan, csak egy forumtrollnak tunteted fel magad.

(mindjart belekot abba hogy miaz a troll😛)

eu-s 1.11 patch letöltési helyet tud vki? a blizz downloader nem tetszik a routerem mögül...

igen enis😊 de neltharion tear mar megvan, melle ez a trinket szuper lenen az 1 perc cdjevel (gyak minden combatban hasznalhatom, bossoknal meg akar 4-5 szor is vagy akar 10+ szor aq bossokon)

ez pl.teljesen érthetõ volt.

tapolas != farmolas viszotn lehet farmolni ahoz hogy tapolodj 😛

picket
farmolás: játék összetevõ (na ennek így nincs értelme, csak ha azt mondom game content <#idiota>) - arany, tárgy, rang - megszerzése egy terület kempelésével (ennek sincs jó megfelelõje magyarul, és nem is akarok kitalálni most már), és az ott található szörnyek, vagy másik játékosok folyamatos leölésével.

&#3237;_&#3237;

QuippeR
ha a hozzászóló írna mindig úgy, hogy a kívülállók is megértsék, akkor hozzászólásonként egy-két perccel több ideig tartana fórumoznunk, míg az olvasó egyszer 15 percet kell csak a speciális szavak megértésére szenteljen, és onnantól sejti, hogy mirõl van szó. magyarul nem kiszúrni akarunk senkivel, csak idõt spórolunk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Utoljára: nem vagyok ilyen szemellenzõs, magyarítós izé, csak szembeötlõ volt, hogy egyetlen óriási mondatban 100 szóból 95 szó csak alapos utánajárás után érthetõ, egymás után rakva, pedig még nagyobb a káosz.
Persze igazatok van, hogy aki nem ért hozzá, az ne szóljon bele. Én is játszom ilyenekkel, és nagyjából tisztában voltam a hsz.értelmével (de csak nagyon nagyjából!).
A #77959 pedig már erõsen sarkosított volt(az idgen szavakat én sem betû szerint fordítom), DE még mindig érthetõbb a magyarajkúnak, mint az elõzõ! És a farmolás kifejezést még itt is megkérdõjelezném. Van ennek is magyar megfelelõje(talán: tápolás).

BOCS, ha a lelkivilágotokba tapostam!!! És tényleg nem akartam senkit megbántani, csak hirtelen nem bírtam elolvasni a hsz-t...

vafeN
Rendben.

[O_O] (.)(.)

vafeN
Rendben.

[O_O] (.)(.)

BEAST
igen énis ezt néztem ki magamnak , de reméltem hogy a ZHC mellé 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Aha! Szóval nyuszi vagy?! Majd jön Crassus és jól sárba tipor! Megérdemled! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
60ra jutás a játék töredéke. 60on meg csak 1 számít az pedig a populáció. Akár casual player vagy aki t0-t0,5 felé irányul,akár pvpzni akarsz,akár kockagémer vagy és raidelni akarsz. Énszerintem.
PiszkosFred
Igazad lehet. Nagy élmény elsõ karakterrel új járni a 0-40ig zónákat, hogy elvétve van csak party, mert még a legutolsó ember is epicben farmol valahol a magas zónákban, ha épp nem raidelnek.

Persze 60 után jó lehet, hogy adott egy jól mûködõ raidguild, és ha szerencséd van, hamarabb leszel full epicben, mint ahogy lejárna az elsõ ingyen hónap. De addig macerásabb. Persze haverokkal, ismerõsökkel, folyamatosan végighúzva az instákon, az ám az igazi MMO feeling ;] (diablos múlt elõny...)

#szerintem.

MrStokes
Haaat, ha pl en most inditanek karit es PvP-ben gondolkoznek, akkor inkabb mennek egy frissebb szerverre, mint egy oskovuletre, mint ahogy korabban Wildor mar irta.

Ellenben ha a PvE lenne a fo csapasirany akkor viszont direkt jo szvsz ha nem most indult az a szerver, vagyis rendelkezik mar valamelyest tekintelyes multtal 😄

Botond
Többnyire én is a friss szûz dolgokat kedvelem,de szerverbõl jobb a régi jól bejáratott highpop. Kivéve annak aki óckodik az igazi mmo fílingtõl. ^.^
PiszkosFred
Hát nemtudom a BS mennyire jó választás kezdetnek, lehet a korábban ajánlott serverekre kellene menni. Pár kommenttel visszább volt szó errõl, hogy melyek ezek. Részemrõl a friss szûz servereket szeretem, de hát mostanság nem nagoyn indultak. Legutoljára talán április körül indult pár új realm.

orc jobb warriornak mint a tauren

tmk
ez lemaradt itt

aha...hát,persze...hihető volt

tmk
Olvasd át itt a faji képességeket és döntsd el melyik szimpatikusabb. Taureneknek a Was Stomp képessége életet menthet.

aha...hát,persze...hihető volt

Mr_no_NaMe
Oks htx 😊
Énis próbálok nem ilyeneken agyalni csakhát nem akarok gyenge lenni azt meghalni és fölöslegesen tápolni 😊
Most van egy lvl6 Ork warriorom, de most indítok egy Taurent is és megnézem milyen!
Amúgy elég fura mert most havernál vagyok és nagyon gány netje van, de ketten tudunk wowozni és mindössze 2mp-s a késés!
Ennyire lagmentes lenne ez a Bloodscalf server?
Amúgy nagyon tetszik a játék. Az elcseszett SWG után végre valami jó mmorpg 😊
Mondjuk a régi SWG-t semmi sem fogja überelni, de ez a WoW nekem most nagyon tetszik 😊
Erõsen gondolkodom azon, hogy elõ kéne fizetni 😊
PiszkosFred
Még csak most kezdted a játékot, ne agyalj ilyeneken. Próbáld ki õket, és amelyik neked a legjobban tetszik, azt vidd majd tovább. Úgyis lesz még ezernyi karaktered, és majd meglesznek a kedvenc kasztjaid, de ahhoz próbálgatni kell.

Kivéve a gnome warrior, az egy vicc ;]

Count Adyn
rugók imádják...😊 sztem ork jobb pvp re .)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mr_no_NaMe
Hiak lenne még 1 kérdésem 😊
Mennyire érdemes ork warriort indítani? Mert a Tauren jobb warrior nem?
Ork nagyon tetszik, de ha nem valami jó warrior akkor inkább hagyom 😊
Botond
Nincs ilyesmi. Ha munka van dolgozok,ha nincs nem. Mondjuk pont most kaptam egy anyagot,azt nézem mit lehetne kihozni belõle. Ilyenkor is igyekszem mással is foglalkozni,mert akkor jönnek az embernek a legjobb ötletei (mondjuk spec nekem mindig metrón hazafelé ugrik be a tuti ^.^ ),de mintha ez enyhén off lenne a trinket témában. :-D
MrStokes
Latom a pentek nalad is hozzam hasonloan teljesen mar a hetvegehez tartozik, es mint ilyen, "munkakerulo" uzemmodra kapcsolsz. 😄D

MrStokes
Igen, ezen molyolok en is, miutan cserelsz 30 sec CD, de utana tudod hasznalni. Hat ezen meg meditalok kicsit. 😄

Botond
Combatban nem hagyja. És FD/vanish trinketcsere meg ilyenek,hogy legyen +280 Ap,na lol már. :-D Mikor visszarakod meg ad vmi cooldownt megint.
MrStokes
De ha meg tudod oldani valahogyan azt, hogy miutan elhasznaltad az Eartstrike-ot, bevalasztasz vmi permanens bonuszt ado trinketet, akkor ok. Ehhez persze ki kell jonnod combatbol.

Azon gondolkoztam, h esetleg hunternek nem lenne rossz.

MrStokes
Ugye az itemrack az eventek segitsegevel tud automatikusan trinketeket cserelgetni?

Botond
Én mindig többé néztem a passzív stabil dolgokat,mint az ilyen eseti kiugró dolgokat amik utána cooldownon vannak.