World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mivel ennek nem sok értelme van szerintem. Ebbõl kiindulva aki azt mondogatja hogy az ally nem meleg az valójában úgy gondolja hogy meleg?
ügyesen megkerülted a lényeget, de a mondandómban teljesen más volt a lényeg.
csak gondolom neked arról kínos lenne nyilatkozni <#vigyor1>#vigyor1>
csak gondolom neked arról kínos lenne nyilatkozni <#vigyor1>#vigyor1>
Tûnj el az életembõl 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hehe... szûz account nagy szerencsét hoz. A tegnapi dupla 3% droprates mountok mellett (wowhead szerint) ma dobott egyet sapphiron is és szereztem egy másik 2% droprates mountot (wowhead szerint).
TÁDÁ!

TÁDÁ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
Érdemes ezen kívül még VoA-t, Onyxiát és Kael'thas-t leölni hetente.(esetleg még MGT és Anzu is jó eséllyel dobhat mountot és azt naponta lehet tolni)
Jah, nekem esett 😄 Kössz.
Poénból gondoltam lemegyek és elsõre ilyen szerencsés loot 😄
Poénból gondoltam lemegyek és elsõre ilyen szerencsés loot 😄
7% / sárkány a drop chance(ha jól emlékszem) és igen dobhatja mindkettõt egyszerre, ez nem újdonság, azért grat ha neked esett.
Vagy felrepülsz egy madárral, de valóban, ordost csak köpennyel lehet ölni
Nem, veszel vendortól glidert és át lehet siklani felette, így a fix burden of eternityt be tudod gyûjteni viszont ordost így sem tudod lootolni.
Nem tudom te milyen társaságban vagy ahol még egy fingot is rejtegetni kell, mi csak nevetünk rajta ha valaki odafingik.(vagy menekülünk😄)
Azt szokták mondani, ha valaki nagyon sokat hangoztat egy bizonyos dolgot, azt azért teszi, hogy ezzel próbálja elhitetni a többiekkel, hogy õ biztosan másik álláspontot képvisel, holott csak a valódi szándékait/beállítottságát/véleményét próbálja takargatni ezzel.
Mint pl. mikor egy társaságban pukkant egyet valaki, s hírtelen megkérdezi felháborodottságot színlelve, hogy "ki volt az, aki idefingott?".
Ezzel kvázi le is leplezve magát.
Neked mi a véleményed errõl? 😉
Mint pl. mikor egy társaságban pukkant egyet valaki, s hírtelen megkérdezi felháborodottságot színlelve, hogy "ki volt az, aki idefingott?".
Ezzel kvázi le is leplezve magát.
Neked mi a véleményed errõl? 😉
Kis álszent. Ha nem tetszik menj a hellokitty fórumra ott biztos nem írnak ilyeneket 😮
Nem hogy csinálnátok már egy pandás bannert 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"nem vettem észre,hogy a hordás életem roszabb lett volna csak azért mert nem garrosh volt a warchief"
Én igen, nagyon megemelkedtek az ah árak, biztos megadóztatta.
Én igen, nagyon megemelkedtek az ah árak, biztos megadóztatta.
Én elolvastam minden lore-t. Tudom ki volt az apja csak leszarom mert a fia egy nagy pszihopata faszparaszt. Garrosh -nak nem számít más csak hogy elnyomjanak mindent ami nem horda. Aki ellen szegül szétzúzzák. Még vol'jin-ra is bérgyilkosokat küldött. Nekem azzal semmi bajom sincs, hogy megakarta erõsíteni a hordát viszont a módszerei nem tetszenek. Ez az egyetlen amibõl a pandarenek, a horda és az alli is egyetért. Garrosh kihúzta a kibaszott gyufát. Aki mást mond az az egész Wow Lore-nak mond ellent mert akkor most nem tartanák itt. Én játszottam a lich king ben egészen pandaria-ig nem vettem észre,hogy a hordás életem roszabb lett volna csak azért mert nem garrosh volt a warchief. ez is inkább csak egy szál a történetben amit el kell fogadni.
veszek wowgold-ot akkor 100%osan permabant kapok?:S
Én is most kezdtem bele<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nazgrimot én is sajnáltam, ebben teljesen egyetértünk; Sõt Garrosht is megsajnáltam ez alapján egy kicsit...De attól még summázva az marad a véleményem amit már leírtam<#nezze>#nezze>
Garrosh akkor vette irányítása alá a hordát, amikor az kezdett el.urvásodni. Kicsit gatyába rázta a rendszert. Nazgrimot jobban sajnálom, õ egy igazi Ork harcos volt, egy warrior, aki nem Garroshért halt meg, hanem a warchiefért, akire felesküdött. Õ esküt tett a hordának, a Warchiefnek és becsülettel harcolt azért amire felesküdött, még akkor is ha tisztában volt vele, hogy Garrosh megõrült. Nem lett áruló. Õ testesíti meg azt, amit ez a szó jelent: Honor. Nem azért lett general, mert apuci, anyuci benyomta, hanem saját erõbõl verekedte fel magát a rangsorban, tette a dolgát amire utasították három kiegen keresztül. Mikor õt kell megölni kicsit úgy érzem mi vagyunk az árulók. Lok'Tar Ogar!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Garrosh apja nagy arc volt, a kölök meg egy fasisztoiod õrült. Nem lesz szimpatikus senki csak azért mert xy gyereke....
Garrosh, meg Nazgrim a legnagyobb arc. Ennyi. Ha tudnád ki volt Garrosh apja nem osztanád itt az észt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nah... fél évvel a vége elõtt nem fogok belekockulni. Majd beállok a következõ körben.
De egyébként nem csak raidelésbõl áll a játék, fõleg ha most kezdted nagyon könnyû magadnak elfoglaltságot találni.
De épp ezt mondom, hogy nem késtél le semmit, kiszeded timeless geart, tolsz pár LFR és flexet aztán már könnyedén találsz guildet és mehetsz normalba.
Ide jöttem, mert itt van a RaFkós haverom. Meg a régi guildem.
Tudom, hogy késõn jöttem a partiba, majd próbálkozom a warlordos kiegnél 😊
Tudom, hogy késõn jöttem a partiba, majd próbálkozom a warlordos kiegnél 😊
TN-re ne menj, mert nagyon sok a török és rohadt idegesítõek.(régi guildem oda ment és nagyon panaszkodtak, kb élvezhetetlen így a játék) Amúgy meg csak azért mert most lettél 90 még nem kell aggódni, guildet nagyon könnyû találni, kezd el flexet(meg LFRt) tolni és akár 1-2 héten belül lehet olyan geared ami elég normalhoz.
Hunters vs Paladins
0:3 <#hehe>#hehe>
0:3 <#hehe>#hehe>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Na mindegy. 7 nap múlva úgy is lejárok, akkor jegelem magam, míg ki nem jön a kövi kieg. Most már úgy sem tudnék semmit csinálni, mert késõn jöttem a partiba, nincs guildem, randomokkal meg nem raidelek.
Nincs valami lista, hogy milyen magyar klánok vannak pl a TN-en? Lista... felsorolva egymás alatt...
3.2k ft / hónap még jó is lenne(most vennék egyet amíg nincs GC), viszont ez forintból vásárolva biztos nem annyi, 1 hónap 13 euró ami a jelenlegi ~310 ftos árfolyamon ~4k ft.
Jelenleg tényleg beszerezhetetlen 😄 még a kapcsolatoktól sem akiktõl eddig szereztem. bár én elõre beszereztem 2hónaposat. kb 4kilóért
Blizzardtól 3200Ft-ért veszem / hónap. Szóval 60 nap az 6400 ft. Livekodok.com-on meg 6300. Igazad van, spóroltál 100 forintot :p Bár nem tudom honnan szerzed, de úgy tudom itt a legolcsóbb.
Egyébként is garrosh miatt többet szenvedett pandaria és a pandák mint az allisoktól összesen nem is értem miért hoztad fel ezt a felszabadítás dolgot mert annyira felesleges. Akármennyire is szerelmes vagy abba a karakterbe (nem heteroszexuális módon) akkor is meglesz erõszakolva az ánusza a következõ kiegészítõben szóval most búcsúzz el tõle puszival amig ott áll VoS-ban 😊) Eljött a trollok kora! Vol'jin the best.