World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kazzak bacsi meg valahol arccal a porban fekszik a kozelben? 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BC elõtt egyik napról a másikra letettem a lantot, 1.5 év hc raidelés után kissé kiégtem, megfelelõnek tûnt az alkalom.
ma már kissé bánom, de akkor vissza se néztem... <#rolleyes>#rolleyes>
így ért véget:
így ért véget:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
BC elõtt egyik napról a másikra letettem a lantot, 1.5 év hc raidelés után kissé kiégtem, megfelelõnek tûnt az alkalom.
így ért véget:
így ért véget:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
rám tört a nosztalgia mostanában, megtaláltam a régi screenshotjaimat is, stb.
7 éve nem logoltam be, mikor át kellett volna állni battle.netre, szartam az egészre, gondoltam most már biztos rég bedózerolták, login is invalid. írtam egy ticketet a supportnak, reggelre hozzá is csapták a battle.netes accomhoz, ráadásul cataclysmig upgradelve.
blizzard support <#eljen>#eljen>
7 éve nem logoltam be, mikor át kellett volna állni battle.netre, szartam az egészre, gondoltam most már biztos rég bedózerolták, login is invalid. írtam egy ticketet a supportnak, reggelre hozzá is csapták a battle.netes accomhoz, ráadásul cataclysmig upgradelve.
blizzard support <#eljen>#eljen>
Per Aspera Ad Inferi.
Szerintem a Ragnán van a legtöbb magyar, legalábbis sokan. Ne mondd ,hogy nem találsz magyar játékosokat.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Magyarok nagy létszámban sehol sincsenek, de a Tarren Mill egy a Ragnarosnál jobb PVE progresszel rendelkezõ 75-25% Horda túlsúlyú szerver. Ha ezek a szempontok számítanak, akkor oda érdemes lehet elköltözni
hello
Ragnáról hová érdemes költözni? Hol van sok Magyar?
The Maelstrom, Grim Batol, Tarren Mill* Ravencrest*
Ragnáról hová érdemes költözni? Hol van sok Magyar?
The Maelstrom, Grim Batol, Tarren Mill* Ravencrest*
Volt, de az volt a hab a tortan, az adta meg a pillanat halhatatlansagat amikor resist lett 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ne már hogy nem volt egy nyomorult dot ami megölte volna 😄
0,0045%os wipe 😊

Jó de ha elsõsorban a hûséges elõfizetõket szolgálnák ki akkor azoknak az új játékosoknak akik amúgy is könnyebben hagyják ott a játékot szarabb supportot tudnának csak nyújtani, ezzel csak azt érnék el, hogy még többen otthagynák a játékot, mert azért egy régi játékos nem fogja csak ezért abbahagyni....
Vagy mondjuk úgy, hogy ha visszatérõ FIZETÕ emberrõl lenne szó, akkor rögtön a lista elejére kerül valahogy.
In-game ticket elég lassú, viszont a honlapjukon lévõ ticket és live chat elég jó ilyen szempontból.
nahát, 5 óra alatt válaszoltak a tiketre és meg is oldották
köszi, az még talán meg lesz valahol 😄
hát szerintem így baszhatod, ha a saját neved adtad volna meg akkor elküldhetnéd szkennelve a jogosítványodat vagy valami fényképes igazolványt, nekemis válaszban a secret passtól kezdve az usernévig, jelszón át minden adatot visszaküldtek.
Be akartam lépni az accountomra de sajna már nem emlékeztem a jelszóra és fel lett függesztve, jelszó rezetnél meg nevet kér amire nem a sajátom hanem valami hülyeséget adtam meg, van még valami megoldás hogy visszakapjam? 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
Revereden lehet venni minden pandás frakcióhoz egy cuccot ami unlockolja az egész accountra(tehát minden karakteredre) a 100%os repu bónuszt.(ez már alapból él a többi karinál, nekik nem kell már elérni a reveredet!)
Tudnál adni kicsit bõvebb információt?
Konkrétan:
Mibõl jön össze a +100% reputáció bónuszod?
Konkrétan:
Mibõl jön össze a +100% reputáció bónuszod?
Én arra szeretnék választ kapni. Wow mechanikáját próbálom megfejteni.
Ha egyszer +100% reputáció boostom van én akárhogy számolom a questbõl kapott 550repunak a 100%-nálam 550 így 1100reput kell ,hogy kapjak. Akkor mért is csak a felét kapom? 550 nek a 100% blizzardnal 275 -vagy itt más turpisság van?
Ha egyszer +100% reputáció boostom van én akárhogy számolom a questbõl kapott 550repunak a 100%-nálam 550 így 1100reput kell ,hogy kapjak. Akkor mért is csak a felét kapom? 550 nek a 100% blizzardnal 275 -vagy itt más turpisság van?
Nem ingyen, ez jóváírás, mert volt 3 nap kiesés a szerverek mûködésében.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
És nekem miért nem tudták? Lehet nálam is ez van, eléggé ki van centizve 😄 Lehet ez a gond.
Harmadik napja írja bnet, hogy az accountom frozen. Megadtam neki a fizetést, de nem nyúlt a pénzhez, ami rajta van. Ilyenkor mivan? Még mindig be tudok lépni 😄
A kulonbseg nem a jatekbeli fegyverekben van hanem a valodiakban, esetelg az ember elvarna a blizzardtol, hogy amikor letrehoz a jatekban egy karaktert, amelyik RL pusztakezes es feher fegyveres harcmodort alkalmaz akkor annyira azert ne mossa mar ossze a dolgokat, hogy a botokat is fist weapon cimszo alatt hasznalja. Mondjuk az is igaz, hogy egy masik blizzard franchiseban is szerepel a monk, es ott inkabb monk mint a wow-ban, es ezt a vizualis megjelenitesi problemat ott is elkovettek, dehat ez van, a blizzard south ugy tunik pont az apro fiomsagokban nem er fel a korabbi csapathoz.
Elméletileg nem lehet a fist weapont nem fist weaponné változtatni. Legalább is fordítva nem sikerült.
Ennel mar csak az a "bosszantobb", hogy a transmogod skinje meg veletlenul sem fist weapon, legalabbis a tonfa tudtommal nem annak szamit.
hja, az én monkom is két fist w-el rohangálni, nem látni.
pedig még a transmog is egész pofás :S
nincsfistweaponingame
pedig még a transmog is egész pofás :S
nincsfistweaponingame
azt nem mondogatta senki, hogy az, azt viszont hangoztatod, hogy márpedig az.
amúgy meg ezt a fajta véleményt mindenki tartsa meg szvsz magának. ha szerinted az, szíved joga ezt hinni. viszont senki sem kiváncsi az efféle véleményre.
amúgy meg ezt a fajta véleményt mindenki tartsa meg szvsz magának. ha szerinted az, szíved joga ezt hinni. viszont senki sem kiváncsi az efféle véleményre.
Jah... de legalább azokat lehet valamennyire látni.
WiLDoR: Jah... közben olvasgattam fórumot és ezt írták. Remélem kövi exp-re megcsinálják. Nonszensz, hogy egy fist focused karakternek pont a fist nem látszik.
WiLDoR: Jah... közben olvasgattam fórumot és ezt írták. Remélem kövi exp-re megcsinálják. Nonszensz, hogy egy fist focused karakternek pont a fist nem látszik.
összességében 1 dolgot hiányolok nagyon a monk-ból.
hogy nincs ranged dps spec-e 😄
ha ez lenne, akkor szerintem a bestof class lenne a játékban 😊
hogy nincs ranged dps spec-e 😄
ha ez lenne, akkor szerintem a bestof class lenne a játékban 😊
hát te nem sokat tudsz ezek szerint a monk-ról.
ww monk szerintem az egyik legérdekesebb mechanika szempontjából, legalábbis nagyságrendekkel élvezetesebb - szerintem - vele a játék, mint mondjuk egy retri palával, vagy warriorral (minden class-ból van 90-es, szal elég jól képben vagyok velük).
ami gáz a ww-ben, hogy nincs burst-je, vagyis van, de az korántsincs 1 szinten mondjuk pl. egy warrioréval vagy elem sámánéval.
a mistweaver viszont tényleg az egyik legérdekesebb healer, bár a renew mist random ugrálásra tényleg baszott idegesítõ, és nagyságrendekkel nehezebb vele healelni raid-et, mint pl. egy resto sámánnal vagy resto druiddal. viszont az egyetlen olyan healer, ami képes relative durva dmg-et kitolni - healerhez képest -, úgy, hogy meleette még korrekt healt is fel tud mutatni.
játszok resto druiddal, resto sámánnal, holy pappal és mw monkkal is, s azt kell mondjam, hogy utóbbival a legélvezetesebb a heal. viszont a legnehezebb is.
pvp-ben viszont a mistweaver - fõleg arénában - szerintem harmatgyengén muzsikál a többi healerhez képest. a cc-i arénára szarok, és ha cc chain-be teszik a healer monk-ot, akkor a a társa akár fél percen át is 2v1-et fog játszani. szal pve-re a mw szerintem ok, pvp-re viszont (aréna) nagyon nem.
brewmaster-rõl nem nagyon tudok nyilatkozni, mivel raid-ben még nem próbáltam, de healerként azt látom, hogy még jó gear-rel is igencsak képes ugrálni a hp-ja...a dmg spike-okat nem nagyon viseli jól. pvp-re meg useless (összehasonlítva egy FC blood dk-val, prot warrior-ral - legalábbis én rbg-n brewmaster FC-t még nem láttam).
na ez az, ahogy én látom a monk-ot.
fist weapont meg azért nem látni, mert a blizzard elfelejtette, hogy erre is volna igény...millió meg 1 topic van errõl official fórumon...
ww monk szerintem az egyik legérdekesebb mechanika szempontjából, legalábbis nagyságrendekkel élvezetesebb - szerintem - vele a játék, mint mondjuk egy retri palával, vagy warriorral (minden class-ból van 90-es, szal elég jól képben vagyok velük).
ami gáz a ww-ben, hogy nincs burst-je, vagyis van, de az korántsincs 1 szinten mondjuk pl. egy warrioréval vagy elem sámánéval.
a mistweaver viszont tényleg az egyik legérdekesebb healer, bár a renew mist random ugrálásra tényleg baszott idegesítõ, és nagyságrendekkel nehezebb vele healelni raid-et, mint pl. egy resto sámánnal vagy resto druiddal. viszont az egyetlen olyan healer, ami képes relative durva dmg-et kitolni - healerhez képest -, úgy, hogy meleette még korrekt healt is fel tud mutatni.
játszok resto druiddal, resto sámánnal, holy pappal és mw monkkal is, s azt kell mondjam, hogy utóbbival a legélvezetesebb a heal. viszont a legnehezebb is.
pvp-ben viszont a mistweaver - fõleg arénában - szerintem harmatgyengén muzsikál a többi healerhez képest. a cc-i arénára szarok, és ha cc chain-be teszik a healer monk-ot, akkor a a társa akár fél percen át is 2v1-et fog játszani. szal pve-re a mw szerintem ok, pvp-re viszont (aréna) nagyon nem.
brewmaster-rõl nem nagyon tudok nyilatkozni, mivel raid-ben még nem próbáltam, de healerként azt látom, hogy még jó gear-rel is igencsak képes ugrálni a hp-ja...a dmg spike-okat nem nagyon viseli jól. pvp-re meg useless (összehasonlítva egy FC blood dk-val, prot warrior-ral - legalábbis én rbg-n brewmaster FC-t még nem láttam).
na ez az, ahogy én látom a monk-ot.
fist weapont meg azért nem látni, mert a blizzard elfelejtette, hogy erre is volna igény...millió meg 1 topic van errõl official fórumon...
A WW monknak prioritás alapú "rotája" van, ami elég ritka és baromi izgalmas, a mistweaver pedig magasan a legegyedibb healer, mégha néha idegesítõ is a mechanikája.
Ha más fegyvert használsz, akkor is 90%-ban a hátán van.
Csak egyet tudok javasolni, rerollolj monkról. 😄 Szerintem az egyik legunalmasabb class... Én nagyon megbántam vele azt a 90 szintet.
Szóval WW monkként, amikor harcolok, látom a fegyvereimet. Baltákat, kardokat, botot.
Most viszont átváltottam fist weaponre, raktam rá durva skint... ÉS NEM HASZNÁLJA! Nem látom a kezemem, miközben verekedem. WTF?
Most viszont átváltottam fist weaponre, raktam rá durva skint... ÉS NEM HASZNÁLJA! Nem látom a kezemem, miközben verekedem. WTF?