World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manapság már nem kell szerepjátékosnak lenned, hogy játsz egy RP szerveren. Ha valaki szerepjátszana veled, akkor elõtte rákérdez még egy RP szerveren is. Sok szerepjátékos meg a különbözõ addonokkal úgyis megtalálja egymást. A Defias Brotherhood RPPVP szerveren játszottam egy ideig, teljesen korrekt kiegyensúlyozott szerver, néha még world pvp is elõfordul. Ha unatkozol akkor városokban nézegetheted a szerepjátékosokat meg a jó kis transmogjaikat vagy be is állhatsz közéjük, ha ahhoz van kedved.
devlking
Ebbõl csak egy dolog a lényeges. Mégis miért van ennyire leszarva a pvp balance, ha majdnem ugyanannyian játszák naponta?
Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
Repülõ Anzut elég nagy valószínûséggel CE mellé adják. RPt pedig úgy képzeld el, hogy olyan mintha te a karaktered lennél, úgy beszélsz, úgy viselkedsz, és mindenki más is hasonlóan tesz. Azt meg nem értem miért írtad, hogy nem használsz addonokat...

Üdv mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem anno egy pvp szerveren a játékot. Most már nagyon kihaló félben van. Szeretnék másik realm-re költözni. RP szerveren gondolkozom nagy, de nem tudom az milyen. Annó nem tudtam angolul és papír voltam ott karit kezdeni. Mondták, hogy ott szerepjáték van vagy mi. Valaki mondana egy két mondatot az RP szerverekrõl? Vagy esetleg aki RP realm-en játszik. Világosítson már fel, hogy hogyan is mûködik az élet arrafele.

Én még most sem használom semmilyen addon-t. Még a beépítetteket is kikapcsolom. 😊 Valamit csak 1 karim van. Egy Tauren druid ami maci. Mást nem is játszom. Szóval segítsetek már a döntésben.

LK megjelenésekor kezdtem a WoW-t. Azóta csak CE-t veszek. Én elégedett vagyok a tartalmával. A zene cd kárpótol. 😊 Bár kaphatnánk olyan király mountokat mint a store. Ha az Anzu 2.0-t CE mellé adják. Akkor számat befogom. 😊
Fehercsoki
Szerintem jók a gyûjtõi kiadások... Ha olyan árban lesz mint a MoP akkor biztos azt veszem meg.

huh, hát ezekért már aztán tuti biztos, hogy deluxe-ot fogok venni.
most már kitalálhatnának valami mást is, mint az x+1. mount -.-

Fehercsoki
Bizony és valószínûleg a mount is hasonló lesz.(wowheaden fent van illetve nem rég rakták ki facebookra is)

Fpocok

kabel15
Megoldódott.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Sziasztok!

Próbálok belépni battle.net re de folyamat ezt írja:

Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit https://eu.battle.net/account/locked.html for more information.

Mit csináljak?

BattleTag: kabel15#2672

Fpocok
Kicsit túllõttek a nõi troll fanszõrzetén, de majd meglátjuk 😄

Fpocok

Chris G. Robinson ‏@artofcgrobinson

Working w/ Community Team to wrap up blog post reveal, hearing this Thurs/Fri for release! Until then here's a hint. pic.twitter.com/QdWCLMF8W9

Fehercsoki
Ha köv kieghez ez lesz a mount akkor az még belefér...

Fehercsoki
Ha storeba akkor rohadjanak meg...

Anzu megtanul repülni
Fpocok

Panzeradler
Szerintem erre gondolsz, de nem biztos.
Fpocok
Néha látok a fõvárosban emberkéket, akik ilyen óriási raptornak vannak álcázva. Néha szellemformában... azt hogy csinálják?

RatBaG
na csak jól emlékeztem, több t3-am volt, mint amit az utolsó képeken találtam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Zenszkij
már mûködik én is azt hallottam és mountot is kapunk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fpocok
Hogy ne mûködne. Én is azt csináltam.

attiGT
én is kételkedtem és jogosan, mert tegnap már mûködött, csak 1 nap átfutási idõre volt szüksége 😄 2014re sem lettek okosabbak a blizz supportosok

Zenszkij
ez jó nagy baromság 😄 hangosan felröhögtem

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

attiGT
Live chaten blizz azt mondta mûködik, csak egyforma race kell legyünk... hát nem így emlékeztem rá + sehol sincs feltüntetve, hogy egyikõnk nem lehet troll másik meg tauren. Na mindegy

Magyaroknál nem mûködik RAF.
attiGT
RaF nem mûködik pedig elfogadtam az inviteot és mindent úgy csinálunk ahogy kéne... valakinek ötlet?

kigyi
Igen nekem is 2 wow van az accon.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha több wow van egy accounton akkor a Bneten lehet választani hogy melyikbe lépsz be, pl wow1 wow2
Fpocok
Régi wow-al mi lett akkor? Volt rajta valami karakter?

attiGT
megoldottam, mûködik minden, új bnet accountra regeltem az új wowot majd live chaten egy srác átrakta nekem a régire, most minden fasza és elvileg RaFot is fogok tudni kapni, mivel maga ez a wow account új.

BoneDragon
Ha helyesek az infóim battlechestet nem lehet hozzáadni, külön accountra adja és így lép érvénybe az ingyen 1 hónap.

Fpocok
Ez nagyon zavaros. 😊
Ha már van rajta wow játék, akkor nem hiszem (de lehet), hogy hozzátudod adni a battlechestet. 30nap elvileg az alapjáték regelésekor jár. RaF-ot meg annak lehet küldeni, aki új accountot csinál, nem?

attiGT
Szitu a következõ: van egy bnet accom, van rajta egy wow account régebbrõl, most vettem egy battle chestet meg mopot hozzá. ha hozzáadom a jelenlegi bnet accomhoz ezt az új wowot, akkor tudnak majd küldeni az újra RaFot ?

Hát...a karakterem most van 561 main/550 offgearben. Nem tudom, mi a bánatos herét fogok csinálni megint majd' egy évig, ha nem lesz új kontent...Heroicot nem terveztünk, de lehet, hogy a végén ott fogjuk tolni.
skorpio7
Nézd nem akarok én veled vitázni, mert nincs miért meg mirõl. Valóban mindeki eldönti hogy menni akar vagy sem. De azt te is érzed, attól hogy a Fragile "nincs többé" a Twisting Netheren, kár azt írni a szerverrõl, hogy leáldozóban van.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

devlking
Oké sorry, én csak a saját tapasztalatom mondom ott is játszva. De nyugodtan költözzön mindenki oda.
skorpio7
Ahogy nézem, nem mentek õk sehova. Csak eltüntek a történelmi süllyesztõben, megpihentek egy kicsit, mint oly sok nagy nevû guild a 9 év alatt. Van ott utánpótlás bõven.

RatBaG
tudna valaki küldeni egy scroll of resurrectiont?
kicsit utána olvastam, de ha hülyeséget mondtam, és nem ilyen egyszerû, akkor bocs... <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

skorpio7
A online játékosszám nem ezt mutatja, márpedig jelenleg aki teheti oda megy ahol vannak ha már mmo. Maximum azt mondhatod, hogy igen elment onnan 1 guild. Megnézed a wowprogress-t, ami egészen mást mutat mint amit írsz. Én annak hiszek inkább.

Ravencrest

devlking
Ravencrest eléggé lehaló ágon van, amióta lootftw elköltözött onnan.
Fpocok
Tud valaki gamecard-ot 6k alatt?

skorpio7
Ez a WoD-ban lesz elérhetõ. Onnantól a normal és heroic raidelés flexibilis lesz és x-realm. A technológia kész (lásd a mostani flexibilis raidelést) de a mostani contenthez már nem fognak hozzányúlni, sõt a jó isten tudja meddig akarják kitolni (lehet új rekord lesz a a catás DS idõtartamát is túlszárnyalva.)

Last but not least, Normal and Heroic will allow groups to be built out of Real ID and BattleTag cross-realm friends, and all raiding options will be on separate lockouts—meaning boss kills in Raid Finder, Normal, Heroic, and Mythic will not be shared between them, and you can kill each boss in each difficulty for a separate chance at loot each week.

A Ragnarosról költözni vágyóknak (allisokra gondolok, akiknek elegük van a lassan 1:3-as arányból), hogy irány a Ravencrest. Durván allis többségû szerver 3k+ online játékos esténként, vége a campnek nyugodtan lehet játszani a szigeten is. Már csak azért is ajánlom ezt, mert csak idõ kérdése hogy ott elhaljon az allis tábor. A draenor allinak ehhez 1,5 évre volt szüksége, mostanában költözött át 4 raidelõ guild is a maghtheridonra, hiába full azaz szerver, a lassan 4k játékost közelítõ hordásoknak köszönhetõ. Szóval Ivanhoe/Fejnélküli, a helyedben ha idõvel nem akarsz egy halott allis oldalon játszani a ragnán, migrálnék a Ravencrestre még idõben.

A játékosok összegyûlése egy természetes folyamat eredménye. Egyébként simán megoldható lenne a kérdés, ha annyit megtennének, hogy normál raidbe is lehessen invelni más szerverrõl embert. A technológia tuti megvan rá.
HunnernesKonge
Szerintem ráébredtek arra, hogy a fizetõs rendszerük miatt a faction balansz nem tartható, viszont azon szervereken ahol túl sok játékos gyûlik össze, csak akkor van esély a létszám csökkentésére, ha olyan szerverre engedik ingyen menni az embereket, ahol hasonló arányban van a két frakció, mint a szerveren amirõl költöznének az emberek.
devlking
Connected realms? Most ugye egyelõre a low pop servereket rakják össze, gondolom utána jönnek a faction balance összekötések.
szerintem inkább az az érdekes, hogy mostanában a blizzard miért is szarik egy nagyot finoman is szólva a server balance-ra.
egyre inkább úgy tûnik, mintha olyasmi felé terelnék a népeket, hogy 1 server, 1 domináns frakció.

ezelõtt ragna-ról a hordának nyitottak FCM-et olyan realm-ekre, amiken a horda volt a domináns már alapból is (olyan 80% horda, 20% alli kb.)
most meg nyitottak egy újabb FCM-et az alli-nak (és a hordának is), amiben van olyan server, ahol 99% alli van, meg 1% horda.

szerintem ezek valamit nagyon kifõztek arra, hogy ezt a server imbalance témát végképp megoldják...ha jól emlékszem, volt egy tweet bejegyzés is ezzel kapcsolatban, ami nagyon úgy tûnt, hogy erre utal...

kiváncsi leszek, mi lesz ennek a végeredménye.

Fpocok
Nem volt elég erõs hátszeletek 😄

RatBaG
a franc tudja már 😄

hogy lett ez dupla, mikor szerkesztettem? fakk

Per Aspera Ad Inferi.

Fehercsoki
Hát én a helyedben már csak azért játszanék hogy mutogathassam a Corrupted Ashbringer transmogom...