World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Vagy majd ezzel adják el a kieget, hogy csak 40 euroért kapsz egy egész kiegészítõt meg egy 60 euros boosts. Hülyének is megéri.
Az újdonságok hiánya és a motiváció kiölése nagyobb szerepet játszik ebben szerintem. Akiket ezek nem érintenek, azokról érthetõen minél többet próbálnak lehúzni. Ez az egyszerûbb út.

Fpocok
Egyre kevesebb ember játszik, aminek az egyik indoka ez a pénzpumpálás, ezért úgy válaszolnak a csökkenõ játékostáborra, hogy még többet próbálnak meg kipumpálni belõle.

Parasite Eve 2, best game EVER!

LeWyTy
De most ennek így mi értelme? Önmaguk ellen vannak ezek?
Minek van a játékban a tartalom ha nem kell végigmenni rajta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valószínûleg nem a csóró országok a célcsoport, mert ha az lenne akkor kicsit jobb helyen senki nem szintezne hanem megvennék apróé azt annyi.
Úgy érdemes belegondolni, hogy egy olyan ember számára, aki nem különösebben kedveli a szintezést, az a több 10 óra unalmat vagy a 60 dollár kifizetését választaná. Még a közmunkának is többszöröse az órabére.

Fehercsoki
Hát nem tudom, szerintem rohadt sok érte... Persze ha meg olcsó lenne akkor az lenne a baj.

Nem picit olcsóbb, mint eddig (kb. harmada). A powerleveling ágazatnak rendesen alávágtak, nem mintha sajnálnám õket.
Ennyiért még a magyaroknak is bõven megéri.

BoneDragon
Hûûû gyorsan szaladok is venni. Anyjuk valagát...

Fpocok
Úgy hallottam, hogy ha tíz darabot veszel, a tizedik ingyen jár.

devlking
Ja, és sok szerencsét a következõ héten lfrhez mindenkinek.
devlking
Kettõt is kérek.. vagy hármat.
Fehercsoki
Mennnnnyiiiii???

Fpocok

LeWyTy
És ez érni is fog valamit?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok

sziasztok , bloodscalpon keresek aktív guildet horda , ally oldalon , illetve nordrassilon ally oldalon.

irj uzit! koszi szepen! : )
Fehercsoki
Az euró árfolyam és az árak euróban is publikusak, szóval nem értem miért várod el, hogy bárki helyetted kiszámolja az árakat forintban...

devlking
És a frozen accnak még is mi köze, ahhoz hogy te belogolj bnetre?
torrente111
nem nehéz.és neked olvasni? #158252

tigeroo
akkor pedig
LeWyTy
Attól hogy valakinek épp egy Trollface a logója attól még nem csak trollkodik.

devlking
Annyira nehéz belogolni bnetre, és megnézni. <#zavart2>
torrente111
igen igazad van nem kell atomfizikusnak lenni,hogy egy kérdésre válaszoljon valaki.mert nem az euro árfolyamát kérdeztem.

tigeroo
dont feed the troll
PiszkosFred
Select a character to continue

Cost: EUR 20.00

Please make sure the character you wish to perform a character service for is not logged in to World of Warcraft, as this may make the character ineligible.

Average wait time: 1 hour

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Az mûvelet eredeti ára euróban, ez megszorozva 320 forinttal, ez a vége. Ezt írta csoki. Azért ez nem egy atomfizika képlet, könyörgöm 😊

torrente111
megköszönném ha leírnád mert frozen az accom és nem tudom megnézni sajnos.

LeWyTy
Hát nekem nem tölt be battlenet hogy megnézzem... de szerintem az inkább 3200Ft mint 320Ft

Lazarus
torrente111
oh ilyen olcsó?

Fehercsoki
Ár euróban * 320 ft kb.

torrente111
sziasztok.most forintban mennyi a transfer,frakció váltás és a kinézet váltás?köszönöm

Fehercsoki
Blizzardnál gondok vannak, töltõképernyõn sok játékos nem jut túl. Dolgoznak rajta.

LeWyTy
Engem se enged be.. (ragna horda) Miért nem?

Fasza. Hétvége van, lenne egy picit több idõm tolni, erre reggel letérdelt az Arathor, azóta sem enged be. Köcsögök.
BoneDragon
Köszönjük a hasznos infót a wow topicba. <#vigyor>

fejnelkuli
Teso-tam ma 7,5 órát!
5 perce lett 30 giga szabad helyem...

Zenszkij
hát ez egy rakás xar 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

RatBaG
már átnéztem az összes loot tablet, de egyszerûen nincs nyoma.
nekem is a force reactive meg drillborer disk ami így emlékbõl beugrott, de nem stimmel a modell.
régen minden fullos main tanknak ez volt az mc-s gearjében. na mindegy 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Esetleg YT videó alatt kommentbe kérdezd.

Fpocok
Molten Core-ban esik egy recept, ami ad egy ilyen mozgó pajzsot, de szerintem az nem ez.

A Molten Core-s a Force Reactive Disk, de az másik.

PiszkosFred
Hja nem, azt a tauren fogja 😄 nem szóltam.

PiszkosFred
http://www.wowhead.com/item=12602

RatBaG
a 2:15-nél látható shieldnek (orc warrior középen) mi a neve? nem ugrik be, hiába töröm az agyam már egy ideje...

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Buzi a login szerver.

Szerintem az authenticator bõven elég, bár én már azn stádiumban járok hogy ha valaki fel akarja törni az accom akkor csak tessék
Fehercsoki
Nem nézi ezt senki... Szerintem ha van egy rendes vírusirtód(persze nem elég hogy van, néha nézesd át a géped vele) és nyilvános helyen nem lépsz be az accodba akkor kizárt, hogy feltörjék. Engem a mobilos authenticator nagyon zavart, úgyhogy hamar le is vettem.

fejnelkuli
hello Érdemes élesíteni ezt az sms protect-et? Angol az account, de Magyar telószámot adok meg. Lehet belõle gond?

Köszönöm szépen a válaszod. Ez lesz a nekem való. Elég jól tudok azonosulni a Tauren-el. Meg vannak olyan pillanataim mikor szeretek ücsörögni valakivel és csak lógatjuk a pecabotot meg hasonlók. Akkor lehet, hogy arra szerverre megyek. Szabad kérdezni mért hagytad ott a szerót?

Fehércsoki: Köszönöm neked is. Az addont csak úgy írtam. Lássátok milyen maradi noob vagyok. Hányszor vágtak már ki ez miatt raidbõl. 😄 Bár érdekes, hogy Firelands HC 10 fõs lement ragnáig. Aztán oszlott a csapat és úgymaradt. 😞