World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Úgy látszik most elõhúzták a fiók aljából és leporolták egy kicsit. <#vigyor1>#vigyor1> Darázsderekú amazon helyett rondább, kövérebb és férfiasabb lett. <#levele>#levele> Új képeket adtak ki tegnap: a törpe nõ még ennél is szörnyûbb, kész bányarém, akkor már inkább a régi.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Köszönöm a választ és a segítségeteket!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Trial verziót frissítettem standard editionre, de a login képernyõ után még mindig azt írja hogy trial account és nem tudok használni sem postát, sem AH-t a játékban. Mennyi idõ ennek az átfutási ideje míg gyakorlatilag is aktiválják a fiókom?
E-mailen megkaptam a kódot a játékhoz de úgy tûnt, hogy nem kell sehova sem beírnom, mivel a battle.net oldalon azt írja már, hogy standard verziójú a játék. Köszönöm a választ elõre is.
énis azért fizettem elõ az utóbbi években a wowra mert ment a 10 éves konfigomon, és hány ilyen ember van még (például áprilisban leáll a windows xp támogatása, de még mindig a legelterjedtebb oprendszer az emberek között)
annak meg pláne mi értelme lenne hogy raidben full grafikán is izzassza még a legdrágább konfigokat is? csak nagyon kis%-nak van olyan gépe
Illetve, bár erre nem emlékszem tisztán, de mintha azt mondták volna, hogy opcionális lesz a dolog, vagyis biztos lesz egy slider, valami beállítási lehetõség arra, hogy ki milyen részletességû modelleket akar látni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A szakdolgozatomhoz keresnék olyan 18 éven felüli kitöltõket, akik online játékokkal vagy videojátékokkal szoktak játszani.
A kérdõív rólatok szól, arról, hogy hogyan kapcsolódik a személyiségetek a játék során szerzett élményeitekhez.
A kérdõív kitöltése kb. 20 perc, és amellett, hogy nagy segítséget jelent nekem, remélem, számotokra is tanulságos lesz.
A kitöltés mellett a megosztások és továbbküldések is sokat segítenek.
Ezer hála a kitöltésért!!!! 😄
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/cd56dabd267ff43177d1de6e92d6b84c
ahhoz képest, hogy innen indult a program:
szerintem jó teljesítmény azóta is töretlenül uralni a piacot
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
HA! pl féláron kap egy 90es karit a játéka mellé. (vagy valami hasonló)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?