World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
ja van itt egy jó video pont errõl (livestream-es is):
Caught Botting! Rank 14 Warrior (Garroth) - ver 1.0
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
jaedenar-on biztosan tudok egyet, törpe hunter, Lovehunter néven fut - nagyon elmés név -, ahágyszor csak meglátom, mindig kinyúvasztom a legelmésebb módszerekkel.
múltkor pl. STV-ben futottam össze vele, be volt rakva a folyópart mellé a kari és folyamatosan irtotta a krokodilokat. kapott shadow word pain, rank 1-et semmi reakció, odamentem ütni kicsit kézzel, semmi reakció, leköptem semmi reakció, csak lövöldözött tovább a krokikra. aztán utána megbeszéltük, hogy milyen jó lenne, ha elmenne és megkeresné a folyó mélyén az elveszetett gyûrûmet...sajnos megfulladt a szerencsétlen, lehúzta a mélybe a sok átázott bõrcucc, meg fegyver <#rinya>#rinya>
két nappal késöbb Badlands-on futottunk össze a greater rock elementáloknál, szitu tök ugyanaz, semmire semmi reakció, itt úgy döntött, hogy eljön velem, s tesz egy látogatást Kargath-ban...de az õröknek sajnos nem volt szimpatikus <#vigyor1>#vigyor1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a feral combat attack spped-je fegyverfüggõ?
1 kérdés: druidával feral combat esetén számít az éppen viselt fegyver skill-je? mert ha jól látom, ha úgy harcolok, nem nõ az értéke.
gyk: vagyis elõbb harcoljak simán, amíg meglesz a skill, és aztán feral combat, vagy mind1?!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
hosszú napnak nézünk elébe megint ~
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ganking bots helping for the community!
Rachmarage üdvözöl mindenkit, most Szabinger néven NElf druida a Maelstromon😊
30 Reasons to stop play wow-
1)You find nothing to eat in the kitchen and wait for the respawn
2)You drive you car out of the road and think that's cause of the lag.
3)You play football with friends and say "Cmon people dont go afk,this time we will pwn them".
4)You are not so good at sex and think "Well i wasnt buffed".
5)You see your friend's dog and ask him about the aggro.
(a többi szar, azokat nem copyzom ide)
Ti találkoztatok már Botokkal? Elég gyakori BSen meg ilyen szervereken?
Én spec folyamatosan gankelek 2 zöld hunter botot Silithusba ha arra járok, azért jó Paladin lévén nem türhetek el ilyen becstelenséget 😄
WoW még mindig :P
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
1: leszarják
2: a kiegészítõn meg más játékon dolgozik az összes 'kreatív' emberük, majd fizess ha vmi nagyot akarsz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy magát a tartalmat lehet lekódolják pascalban jobban,csak a grafika lesz vmivel kezdetlegesebb,de ha benézel mondjuk Tibia topikba láthatod,hogy a grafika nem minden.
ಥ_ಥ
Egyetlen dolgot lehet tenni, mindenhol felhívni az emberek figyelmét az ilyen csalásokra, és akkor nem lesz kit átvágni.
ಥ_ಥ
Rosszul képzeled el a dolgokat. Itt az adataidat egy szerver tárolja, nem a te gépeden van, így aztán otthon hiába barkácsolsz. Fizess, vagy ne erõlködj, mert a 10 naponta új account dolgot úgyis meg fogod unni a második után.
ಥ_ಥ
Egy ismételt érdekes problémát osztanék meg veletek.....
Ma hajnalban Trade csatin egy magyar! tag hírdetett egy epic receptet, ami 150g AH-ban, 50g-ért. Írtam neki, hogy kell. Mondja, hogy küldi c.o.d-dal, és mivel rendes vok, szépen becsomagolja nekem. Na itt fogtam gyanút, kértem, h csak nyíltan küldje. Mondja, h sry már elment, ha nem bízom benne , küldjem vissza. Kezdtem érdeklõdni, mi a main-ja. Mondta, h ki és érdekes módon a haverom nevét mondta be, aki elõtte pár órával tradelt rám😊
Mit ad isten logout a tag...
Kérdem én, h muszály pont minket magyarokat lejáratni? És ilyenkor mit tegyek, h az ilyen szégyen embereket kitiltsák?
Megmutatkozik a magyar mentalitás negatív oldala😞
Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---