World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a kimerítõ választ.
<#worship>

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Botond
Hibátlan IQ tesztet írtam sorozáson. Ilyet majd mindenki írt,szal asszem jó viszonyítási alapnak. :-P Aki nem írt õk meg amúgy is túl fiatalok,hogy partiban legyenek. :-)
az sosem rossz ha maxon van a skilled mert esetek nagy részében ha nem állat formában vagy és ütsz zavaró tud lenni az az egy ütés is pláne olyan fegyvernél pl ami stunol vagy dottol vagy ilyesmi ezek gyakrabban találnak ha van %-hited meg max a fegyo skiled! viszont ha ezek nincsenek maxon akkor csak miss miss hátán. amugy legpontosabb értéket ugy tudsz számolni hogy az ütésed alap sebzését és a cuccaid adta plusz statokat átszámolod és összadod a kettö. str mondjuk attack powert ad ami alapbol növeli a sebzésed felsö határát agi critet ad 25 agi=1% crit mig varázslásnál az intelekt ad plusz dolgokat

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

amúgy valahol megértem azokat, akik bot-oznak, geciunalmas felszintezni újra és újra egy-egy karit.

ja van itt egy jó video pont errõl (livestream-es is):
Caught Botting! Rank 14 Warrior (Garroth) - ver 1.0

köszi, már csak a weapon skill a kérdéses akkor, gondolom annak az értéke számít.?

nem a fegyvertöl nem számít a támadási sebbeséged druida kezében a fegyver csupán statjai miatt fontosak nem számol belöle sem ütést sem sebzést és még mindig ha druidával pvpzel gyurj armorra sokat segit

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

"Ti találkoztatok már Botokkal? Elég gyakori BSen meg ilyen szervereken?"

jaedenar-on biztosan tudok egyet, törpe hunter, Lovehunter néven fut - nagyon elmés név -, ahágyszor csak meglátom, mindig kinyúvasztom a legelmésebb módszerekkel.
múltkor pl. STV-ben futottam össze vele, be volt rakva a folyópart mellé a kari és folyamatosan irtotta a krokodilokat. kapott shadow word pain, rank 1-et semmi reakció, odamentem ütni kicsit kézzel, semmi reakció, leköptem semmi reakció, csak lövöldözött tovább a krokikra. aztán utána megbeszéltük, hogy milyen jó lenne, ha elmenne és megkeresné a folyó mélyén az elveszetett gyûrûmet...sajnos megfulladt a szerencsétlen, lehúzta a mélybe a sok átázott bõrcucc, meg fegyver <#rinya>

két nappal késöbb Badlands-on futottunk össze a greater rock elementáloknál, szitu tök ugyanaz, semmire semmi reakció, itt úgy döntött, hogy eljön velem, s tesz egy látogatást Kargath-ban...de az õröknek sajnos nem volt szimpatikus <#vigyor1>

TVelvet
botondal nemszabad kezdeni, vagyha mégis, legyen mindig eggyel több IQ-d mint neki.😊
BEAST
=D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ja, még 1:
a feral combat attack spped-je fegyverfüggõ?

hali!
1 kérdés: druidával feral combat esetén számít az éppen viselt fegyver skill-je? mert ha jól látom, ha úgy harcolok, nem nõ az értéke.
gyk: vagyis elõbb harcoljak simán, amíg meglesz a skill, és aztán feral combat, vagy mind1?!

Botond
Az nagyjából kiderült,hogy elképzelésed sincs mirõl váltottunk pár szót picketel,de ha van vmi új témád ezzel kapcsolatban nyugodtan vezesd elõ. Üditõ változatosság lenne egy önálló gondolat tõled.
BEAST
micsinászteittt?!?!4! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Haha, bot benyomja a Hunter's Markot ugye ekkor a script szerint már le kell ölnie, én elnyomom a holy shockot enyém az 1. hit, õ meg szépen leöli nekem, tiszta haszon 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

MrStokes
Nekem ha vki kuld vmit C.O.D. es becsomagolja, akkor nem fogadom el, mert hulye azert nem vagyok 😊 Kuldje el rendesen, vagy menjen a pics...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Aki meg nem erti a viccet, az menjen es fejlesszen 2 fos gardaval MMORPG-t. NC.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

érdekes hogy a lista szerint BS csak 12 után lesz online (gyak már 10 óta online) viszont rengeteg másik server nincs ott, viszont még mindig offline <#idiota>
hosszú napnak nézünk elébe megint ~

Count Adyn
Jajdejó épp elakartam sütni a ménincserver t erre látom végre elõkerült pár ien pistike<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

QuippeR
nem gyakori, õ az egyetlen, akivel találkoztam.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szóval mindenhol ott vannak, nembaj:
Ganking bots helping for the community!

Rachmarage üdvözöl mindenkit, most Szabinger néven NElf druida a Maelstromon😊

QuippeR
Danim, lvl60 troll hunter.

QuippeR
mit kell csinálni, hogy menjenek?

voltmár?

30 Reasons to stop play wow-

1)You find nothing to eat in the kitchen and wait for the respawn
2)You drive you car out of the road and think that's cause of the lag.
3)You play football with friends and say "Cmon people dont go afk,this time we will pwn them".
4)You are not so good at sex and think "Well i wasnt buffed".
5)You see your friend's dog and ask him about the aggro.

(a többi szar, azokat nem copyzom ide)

Nah, leszoktam a WoW fórumról de azért ezt meg kell kérdeznem:

Ti találkoztatok már Botokkal? Elég gyakori BSen meg ilyen szervereken?

Én spec folyamatosan gankelek 2 zöld hunter botot Silithusba ha arra járok, azért jó Paladin lévén nem türhetek el ilyen becstelenséget 😄

a tört szerverek se mennek? <#buck>

TVelvet
miaz a szerver_?
Bloodscalp már megy

WoW még mindig :P

antgecc
Nektek se mennek a serverk??! <#buck>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Meddig nem mennek a szerverek?

Friczy
Ménemmennekaszerverek???? <#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
Mielött szóltam volna, megnéztem a honlapot, ahol fent van a két fõs fejlesztõi gárda ismertetése, tehát nem igaz, hogy elötte beszóltam volna. Ettõl függetlenül a 300 mibotondunk jár, már kezdem is! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

mert
1: leszarják
2: a kiegészítõn meg más játékon dolgozik az összes 'kreatív' emberük, majd fizess ha vmi nagyot akarsz.

Botond
Lazergunphewphew!!!44
Sephi
En azt nem ertem hogy ha mar tobb mint egy eve van wow akkor miert nem tudnak par latvanyos modositast belerakni a mar meglevo vilagban. Majd kifejtem bovebben mit ertek pontosan mert most melo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem foglalkozunk a tört wowhoz kapcsolódó dolgokkal, a google legalábbis erre utalt az általad kért valamire rákeresve.

Botond
Wow hiányosságairól érdeklõdött,tehát idevágó kérdés volt. Az meg,hogy 2en kódolják az akkor derült ki,amikor belekötöttetek. :-) Szóval nem,nem értek egyet. És mondj el 300 mibotondunkat,hogy feloldozódj!

Amúgy magát a tartalmat lehet lekódolják pascalban jobban,csak a grafika lesz vmivel kezdetlegesebb,de ha benézel mondjuk Tibia topikba láthatod,hogy a grafika nem minden.
picket
Én csak azt mondtam neki, hogy ekkora projekttel mint az övék ne a wow hiányosságait keresgélje. Én is beírom majd ide a kérdésemet, hogy hol lehet legolcsóbban kenyeret meg tejet kapni, és azt hiszem ennél jóval csúnyább dolgokat fogok a fejemhez vágva kapni. Mert itt nem errõl van szó. Értelmes, ide való kérdésre értelmes válasz jár, sõt, néha még a buta kérdésekre is nekiállunk szájbarágósan magyarázni, de azért ha valaki benyögi, hogy majd ketten lekódolják a wow-ot, csak jobban, akkor még azt hiszem nagyon finom úriember voltam a reakciómmal, és nem egybõl azt írtam, hogy a földön fetrengek a röhögéstõl, ami valószínûleg tényleg rosszul eshetett volna neki, és azért megérteném, ha sírna. Kielégítõ válasz? Egyetértesz velem, vagy bunkó voltam? Feloldozna atyám?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
SZerda van,szerdán mindig karbantartás van. Délig vagy délután sokáig nincs szerver. Senkinek. Ez kellene bannerba mottónak.
Egyébként nektek is ilyen hibával nem tud belépni a szerverrekre?

Ezt hogy érted?

Értem, köszi mindenkinek!

picket
GM ticket. De úgysem tudnak vele mit tenni, mert semmilyen szabályba nem ütközik. Akármit küldhet c.o.d.-al, és ha te kiveszed, rákérdez a játék, hogy tényleg akarod-e. Ha ott igent nyomsz, akkor IJ, fizettél, megkaptad ami a levélben van. Más kérdés, hogy 50g-ért megvetted a nagy semmit, de az már a te gondod.
Egyetlen dolgot lehet tenni, mindenhol felhívni az emberek figyelmét az ilyen csalásokra, és akkor nem lesz kit átvágni.

&#3237;_&#3237;

tomee14
Karbantartás van ma? vagy miért nincsenek szerverek?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

senki nem tud belépni ha nem veszed meg a játékot, ha meg mással megosztod az accountod adatait még bannolhatnak is érte.

picket
Fél év. Addig garantálják, hogy megtartják, de valószínûleg tovább is.
Rosszul képzeled el a dolgokat. Itt az adataidat egy szerver tárolja, nem a te gépeden van, így aztán otthon hiába barkácsolsz. Fizess, vagy ne erõlködj, mert a 10 naponta új account dolgot úgyis meg fogod unni a második után.

&#3237;_&#3237;

Akkor megbízok valakit, hogy vigyázzon rá! Már, ha más ember fel tud rá lépni.

Zsola 79
Sziasztok.......

Egy ismételt érdekes problémát osztanék meg veletek.....

Ma hajnalban Trade csatin egy magyar! tag hírdetett egy epic receptet, ami 150g AH-ban, 50g-ért. Írtam neki, hogy kell. Mondja, hogy küldi c.o.d-dal, és mivel rendes vok, szépen becsomagolja nekem. Na itt fogtam gyanút, kértem, h csak nyíltan küldje. Mondja, h sry már elment, ha nem bízom benne , küldjem vissza. Kezdtem érdeklõdni, mi a main-ja. Mondta, h ki és érdekes módon a haverom nevét mondta be, aki elõtte pár órával tradelt rám😊
Mit ad isten logout a tag...
Kérdem én, h muszály pont minket magyarokat lejáratni? És ilyenkor mit tegyek, h az ilyen szégyen embereket kitiltsák?

Megmutatkozik a magyar mentalitás negatív oldala😞

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

nem, de a karaktereidet fél évig õrzik csak meg garantáltan.

Ej, ügyesen kitalálták. De ugye nem törlik az accountot bizonyos idõ után?

nem kell semmit telepítened, mert ugyanaz a játék. új accountokat kell regisztrálnod, de minden alkalommal 0ról kezded a játékot, így nem igazán van értelme.