World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kojiro
"nem tudom hogyan van megideologizálva a paladinnak a varázsereje, de általában valamilyen istentõl fakadó szent erõ"

ez egy jó meglátás.
az elejétõl fogva nekem ez egy dolog nem tetszik a wowban, hogy vannak papok és paladinok (én anno priest-tel kezdtem) de nincsenek isteneik, nincs akihez imátkozzanak és nincs akiktõl kapják a szent erõt. ez a világ az egyetlen az általam ismert rpg-k között, ahol nincs vallás, de furcsamód vannak papság.
omgwtfbbq

Kojiro ergo sum.

The Garrett
http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/

(ezen az oldalon csak 3x kérdezték eddig...)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Szevasztok! Tud valaki egy gamestaros számlaszámot mondani? Ki akarom próbálni a trialt, de a számlaszámnál gondok vannak. A gamestaron meg állítólag volt egy amit bárki beírhat.
Sound
http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-3701-1-zautostrip.html

én ezt használom, mielõtt megkérdeznéd

/zautostrip display

felugrik egy kis gomb, amit ALT+clickel tudsz mozgatni. Ha bal clicket nyomsz rá akkor azonnal levesz minden cuccod, de ha jobb clicket nyomsz rá, akkor aktíválja az addont. Szóval ha aktiválva van, akkor ahogy kikerülsz combatból, leszedi a geared. Ez azért fun, ha hunter vagy rugó vagy. Rugóval bekapcsolod, vanish -combat, unequip és lehet hogy 1 másodpercel késõbb már +combat újra, de kit érdekel ha már mesztelen vagy :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
pörögjön a topic ez a lényeg csak😄

๏̯͡๏﴿

Davidus
most õszintén. érdekell?😄

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
ez a belenyúlás a loreba durvább mint egy holy undead

๏̯͡๏﴿

BEAST
hepi börzdéj =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vegyél Logitech g15 bill-t, és akkor be tudod makrózni az ilyesmit 😊
BEAST
najah , akkor errõl ennyit =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
ezért nyomom sima pvp szerveren. szal nem köthetsz bele a #80698-be mert nekem a játék csak kvék. simán vállalom😊

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
hát ja... a lényeg, hogy Lynx pwnoljon linked bgken

😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a nagyokat idézik <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
elnézést , mit is várhat a ember valakitõl akinek az egész játék ennyi (#80698)

Davidus
és nézzéneke oda! elcsendesedett a sírás. pedig most is van undead priest

V9ykn8_TZL0

BEAST
olvass vissza az elsõ hónapokra , ezért is volt sírás , a hülyeséget abbahagyni htxbye...

BEAST
belemagyarázhatod hogy fps , de akkor is úgy játszod a játékot ahogy akarod ...

Davidus
érdekes módon akik most sírnak azok eddig mélyen kussoltak pedig eddig is volt ám undead holy priest😛 divatsírást abbahagyni kthxbai

V9ykn8_TZL0

belemagyarázhatod hogy rp, de nem az, akármennyire is szeretnéd

BEAST
neked fps , nekem rp ...

shadow heal!

honnan veszed hogy egy az egyben azonos spelljeik lesznek?

robotnyk
számít a háttér egy FPS játékban?

azért nem semmi roleplay kell kijátszani azt, amikor a blodelf paladin megy az undead pajtásaival irtani a csúnya scourge-os bácsikat Stratholma-ba, és nyom egy holy wrathot (minden élõhalott sebzõdik 20yardon belül), és a varázslat a pajtásokat nem sebzi...
nem tudom hogyan van megideologizálva a paladinnak a varázsereje, de általában valamilyen istentõl fakadó szent erõ, vagy a forrástól fakadó, de akkor is szent... szóval nehezen fér össze - nem is a hordával, inkább az undeaddekkel... Logikusan az az erõ, akinek a tanítványai ahhoz az oldalhoz fordulnak ami ellen az létezik, legalábbis meg kéne vonni a támogatást, és aszondani, hogy akkor innentõl kezdve nem varázsolhatsz, max light healt, azt is magadra...

A másik oldalon a sámán sokkal könnyebben magyarázható, mert az egy természetközeli dolog, bárkivel elõfordulhat, szerintem nyálelf is nyugodtan lehetne sámán, ugyanúgy mint druida...

Úgy értem hogy magában a Blizzard féle macrot így nem lehet, külsõ programokkal igen.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sephi
Van ra egy addon. Igaz mert en is lattam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
XDDDD

azt nem lehet, max ugy ha rajzolsz magadnak alsonemu nelkuli texturakat es kicsereled az eredetivel.

három hozzászólással alattad

Skatey26
pucérra

Padu

Lynx_TWL
getalife:>

The Garrett
bepakolod a ruhakat az inventoryba , vagy mire gondolsz? 😄

Skatey26
a wowban. Mert láttam már ilyet

Padu

The Garrett
marmint? Oo

Skatey26
Hogy tudunk meztelenre vetkõzni? 😄

Padu

The Garrett
nekem ilyen macrom van, ez mukodik, hatha segit:

/Script CastSpellByName("Nature's Swiftness");SpellStopCasting();CastSpellByName("Healing Touch");

TVelvet
Mert a világ nemelég mI? hahahah
lol

anti hero

BEAST
grat

Lynx_TWL
nub is vagy

Davidus
én a világot eddig is leszartam és ezután is le fogom a lényeg hogy essen az epix és Lynx pwnolva legyen linked BG-n

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
semmi és ez van és kész. how to szétkúrni jó világból jelest kap most a lead designer :>

viszont dreneit úgyis akartam, palát nem csípem, shaman roxorz lesz😊

Sephi
Jo akkor kamu 😄

Kicsit hihetettlen volt igyis 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

robotnyk
még mindig feign
bazza
ezer köszönet!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sephi
Freight Death now cannot be resisted.

????😄D Akkor mijafene... a ket talane talent ponttal milesz???

PxE
csak az a baj hogy valakinek nincsen bankartyaja pedig en is ki probalnam 😞

ATI POWER!!!!!!!!!

&?