World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
๏̯͡๏﴿
Blizz tudja hogyan okozzon oromot...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Get a life!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ATI POWER!!!!!!!!!
ha letelik a 10 nap, akkor meglátogatom a wowstatust és kalandozgatok tovább😄
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
After some delay the list of winners from the PTR contests is now ready, and we’re happy to announce that all eligible participants in each contest will be on the winners list. E-mail confirmation will be sent to the winners shortly.
*wannabe european*
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
..."egy kicsit kivágtam belõle a lényeget, meg kicenzúráztam a neveket "
XoX kódolt név, egyszerû "barátom", "khmm khmm mint az közismert". <#action>#action>
Na találgathatsz, melyik server.
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Sztem neked is orvoshoz kéne fordulni.
inkabb becampeli a farmhelyet, hogy olyan aki 6g ert akarja adni ne ferjen hozzá...
es itt kezdodhet wildor postja a gonosz 60asokrol.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nézz be AH ba.
ilyen hogy 1 db e fire 6g
10 e fire 40g ????
mi az az e.fire valami epic dropp?
Komolyan minden nagyobb guild 100ával venné AH bol ha valaki ertelmes áron pakolná be, és nem kéne magának farmolnia mindenkinek.
RandomlowlvlA whispers: kill fozruk plx
RandomlowlvlB whispers: help me at stormgrade plx
RandomlowlvlC whispers: dont kill all mobs ffs
RandomlowlvlD whispers: lvl?? shaman gank me help plx
Én se megyek el ha gyorsan kell pár fire a potihoz és ah-ba pofátlan áron van. Ha normálisan szólítanak meg, még odaadom a charmokat is mert tudom hogy azért jönnek, vagy eltekerni a követ középen.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ez nem kocsogseg, vagy kibaszas a masikkal.
I_Ig\II-I()g\I €I\II\I\I
I I I
Get a life!
br tud én s igy besz bizt igzi olvsn bár elg idgsitõ de nm bay!!!!!!!!!!!!!!!
Get a life!
ezt az üzenetet ma reggel kaptam és olvastam el.
egy kicsit kivágtam belõle a lényeget, meg kicenzúráztam a neveket 😊, de azért igy is elég tanulságos maradt...
"Az XoX klán parasztabb, mint hittem. Sajnos a nagy klánok teszik 😞 Eltiporják a kisebbeket és most idézem az egyik fórumba írtakat az esetrõl:
"A minap történt egy baromi jó jellenzõ eset az XoX-ról.
Arathiban voltam a warriorommal és éppen a 40-es szintû warrior questhez farmoltam cuccokat a Tûzelementálokból. Mivel csak 30lvl-es vagyok segített nekem egy Fa*****ek nevû 37lvl-es mage. Odaérünk ott találunk egy XoX-s warrit. Észreveszek egy mobot. Nyugisan odamegyek erre az XoX-s kinyírja. Jó ok tovább: a kövi mobnál ugyanez. Megírom neki tök udvariasan, hogy nekünk is hagyjon mobot, mert ez q. Erre a válaszként megkér, hogy adjak neki Elemental Firet. Mondom neki nincs, de kap, odaadom ha esik csak hagyjon minket ölni. Megtámdaok egy mobot, beleütök 2-õt erre jön a warri és leüti. Kilootolom van benne Elemental Fire. Trade rá, go tovább. Szedtünk neki 3db-t erre beírja, hogy bye. Már csak a mage-vel farmoljuk õket. Legalábbis ezt hittem. Megjelent egy R****** nevû XoX-s mage (persze full t4-ben meg t25,5-es sapiban) és isteni felsõbbség érzetét egy percig nem feledve berántja a frissen repopolt mobokat és leöli õket. Mondom neki már egy kicsit idegesen, hogy: "nem tudnál várni pls 5 mobot? Belehalnál? Már csak 5 cucc kell és el is tûntem innen" Erre a válasz: "Bele. . Nah mind1 ez van ott állunk a magevel 15percet és sorra veszi el a mobokat. Végre egyet nem vesz észre. Charge a mage haverom elkezdi lõni de a mob csak nem akar meghalni és a mage manája elfogyott. Elkezd futni. Én tauntolom a mobot ami megöl. R****** kb 3 lépésre áll tõlünk és figyeli az eseményt. A mage haverom sajna úgy végezte mint én de én figyeltem a hullámból. Meghal szegény erre jön a Hõs R*******, és megöli a mobunkat miután mind a 2-en megpunnyadunk. Összefoglalva: Haldoklunk. Õ áll. Meghalunk és abban a percben instant frostboltot lõ az elementalba. Gartula Hõs R******* és gratula XoX!
A mage haverom lelépett, mert õ is gusztustalannak tratotta és nem látta értelmét még1 ilyen esetnek. Én megmondtam a véleményemet, mire leugatott a Hõs R******* hogy õneki biztosan sokkal fontosabb dolgok miatt kellenek azok a mobok és hogy "Nyugodtan írjad Jancsika szeretek olvasni"
na ennyi, kár, hogy ez tipikus...
és akkor még nem beszéltünk a sok kis pöcsrõl, akik IF-ben yell-ezgetve beszélgetnek egymással, gondolván mekkora poén is ez...
Ki lettem moderalva, vagy csak eltunt a post egy fekete lyukban?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PvE: Nordrassil/Arathor.. Itten is sok magyar van..
RP/RPPVP: Ezeket nem vágom... Nem szeretem.
<#ravasz1>#ravasz1>
majd köv. peccsnél másoolhatsz uj karikkat.
<#mf1>#mf1><#wave>#wave>
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest