World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esett 2 t2 priest sapi 1 bindings gyûrû 1 ony backpack, 1 kék cucc, és 4 ony scale cloak

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Emebrek ma arathor ally oldalon 31 emberrel lenyomtuk onyxiát (puggal) (pug=pick up grp)

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Lynx_TWL
csak figyelnek az egészségünkre. este 11 ideális lefekvésre😄

๏̯͡๏﴿

MrStokes
Hmm mintha megin szarakodna a BS :S
Blizz tudja hogyan okozzon oromot...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

😞

TVelvet
én ezt a stressztnembirom 😄D
Összesen kettõt választhatsz egy tesztelési idõszakra. Nem a próbálgatásról kéne hogy szóljon, hanem egy általad ismert kaszttal kellene megnézni az új tartalmat és véleményt/bugreportot írni a testrealm fórumába.

FLeK0 fent van most nekem tst serveren 2db kari ugye amennyit enged ki szeretném pórbálni a többit de ahoz ki kell cserénem hogyan kell<#fejvakaras><#fejvakaras><#nezze>

Get a life!

tigeroo
hát gamestar helyett kicsit belepótolsz az eredeti játékba és kapsz 2 hónapot, plusz lesz egy dobozos játékod ..:S
ColdFire
gamestarhoz 14 napos vagy hány napos proba verzio van 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
gamestarhoz 14 napos vagy hány napos proba verzio van 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

tigeroo
vanezigy :ð
PxE
Ne is probalkoz vegere sikerult be regelnem meg minden kesz volt az accunt 10 oran at toltotem a jatekot es a javitasok vegen meg hibauzi val ki dob bejelrtkezes utan es 1 oldalnak a linkjet dobja ki amin semi lenyeges nincs azon kivul hogy hogyan lehet jacani 😄

ATI POWER!!!!!!!!!

tigeroo
oké, ezt akartam tudni 😊
ha letelik a 10 nap, akkor meglátogatom a wowstatust és kalandozgatok tovább😄
amikor regisztrálod a mailben kapott cdkulcsot.

tigeroo
a 10 próbanap mikortól lép érvénybe? amikor elõször belépek a szerverekre, vagy amikor e-mailben jelentkezek?
igazad volt...<#mf1><#eljen>de nem értem mért pve serverre rakott be 😞

Get a life!

és csak 2realm van EU Test Server (PvP)és (PvE) meg akkor mutatná zárójelbe hhány kari van rajta..

Get a life!

nem, jón nézem.. de mi az h nem emgy amire másolták ?

Get a life!

több realm van, biztos másikon nézed vagy nem megy amire másolták.

van egy másik accom is..arra fel tettem ugye a megengedett 2 karit a test serverre azt nem engedi valamiért nincs eggyik karakter sem a listába mért plz help!!!!!!!!<#confused><#confused><#confused><#falbav><#fejvakaras>

Get a life!

After some delay the list of winners from the PTR contests is now ready, and we’re happy to announce that all eligible participants in each contest will be on the winners list. E-mail confirmation will be sent to the winners shortly.

*wannabe european*

Sephi
Me'? En a Cured Rugged Hide -ot 12 ert arulom darabjat es viszuk minta cukrot 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gankelem a lowokat ééés? sokmindenre képes az ember ha unatkozik <#idiota>

Squasha
"BS szinvonalhoz hozzászólva"...
..."egy kicsit kivágtam belõle a lényeget, meg kicenzúráztam a neveket "

XoX kódolt név, egyszerû "barátom", "khmm khmm mint az közismert". <#action>

Na találgathatsz, melyik server.

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Mighty
Tudja a ragya. Nem szoktam kempelni az AH-t 😊 Mindig aktuális ár alatt teszek be mindent 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Olvasd vissza mit irtál. 😊

Sztem neked is orvoshoz kéne fordulni.
The Garrett
es van aki megveszi 4-6g ert? ketlem.

inkabb becampeli a farmhelyet, hogy olyan aki 6g ert akarja adni ne ferjen hozzá...

es itt kezdodhet wildor postja a gonosz 60asokrol.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Kerslet-kínálat 😊

The Garrett
BTw ha értelmes áron lenne AH ban, akkor tuti nem farmolná senki.
nézz be AH ba.
ilyen hogy 1 db e fire 6g
10 e fire 40g ????

mi az az e.fire valami epic dropp?

Komolyan minden nagyobb guild 100ával venné AH bol ha valaki ertelmes áron pakolná be, és nem kéne magának farmolnia mindenkinek.

The Garrett
összekoszoltad a padlót! 😊))))

Hamed
Arathi highlands nagyszerû hely...

RandomlowlvlA whispers: kill fozruk plx
RandomlowlvlB whispers: help me at stormgrade plx
RandomlowlvlC whispers: dont kill all mobs ffs
RandomlowlvlD whispers: lvl?? shaman gank me help plx

Én se megyek el ha gyorsan kell pár fire a potihoz és ah-ba pofátlan áron van. Ha normálisan szólítanak meg, még odaadom a charmokat is mert tudom hogy azért jönnek, vagy eltekerni a követ középen.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az XoX nevû szar melyik szerveren van? Mindegy lezsrom magasról vannak ilyen beteg emberek. Az ilyenek már tényleg betegek és súlyosan orvoshoz kellene fordulniuk. Én bementem volna IFba és nyomattam volna a flamet faszom udvariaskodott volna. Remélem az ilyen emberek súlyos kinok között magányosan fognak megdögleni és a k***a anyjuknak sem fognak hiányozni...
Mighty
Mostanában sûrûbben voltam Felwoodban és nem nagyon farmolta senki a tüzes elementálokat.

The Garrett
* bwl be meg rég nem isszuk 😄

The Garrett
vannak ott is épp elegen gondolom 😄

Mighty
Szerintem kifizetõdõbb Heart of Fire-t farmolni. De lehet, rosszul gondolom 😊

The Garrett
nem csak XoX nek van szüksége rá, tegnap plmi is eltoltunk tobb mint 90 et, heti szinten pedig ennel sokkal többet, pedig MC be nem járunk, bwl be meg rég isszuk...

ez nem kocsogseg, vagy kibaszas a masikkal.

haha cak tudod minden gammába igy irnak nem tudom mit kell kötöszködni

I_Ig\II-I()g\I €I\II\I\I
I I I

Get a life!

ja igen, helyesírást is kéne 1 picit gyakorolni, mert az esetek 99%-ában 5x kell elolvasni 1 mondatod, mire megérti az ember, hogy mit is akarsz.

br tud én s igy besz bizt igzi olvsn bár elg idgsitõ de nm bay!!!!!!!!!!!!!!!

TVelvet
xox ..😄
mért fleko te is azt irod hogy : ez igy nem müködik vazze ahelyett hogy elmondanád h mi a baj vagy mit kell csin vagy mit csin rosszul!!<#wow3><#levele><#kerdes><#hehe>

Get a life!

Mighty
Biztos óriási szükségük van XoX-éknek a greater fire protection potira 😊

BS szinvonalhoz hozzászólva. már ha lehet ott olyanról beszélni -.-
ezt az üzenetet ma reggel kaptam és olvastam el.
egy kicsit kivágtam belõle a lényeget, meg kicenzúráztam a neveket 😊, de azért igy is elég tanulságos maradt...

"Az XoX klán parasztabb, mint hittem. Sajnos a nagy klánok teszik 😞 Eltiporják a kisebbeket és most idézem az egyik fórumba írtakat az esetrõl:
"A minap történt egy baromi jó jellenzõ eset az XoX-ról.
Arathiban voltam a warriorommal és éppen a 40-es szintû warrior questhez farmoltam cuccokat a Tûzelementálokból. Mivel csak 30lvl-es vagyok segített nekem egy Fa*****ek nevû 37lvl-es mage. Odaérünk ott találunk egy XoX-s warrit. Észreveszek egy mobot. Nyugisan odamegyek erre az XoX-s kinyírja. Jó ok tovább: a kövi mobnál ugyanez. Megírom neki tök udvariasan, hogy nekünk is hagyjon mobot, mert ez q. Erre a válaszként megkér, hogy adjak neki Elemental Firet. Mondom neki nincs, de kap, odaadom ha esik csak hagyjon minket ölni. Megtámdaok egy mobot, beleütök 2-õt erre jön a warri és leüti. Kilootolom van benne Elemental Fire. Trade rá, go tovább. Szedtünk neki 3db-t erre beírja, hogy bye. Már csak a mage-vel farmoljuk õket. Legalábbis ezt hittem. Megjelent egy R****** nevû XoX-s mage (persze full t4-ben meg t25,5-es sapiban) és isteni felsõbbség érzetét egy percig nem feledve berántja a frissen repopolt mobokat és leöli õket. Mondom neki már egy kicsit idegesen, hogy: "nem tudnál várni pls 5 mobot? Belehalnál? Már csak 5 cucc kell és el is tûntem innen" Erre a válasz: "Bele. . Nah mind1 ez van ott állunk a magevel 15percet és sorra veszi el a mobokat. Végre egyet nem vesz észre. Charge a mage haverom elkezdi lõni de a mob csak nem akar meghalni és a mage manája elfogyott. Elkezd futni. Én tauntolom a mobot ami megöl. R****** kb 3 lépésre áll tõlünk és figyeli az eseményt. A mage haverom sajna úgy végezte mint én de én figyeltem a hullámból. Meghal szegény erre jön a Hõs R*******, és megöli a mobunkat miután mind a 2-en megpunnyadunk. Összefoglalva: Haldoklunk. Õ áll. Meghalunk és abban a percben instant frostboltot lõ az elementalba. Gartula Hõs R******* és gratula XoX!

A mage haverom lelépett, mert õ is gusztustalannak tratotta és nem látta értelmét még1 ilyen esetnek. Én megmondtam a véleményemet, mire leugatott a Hõs R******* hogy õneki biztosan sokkal fontosabb dolgok miatt kellenek azok a mobok és hogy "Nyugodtan írjad Jancsika szeretek olvasni"

na ennyi, kár, hogy ez tipikus...
és akkor még nem beszéltünk a sok kis pöcsrõl, akik IF-ben yell-ezgetve beszélgetnek egymással, gondolván mekkora poén is ez...

Lynx_TWL
valami rosszat mondtál ?:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MrStokes
#80782 <- ?
Ki lettem moderalva, vagy csak eltunt a post egy fekete lyukban?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Chrystopher
PvP: Ragnaros/Bloodscalp(de ennek nagyon elromlott a színvonala. Sokan elmentek.. Ott nagggggyon sok magyar vagy..
PvE: Nordrassil/Arathor.. Itten is sok magyar van..
RP/RPPVP: Ezeket nem vágom... Nem szeretem.
<#ravasz1>

rodzillaking
Akkor bebuktad.
majd köv. peccsnél másoolhatsz uj karikkat.
<#mf1><#wave>

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

Lazarus
Menj US szerverre, vagy EU Francia/Német... lehetõleg Highpoposra ami PVPs
gondolom nincs 15 ezer magyar wowos