World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a válaszokat, igyekszem úgy tenni ahogy javasoltátok.
Tol Baradba olyan mountot lehet csak kapni ami Allisoknak szól ami a Spectral Steed azt hiszem, nekem meg az nem jó a Hordás karakternek. Hellscream Reachen kell majd repukat gyûjtenem a Spectral Wolfhoz, ami gondolom hasonló szinten megy mint Tol Baradban, mármint a reputation gyûjtés. Daily quatek elvégzése végett.
Megtettem, van battetagem, a számra nem emlékszem, de majd beírom ide.
Köszönöm a válaszotokat!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Mining cuccokat blackmisthnél, jewelcraftnál és engineernél tudod hasznosítani, herbát meg alkeminél és inscription azt hiszem. Régen nem lehetett egyszerre trackelni a bányákat meg a virágokat. Most már lehet?
Úgy rémlik vannak napi qstek tol baradnál, azokat kell csinálni. (általában minden reput napi qstekkel kell húzni).
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sokat nézelõdtem, hogy melyik mmorpg játékkal kezdjek játszani és emellett döntöttem, jól tettem szerintem. A wow haldoklása kb olyan téma lehet mint, hogy az Apple csõdbe megy vagy kilyukad a lufi, nem lesz ilyen.
Nagyon tetszik ez a Hearthsteed mount is, van egy másik mount ami tetszik még, Tol Baradba kell majd a Reputationt felhúzni Exalted-re és akkor kapom meg, vagy vehetem meg. Ezt hogy érhetem majd el? Sok küldetést csináljak ott meg vagy miként? Mintha valami Battleground lenne ott ami ugye PvP (?) és ezeket kell csináljam majd?
Tetszik még az a dolog is, hogy a combat petjeim és az achievementek, plusz a mountok accountra mennek, ha csinálok másik karaktert annak is megvannak ugyanezek. Ezt cimborám mondta, hogy nagyon nem így volt, minden karakternek újraindultak az avhievementjei például.
Szombaton kezdtem reggel és a nagy szél ellenére belezuhtam és estig toltam tegnap is, már 25-s a paladinom, relatíve hamar eljutottam ide.
Nagyjából ennyit szerettem volna mondani, illetve még egy kérdés lenne itt nekem. Ezzel a Paladinommal két elsõdleges szakmát tanulok, a. Miningot és a Herbalismet, a farmolás miatt. Késõbb a mezeket majd eladom az Aukciós Házban. Ha nekilódulok egy másik karakternek és szeretnék valami olyan szakmát tanulni vele amihez jó a másik karakterem Herbje meg Miningja akkor az mi legyen? Tailoring? Csak mert akkor az alapanyagokat beszerzem a Paladinnal és a másiknak elküldöm postán a cuccokat és nem kell megvennem az Aukciós. Házból.
Felvehetnétek barátnak akár, battle mailt meglehet adni, hogy azt vegyétek fel barátnak?
Köszönöm a segítségeteket elõre is, és az eddigieket is 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Nem akarunk egyszerre játszani az accounttal, õ éjjel és hajnalban van fent én meg már este 8kor nem játszom. Felváltva játszanánk, mert õ nem engedheti meg magának a dolgot, viszont õ keni-vágja a témát, régen nagy elõfizetõ volt. Ezzel a blizzard autenticator-l lehet megoldhatnánk a dolgot?
Swedish people are albino monkeys
Van még valami item amit felold a játék a wowban? :-)
Nagyon kedves mindenki a szerveren, bevettek egy Guildbe és segít mindenki ha kell. Fejlõdtem 9 levelt egy sráccal együtt. Megleszek valahogy a szerveren, köszönöm a te segítséged is :-)
Amúgy megszerezte már valaki a Hearthsteed-t? Nagyon jól néz ki az a mount, csak valahogy a Herthstone játékban nem jön össze olyan hamar az a három gyõzelem :-)
Most kezdeném a játékot és érdeklõdnék, hogy Ragnaroson a Horda oldalon van-e valami hazai Guild amibe beleugorhatnék? Ahol relatíve sokan vannak és aktívak is, plusz jó a társaság. Tudom megkéstem a dolgot, de jobb késõn mint soha, ugye :-)
WoD upgrade-hez jár
Csak a pre-orderhez jár a lvl 90 boost ingyen vagy minden megvásárolt példányhoz akármikor (pl CD Galaxis)?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
én a star citizentõl is félek,40 millió dollárt toltak bele a támogatók,ha valamiben nem váltja valóra azt amit igértek,vgy valami miatt nem lesz elég jó az az ígéretes kickstarter végét is okozhatja.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sokakat mar honapokkal ezelott a hanyinger kerulgetett a "SoO" szocska hallatan. WPvP ugy dolgott, ahogy van. Most, hogy hasonlo szintre hoztak a HC PvE es arena geart, talan kialakulhat valami, de az meg mindig csak egy aspektusa a jateknak.
A WoW-bol teljes mertekben hianyzik a spontaneitas es a persistent world, es semmi ez iranyu torekvest nem latok a fejlesztok reszerol. Elobb-utobb az egesz jatek instanced lesz. Mindenki csucsul majd a fullos garrisonjaban, es arra var majd, hogy behivja a BG/raid/arena finder.
Pedig annyi mindent lehetne kezdeni ezzel a jatekkal. A Blizzardnak tobb, mint tiz eves tapasztalata van az MMO-k fejleszteseben, ha jol gondolom egyetlen mas cegnek sincs ilyen. Egy nagy halom penzen csucsulnek, es szo szerint barmit kihozhatnanak a jatekbol. Ez az, ami szomoru.
Az EVE Online-t hozom fel peldakent. Ott csak egy production server van, es azon 50k jatekos, akar egyszerre. A vilag persistent, ha csinalsz valamit, az ugy marad. Minden spontan tortenik, es gyakorlatilag a jatekosokra bizzak a vilag formalasat. Miert nem tud valami hasonlot alakitani a Blizzard?
Persze az EVE-nek rengeteg hibaja van, ez nem vitas. Nemreg olvastam egy leirasban, hogy az EVE-nek nem ujabb jatekosokra, hanem ujabb aldozatokra van szuksege. 100%-ig igaz.
Mindegy. Nem egy ujabb "haldoklik a WoW" temat akartam felhozni, meg ha annak is tunik. Fajdalmas igy latni a legnepszerubb MMO-t, ami sok embernek annyi oromet szerzett az elmult tiz evben. Baratsagok kottettek a jatekban, sokszor hazassagok. Barati tarsasagok alakultak (es persze mentek szet)
Ahogy most latom, maximum egy, masfel evre vagyunk attol, hogy a WoW kijojjon konzolra. Igen, szerintem annyira le fogjak butitani, hogy kontrollerrel, es a rajta levo 6-8-10 gombbal is jatszani lehet majd (persze a shop menunek kulon gombot fognak fenn tartani)
En nem latok kiutat. Egyetlen olyan masik MMO sincs, meg a lathataron sem, ami fent vazoltakat valositana meg. Mind le van butitva, mind meg van konnyitve, mindegyik instanced gameplayre torekszik, es a spontaneitasnak (ad-hoc PvP peldaul) meg a szikrajat sem latom.
tl;dr a WoW mar meghalt, epp csak tul sok penzt hoz a konyhara ahhoz, hogy eltemessek
Alliance and Horde forces have stripped Garrosh Hellscream, one of the most reviled figures on Azeroth, of his title as warchief. His thirst for conquest devastated cities, nearly tore the Horde apart, and destroyed countless lives throughout the… WORLD OF WARCRAFT®
Now, on the legendary continent of Pandaria, he will stand trial for his transgressions.
Renowned leaders from across the world have gathered to witness this historic event. As the trial unfolds, agents of the bronze dragonflight present shocking visions of Garrosh’s atrocities. For many of those in attendance, these glimpses into history force them to relive painful memories and even question their own innocence or guilt. For others, the chilling details stoke the flames of their hatred.
Unbeknownst to anyone, shadowy forces are at work on Azeroth, threatening not only the court’s ability to mete out justice…but also the lives of everyone at the trial.
© 2014 Blizzard Entertainment, Inc. All Rights Reserved. Blizzard Entertainment and World of Warcraft are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

English Realms
•(PvP) Bloodscalp and Emeriss/Agamaggan/Hakkar/Crushridge
Aki eddig kitartott, talán mostmár reménykedhet hogy lesz egy kicsivel több "élet" is ott.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
6PM PST tonight, set it, do not forget it!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Errõl a géprõl amirõl eddig is és most is belépnék a battle.net login szarral ami egybõl.. blokkol és resetelhetem újra. és úja és újra és újra...
MI a f@szom EZ?
Mivel emeltek a modell részletességén így még jobban fog látszódni a hasonlóság 2 arc között.
Mindenkinek megvan az a szint, amennyire el szeretne rugaszkodni a valóságtól játék közben, akinek a wow túl sok az elrugaszkodásból, az nem játszik vele.
Ha nyúlbelet kell gyûjteni, akkor nyilván meg lehet ölni a nyulat úgy is, hogy ép maradjon a bele, ezen is hülyeség agyalni, mert nem bele van annak a digitális nyúlnak, hanem drop table-je.
ui: minden tizedik kentaurnak van egy füle?! srsly wtf!
ಥ_ಥ