World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Nem igaz, hogy nem vagy képes segíteni neki.

#158427: Egy quest npc-tõl. np
Kedves vagy köszönöm!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

BoneDragon
Google a barátod. Kb 3mp-es mûvelet volt. Már csak azért se linkelem. <#ravasz1>

sziazstok! ha eldobtam The Battle For The Undercity akkor hol tudom újra felvenni

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

<#worship>
Fehercsoki
wow.realmpop.com

Tudtok esetleg olyan szerverrõl ahol erõs élet van alliance oldalon? - Nem szükséges magyar guild megléte.

Vagy esetleg meg lehet valahol nézni, hogy milyen arányban van a szervereken a két frakció?!

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Fehercsoki
Ez érthetõ, bár mostanában timeless islen nem nagyon láttam pvpt csak a blood coin farmolókat de azok ölnek mindenkit...

köszi, ragna alli-ban voltam éveken át, de miután a blizzard úgy döntött, hogy elbacca a jól balance-olt servert, s a free transfer után 70% horda, 30% alli lett a kb. 51-49%-ból, s a timeless isle is alli-sként hogyismondjam, most nem éppen egy leányálom, s ebbõl következõleg WoD-ban a helyzet csak még szarabb lesz, transfereltem a monk-om ott hordába.

viszont van egy nightelf druidám, amivel szintén elég sokat játszom (plusz lehet az lesz a main wod-ban is), de jelenleg grim batol-on tengõdik, ennek keresnék valami új realm-et, ahol mocorog netán vmi magyar alliance guild is...aztán ha nagyon nem találok semmit, akkor faction change azt is hordába (bár a troll-al és a tauren-nel nem nagyon szimpatizálok -.-)

Fehercsoki
Egyébként attól függetlenül hogy ragnán most több a hordás, magyar allys guildek is vannak szép számmal.(sõt nem is biztos hogy csak magyarokat nézve több a hordás)

Fehercsoki
Arathor PvE.(bár gondolom ezt tudod)

ha pvp server nincs, pve is érdekelne...

kérdés:

melyik PVP serveren van nagyobb, magyar ALLIANCE közösség?

horda az ragnaros, ez egyértelmû, na de alliance?

devlking
Ilyet se láttam még. Új fícsör?
BoneDragon
Paxon már osztogatják a béta kulcsokat.

skorpio7
Mondj búcsút az accodnak... talán megúszhatod ha megváltoztatod a jelszavad, ha eddig még nem tetted meg.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BoneDragon
Ezek szerint...

Hát ezt minden kieg elõtt eljátszák van aki még bedõl neki? 😄
Caliph
ha megadtál acc adatokat azonnal változtass jelszót

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

devlking
Senkinek sem küldenek kódot.
1. Ha beválogatnak, akkor csak account managementben megjelenik a beta nálad, és nem kell hozzáadni semmit.
2. Még senkit sem hívtak be.

Kaptam egy levelet a Blizzardtól, benne egy Game-Key a WoD-hoz. Valszeg béta.

Viszont amikor bemegyek a honlapjukra (ami az email-ben linkként benne van), hozzáadom a Key-t, akkor azt írja, hogy már lejárt. Pedig az email-ben április 16-a van megemlítve lejárati dátumnak.

Vagy több embernek küldték ki ugyanazt a kódot és aki kapja, marja?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fehercsoki
Nem értem miért olyan nagy dolog, hogy nem akarok belépni a játékba ha csak chatelni szeretnék egy kicsit. Pont ezért építették be a chatet a battle.net appba, ez egy kényelmi funkció. Egyébként annyira nem zavart, csak meglepett, hogy még ott is várni kell.

Igazad van, a probléma megoldása helyett egy magyar fórumon nyafogni sokkal okosabb. 2014 van, el is felejtettem.

Fpocok
Már elnézést, de igaza van. Ha már csinálták a kurva launchert, akkor hadd ne kelljen 24 percet várnia, hogy tudja használni a chat részét. 2014 van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Haha, nehéz az élet. Mennyivel egyszerûbb elégedetlenkedni.

Fehercsoki
De nem játékon belül akartam.

Azt is lehet játékon belül.

Fehercsoki
De nem játszani akartam hanem csak beszélgetni😄

Olyankor közvetlenül a játékot érdemes indítani.

Fehercsoki
Hihetetlen még a battle.net appba sem tudok belépni mert akkora a sor... 24 percet meg nehéz úgy kivárni hogy kb 5 másodpercenként felugrik a battle.netes ablak...

Fehercsoki
Mindig tõlük veszem a GC-t. Az új nagyker óta nem is csúsztak(régebben is csak pár napot).

Katun
Már berendeltem tõlük, azonnal írtak, hogy jövõhét csütörtök fele küldik. Teljesen ráér a dolog persze.

Ugyanitt, panda serial eladó 😄

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Én meg épp a napokban tervezem kukázni a wow dobozokat csak félõ elveszik utána a serial is amit meg még meg karok tartani az ingyenes wowig : P
HunnernesKonge
Amit megveszel, azt megkapod. Van hogy csúsznak (bár idénre nagykert váltottak, szóval elméletileg ez is megoldott). Neked nem sürgõs a doboz gondolom, szóval ha késnek is, akkor is megkapod. Rendeld meg tõlük nyugodtan
Katun
Rendeltél már innen? Sok az aggodalom az oldal miatt, de mondjuk szeretek kísérletezgetni a saját káromra.

Köszi a tippet 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Fehercsoki
Players.hu-n 3k a dobozos, eladod belõle a kódot és akkor kb nullán vagy.

Katun
Hapron egy ideje keresek, de még nem jelentkezett senki, megpróbálom itt. Van-e valakinek eladó Mists of Pandaria lemezes kiadása? Digitálisan vettem meg, de jó lenne a polcra a többi mellé. Kulcs nem kell, csak legyen meg a papírtokja is a dvd lemeznek, meg amiket adtak hozzá.

Warlords of Draenort tuti dobozosan veszem meg, nehogy keresnem kelljen megint dobozt hozzá 😊

Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Katun
Amint áttuhanok Pandariara meglesem õket, csak egyelõre szeretném elérni a 90-t. Köszönöm szépen a válaszodat 😊

Fehercsoki
A farmmal naponta kb 200 goldot tudsz szerezni. Herba meg jó lesz, csak pandás növényeket kell szedni, úgy kb 20 gold / stack de nagyon sok növényt lehet szedni.

Katun
Kicsit belezuhantam a játékba, most tartok lvl85-n, folyik a szemem, haverok szapulnak, én meg a wowban élek. Nos, ugye kettõ farmolós profot húzok minig és herbalism. A mining hoz is a konyhára, ha kell ha nem, jó pénzszerzési forrás, no de a herbalism lóhere. AHban mindenkinek az árai alá megyek a növényekkel és pár goldot kapok egy 20as pakkért, nem pálya ez a herbalism így. Azt hittem hoz majd úgy mint a mining, azt hiszem olyan 475+/- van a szintje a profjaimnak, leadni nincs kedvem, ha már eddig eljutottam. Marad az, hogy egy altot húzok mellé amihez jó lesz majd a herbalism szakma.

Még nem tartok ott, de a pandariaval jött farm készítés jó pénzforrás?

Jó játékot!

Zenszkij
Ez a kieg még több mint félév múlva jön és majd 3 évig fog tartani. Úgyhogy 4 évre van elõre logo 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

skorpio7
Szerintem tökéletes. A következõ 2-2,5 évben kibírjuk vele, nem kell változtatni. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

PiszkosFred
Nekem tetszik. Innentõl nem felesleges.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha fölösleges, egy perc is sok 😛
LeWyTy
Hát szerintem 2évente egyszer 1óra nagyon sok munka<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha csak egy world of warcraft logo lenne nem kéne mindig aktualizálni és egy csomó munkát meg lehetne vele spórolni.
LeWyTy
Én egyszer belekezdtem hogy csinálok <#banplz> csak aztán nem lett belõle semmi.

Ez meg szerintem nem rossz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HunnernesKonge
Bár játszottam MOP-ban is, nem fûllött hozz áa fogam, hogy cuki pandákat és kinai sárkányokat pselgessek szabadidõmben megfejelve a csodálatos kínai építészet wowba applikált jellemzõivel, úgyhogy skippeltem. 😄

Ez meg igazából szerintem szar(legalábbis nem vagyok elégedett a munkámmal), de mégiscsak aktuálisabb, mint a cata-s.
LeWyTy
A pandás banner direkt maradt ki?.. de ez jó!