World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeki
Valaki van itt a Ragnaros szerverrõl Horda oldalról ???

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

ne sajnáld az a 12-es karit...mit vesztettél vele? pár óra játékidõt, meg max. 1-2 ezüstöt...ez gyakorlatilag nulla... fogsz te ennél még többet is veszteni, csak még nem tudsz róla <#idiota>

zeki
Köszi mindenkinek a segítséget és a bíztatást jó játékot mindenkinek és sok sikert !!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

zeki
na mindegy <#falbav><#szomoru1><#vigyor4>

Lazarus
12es kariért úgyse kár, 3-4 óra alatt megvan ha tudod mit kell csinálni
picket
Használd egészséggel a frissen regisztrál acc.-odat. Ez van. Lvl21 gyorsan elérhetõ, és lehet, hogy még élvezni is fogod, hogy újra játszhatod

&#3237;_&#3237;

vehetsz még egy wowot vagy megcsinálhatod újra a 12es karaktert 2 óra alatt, te döntesz 😊

Lazarus
Jah... hát a trialost kellett volna upgradelni... ez biza el lett cs*szve
zeki
pontosan akkor gondolom buktam mi?

zeki
a triál csak 12-es amit a megvásárlás után csináltam az 21es

picket
Ezt most pontosan hogyan érted?
Beregisztráltál a kulcsoddal egy új accot, és utána jutott eszedbe, hogy a tialost kéne használni? Mert akkor így járás esete forog fenn: egy kulcs, egy acc!

&#3237;_&#3237;

Lazarus
21es? akkor az nem trial volt
Az nem fog menni.

zeki
KÖSZI még nem vagyok KOCKA <#vigyor2>

na te sem tudod még, hogy mibe vágtad bele a fejszédet 😊

Lazarus
l2use F5! <#alien2>
The Garrett
uuuupsz l2 type faster //

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zeki
persze már csináltam is egy karit 21-es szinten járok!csak gondoltam be kéne aktválni ezt is utólag!

The Garrett
logolj be a proba accountoddal és keress valami helyet ahova be tudod irni a most vásárolt Cd kulcsod.

Udv a wow fuggok kozt, foglalj helyet!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Valaki már felhasználta azt a cd kulcsot. Boltban vetted bontatlanul?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zeki
köszi de ezt írja ki: This authentication key has already been
used. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/ ilyenkor mi van?

Lazarus
account managmentbe belépsz a triálos felhasználóddal és az alján hozzá lehet adni a kulcsot
www.wow-europe.com-on az account management részben tudod megadni a cdkulcsot.

zeki
Sziasztok le járt a 10 napos próbám meg vettem a játékot,hogy tudom feléleszteni a karakteremet köszi?

Botond
Észérvek rögtön 2 dolgot feltételeznek. Bármelyik hiányában az észérvelés nem megvalósítható.
picket
"Komolyan mondom kezd már hányingerem lenni ettõl az elbaszott játéktól." - ez vélemény? Ezzel volt egyedül bajom. Normális véleményt elolvasok, ha van hozzászólásom, akkor reagálok. Ha bajod van a játékkal, akkor azt normálisan is el lehet mondani. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor ne így nyilváníts véleményt!

Olyan vagy, mint a részeg cowboy, akinek szúr az alsónemûje. Lövöldözöl mindenre és mindenkire, mert valamivel problémád van. Most én vagyok a célpont, elötte a játék története (tartalma, történelme). Ezzel az a probléma, hogy ha nem értesz hozzá, akkor minek dobálózol vele? Én sem tanultam meg kívülrõl, és nem olvastam el mindent róla, amit csak az interneten megtalálhatnék. Érdekelt, egyszer elolvastam, ennyi. Nem leszek tõle szakértõ, de ezek szerint nálad többet tudok róla. Most ettõl nagynak érzem magam? Nem, de úgy látszik te érzed magad kicsinek tõle <#idiota>

"Egyébként meg szánalmas kisbarátom: 1dül a bloodelf-ek foglalkoztak még a szakadás után is mágiával.. azért mentek el..." - no comment, kevered a bloodelfeket, meg a nightelfeket. <#idiota> Vagy csak olvasni nem tudsz: "nájtelfék betiltották a mágiát"?

Ha van idõd olvasd el, nem túl hosszú. warcraft történelem

&#3237;_&#3237;

QuippeR
észérv > személyeskedés

(ajánlom neked is, meglepõen jól jön egy vitában, ha valami érv is elhangzik.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

antgecc
De igen, ha így tudom legrövidebben és legérthetõbben kifejezni a véleményemet.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hirtelen felindulásból fröcsögés nem ér fel egy véleménnyel.

Davidus
mert anorexiás pálcikaember😛 ok a gnóm meg seggdugasz de ha egy hibát elkövettek akkor miért kövessenek el mégegyet?😛

V9ykn8_TZL0

antgecc
Szted attól leszek bohóc hogy nem vagyok akkora szaki warcraft történelembõl, mint te?? Apám, én erre még büszke is vagyok! 😄 Te meg nézzél le ez miatt, kb körberöhöglek 😄

Egyébként meg szánalmas kisbarátom: 1dül a bloodelf-ek foglalkoztak még a szakadás után is mágiával.. azért mentek el...

Egyébként kurva érdekes, hogy olyat írok a drága hõn szeretett játékocskádról, ami nem tetszik és máris fröcsög a nyálad. ki kezdte a flémet? Én vagy te? Én általánossában mondtam egy véleményt, te meg rögtön viccet próbáltál csinálni belõlem. Na ki a györkér kockafejû?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
De abból lesz is mágus, vagy már azért is sír valaki? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

TVelvet
1dül a bloodelf-ek foglalkoztak még a szakadás után is mágiával.. azért mentek el...
TVelvet
Nah megint megy a sírás... azt nézzétek kiegbe mijön, ne azt hogy mi nem, és mi a rosz amiért jön... nemfogtok sírni a palák miatt, mise a sámánok miatt, majd figyeljétek meg..
picket
"Azt vágod a warcraft történelmébõl, hogy elõször az elfek foglalkoztak a mágiával? Inkább azt kéne furcsálnod, hogy nincs nightelf mage."

Loramaster barátom! lol!
Ha akkora nagy warcraft lore tudós vagy, akkor talán azt is észre vehetted volna, hogy nájtelfék betiltották a mágiát, mert kettészakította a földrészt ahol éltek. Ez az egyetlen olyan kaszt tiltás, aminek ténylegesen nem az az oka, hogy csak. De neked ez is baj, meg az is, hogy megölik a történetet <#wilting>

Nem viccelõdtem. Nem szántam humornak. Sírtál, "hánytál": a doktorbácsi segített, és megmondta, hogy mit tégy ellene. Akkor még flémelj, és csinálj bohócot magadból <#bohoc>

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Mert horda oldalon a palák nem ninjázzák el a platet... majd a kiegészítõben -_-
QuippeR
nem tudom, lehet csak én látom így, de hordában kb dupla annyi warrior van, mint alliban. talán ezért...

Egyébként a hunter lett volna a másik amit kivehettek volna a warrior helyett, de azt jobban fajhoz illõnek találták.

magus
furcsállom is, elõbb írtam, meg sajnálom is, én a z szeretnék lenni-.-

Azért mert 6 kasztot akartak adni minden új fajnak, és ezt vágták ki a többi helyett.

antgecc
Az egyáltalán nem rontja el. Az olyan baromságok rontják el, mint pl. az hogy bloodelf nem lehet warrior. Mert miért nem lehet warrior? Adjanak rá valami okot. Oké hogy nem lehet tauren rogue. Miért? Mert böhömnagy tehén. Oké, hogy gnóm nem lehet warrior, mert egy kis csicska szar. Khm.. ezt elbasztam, gnóm lehet warrior, de miért??! Na mind1... De bloodelf miért nem lehet warrior? A válasz: CSAK. Na ezért, jobban mondva ez is hozzájárul a játék színvonalának csökkenéséhez. (szerényvéleményemszerint)

antgecc
Persze hogy nem, mivel nem is akartam vicces lenni. Ellentétben humorherold barátunkal, akinek cymeztem a kérdést.

antgecc
Azt vágod a warcraft történelmébõl, hogy elõször az elfek foglalkoztak a mágiával? Inkább azt kéne furcsálnod, hogy nincs nightelf mage.

Miért rontja el az a játékot hogy öt fajból egy nem választhat valamit?

antgecc
Nincs leírva, de nem tûnt fel eddig? Én nem akarom beképzelni, tudom, hogy nincs leírva, de csak a hülyének nem tûnt fel, hogy minden faj lehet warrior.

antgecc
Egyáltalán nem. Miért lenne túlzás? Mi az ami rendben mûködik ebben a játékban? Miért ne lehtne elegem belõle? Miért ne lehetne ez a véleményem?

QuippeR
nem tudom, de biztos nem te.

magus
tauren rogue nekem is regi almom

amugy meg nightelf mage miatt miert nem sirtok? vagy egy ilyen kis allvaszopo gnom vagy egy unalmas human lehet mage allynal...

Mighty
Le van írva valahol, hogy a wow-ban minden faj lehet warrior?
szvsz nincs. Akkor miért akarod ezt beleképzelni megadnak?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
pedig nekem mindigis egy tauren rogue volt az álmom <#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."