World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, köszi.
Akkor a trailos kódót majd nyugodt szívvel tudom használni és gémelni vele, mivel ninc meg a rendes kód?!
A linkrõl lekaptam már és installtam is.
Amit havertól kaptam meg megmarad dísznek😊
Srácok!! Nincs a WOWhoz vmi progi ami jelzi holvannak a questek pontos helye,hová kell menin? Vagy egy oldal ahol videóforámtumban fent van?Mert sajna nem igazán tudok angolul és elég nehéz igxy hogy hová is kell menni.Adjatok ötleteket plz.

igen, és ha ilyen macerás a dolog, talán érdemes a fenti linkról leszedni a próbaverziót, és akkor ugyanott vagy mint a haver lemezeivel/kódjával

viszont bankkártyaszám kelleni fog az ingyenes próbaverzióhoz is, és bár írják, azért szólok, mert elõfordul hogy gond van belõle...

ha megveszed a játékot lehet.

Trialba kapott kódot lehet "upgradelni" és azt használni?
kód nélkül sokat nemérsz vele.. 😄D

Kérd el az ötödiket az eredeti tulajdonostól, vagy ha van idõd letöltheted az egészet a fenti próbaverziós linkrõl indulva.

Sziasztok!

Kaptam haveromtól egy eredeti WoW-ot. Õ is kapta valakitõl, csak õt nem érdekli, így megkaptam Én😊
4cd, tok, doboz, füzet és kód nincs hozzá. Van egy 10napos trial kód még hozzá.
Elkezdtem feltelepíteni, de a 4 cd után kéri az 5.-et!!! Ami ugyebár nincs mivel 4cdt kaptam hozzá..😛
Lehet vele valamit kezdeni?
THX
október 2

PiszkosFred
Februar 28

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
november közepe

V9ykn8_TZL0

capaszabi
szted kit érdekel?

picket
Szerinted hány tortát fogok kiosztani? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
ha minhdenki ugyanarra tippel és bejön akkor picket bebukja a dolgot...

Amugy én karácsony elõtti hetekre tippelek.

QuippeR
egészen pontosan mióta ködösek az emlékeim.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mighty
Izé. Mióta van novemberben 31-e? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
most mondanám hogy dec közepe de csakazért is legyen okt 22.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
Ebben az évben... nov 2.
Botond
okt 18.
BEAST
jól látod a dolgokat 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Nem, de ahogy FLeK0 is megjegyezte nem is oly' régen, van egy rakás dátum a neten, amely kering és kering, majd néha felbukkan, és hivatalosnak tûnik... Egészen addig, amíg fel nem bukkan a következõ dátum. És így tovább... Oké, hogy mostanság pang a fórum, de ennyire? ;]

picket
NEM! Aki eltalája a dátumot, az kap tõlem egy tortát! De mindenki csak egyszer tippelhet <#hehe>

&#3237;_&#3237;

BEAST
látom flémelni akarsz <#hehe>

PiszkosFred
Egyébként nem édesmind1? ;]

Igen, ez a legfrissebb 'infó' amit közöltek a q4-en kívül. és most nézz bele a naptárba 😉

QuippeR
ködös emlékeim vannak arról, hogy Aeus vagy Vaneras, nem tudom melyik, mikor hazaért vakációról, azt írta, hogy õ november 31-rõl hallott legutoljára. azóta azt a topicot persze törölték...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
attól jobban éreznéd magad? 😄😄

most mutassak neked 6 különbözõ dátumot 5 elõrendelõs oldalról?
...

BEAST
kaptam fileplanet meg gamespy hírlevelet hogy rendeljem meg most hogy az októberi megjelenéskor biztos kézhez kapjak egyet =D

Botond
Október az q4. ;-)
Ezt hol hallottad? Még mindenhol q4-et láttam, annyi fejlemény van hogy egyszerre lesz us/eu/korea-i release.

Botond
Kb így számoltam én is,csak hát ki tudja mi jön közbe megint.
MarkBlade
Magyarban is megvan ha rányomtok az ikonra 😊
BEAST
az új US hivatalos megjelenés október közepe

Lynx_TWL
<#taps>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

antgecc
Neked miért lesz tõle jobb?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem

Botond
Thx,elhalálozás esetén lejön avagy sem?:-)
(nem biztos, de nekem úgy tûnt, hogy) Silithusban és aq-ban kapja a nyertes frakció minden tagja, addig marad amíg a másik nem nyer egy kört. Én CC reputation gain növelõ buffot láttam.

Botond
Ez a silithusi world pvp hogy mûködik pontosan? amikor nyer az egyik oldal mindenki buffot kap a zónában az adott oldalról vagy csak bizony közelségben,esetleg csak aki a réjdben van? Vagy mi a szisztéma? Arról nem is beszélve,hogy milyen buff,mennyi idõre,és lejön e,ha behal az ember?
Botond
Azt nem jelentették be,hogy kieg mikor lesz? Vagy legalább 1.12 live? :-D
Ma/tegnap jelentették be hogy nem lehet, a több hónapos videókban elõfordulhat hogy látod õket.

picket
De ezzel semmi baj, értem, nyugi. <#idiota>
Csak egy kicsit ilyen volt:
-Nézdd! Ott egy biciklizõ elefánt!
-A pontos idõ? 11 óra 45 perc.

Igen. A bloodelfek foglalkoztak mágiával. Ezért lesz bloodelf mage. A nightelfek betiltották a mágiát. Ezért nincs nightelf mágus. Most mi a problémád ezzel? Én mást mondtam? Érteni magyar? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Sztetek ebbe a videóba milyen kasztal is játszik úgy a 6. perc környékén...? Nem tudom melyikõtök találta ki, hogy nem lehet BO warr <#zavart2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TVelvet
uristen, hozzá szótár kell... Mondom a Bloodelfek foglalkoztak a szakadás után mágiával, nem a nyálelfek.. uristen.. De ezt eltudod olvasni a wow-wikin...
MrStokes
En mar most is rohadtul unom az egeszet, csak a tarsasaggal raideken eltoltott ido erejeig vagyok mostanaban hajlando belogolni, masert nem nagyon, meg neha farmolgatok penzmagot hogy javitasokra fussa raideken.

Az mar mas kerdes, hogy az igy felszabadult idomet nem RL dolgokra forditom, megint belekezdtem EQ2-be 😄 Most valahogy jobb, mint ket es fel eve 😄 Azert SOE-t is elerte a valtozas szele, meg ha lassan is. 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

uninstall a barátod. dupla haszonnal jár: neked is jobb lesz tõle, nekünk is 😄

zeki
köszi

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Sok magyart akarsz akkor Arathor vagy Bloodscalp.

Ajánlott szerverek:
∙ PVP Szerver: Xavius
∙ RPPVP Szerver : Venture Co.
∙ PVE Szerver: Nordrassil

Ez ilyen Flekos volt nem ? 😊

zeki
Lezúziusz?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE