World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is ismerek jópár ilyen fazont, 70%-ra ráillik a leírás.
a maradék 30% meg pont a gyökeres ellentétük 😊
foleg shadowformban
varj!
shadowformban NINCS flashheal omg!!!!
jogos, tényleg nincs heal. viszont premade-ben, ha nincs másik healer, s pap support helyett dps-t próbál csinálni, akkor gyorsan ki is vágják abból a premade csapatból, ez tuti. AV-n meg majdnem tökmindegy, ott ha meguntad a heal-t, akkor tolhatsz 1 kis dps-t, ez viszont jó benne. ok, lehet disc/holy-val is, de ez már másik történet
Bhalage: "felesleges vitatkozni, shadowpriest dps ruciban kurvakicsit es szarul healel es kurva gyorsan fogy el a manaja.."
ez is igaz, de ez is baromira gear függö. full dmg/stam cuccban tényleg suxx a heal, de ott meg nincs is rá idõ, hogy 2,5 sec-es greater heal-ekkel operálj, ami megy az a decurse ezerrel a zászlóvivõn, shield, renew, meg néha 1-1 flash heal. másra ugyanis nincs idõ. ehhez pedig bõven elég az a manamennyiség is, ami egy shadowpapnak van. úgyis elég ha addig életben tartja magát, meg a zászlóvivõt, amig az be nem ér a csapattársak közé. utána ha már megpusztúl, az sem baj, lényeg az, hogy pontot szerez a csapat, s megnyered a meccset.
szerintem.
Megfelelõ cucc kell és nem szégyelni átöltözni mikor úgy igényli a helyzet.
Hogy lószart nem ér BG-n? Erõssen kétlem.
A különbség a manaregenen és a casting time-on múlik, de mivel a flash 3 prophecyvel 1.4 sec akár milyen a talented így nem vesztesz sokat BG-n. Manaregen pedig BG-n hülyeség. Instában van nehezebb dolga 1 shadow papnak ha healelni kell de azt meg lehet tanulni.
Ami így nekem hiányzik az max a holy nova.
Elastic An-usZ Boys
anti hero
ki beszelt itt bwlrol? sztem fidel is jar bwlbe aqba meg naxxba..
azt hiszem pvp bgrol volt szo..
es ha te mint priest nem erzed at a dps/heal kulonbseget shadow/holy speccel akkor nemcsak a temaban vagy clueless hanem a kariddal kapcsolatban is.
szomoru ;<
anti hero
PVE:
-Ha meghalsz annyi, esetleg combat rezz, gyengül a csapat, ha sokan halnak, akkor beáll a szakszóval vájpnak nevezett állapot, melynek eredménye ugyan csak néhány perc idõveszteség (helyenként egy kicsit több is lehet), és pár ezüst/arany javítási költség, de pszichológiai hatásai is lehetnek. <#ticking>#ticking>
-Ha nem healelsz, akkor úgy kivágnak a raidbõl, mint profi focista a taknyot!
-Az ellenlábasaidnak nagy mennyiségû HP-ja van, melytõl a raid szervezett módon megpróbálja megszabadítani. (A szervezett megoldáshoz tartozik, hogy dd sebez, tank tankol, healer meg gyógyít)
BG:
-Ha meghalsz, akkor nincs javítási költség, és az idõveszteség maximum 30 másodperc.
-Ha nem healelsz, akkor anyáznak, de kivágni nem tudnak <#idiota>#idiota>
-A gaz ellennek nekiesik mindenki, és megpróbáljátok minél gyorsabban lecsapni/levarázsolni róla az a kevés HP-t amit birtokolni merészel.
Most ezek után akkor megkérdezem: azért vagy shadow priest, mert jól hangzik, vagy inkább sebezni szoktál, mint gyógyítani?
Szép dolog, ha gyógyítasz. Örülünk neki, hogy velünk ellentétben te ilyen rendes ember vagy. Amit viszont nem értek: BG-ben kiállok az élre, és lövöm aki elém kerül. Én miért nem hirdetem ezt itt, hogy én mekkora király vagyok ezért? És hogy rám whisperelnek, hogy "50 killing blowz! dude u roxxor", azzal miért nem dicsekszek lehetõleg minél szélesebb tömeg elött? Miért nem rakom be ide a screenshotot (amit sosem készítettem el, mert nem érdekelt), hogy tegnap aimed-, auto-, multi-shot kritikust nyomtam egy mage-re ebben a sorrendben, és meghalt? EMELJETEK MÁR OLTÁRT NEKEM, ÉS BORULJATOK LE!!! Önimádat rulz! <#fogmosas>#fogmosas>
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Picket, tegnap csak lement az a mocskos tájmlepszes csira.
Riwa begyüjtötte a T2 vállast + 1 lock
Nefánál meg piros zöld kicsik lesznek.
arcod az nagy, de a megnyilvánulásaid egyenlõk kb. egy qrva nagy nullával.
amúgy segítek is neked: jaedenar server alli oldalra menj, ha szeretnéd beváltani "nagy szavaid"... csak aztán nehogy fordítva süljön majd el a dolog...
amúgy meg köszi, jókedvre derítettél igy korán reggel 😄
Relase date:23 Nov 2006
Aviable for preorder....
van minden idopontban....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Relase date:26-1-2007!!!!
Aviable for preorder
elgondolkodtato....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
gratulálok 😄
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
anti hero
Amúgy reális amit írtál
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
rank7 kb 80-120k
rank10 kb 150k
rank11 kb 180-200k
rank12 kb 250k+
rank13 kb 350k+
rank14 kb 450k+
ezt prezentálod minden héten kb. persze szerverfüggõ, lehet hogy 10k-val is rank 3 leszel lehet hogy 50kval sem stb stb.
<izomszag>
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
:koccint:
anti hero
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most eletemben eloszor elkezdtem BG-zni, sokminden meg nem vilagos. Azt mar tudom, hogy szerdankent nezi meg az eredmenyem, es kapok esetleg magasabb rangot. Most Rank 0 vagyok termeszetesen.
Kerdesem, hogy pontosan mi a Honor erteke, es hogy mit, mennyit kell a kovetkezo ranghoz gyujteni? Egy csatam volt eddig 12 Kills, es 460 koruli honor.
Fogalmam sincs, ez mennyit er egy rangnal, vagy hogy megy ez. Mennyi es milyen pont (kills vagy honor) kell, hogy valaha Rank 3 legyek???
Ha valaki roviden segitene, megkoszonnem, vagy valami szajbaragos link is johet, ahol esetleg ponthatarok is vannak irva.
Koszonom!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"