World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az roppant kedvezõ, mikor legutóbb vettem egy huszas volt az összes aktuális contentig, ami olyan régen volt hogy most már legalább 30-nak számítana 😄
Fehercsoki
CDGalaxisban 1.5k a battle chest és 3k a mop.

Fehercsoki
Június 17-tõl cdgalaxisban(lehet hogy máshol is de ott láttam meg) meg lehet majd venni dobozosan a WoD-t, ez elõvásárlás, azaz rögtön jár érte a 90es karakter, viszont van hozzá doboz és jóval olcsóbb mint a battle.net shopban.

devlking
És láss csodát, mai tournament döntõje is lock shaman druid vs lock shaman druid (egyik balance, másik resto).
Nagyon izgi. <#zavart2>
Fehercsoki
Fél perces tree form, de az talent, és nincs fél perc alatt vége az arénának, és egyébként is soul of the forestet szokták használni(a mostani tournamentem egyszer sem láttam tree formot), gomba nem healel valami sokat, 3v3ban esélytelen feltölteni, percenként NS, hát igen, de azért nem valami op, tranquival meg lehet próbálkozni de elárulom rögtön meg fogják szakítani.

devlking
Végülis druidnak csak fél perces tree form van, gombák, percenként ns, meg tranquility cooldownnak. :p
Rogue nem életképes igazán. Vagyis annyira nem mint a másik 4.
devlking
Multiboxer nub.
Fehercsoki
Kifelejtetted a rugót, druid meg azért annyira nem jó, ha megnézed druidnak alapból NINCS heal cdje, sámánnak viszont ascendance és spirit link totem is van, mindkettõ nagyon durva.

shaman druid restoban?

devlking
mage lock shaman druid
Fehercsoki
Hihetetlen hogy RMP setuppal úgy lehet nyerni hogy az elsõ 2 másodperc alatt megölnek valakit és gyakorlatilag védekezni sem lehet ellene...

mage,warlock,priest,rogue?

devlking
Talán az 5. kiegben már eljutunk oda, hogy nem ugyanaz a 4 class fog dominálni mindenhol (fõleg tournamenteken).
(jóvicc volt.)
3v3 tényleg jobb, csak Casualként 2v2re 15mp alatt találsz partnert, ami még lehet is jó, 3v3re meg azért tovább kell keresgélni.
RBG-vel meg szintén az a bajom, hogy oda azért kell egy csapat, amit casualként megint nehezebb találni, vagy ha találsz is, a kommunikációt meg kell oldani, stb.
De kikapcsolódásképp 2-3 karival még mindig jó ez a játék szerintem.

Fehercsoki
3v3 meg RBG egész jó szerintem(duel sem olyan rossz), 2v2ben elég fura helyzetek állhatnak elõ, a pvpvel inkább az a baj, hogy nincs értelmes reward.

Az az igazság, hogy kb BC óta nem tetszik a PVP, emiatt a rengeteg CC miatt, meg hogy kb. minden class tud már mindent. De azért néha mindig feltöltök 1-2 hónapra, hogy megnézzem mi a helyzet, meg az aktuális kieget kipróbálom. A BG mondjuk türhetõ, meg lehet fun, de hát az a napi 10-ik után már nagyon unalmas. 😊

Fehercsoki
Alapvetõen a balance annyira nem szar, csak rohadt sok a CC és nagyon nagyok a burstök, pvp power/resi rendszer meg elég szar ezért hatalmas különbségek lehetnek a gear miatt, szóval balanceolatlannak is tûnhet sokszor.

hun csatira írj, biztos van

Van valahol, valamelyik klánban? Ragnaros, Horde
Olyan klánt keresek ahol jó a társaság és aktív a klán és a chat is.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

milyen most a pvp amugy? 😊

Nem tudom, néztétek-e ezeket az új crash course videókat a classokról...

LeWyTy
Ne hasznaljatok szar bongeszot aszt meg van oldva<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lazarus
nekem is, de egyetértek pikivel
/me jól benyal a hgnek
Prody
Nekem is, szal mindenkinek.

picket
Nem tehetek róla, hogy a böngészõd egy jpg miatt sikít (egér miatt is ugrál?). Nem fogok egy képet törölni, mert egy böngészõnek (irreális) problémája van vele. Hangnem meg nc.
(A "yeah.. sure" meg a kép tartalma.)

&#3237;_&#3237;

DarkHorSe
Mit yeah sure? talan torold a kibaszott kepet, ha mar te vagy a hazigazda.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

picket
Yeah... sure <#idiota>

&#3237;_&#3237;

DarkHorSe
Veszély: rosszindulatú programok a láthatáron!
A(z) Google Chrome egyelõre letiltotta a(z) sg.hu szerveren található oldal elérését.
A weboldalra tartalom került a rosszindulatú programok egyik ismert terjesztõjétõl, melynek neve cdn.memegenerator.net.

blablabla, a kep miatt rinyal a bongeszo

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Fehercsoki
BGn azért elég változó a gear minõsége, szóval igen lehet hogy 4en ütitek és kihealeli, de az is megeshet hogy 1 is megöli.(mert bizony ez is lazán lehetséges és meg is történik)

Ezek a halhatatlan healerek a BG-ken..agyfaszt kapok tuluk. Negyen utjuk es vigan elugral. Remelem WoD-ban szarra nerfelik a BG/Arena healelest. Es akkor arrol panaszkodik a hivatalos forumon, hogy unja a healelest, es DPS-elni is akar--ugy, hogy kozben healer specen eletben tart egy egesz BG-t! Hat eszem-f*szom megall!

Ugyanitt Xanax-ot vennek. Nagy tetelben.

Hali! Az Arathor szerveren kezdtem hordás karaktert érdeklõdnék tudtok e arra magyar guildot?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

A nehézség a játék eleje óta szinte pont ugyanolyan, mindig is a két content között eltelt idõvel volt a gond. Az ügyesebbeknek néhány hónap farmolás vagy a kevésbé ügyeseknek a nehezebb bossokon való szívás még belefér. De amikor ez az idõtáv a fél év környékére ér, akkor érthetõ módon megunják.
A kapurendszer szerintem erre a problémára egész jó enyhítés volt, de valamiért a játékosok nem látták az elõnyeit.

Nem a nehézséggel van a baj, magamat is beleértve 6 olyan embert tudok akik éveken keresztül hc raideltek, most meg már nem fér bele az idejükbe, illetve nem érdeki õket.
Fehercsoki
"annyira nehéz a kontent, hogy sok raidelõ abbahagyta" Ezt komolyan így gondolod? Na mesélj, mi olyan nehéz benne. Elsõ 8 boss HCn is faceroll, pugolható...

tarti19
igen 😊 eu top 1500-ban vagyunk 13 hc killel😛 Tényleg nem nehéz a hc, minden friss 90-es legalább 10 hc-t bever az elsõ héten 😛

Fehercsoki
Azért ilyen olcsó, mert nem rég volt több leértékelés is battle.neten.

Fpocok
Jobb kérdés, hogy miért ilyen drága hivatalos oldalon? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet rosszul irtam a kérdést ugyértem miért ilyenolcsó a players.hu-n?

Fpocok
Az drága. Most vannak olcsó oldalon. Ha elérted a trial 20as szintjét, akkor hozzá kell adni a játék kulcsát a bnet accountodhoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

😮 és hogy hogy ilyen olcsó battleneten sokkal drágább?

Fehercsoki
Battle chest 1.7k players.hu-n, MoP meg van PHn 3k körül.

Jólvan úgydöntöttem bele vágok. Most ott tartok, hogy a battle netes accomnál kikértem a starter packot elkezdte szedni a 23 GB ha minden igaz ezzel lvl 20ig ingyen mehetek ugye? és utána hogyan meg kell venni 15 € az alapokat + 20 € a pandást és kész? szerintem a legujabb kieggel ráérek még..

shaba23
Semmivel nem vagy lemaradva a nagyobb karakterekhez. A kiegig mindent alád tolnak, ott meg majd elszórod a cuccaidat te is, mint õk. Legalább is gondolom nem HC raiderekhez szeretnél gyorsan felzárkózni😊
Fehercsoki
A content nem nehéz...

tarti19
Igazából amint lvl 90 vagy kis túlzással mehetsz ki szigetezni, ahol bõségesen tudsz lfr soo lfr szintre felfejlõdni s még mellé pár hc scenario s gond 1 szál se.
Inkább az a baj, hogy annyira nehéz a kontent, hogy sok raidelõ abbahagyta, összeolvadt etc. Ennek a közösségnek most nagyon nem jó.

Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy megéri e most elkezdeni a játékot? gondolok arra, hogy mennyire gyorsan tudnék felzárkózni a nagyobb karakterekhez van e még jófej segitõkész magyar közösség? nem ismeretlen a játék tört szerveren játszottam vele, de mindenki azt mondta hogy azért eredeti más.
Ja és lehetséges e , hogy lesz a közel jövöben megint ilyen leárazás mert errõl lemaradtam mert nemkaptam idõben fizetést?

ragnaros

Fehercsoki
Ismét 50%al olcsóbb a battlechest és a mop a battle.net storeban.(az akció ezen a héten érvényes)

LeWyTy
Srácok... alli oldalon hol van sok magyar? vagy hova éri meg menni, ha pvpzni szeretnék?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Heirloom nélkül nem sok esélyed van kis szinten, de egyébként is elég balanceolatlan most a low lvl pvp meg hát ez a skálázás szörnyû, ne erre alapozz.