World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon izgi. <#zavart2>#zavart2>
Rogue nem életképes igazán. Vagyis annyira nem mint a másik 4.
(jóvicc volt.)
RBG-vel meg szintén az a bajom, hogy oda azért kell egy csapat, amit casualként megint nehezebb találni, vagy ha találsz is, a kommunikációt meg kell oldani, stb.
De kikapcsolódásképp 2-3 karival még mindig jó ez a játék szerintem.
Olyan klánt keresek ahol jó a társaság és aktív a klán és a chat is.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(A "yeah.. sure" meg a kép tartalma.)
ಥ_ಥ
Swedish people are albino monkeys
A(z) Google Chrome egyelõre letiltotta a(z) sg.hu szerveren található oldal elérését.
A weboldalra tartalom került a rosszindulatú programok egyik ismert terjesztõjétõl, melynek neve cdn.memegenerator.net.
blablabla, a kep miatt rinyal a bongeszo
Swedish people are albino monkeys
Ugyanitt Xanax-ot vennek. Nagy tetelben.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
A kapurendszer szerintem erre a problémára egész jó enyhítés volt, de valamiért a játékosok nem látták az elõnyeit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Inkább az a baj, hogy annyira nehéz a kontent, hogy sok raidelõ abbahagyta, összeolvadt etc. Ennek a közösségnek most nagyon nem jó.
Ja és lehetséges e , hogy lesz a közel jövöben megint ilyen leárazás mert errõl lemaradtam mert nemkaptam idõben fizetést?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?