World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ragnaros: pvp (horda)
arathor: pve (alliance)

Menjek Chamber of Aspects-re?Oda írja az új játékosokat,hogy kezdjenek.Ott talán kezdõként jobban érvényesülhetek?
Mondjuk szerver tipus:normal,ezt se tudom mit jelent.Én akarok inkább PvP,hogy legyen több
Köszi
Fehercsoki
Lehet.

Üdv.
Ha úgy adódna akkor Starter editiont lehet bankkártya nélkül tovább vinni a megvásárolt Battlechest csomaggal?
Fpocok
"We are here to do one thing, maybe two..."

Azt hiszem megtaláltam! <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kössz. Próbálkozom onnan.

Ashenvalebõl küld oda quest, csak úgy tudod megcsinálni
Vegyél intanst 90-es karit nem lesz vele problémád
Fpocok
Valaki tipp?

Fpocok
Kéne egy kis help. Hova a f*szba tûntek a Stonetalon horda küldik? A szokásos irányból közelítettem meg, észak Barrensbõl... bejártam az összes flight pontos helyet és Ashenvale-ig elmentem, és összesen 1 darab questet találtam. Gondolom valami phasing, de nem tudom, hol kezdõdik.

csalás és sikkasztás! gondolom még véletlen sem adózott a jövedelem után

lightos bûncselekmény ez amúgy....

shaba23
Én úgy ismerem a sztorit, hogy több millió euró volt és 667x játszotta el...
devlking
Jó volt ez a gamespotos kulcs osztás (kiraktak x kulcsot, aki kapja marja). Mire streamen bejelentették a linket, amin lehet szedni a kulcsokat, már elfogytak a kulcsok, mert pár percel elõtte mmo-championon valaki kitalálta. <#banplz>
Kettõt sikerült is behúzni. :p
BoneDragon
Ezt sokan a diabloval játszották el. Ismerõs is több ezer euróért elpasszolta, aztán visszakérte. Ezt eljátszotta kb 3x. Nekem is diabloznom kellett volna.. 😄

Nem beszélve arról, hogy használt accountot nem igazán érdemes venni. Más elért eredményeivel "mellet verni"...eléggé szánalmas egy dolog... aztán ha gondol egyet a tulaj, visszatér (mert megteheti, elég egy személyi, ha egyezik a személyin lévõ név azzal a névvel amire az account van regisztrálva, kb. két másodperc alatt visszadják a tulajnak az accountot) "bukod" a belefektetett idõt.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Fpocok
Kiegekhez lófasz sem jár. Csak az alapjátékért kapsz egyszer harmincat.

Semmit.
1.500FT a Battlechest... 2.500FT a MoP
ha minden igaz az alapjátékhoz alapból jár 30 nap... a Cataclysmhez szintén jár valamennyi.... körül-belül 15 nap?

4.000FT - 45 nap játékidõvel. Tisztelt Beltazar "kolléga" vajon mennyiért szándékozik eladni? 500FT? körül-belül annyit is ér.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

tigeroo
nem igazán, az új vételhez alapból jár 1 hónap az alatt ellehet jutni sokáig - kivéve ha Devilking féle régi accról van szó, több acsival, karakterrel, stb
LeWyTy
Érnek még egyáltalán a használt accountok valami?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok
Eddigi legjobb 😄

Én kaptam meghívót, elsõ napos account + minden bétában is benne voltam eddig. (Mondjuk az összes kiegészítõ bétába csak úgy sikerült bejutnom, hogy addonokat is készítettem, és úgy szereztem meghívót.)

Fpocok

Fehercsoki
Én nem kaptam, még egyik kiegészítõ bétájára sem kaptam meghívót...

devlking
Na melyik "veterán" játékos kapott wod beta meghívót? Nekem az elsõ napos acc nem volt elég veterán hozzá, de hallottam hogy már a wotlkel, vagy cataval jövõ "veteránok" kaptak. Még szerencse.
tigeroo
hát nekem pont ... ha több RPG és kevesebb sims lenne a játékban talán játszanám énis még
Azt se lenne bonyolult megcsinálni, hogy elsõ szinten egy alap testtel indul minden karakter és ahogy fejlõdik, úgy izmosodik (mondjuk class függõen) és maximum szintre éri el a legizmosabb, de persze nem túlzottan izmos állapotát. Egy játékban sem láttam még ilyet, pedig kurvára nem egy bonyolult dolog szerintem. Ráadásul már vanillában errõl "álmodoztam" (határozottan idézõjellel).

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

BoneDragon
Lehet a kezdõterületnek egy edzõtermet kéne csinálni. Lenne daily quest is hozzá. 😊

Igen. Ez egy ... eléggé nagy "félrelövés" a Blizzard részérõl.
Priestek, Magek, Shamanok 120-as karral 😄

"Can we please have a body type option? I don't want my male casters to look like they pump iron all day" 😄
Legnépesebb szerver EU oldalon (Horde)
ahol vannak magyar klánok (HC/Casual)?

DarkHorSe
<#banplz> ingyen se (najo ingyen talan) 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ez a kép... huh, elég ahhoz, hogy visszatérjek WoW-ozni. 😄

Fpocok
Szerintem nem. Wownál nem, csak diablóban lehetett.

Laza
Lehet trükközni, hogy a Pandaria kieget US storba veszem meg 10$-ért, rá lehet erõszakolni azt az EU accra?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Más országból jelentkeztem be, aztán egybõl le is zárta az accot, a password rezet oldal meg természetesen nem mûködik
Na majd a következõ 7naposra, fél éve is adtak 😛
Fehercsoki
Facebookon menj rá a promócióra.

Nekem nem jött : [
Fpocok
Köszi.
Azt írja, július 1ig felhasználható. Akkor lehet felhasználom elõtte azt benézek, mi a helyzet a kedvenc guildemmel. Ki játszik még 😄

tigeroo
énis kaptam 2 órája.

legit.
Fpocok
Srácok, lenne egy kérdésem.

Ugye hallottam, hogy most nõtt a drop rate a legendarynak blabla... szóval két órája kaptam egy emailt, hogy jöjjek vissza, mert van ez az akció és ha kattintok a linkre, kapok 7 nap ingyen játékot. Legit?

http://email.blizzard.com/Key- aztán valami számsor.

WoW es MoP 50% OFF, julius 1.-ig

ha valaki megveszi (pl ajandek gyanant), ne felejtse el a Recruit a Friend-et is hasznalni

Fehercsoki
576ban is árulják a WoD prepurchaset, 800 ftal olcsóbb mint a cdgalaxis.(sajnos még ez is túl drágának tûnik ahhoz képest hogy megjelenésnél szerintem 8k alatt is lesz)

s0n1c
alpha patch notes - Az irány szerintem zseniális (és amit eddig láttam az összes többi class-nál is), bár nem minden változtatással értek egyet.
BoneDragon
Hát ez iszonyat szar lesz...

s0n1c
Fehercsoki
WoD prepurchaset csak CDGalaxis árulja? Szívesen megvenném csak gyanús hogy megjelenésnél ennél jóval olcsóbb lesz...

Fpocok
Ez remek ár. tavaly karácsonykor én is ennyiért vettem blizz boltban. Ennél jobb nagyon nem lesz.