World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arathor: pve (alliance)
Mondjuk szerver tipus:normal,ezt se tudom mit jelent.Én akarok inkább PvP,hogy legyen több
Ha úgy adódna akkor Starter editiont lehet bankkártya nélkül tovább vinni a megvásárolt Battlechest csomaggal?
Azt hiszem megtaláltam! <#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kettõt sikerült is behúzni. :p
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
1.500FT a Battlechest... 2.500FT a MoP
ha minden igaz az alapjátékhoz alapból jár 30 nap... a Cataclysmhez szintén jár valamennyi.... körül-belül 15 nap?
4.000FT - 45 nap játékidõvel. Tisztelt Beltazar "kolléga" vajon mennyiért szándékozik eladni? 500FT? körül-belül annyit is ér.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Priestek, Magek, Shamanok 120-as karral 😄
ahol vannak magyar klánok (HC/Casual)?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Na majd a következõ 7naposra, fél éve is adtak 😛
Azt írja, július 1ig felhasználható. Akkor lehet felhasználom elõtte azt benézek, mi a helyzet a kedvenc guildemmel. Ki játszik még 😄
Ugye hallottam, hogy most nõtt a drop rate a legendarynak blabla... szóval két órája kaptam egy emailt, hogy jöjjek vissza, mert van ez az akció és ha kattintok a linkre, kapok 7 nap ingyen játékot. Legit?
http://email.blizzard.com/Key- aztán valami számsor.
ha valaki megveszi (pl ajandek gyanant), ne felejtse el a Recruit a Friend-et is hasznalni