World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Az új Battlechest kiadás (tartalma: Alapjáték, Burning Crusade. Wrath of the Lich King és Cataclysm) ad 30 napos játékidőt vagy azonnal prepaid card kell a játékhoz? Mert egyes weboldalak azt írják, hogy igen, jár 30 napos játékidő, míg más oldalak, azt írják, hogy csak abban az esetben, ha a regisztráció után a prepaid kártya kódját is megadod (akkor 30+60 napot ad).
És már Starter Edition is van a WoW-ból, ami ingyenesen játszható, persze csak LVL20-ig.

Mert, ha a dobozhoz jár 30 napos kód, beruházok egy új Battlechest kiadásra (amin már a BloodElf csajszi virít). De ha már eleve prepaid kártya kell hozzá, akkor még várok vele egy komolyabb akcióig.
Jóideje nem volt már akciózva a játék, így remélem, hogy az érkező kiegészítő megjelenése körül ismét lesznek WoW-os akciók.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.07. 13:05:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Igen, én is így érzem. Ezután csak akkor kapok alfa/béta hozzáférést, ha publikus teszt lesz. De lehet, hogy akkor is engem fognak utoljára értesíteni a dologról. <#idiota>

picket
Ez a cél <#idiota>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
nem lehetne világosabb háttér vagy még világosabb betű? fárasztó olvasni a topikot szó szerint
BoneDragon
Mivel zaklattad őket ez ügybe, tuti felkerültél a listájukra, hogy sose küldjenek. 😄

TBTPumpa
Ne csüggedj. Én házon belül a Heroes of the Storm-ot szeretném kipróbálni. Már tavaly év végén jelentkeztem az alfára és azóta sem kaptam meghívót. Már a supportnak is írtam, meg Twitteren is a Blizzard-os arcnak.
Meglepő módon elég gyorsan válaszoltak, aranyosak voltak, diplomatikusan annyit írtak, hogy további játékosokat fognak bevonni a tesztelésbe hamarosan. Ne adjam fel a reményt, mert lehet, hogy legközelebb én is bekerülök a szórásba. Azóta is várom, hogy bevonjanak a tesztelésbe.
Most melyik a jobb, ha jelentkezel és úgy nem hívnak, vagy ha nem jelentkezel és úgy nem hívnak? <#idiota>

LeWyTy
Akkor már sehogy... telljesen lemaradtam a jelentkezésről... pedig ki akartam próbálni :S

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa
E-mailban. Mostanában. Talán. Ha nem jelentkeztél, akkor természetes, hogy nem. Nem, nem open béta és nem is lesz olyan.

LeWyTy
Emailban? mikor? kellet volna kapnom? nem is jelentkeztem? ja ez nem open beta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa
Kapsz behívót a Blizzardtól.

LeWyTy
Hogyan tudok egyáltalán bétázni?

devlking
Én biztos fogom magam szopatni, hogy egy nulla szar premade karakterrel fogok questelgetni. Nem vagyok fizetett teszter.
Fpocok
Hmm.
Akkor visszaszívom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Ha azért akartál wodozni, hogy reportold a bugokat akkor megértem, ellenkező esetben...

devlking
Sose kellett aktív acc betahoz.
Csak az az érdekes, hogy 3 hónapig aktív szokott maradni a karakter armoryn, mostmeg hirtelen nem ez a helyzet.
Fpocok
Szerintem már 10 éve ilyen... csak aktív accal lehet bétázni.

Tegnap tőlem is pénz kértek a boltban ezek a mocskos liberális imperialisták.

devlking
Wod betaba végre lehet eu karaktert másolni.. KIVÉVE ha lejárt az accountod. Nekem 2 hete járt le, és armoryból hirtelen el is tűntek a karaktereim, erre tegnap mit mond blizzard:
The character copy uses the same saved version of your character the armory profile uses.
If you are still unable to copy your characters, try logging into your characters on Retail,

Hát a kurvaanyátok?
Smithwarden
Nem lehetne ez uzenetablak (vagy a hatter szinet) normálisabbra cserelni a topikban?
Szeretem a sotet hattereket, de ez igy most total osszefolyik az uzenetekkel, alairasokkal, stb-vel...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TBTPumpa
Ahogy már megszokhattuk. Általában mindig a GamesCom-on szokták megmutatni a WoW Cinematic videóit.

A fészbúk bejelentés szerint 14-én megtekinthetjük végre a wod cinematic trailer-jét
Fehercsoki
Ha CDgalaxisnál vagy 576nál megveszed a dobozost(prepurchase amit már meg lehet venni), akkor abban csak egy kód lesz, amit most rögtön be tudsz aktiválni és megkapod a boostot.

Fpocok
Ha most kell, vegyél digitálisat, amihez kód jár csak.

na bakker... akkor köszi az infót és a felvilágosítást

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fpocok
Ha úgy veszed a dobozosat, hogy csak megjelenéskor szállítsák ki akkor nem tudod addig beregelni és csak akkor tudsz boostolni, ha kijön.

azt vágom de akkor ezek szerint ha boltos dobozost veszek akkor meg kell várni a megjelenést hogy aktiválja a boostot is?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fpocok
Igen.
De ha pl kulcsot regelsz be akkor is. Sőt... bárhogy veszed meg, launcher elintézi.

Ha Bneten veszem meg a Digital Delux verziót az az hogy ha megjelenik a wod akkor a launcher tölti le automatán ugye?

Fpocok
pl ha itt nézed akkor itt is van, hogy kód. Belépsz bnet accountodra és ott lesz egy hely, ahol kulcsokat lehet hozzáadni. Oda beírod.

Fpocok
Ha Bneten veszed akkor szerintem egyből hozzácsapják accounthoz, nem kell regelni semmit. Boltosnál meg a cd kulcsot kell hozzáadni.

Nos igen de hogy regelem be a wod-ot ha még nem jelent meg? mert azt írták hogy ha előrendelik akkor azonnal felhasználható lessz a boost nem kell megvárni a megjelenést.

Fpocok
Bárhol veszed meg, ha beregeled a WoD-ot, megkapod. Rajta lesz az accounton belépés után.

Az előrendeléssel kapcsolatban lenne kérdésem, ha a battle.neten rendelem elő a WoD-ot akkor kapom meg a kari boostot? vagy ha besétálok az 576-hoz és előrendelek egy dobozost akkor is megkapom a boostot? ha igen hogy? válaszokat előre is köszi

Fpocok
Valaki használja a telefonos wow armory-t? Tegnap óta nem működik, nem tölti be karaktereket (error-t ír ki) és ezért AH sem megy. Persze lehet a szerver miatt van, kedd este óta folyamatosan szarakodik a TN.

Köszi a segítséget.

A jelenlegi készüléken az authenticator alkalmazásban nyisd meg a beállításokat (setup) és ott a "continue"-ra kattintva írd le a "Serial" és a "Restore code" mezőket.
Ezt a két adatot kell megadni az új készüléken a "Restore"-n belül.

Lenne egy kérdésem. A mostani mobilomon van bnet authenticator. Ha cserélem a telefont, akkor csak simán arra is letöltöm az authenticatort és menni fog (google felhsználói név alapján), vagy kell valamit ügyködni (pl. leszedni az authenticatort az accountról, aztán visszatenni rá)?

Fpocok
Rohadjon meg ez a hét. Először a nyereményemet nem kapom meg a playoff-tól, most meg este terveztem, hogy húzom a karikat, erre meg a kurva szerver nem megy. Hajnali 3kor lelőtték és még most is változott az időpont 10-ről 12-re. Bassza meg.

TBTPumpa
Starter Edition is van nem? Az a 20-as szintig enged mindent vagy nagyon korlátozott?

Van egy rakás 15 napos Trial kártyám is, amiket más Blizz játékokhoz adtak, de szerintem azokkal nem sokra megyek. Legalább a female BloodElf jól néz ki rajta. <#idiota>

Prody
Imádom a "-18% kedvezmény" dolgot. Az pont azt jelenti, hogy 18%-kal drágább! Tesconál is volt ilyen reklámtábla, idióták.

Hey! My name is Elisa Oclande.

We Selling Very cheap World of Warcraft Gold , Game Expansions Digital-Keys(Game Time)Now we have -18% Discount, If you want to buy digital games , or gold add skype us: Keys_codes.

Also we have Wildstar-KEYS, Wildstar Gold/Platinom and -18% Discount too!
If you want legit selles? Our delivery time 5-10 minits
HunnernesKonge
Nehogy már ráfogd 4 millió kínaira az elõfizetõi szám fogyását 😄

EU és USA régióban hanyatlott meg az elõfizetõi bázis, fõleg CATA közben/után azért kellett a pandás kieg, hogy a kiesõ embereket, más régiókban levõ új játékosokkal pótolják.
Fehercsoki
Az a -4 millió "elõfizetõ" szinte mind kínai volt, ott meg egyébként is fura volt az "elõfizetés"(pl percalapú), szóval annyira szerintem nem számít, most sokkal többet keresnek a mikrotranzakciókkal, mint az elõfizetéssel.

HunnernesKonge
Gondold el milyen lehetett WolLK alatt, amikor nem volt még Rift, TERA, SW:tOR, és LotRO-sem, ellenben kb 4millióval több ember játszott a WoW-val<#ijedt>
Azta mindenit,mi Sub.van már WoW-nál,komoly😊
Link/kép
bowden
Hordás karit kezdenék, viszont pve szerver érdekelne. Van ahol vannak magyarok ha késõbbiekben érdekelne raid guild esetleg?

Akkor lehet az lesz,köszi
Mármint a megvétel nem biztos na..
Ok köszi.Még azért utánanézek ennek.Az biztos,hogy Alliance és PvP majd ha megveszem.De még semmi sem biztos😊
Fpocok
pve, pvp... csak annyit jelent, hogy akarsz e pvpzni a fejlõdõs zónákban. HA pve-re mész, ugyanúgy pvpzhetsz a zárt helyeken és így nem kapnak szét, miközben fejlõdsz és ismerkedsz a játékkal. én PVE-t ajánlom.