World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ehh nalad is idegesek szoktal lenni amikor nem figyelsz a ReadyCheackre oszt besozlnak "HEY" oszt spontan ALT+TAB es beriod /raid Itt vagyopk baze! Csak nem jelenet meg a readycheck!"

😄DDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
*rég tetszett ennyire

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nem rossz, rég tetszett muvi 😄

mondjuk lehet mások nem örültek annyira hogy raid kozbe nezegettem 😄DDDDD

Davidus
duva volt😛 ennek erõs ban szaga van😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja tényleg😛 elég azis

V9ykn8_TZL0

Laky
csak a live stream megy :'(

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Davidus
pl hogy kell combat chargeolni?😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
mi volt?😮

V9ykn8_TZL0

Hm pedig fel roaja szedtem le, de mostmar nekem se jo lehet blizzard levetette. 😛P

The Garrett
nemjo a filefrontos mirrorja :S

Erdekes muvi 😊)

PiszkosFred
http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/

Hogy hamarabb legyen magyar mirror esetleg ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
Lehet csinálok én is ilyen videót, ahogy eladom eBayen több100 dollárért. :>
been there, done that, got that tshirt..

errol videot csinalni = lol pure szanalom aka mr attention whore i are

anti hero

hahaha n. 1

anti hero

The Garrett
blackravens oldalrol van ez is XD

The Garrett

soooo fukkin true! 😄

The Garrett
btw ez a videjo nagyon regi 😊
(a drakedogos)

Botond
A topikban van ilyen videó már vagy 8-10. Ez a jajj,Pityuka megcsömörlött és eldobta az epixet,wow mekkora csávó már fíling nem kap el valahogy. És még videót is készít róla,anyira vágyik az emberek sajnálatára. Pfft.
Leeroy nem tûnik el!

PiszkosFred
Majd eltunik ez is a sullyesztoben, mint Szalacsi, Uhrin B. vagy Leeroy, es egyeb idiota tarsaik... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Jajj,ezek az önsajnáló videók fogyatékosoktól fogyatékosoknak. >.<
Sugam
azigennice.

The Garrett
ezt enis megcsinaltam 1x, csak en elkuldtm a nexusokat haveroknak. utanna meg visszakértem a cuccokat blizztol (mas kerdes hogy nem adtak vissza 😛)

Lazarus
The Garrett
hat az a hires outdoor pvp elég bugos volt még tegnap is a testen... ( EPL en nem lehet leülni inni meg hasonlok.. :o

Sephi
Sajnaltos modon draga baratom meg veletlenul sem az a nevem a jatekban , csak ok igy beceznek muhahhhahaa <-- ordogi rohoges 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

16.3 megz a patch
Botond
Fonz,kk,kill on sight mode activated.<#eplus2>
Sephi
Na megeroites moditol.

eredeti kerdesem

A lot of ppl say that its not the 1.12 patch ... they say its somkind of prep patch for the upcomming 1.12. Iz dat true?

valasz

a lot of people also say that earth was created by a magical invisible flying wizard in the sky 6000 years ago, dont believe everything you read fonz :p

its 1.12 alright

Humoruk megmaradt a regi 😄DD

Botond
Password is megvan,csak fejbõl nem megy. Tõlem 130 kilóméterre van a könyvespolcon a dobozban a kézikönyvbe belevésve. :-) És olyan 3 héten belül nem tervezek a vidéki rezidencián tiszteletem tenni. ^.^
Lazarus
Elég ha a titkos jelszóra emléxel

Kár hogy erre nem figyelmeztettek amikor rácsaptam a keyboardra és elhelyeztem a betûhalmaz közepe tájékán egy ™ betût...
Botond
Ha emlékeznék az amcsi acc passwordjére meg tudnám mondani. :-D

/szerk.: Mégsem,mert unavailable az account manager karbantartás alatt.
Sephi
En nekem alap elvem hogy betaval vagy tesztel nem jaccok. ruhelem elbaxa a fiilinget.

08/08/06 N/A One-Day Exempt Expired

07/08/06 N/A One-Day Exempt Expired

06/08/06 N/A One-Day Exempt Expired

21/05/06 N/A One-Day Exempt Expired

21/03/06 N/A One-Day Exempt Expired

20/03/06 N/A One-Day Exempt Expired

19/03/06 N/A One-Day Exempt Expired

16/12/05 N/A One-Day Exempt Expired

15/12/05 N/A One-Day Exempt Expired

03/10/05 N/A One-Day Exempt Expired

02/10/05 N/A One-Day Exempt Expired

01/10/05 N/A One-Day Exempt Expired

30/09/05 N/A One-Day Exempt Expired

29/09/05 N/A One-Day Exempt Expired

28/09/05 N/A One-Day Exempt Expired

27/09/05 N/A One-Day Exempt Expired

24/06/05 N/A One-Day Exempt Expired

23/06/05 N/A One-Day Exempt Expired

22/06/05 N/A One-Day Exempt Expired

14/03/05 N/A One-Day Exempt Expired

13/03/05 N/A One-Day Exempt Expired

12/03/05 N/A One-Day Exempt Expired
azért ez szánalmas.. usa-ban vajon hány napot osztottak ki?

Lazarus
Most mér kellett ezt az alfás oldalt megmutatni? Utálom hogy mások már játszhatnak én meg tehetetlen vagyok <#rinya>
QuippeR
naja, de én havonta fizetek, magyarul két fizetési ciklusig hagyták hogy ingyen játsszak. de legalább megbíznak bennem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Nekem aug3án lejárt az accom,de kaptam egy bónusz hónapot és 2 napot a karbantartások miatt,amik elhúzódtak,szóval február 3 óta nem fizettem egy fillért se mégis megy az accom szeptember 5ig. :-)
QuippeR
ez nulla, tavaly nyáron ilyen levelet kaptam:

"Hello

We write to inform you that for some reason, we were not able to process the payment for your subscription in March and April.
During this time we did allow you to play.
We have now been able to process the payment and you may see the fee deducted from your card this week.
We do apologise for any inconvenience that this may cause. If you have any concerns or questions regarding this matter, please do not hesitate to contact us by telephone or email.

Best Regards,

Blizzard Billing support."

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Az volt szip amikor az elso honapban tonna baj volt mindennel oszt Majus 17-ediken jart le az ingyen honap es nekem meg ket hetig ment a gama 😄DD

A test realmnél is használhatsz akármilyen elhagyatott accountot (akár trialt is ami megvolt a dátum elõtt), sztem itt se ellenõrzik 😛

"Note: To participate in the alpha and beta tests, you must have a valid retail World of Warcraft account active as of August 14, 2006."

Botond
Nem is lesz BC. Április elsejei tréfa csak gondosan elõkészítve. >.<
Lazarus
Nekem van egy fölösleges lejárt accom, annak beírtam az adatait és azt írta hogy az alap játék CD kulcsa nemjó.
a ti helyetekben még internet közelébe se mennék... már a #83735 ben is le lett írva hogy ugyanaz a hb van rajta mint wow eunak... gz ha azt valaki meg tudja hamisítani

Davidus
milyen cdkulcsodat? a bétához külön kulcs kell. azt kéri

V9ykn8_TZL0

Sephi
Hoppa.... azt nem is figyeltem meg.

ugyanezen a címen (beta.wow-europe.com) megy a hivatalos új forum betatesztelése, tele blue postokkal, az is kamu? 😄

Botond
Kezdésnek vegyél egy accot! :-D Aztán csak karit! :-D
Botond
Aha."(ii) you are not a member of the press;" Ebbõl nekem is ez jött le.