World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a wow cd kulcsot kérik, hanem a blizzconon, PTR contesten, és sajtónak kiadott BC beta cdkulcsokat.

Lynx_TWL
hát én különösebb megfontolás nélkül vennék instant 60as karaktereket😊

๏̯͡๏﴿

Botond
Azért fogadni mernék,hogy vagy 10-20ezer accountot ellopnak vele minimum. De mivel a közepe wow-europe lehet 100ezres nagyságrendbe sikerül lépniük.
Sephi
A Blizzard soha nem fogja elkerni a CD kulcsodat. Kamu a site. Ez rohelyesen kamu. Ha tenyleg eredeti lett volna akkor a sajat accountodbol kellet volna megcsinalni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sry tegnap meg 1 kek post volt hogy extended maintence lesz 02:00-11:00ig mert beizzitjak a patchet.

zero the hero
miért? te megadtad az adataid? <#crazya>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Davidus
ic káming!

V9ykn8_TZL0

Botond
Arról nem is beszélve,hogy már korábban upgradelték a hardvert a többi szerveren(lehet nem minden,de elég soknál már megtörtént ez).
hogy ti milyen bizalmatlanok vagytok pff <#idiota>

PiszkosFred
Okes. Koszi a felvilagositast ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nos, termeszetesen az nem biztos, hogy 1.12, de a tenyek amellett szolnak:
PTR 1.12re befejezte a mukodeset (ptr vege)
Holnap patch (alabb linkeltem)
1.12 troubleshooting (link))
Tovabbi dolog: A blizz meg mult heten kijelentette, hogy nem fogjak elore bejelenteni, hogy az 1.12 jon, csak egy extended maintenance-et.
A realmek hardware upgrade-jenek meg semmi koze a linkelt BG-khez, a Burning Crusade-ra keszitik elo oket.

de, most nézem én is, hogy https-en kommunikál, és a bizonyítvány kiállítója ugyanaz mint a hivatalos oldalnak az account menedzsment részén
azonkívül a cím is a wow-europe.com domain alá esik, szóval hihetõ a dolog

de azért egy kis egészséges kétkedés nem árt, nemde?

QuippeR
"The Burning Crusade Friends and Family Alpha Test"
ez egy alfa teszt oldal, valószínû már rég fent van.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nem tûnt fel senkinek hogy ez a wow hivatalos oldala?
órákon/napokon belül indul a beta, jó hogy fellõtték már..

pedig kiváncsi lettem volna, hogy mit reagál
köszönjük hogy megadta adatait vagy valami 😊
de az is lehet hogy ezzel is csak többet akar gyüjteni, mert az ember beírja az összes jelszavát 😊

PiszkosFred
Az hogy peccs lesz, az szinte biztos. De hogy az 1.12 jön e, az nem - legalábbis kihagyhattam valamit, mert nekem ez jött le. Gondolom szépen sorban minden servert felkészítenek a linkelt bgkre, majd ha mindegyik kész, akkor jön ki a peccs. Ami elnézve a mostani serverlistát, még nem holnap lesz. Egyébként meg mind1, majd jön valamikor ;] De hogy pontosan mikor is lövik le a servereket, az jó hogy tudni lehet, mert így nem kezdünk bele semmibe sem este...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kis köcsög egyébként, mert beírtam valami fake adatokat, vigyáztam a kisbetû nagybetû szám passwordra, de mondjuk a kulcshoz csak random számokat írtam (asszem betû is van benne), erre azt írja nekem hogy bad login

Count Adyn
ezigy rofl😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szerintem toroltesd ezt😊 sok hulye meg kepes es kitolti az adatokat azan nezhet hogy elloptak az accjat.

Botond
account tolvaj site?:-o
<#sir>

én úgy szoktam csinálni, hogy úton az insta felé óvatosan megkérdezem hogy ti main karival vagytok, vagy ez csak alt 😊 akkor már nagy meglepetés nem ér 😊 persze mindenképp elmegyek, de esetleg ha egyvalaki kilép akkor még megpróbálhatunk keresni valakit a helyére ha a maradék nem totál noob

múltkor uldamanba mentem úgy, hogy ötbõl négy alt volt (pickup), az ötödik meg valami noob, aki elõször visszament nyilvesszõér, amikor visszajött lecsapták a mobok (rogue volt), (másodszor) visszasétált a temetõbõl, harmadszorra eszébe jutott hogy nem javította ki a cuccát, majd vissza se jött 😊
mi addig négyen kitakarítottuk az instát, a végére behívtunk a góréhoz egy hatvanas havert valamelyiknek a klánjából, oszt ennyi 😊

iszonyat jó volt, mert viszonylag ritka amikor kisinstát tud nyomni az ember profin, összedolgozva, hatékonyan, és nem úgy, hogy pár 60-as végighúz rajta fél óra alatt, hanem tényleg aktuális szintûekkel....

Botond
Pedig tök jó lenne tudni mi van a kínai tesztszerverekkel,mert abból az infókból is nagyon praktikusan ki tudnánk kalkulálni,hogy akkor lesz e amcsiban patch,és a következõ karbantartási napon mindenhol máshol.<#idiota>
Sephi
Akkor az se ma lesz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

majd ha beszélem a nyelvüket akkor közvetitek onnan is<#idiota>

Botond
Nem mintha Eu bármit is számítana a patchelés szempontjából. >.< Kínai tesztszerverekrõl vmi hír,vagy koreairól? >.<
jah, ezért nem ment euban 1 hétig megint 😄

Botond
Mer régebben igénytelenek voltak ma már a végsõkig tökéletesítik a dolgokat. Furor is azé bugos.
regebben az volt a divat hogy patch elott 1-2 hettel lelottek a test realmeket, mostmar csak patcheles elotti nap szoktak.

Botond
Az nem volt kérdéses,hogy lelövik e avagy sem,mert lelövik mindig,aztán újraindul,ez egy ilyen foci. A kérdés csak annyi volt,hogy patchelés elõtti napon megy e vagy sem.
Sephi
Beraktam olyan alkoholos baromsagot , amit tanaris partjanil dobnak a kalozok, AH-ba darabot es megvettek 20g-ert 😄DDDDDD

miert nem altozol a guildtarsaid altjaival?

Inkabb wipeolok ott mint brdben.Lehet többe kerül,tovább tart. De ott nem azert wipolujk 5órát mert egyiknek segitenie kell aaz nyjanak,vagy bepakolni az iskolatáskáját.

s0n1c
jaja az lesz csak az igazi fun 😊)))
s0n1c
az igazi "fun" naxx bosson wipeolni 3 napig egymás után 5 órákat 😊)))
Sephi
😄DD

PLIIZZ 😄DD

skill vs noskill

RangeR
biztos bszeurna, ha nagyon szépen pitizel kicsit...

Sephi
En 45-os lettem a papommal de nem eroltetem ZF-et mert egyfeszt wipolnak a hulyek. Eddig jol mentek a kisebb instak low lvl-en is de ugylatom kezdenek meghulyulni. Uldaban is volt par eset... nem ertem miert nem vigyaznak a pap-ra... egyesek hagyak hogy 2-3 mob legyen rajtam baszki.... masok meg ahogy nekem rohan a mob maris ott van leszedni en meg FADE.

Nem 60asként mehetek végre raidelni az aktuális guildemmel.

Botond
Mivel lesz jobb,ha a scholo grouppod disbandol 3 mob után? Mivel lesz jobb,ha 60asként gankelnek le az allyk?Akkor fun lesz?
Hunteremet huzom.Brd group disbandol 3 mob utan mert menni kell mert az anyja akar valamit. Ha farmolok ally csapatok gankelnek silithusba. Ez nekem nem fun. LEgyek 60 aztán lehet nyomni normális instákat. MIndenkinek más jön be. Ha te élvezed a 4. karaktred kihuzását hajrá,irigyellek. De nem mindenki egyforma.

picket
Vegyél még magadba memóriát! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
az még messze van nekem 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Már csak 14db kell,és átállunk médzsvív üzemre. ^.^
Sephi
Valaki bszeurna ha letezik mar , pontosan milyen valtoztatasok leszznek az 1.12 ben plz? A Cross Realm es a World PVP meg a ninja talent ujraosztasrol tudok de a tobbi az micsoda?