World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Hát én erre külön kiváncsi leszek, hogy ezt kiadják 3 hónap múlva.
Óriási kínszenvedések és 2 nap után megléptem lvl100-at. A questek 90%-ka még mindig az ölj meg 10 ilyet, gyűjts be 20 olyat (ami aztán nagrandon igencsak bedurvul (98+as zóna), és dögunalom az egész). 1 egész bombázós quest volt az 5 területen. Egy darab group scenario sincs a játékban (nem is lesz?). Van helyette kb 4 solo scenario questnek beépítva (frostfiren ez őgy nézett ki, hogy én ilvl580-as gearben fél óráig öltem a 9 wavet ami jött wavenként 2*10+ mobbal, a többi jó volt). Az xp iszonyat lassan jön, 10-15k xp/quest és lvlenként 700-850k kell.
Garrison inkább volt idegesítő, mint fasza feature lvlup közben (állandóan visszamenni, és küldetésre küldeni a followereket). Lvl100on pedig egyszerűen a professionokon kívül semmi értelme (még a pet battlenak is több van).
Endgame jelenleg nem létezik. Egy darab daily quest sincs (vagyis egy van, amiben kb 50+ mob megölését kell teljesíteni+useolgatni hülyeségeket 800 apexis shardért (kb új valorral egyenlő, 5000+ egy cucc ha jól láttam)).
Most még nem látszik, de ahogy beraknak valamit lvl100-ra lesz majd sírás, hogy nem lehet repülni, mert egyrészt alig vannak fp-k, másrészt kibaszott nagyok a mappok, és sok a hegy hogy szép nagyot kelljen kerülni mindenhol.
Heirloom fegyverek 633-ig mennek fel (az összes, csak a heroic lvl96-ra lesz annyi, a normál 98, flex 100), ami heroic insta lootnak felel meg. Heroichoz 600-as ilvl kell, ami nagrand quest cuccokból is meglesz már.
Ami tetszett, az az hogy a quest rewardok random upgradelődhetnek, azaz nem zöldet kapsz, hanem kék vagy epic lesz belőle magasabb ilvlel (2 epic upgradem volt 100ig, meg sok kék).
4 factionnel találkoztam.
Ez így még elég gyengus, ÉS MIAZOHGY HORDÁSKÉNT MAJDNEM EGY EGÉSZ TERÜLETEN RETKES DRAENEIEKNEK SEGÍTEK!
LeWyTy
Fúúú báázzzz... egy nagyon adja!!!Végre megint hangulata lesz a játéknak nem "kínai állatsímogató"... MOSAT AKAROM! MOST!!44!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.14. 23:50:48

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa
Ez pedig a Lords of War első része:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

TBTPumpa
Részletes és hangulatos volt a videó (igazi Blizzard minőség), csak kicsit sok volt a robbanás, de már a StarCraft 2 HotS végén is ez csapta nálam ki a biztosítékot (nameg a Diablo 3-ban is).
Mai W3 úgy nézne ki, hogy amikor Arthas leszúrja az apját, az is robbanna, mert ma már a robbanás a menő. <#idiota>

Fehercsoki
Már fent van.

Panzeradler
Hát engem megvettek(újra) Majd yt- linkeket dobjatok ha láttok kérlek.
Fpocok
Az intró első feléről le is maradtam... na mindegy. november 13.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Bassza meg ez a szar. Egészen a pvps részig tökéletesen ment, azóta bárhonnan akarom nézni, nem tölt be semmit csak fekete képernyő van.

TBTPumpa
Ohh, ez fasza. Köszi!

Fpocok
TBTPumpa
Stream

Faszán akad a stream. Blizz pl0s
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.14. 18:32:56

TBTPumpa
More eyecandy:

Fehercsoki
Nagyrészt CGI lesz, a forgatást már befejezték.

TBTPumpa
Nincs kizárva, hogy a 2016-os WarCraft film ilyen lesz. Hiába lesznek ott élőszereplők, tuti lesz CGI is rendesen a Blizz részéről. <#idiota>

LeWyTy
Nem hogy kiadnának egy ilyen minőségű wowos filmet<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

volt rá idejük bőven 😛
TBTPumpa
Eyecandy from WoD Cinematics:

Azért ezek a srácok még mindig a legjobbak CGI-ben.

Rendben köszi most már tiszta

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fehercsoki
Kétféle bolti verzió van, az egyik a prepurchase változat, amit most 10k forint körül tudsz megvenni, ha ezt megveszed akkor rögtön megkapod a játék dobozos változatát amiben csak egy kód lesz, ezt beaktiválva ugyanazt kapod mintha battle.neten vennéd meg, azaz rögtön a 90es karaktert és megjelenésnél a kieget(illetve az accod rögtön a kiegre upgradelődik de csak megjelenésnél számít). A másik lehetőség az előrendelés(ennek gyakorlati jelentősége 0), azaz most előrendeled, megjelenésnél megkapod(megjelenésnél fizeted ki), és ezáltal csak megjelenésnél kapod meg a 90es karaktert, viszont ez pár ezer forinttal olcsóbb lesz mint most a prepurchase.

na akkor azt mondja meg nekem valaki ha előrendelem a WoD-ot boltban akkor ott a helyben adnak hozzá egy kulcsot amivel a kari boostot aktiválhatom? vagy hogy működik? mert lehet maradok annál a verziónál, hogy a battle.net oldalon előrendelem a digitális verziót és rögtön kapok kari boostot.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Oké, de amúgyazt hiszem már tudom mi okozza.
Nyugi eredeti szerveren még gyorsabb.
LeWyTy
A szintek emelkedésével változnak az xp arányok is... kicsi szinten így pofátlanul gyorsan haladni.<#kuss><#kuss>

Bevalljuk itt nem foglalkozunk a tört szerverek problémáival. Beszéld meg a Taurisokkal a problémáidat<#idiota>

BoneDragon
<#dumcsi>

Helló!

Teljesen új vagyok a játékban, csak most próbáltam ki.
Egy észrevételem van. Nem túl gyors a szintlépési rendszer? 1 napja játszok, egyáltalán nem kocka üzemmódban, és már 23-as szintű vagyok.

Bevallom, törtszerveren játszok (Tauri), az lenne az oka?
devlking
Na, most meglepődtem. Írtam supportnak, hogy logoljanak már be karakteremmel, hogy tudjam másolni betara, erre adtak 2 nap gametimeot csak úgy. <#gonosz1>
tigeroo
szeró<#csodalk>
Fpocok
Ha EU-s accod van, akkor elvileg eu szervereket kéne bedobnia. Biztos hogy az van? Itt be tudsz lépni? http://eu.battle.net/en/

LeWyTy
Ha az account US-t akkor hiába rakod fel az EU-t akkor is US. Legalábbis amennyire én "bele tudok okoskodni abba amihez nem értek"<#banplz>
Írj a supportnak.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.08. 23:42:13

Hali ismét én,

Hogyan tudok EU-s szerókra keresni? Mindig csak us és brazil meg ilyen hulladék régiók vannak már letöröltem a játékot újra feltettem másik telepítővel semmi sem működik. Leszedtem az EU game installert, akkor is csak a US-es szerókat látom , már mindent megpróbáltam semmi sem működik. EU-s accounttal EU-s letöltés - még mindig csak US látható. Mi a fenét kell még csinálnom, hogy ezzel a rohadvány szarral EU-s szerókon játszhassak?
TBTPumpa
Hétvégi bónusz:

Köszi,

Ez így mindent megmagyaráz 😄
Tört szerókhoz vagyok szokva, ott teljesen másképp működött.
Viszont ez egy tök jó feature 😄
Fpocok
Area loot van. Ha több mob egymáshoz viszonylag közel van, akkor egy ablakban mutatja az összesített lootot és egyszerre ki tudod venni amit akarsz.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.08.08. 14:10:47

Hali,

Most vettem meg a WoW-ot és van egy aprócska ,de idegesítő problémám.
Valami nem stimmel a loot-tal, vegyünk egy példát:
Amikor megölök mondjuk 2-3 mobot és utána lootolni akarom őket, a 3 holttestből 2 alapból nem ad lootot, ha mégis akkor ugyanazt a loot ablakot adja be mint a legelős ellenfél lootolásánál. Valahogy így:
van 3 corpse -
lootolom az elsőt - beadja az ablakot, van benne mondjuk 2 linen cloth meg 2 silver
lootolom a másodikat - ugyen ezt az ablakot adja be.
ugyanez a harmadiknál is. Ha valamelyikből kiveszem mondjuk a linen-t akkor az összesből eltűnik a linen - ebből gondolom, hogy tökugyanaz az ablak jelenik meg mind a 3 holtestnél.
Valamint ha az egyiket teljesen kilootolom akkor a többi lootolhataltan lesz, mintha nem lenne semmi tartalmuk. Nagyon fura. És ez mindig így van, instában is. Csak úgy tudok lootlolni tehát, ha egyesével ölöm meg őket és úgy lootlok egyesével. Ez azért elég gáz. Mi okozhatja ezt a problémát? Találkoztatok már ilyennel vagy hasonlóval?

Thx.
Utoljára szerkesztette: Stero, 2014.08.08. 14:05:55
tigeroo
jó most te tudod, a wow még ígyis a legolcsóbb hobbik egyike.
Fehercsoki
Battle.neten volt egy 50%os leárazás, ezért azon a héten sok helyen a dobozost is olcsóbban adták. Iceakosnál 8k a battlechest+mop. Egyébként vaterát és apróhirdetéses oldalakat érdemes nézni, szokott néha lenni dobozos olcsón.

TBTPumpa
Igaz.

De most látom, hogy az iPon-on júniusban 1500 Ft volt a Battlechest és 2500 a MoP. Ennyiért azonnal vettem volna. De most 4k a Battlechest és 6k a MoP. Várhatok újabb leárazásra. Kár, hogy ez nem előbb jutott eszembe. De remélhetőleg hamarosan ismét lesz valami akció a közelgő kiegészítő miatt.
Dobozos verzió érdekelne mindkettőből, mert a Blizzardnál még a játékok papírdobozai is szépek és minőségiek.

Ha durván számolom a 6k az 6 mozijegy ára, legyen 3 órás egy film, az 18 órát kapsz a pénzedért. Itt meg 60 napot amit úgy osztasz be ahogy akarsz. 😄

picket
Ne vegyél bérletet, mert buszon fogsz éhen halni! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Minden előfizetős MMO így működik, nem csak akkor érdemes fizetni, ha minden nap van időd játszani. Nagyon gyorsan el lehet jutni lvl 85ig, szóval szerintem érdemes megvenni a MoP-ot is. Iceakosnál olcsóbb jelenleg nincs, playersen volt 5300 de ők megint eltűntek...

TBTPumpa
Köszi a választ. Akkor ez csak annak "jó" vétel, aki 0-24-be tud vele játszani.
Sajnos én biztosan nem tudok mindennap leülni hozzá, így nem biztos, hogy érdemes lenne pénzt "ölnöm" a játékba.

Érdemes a Pandás kiegészítőt azonnal megvenni? Vagy egyelőre elég a 3 kiegészítő is?
Illetve feltöltőkártyát milyen helyen szoktatok venni? Tudtok valami olcsó helyet?
Amit eddig találtam az egy Hardveraprós srác hirdetése (Iceakos), már régóta foglalkozik MMO játékokkal, nála 6200 Ft a 60 napos feltöltőkártya. Gondolom ennél olcsóbban nem igazán van...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.08. 08:24:05

Fpocok
"A Starter Edition-os karakter "átvihető" a később megvásárolt teljes játékba? "
Igen! Ha azt az accod upgradeled, akkor megmarad rajta minden.

"A 60 napos előfizetésnél a 60 napot akkor is számlálja, ha néhány napig nem játszom vele vagy csak akkor "számlál", ha bejelentkezem a játékba? "
Dehogy. Attól számít, hogy megveszed/beregelsz valami. Ha nem játszol, akkor is ketyeg.

TBTPumpa
A Starter Edition-os karakter "átvihető" a később megvásárolt teljes játékba?

A 60 napos előfizetésnél a 60 napot akkor is számlálja, ha néhány napig nem játszom vele vagy csak akkor "számlál", ha bejelentkezem a játékba?

Előre is köszi a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.07. 22:42:58

TBTPumpa
Egy Battlechest kiadáshoz érdemes azonnal megvenni a Mists of Pandaria kiegészítőt, vagy még ráér? Sok mindenből kimaradok, ha azt hanyagolom egyelőre (az új kiegészítővel együtt)?
Mert az új Battlechest is eléggé tartalmas: Alapjáték, Burning Crusade, Wrath of the Lich King és Cataclysm kiegészítők.
Mert ha ráérős, akkor várok vele egy komolyabb akcióig.

Illetve az új kiegészítővel érkező grafikai javítás vonatkozik a korábbi verziókra is, vagy azt csak az kapja meg, aki beszerzi az új kiegészítőt?

Vagy úgy működik itt is a dolog, mint a többi Blizzard játéknál (a jelentősebb javításokat megkapja mindenki, csak a valóban új tartalmak lesznek zárolva a kiegészítő megvásárlásáig)?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.07. 22:33:29

BoneDragon
Kapja be, múlthéten rendeltem 10k-ért... <#boxer>

TBTPumpa

picket
faq a fejlécben

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Mindenképp jár a 30 nap, regisztrációnál kérhet bankkártyát vagy GCt de azt ki lehet hagyni.

#158636 Annak jár aki a 10. születésnapi event közben belogol.

TBTPumpa
Szülinapi tartalmak:

A kutyus pet-et mindenki megkapja vagy csak a nagyon hardcore (a 10 éve aktív) játékosok?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.07. 13:16:08