World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vagyok 40-es, de minden instában, még ha a DPS pullol is, akkor is az elsö ütéssel szedem le róla a mobot, de úgy, hogy többet le se szedik rólam.
A másik, miért van az, hogy majdnem minden instában vezetem a DPS-listát tank létemre, holott legtöbbször még szintben is felettem vannak a DPS-ek? Nem pont fordítva kéne lennie? Na mindegy, csak kicsit meglepödtem. Hosszú ideje nem játszottam (legalább 1/2-3/4 éve) és most a WoD intró láttán megjött megint a kedvem, rögtön csináltam is egy orc warriort, amiböl csini kis tankot nevelek. 😄
A healert meguntam egyelöre, pedig kettö is van, egy monk meg egy sámán. Igaz, 2006 óta csak healerrel játszottam, jól jön egy kis váltás most. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De most akciós az a kiegészítő. 10 euró.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Más. érdemes mindjárt megvenni a MoP-t is vagy elég ha elérek 85-re. Kimaradok valamiből menet közben ha most nem veszem meg?
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.08.18. 19:49:56
PRODUCT LEVEL
Cataclysm
Standard Edition
És Human hunterrel kezdtem
Mert addig szerintem minden kis szintű új játékost (tehát most fizetett elő, nem pedig új karaktert kezdő régi játékos) "egy kalap alatt" kezel.
Persze érdekes "jelenség" ez, és nem is mondom biztosra, hogy így van. Valószínűleg bebuggolt...
Amúgy dobozosan vetted a Battlechest-et vagy digitálisan?
Ha dobozosan, melyik boltban?
Illetve milyen karakterrel kezdtél neki?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.18. 19:43:25
Starter verziót upgradelted?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Live stream:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.16. 09:24:27
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak mert azt vettem akkor észre, hogy a fejőstehenem alig fér rá a karakter login képernyőre, most meg majdnem két boci is ráférne. Ráadásul az összes hordásnak orgirmmar van a háttérben és nem a kezdő területe.
A Battlechest ára nem változott?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 20:37:16
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csata előtt néhány perccel rögtön felszínre tör az orkok költői vénája, ez köztudott. Meghajlok a lexikális tudásod előtt, tényleg képben vagy.
A nemrég linkelt WC3-as videóban is Thrall elzengett egy ódát, mielőtt elhajította a kalapácsát. Ilyen locsi-fecsiek ezek az arcok.
Kérlek olvasd el mégegyszer, mielőtt beírsz valamit.
Amúgy pedig a WarCraft 3-ban lévő Orkok dialógusai is messzemenőkig jobbak voltak, mint most itt.
Akkor most ki nincs képben a sztorival?
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.08.15. 15:27:58
Csak kijavítottalak, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire érzékenyen fogja érinteni kicsiny lelked. És persze én vagyok a fasz, hogy rajongóként tudom, hogy mikor jelent meg a játék. Pedig nem tartott volna neked sem sokáig utánanézni, hogy pontosan is mikor jelent meg, és akkor nem böfögtél volna be egy fals évszámot. De ez van, minden nap tanul valami újat az ember.
Nade, Peace + Love + Cuki szandálok!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 14:50:55
Sajnos a mai napig nem bírom megérteni az ilyen megnyilvánulások mögött húzódó motivációt és ez néha-néha kibukik.
De alapvetően teljesen igazad van, az a nagyobb hibás, aki folytatjta, mert abból lesz a flamewar és a jóllakott troll, bocsánat.
Azért remélem, hogy az eredeti kommentemmel sikerült néhányakban ugyan azt a "f*cking genius" érzést kiváltani, mint amit nálam is okozott az a jelenet. 😊
Panzeradler: jah inkább 1-2 hónap szokott lenni ha jól tudom...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ranked aréna ilyenkor rögtön elérhető vagy 1-2hét mire kezdődni fog az új szezon?
Elnézéseteket kérem, amiért az imént dezinformációkkal bombáztalak Benneteket, természetesen a warcraft 3 12 éve jelent meg, mint ahogy arra TBTPumpa nagyon helyesen felhívta a figyelmemet és nem 14, mint ahogy azt tévesen álítani merészeltem. Bízom abban, hogy mindezek ellenére hajlandóak vagytok adni nekem még egy esélyt az életre.
TBTPumpa
Igazán hálásak lehetünk azért, hogy ilyen odaadóan figyelsz és hogy ahelyett, hogy egyszerűen kijavítanád a hozzám hasonló pondrók hibáit - vagy csak egyszerűen látva azt, hogy totál lényegtelen részletről van szó a mondandó szempontjából elengednéd magad mellett - inkább tudálékos okoskodásod erejét latba vetve rávezeted őket a helyes megoldásra, hogy önmaguk javítsák azt ki és így váljanak egy picit jobb, értékesebb emberekké. Respect!
2002-es játékról van szó, most pedig még csak 2014 van. A különbséget számold ki, de nem 14 év lesz a "helyes".
De amúgy elképesztő, hogy a Blizzard ennyire elfelejtett dialógust írni.
Már a 2010-es StarCraft 2-ben is zavart, meg a Diablo 3-ban is, de itt sincs jobb helyzet.
A: Idd meg!
B: Nem iszom meg!
C: Akkor meghalsz!
??? StarCraft 2 HotS záró videója és a Diablo 3 Diablo vs Imperius videójában is ilyen agybeteg dialógus volt.
Komolyan, mint az oviban, amikor az ingyen kakaót osztogatták...
Blizzard pl0s
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 09:43:07
A garrison másik része pedig csak a professionok húzása, csak most nem egy trainertől az egyik városban fogod tanulni a recepteket, hanem egy helyen a faházikókból.
main feature beszarás 😄