World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Asszem venegance a spell neve azért ütsz nagyobbat. Később se nagyon fogják lehúzni, max raiden amikor valaki durván bele burstöl.
Ennyire könnyü lett tankolni? Vagy ez magasabb szinteken azért nehezedik?
Most vagyok 40-es, de minden instában, még ha a DPS pullol is, akkor is az elsö ütéssel szedem le róla a mobot, de úgy, hogy többet le se szedik rólam.
A másik, miért van az, hogy majdnem minden instában vezetem a DPS-listát tank létemre, holott legtöbbször még szintben is felettem vannak a DPS-ek? Nem pont fordítva kéne lennie? Na mindegy, csak kicsit meglepödtem. Hosszú ideje nem játszottam (legalább 1/2-3/4 éve) és most a WoD intró láttán megjött megint a kedvem, rögtön csináltam is egy orc warriort, amiböl csini kis tankot nevelek. 😄
A healert meguntam egyelöre, pedig kettö is van, egy monk meg egy sámán. Igaz, 2006 óta csak healerrel játszottam, jól jön egy kis váltás most. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

tigeroo
kedvet kaptam megint wowozni a trailer után.

linuxon nyomja valaki?
Fpocok
Fuk logic

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder159
így hogy megemlítetted hogy nem e startert upgradeltem, eszembe jutott, hogy egyszer régen starterrel játszottam már, és volt egy 20-as paladinom. na most megtaláltam, és azzal működik a trade. Szóval akkor minden ok...

TBTPumpa
Nem tudsz Pandarent indítani (Starter-ban lehet!), sem azokra a területekre eljutni + a Pandás kiegészítő főbb újításait sem kapod meg.

De most akciós az a kiegészítő. 10 euró.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ryder159
lehet hogy írja, szokásom szerint megint semmit nem olvastam el, akkor várok 3 napot...

Más. érdemes mindjárt megvenni a MoP-t is vagy elég ha elérek 85-re. Kimaradok valamiből menet közben ha most nem veszem meg?
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.08.18. 19:49:56

devlking
Akár 3 napig is eltart, amíg átvált normálisra az acc, de ezt írja is.
Ryder159
battle.net-en vettem. Az account alatt a WOW-nál van egy ilyen:
PRODUCT LEVEL
Cataclysm
Standard Edition
És Human hunterrel kezdtem

TBTPumpa
20-as szintig tart a Starter. Lehet bugos és csak a 20-as szint után fog "élesedni" a Battlechest.
Mert addig szerintem minden kis szintű új játékost (tehát most fizetett elő, nem pedig új karaktert kezdő régi játékos) "egy kalap alatt" kezel.

Persze érdekes "jelenség" ez, és nem is mondom biztosra, hogy így van. Valószínűleg bebuggolt...

Amúgy dobozosan vetted a Battlechest-et vagy digitálisan?
Ha dobozosan, melyik boltban?
Illetve milyen karakterrel kezdtél neki?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.18. 19:43:25

Ryder159
most 13, és igen

Fpocok
Lehet kell várni egy kicsit, még észleli?

TBTPumpa
Hányas szintű karaktered van?

Starter verziót upgradelted?

Ryder159
Sziasztok. Megvettem a Battlechest-et, és amikor a trade-t használnám, azt írja hogy starter edition-al nem lehet. Miért starter még mindig?

TBTPumpa

skorpio7
Unique item, szóval csak 1 lehet nálad egyszerre.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

torrente111
sziasztok.primal eggböl lehet több is nálam vagy csak 1?köszi

LeWyTy
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok

HunnernesKonge
Drágább lesz, mint a MoP vagy a Cata volt. 20k fölött lehet számítani rá cdgalaxis/576-nál. Egyéb helyeken olcsóbb lesz, de nem annyira mint az előbb említett CE-k voltak. MoP-ot én 12 ezerért vettem két héttel launch után, na itt ilyen nem lesz.
TBTPumpa
Collector's Edition:

Live stream:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.16. 09:24:27

Fpocok
Kiléptem, beléptem... erre visszaállt a karakter képernyő. <#fejvakaras>

nem ugy volt hogy megint átdolgozzak a hp/dmg-ot kevesebb lesz stb... nézek bétás videokat de még mindig milliókat lövöldöznek és miliős hpk vannak.. vagy ez nem lesz ?
BoneDragon
Igazad van, ilyen betaba is. Jön lassan a 6.0!!!!

Fpocok
Tegnap óta történt valami update?
Csak mert azt vettem akkor észre, hogy a fejőstehenem alig fér rá a karakter login képernyőre, most meg majdnem két boci is ráférne. Ráadásul az összes hordásnak orgirmmar van a háttérben és nem a kezdő területe.

PiszkosFred
Moss még jobb 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Bocs, késtem 😞

&#3237;_&#3237;

TBTPumpa
Jöhet! Annyiért dobálták iPon-on is a dobozos verziót 2 hónapja.

A Battlechest ára nem változott?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 20:37:16

Fehercsoki
MoP árát levitték 10 euróra.

skorpio7
Biztos elveszett. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

PiszkosFred
Picket b+, hol marad mar a dzsekszonospopkornos anigif?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor előbb olvasd el, amit írtál, mielőtt mást megkérnél erre. Egyértelműen utaltál az új intróra, és annak kapcsán hoztad fel a problémádat. De feltételezem, hogy veled szemben nincs sok értelme a logikus érvelésnek.

Csata előtt néhány perccel rögtön felszínre tör az orkok költői vénája, ez köztudott. Meghajlok a lexikális tudásod előtt, tényleg képben vagy.
A nemrég linkelt WC3-as videóban is Thrall elzengett egy ódát, mielőtt elhajította a kalapácsát. Ilyen locsi-fecsiek ezek az arcok.

TBTPumpa
Nem az orkoktól várok megfelelő dialógusokat, hanem a Blizzard-tól. Azért is írtam az SC2-t és Diablo 3-at is.
Kérlek olvasd el mégegyszer, mielőtt beírsz valamit.

Amúgy pedig a WarCraft 3-ban lévő Orkok dialógusai is messzemenőkig jobbak voltak, mint most itt.
Akkor most ki nincs képben a sztorival?

Ha orkoktól cikornyás körmondatokat és virtuóz metaforákat várnál el, akkor nem vagy igazán képben a sztorival.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.08.15. 15:27:58

TBTPumpa
Nem okoskodásképp írtam és nem is bántásból. Csupán tisztán emlékszem rá, mikor megjelent, hisz 0day vásároltam és emiatt "érzékenyen" érint, ha valaki téves információt közöl vele kapcsolatban.

Csak kijavítottalak, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire érzékenyen fogja érinteni kicsiny lelked. És persze én vagyok a fasz, hogy rajongóként tudom, hogy mikor jelent meg a játék. Pedig nem tartott volna neked sem sokáig utánanézni, hogy pontosan is mikor jelent meg, és akkor nem böfögtél volna be egy fals évszámot. De ez van, minden nap tanul valami újat az ember.

Nade, Peace + Love + Cuki szandálok!

TBTPumpa
Ne add alá a lovat. Az ilyenek "alá" nem kell.

BoneDragon
Az az érdekes, hogy más forumokon normálisan tud kommunikálni, csak az sg.hu-n teszi magát. 😊

TBTPumpa
Látom ez most nagy törést okozott az életedben. Remélem sikerül feldolgoznod majd egyszer eme tragédiát.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 14:50:55

OFF

Sajnos a mai napig nem bírom megérteni az ilyen megnyilvánulások mögött húzódó motivációt és ez néha-néha kibukik.

De alapvetően teljesen igazad van, az a nagyobb hibás, aki folytatjta, mert abból lesz a flamewar és a jóllakott troll, bocsánat.

Azért remélem, hogy az eredeti kommentemmel sikerült néhányakban ugyan azt a "f*cking genius" érzést kiváltani, mint amit nálam is okozott az a jelenet. 😊
Panzeradler
1-2hónap? Meh.
LeWyTy
Pio: Az ilyen jellegű flame gerjesztést inkább ne. Miért nem szarod le? Még csak értelmes oka sincs ennek a kommentnek. Az csak egy rohatt szám... kit érdekel.(ha ilyenen így megsértődt akkor inkább ne is állj szóba magyarokkal a neten mert bele fogsz őrülni)

Panzeradler: jah inkább 1-2 hónap szokott lenni ha jól tudom...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok
Gondolom nem csak én vagyok így ezzel 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Panzeradler
Nem voltam még 1 "rajt"-nál se ott, ennél viszont úgy néz ki igen, kérdés:
Ranked aréna ilyenkor rögtön elérhető vagy 1-2hét mire kezdődni fog az új szezon?
TÖBBIEK
Elnézéseteket kérem, amiért az imént dezinformációkkal bombáztalak Benneteket, természetesen a warcraft 3 12 éve jelent meg, mint ahogy arra TBTPumpa nagyon helyesen felhívta a figyelmemet és nem 14, mint ahogy azt tévesen álítani merészeltem. Bízom abban, hogy mindezek ellenére hajlandóak vagytok adni nekem még egy esélyt az életre.

TBTPumpa
Igazán hálásak lehetünk azért, hogy ilyen odaadóan figyelsz és hogy ahelyett, hogy egyszerűen kijavítanád a hozzám hasonló pondrók hibáit - vagy csak egyszerűen látva azt, hogy totál lényegtelen részletről van szó a mondandó szempontjából elengednéd magad mellett - inkább tudálékos okoskodásod erejét latba vetve rávezeted őket a helyes megoldásra, hogy önmaguk javítsák azt ki és így váljanak egy picit jobb, értékesebb emberekké. Respect!
TBTPumpa
Ennyire azért nem régi a WarCraft 3.
2002-es játékról van szó, most pedig még csak 2014 van. A különbséget számold ki, de nem 14 év lesz a "helyes".

A Blzizard zsenijéhez csak annyit, hogy totálisan ugyan úgy volt megkoreografálva Mannoroth halálakori felrobbanása, mint a 14 évvel ezelőtti warcraft 3 ork kampányzáró videójában. Pont ugyan abból a szögből mutatták a pont ugyan úgy elhelyezkedő Grommasht. Csak akkor, ott meghalt, most viszont Garrosh félrelökte és megmenekült. Nicely done, Bizzard...

TBTPumpa
Persze, mert a bőrük alatt is pénz van, mint a fejlesztőknek (oh, wait)... <#idiota>

De amúgy elképesztő, hogy a Blizzard ennyire elfelejtett dialógust írni.
Már a 2010-es StarCraft 2-ben is zavart, meg a Diablo 3-ban is, de itt sincs jobb helyzet.

A: Idd meg!
B: Nem iszom meg!
C: Akkor meghalsz!

??? StarCraft 2 HotS záró videója és a Diablo 3 Diablo vs Imperius videójában is ilyen agybeteg dialógus volt.
Komolyan, mint az oviban, amikor az ingyen kakaót osztogatták...
Blizzard pl0s
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.15. 09:43:07

BoneDragon
Szerintem brutális volt, aki játszott a warcraftal és tudja nagyjából a sztorit annak ez nagyon durva volt... Alig várom már, hogy megjelenjen. Végre a régi játékosoknak is kedveznek egy picit, még ha csak ez a sztoriba fog megnyilvánulni (remélem nem).

Jó vastag az alsó ajkuk O_o
devlking
A "main feature" a kiegnek a garrison ennyiből áll: kiválasztasz egy listából egy elemet (mission), aztán kiválasztasz egy másik elemet (follower), majd leokézod a dolgot, és vársz 30percől 16 óráig. Majd a reward az az hogy a follower kap xpt, hogy lépegetjessen szinteket, vagy ritkán goldért, vagy nagyon ritkán valami vendor szar cuccért. UI bámulása 100%ban.
A garrison másik része pedig csak a professionok húzása, csak most nem egy trainertől az egyik városban fogod tanulni a recepteket, hanem egy helyen a faházikókból.
main feature beszarás 😄