World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(nekem nem kell 9millio dpi, meg 20programozhato gomb)
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.08.28. 15:11:23
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amiben hatranyban leszel, azok a petek, mountok, extra szarsagok, de ezek megint olyanok, mint a belyeggyujtemeny. Van aki gyujti oket, vaki szarik bele.
Hogy mi valtozott? Annak bemutatasara nem vallalkozok, van erre kismillio guide a hivatalos oldalon is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Körülbelül ezelőtt 6 éve játszottam a wowwal pár hónapot, de akkor majdhogynem 0-24ben. Szerettem, tetszett, de csak addig tartottam izgalmasnak ameddig el nem értem még az akkori lvl 60-at xD Most kövezzenek meg a hc gamerek.. 😄
Viszont megint elém-elém kerül a játék neve, és elgondolkodom azon, hogy igazából rengeteget baromkodtam benne, jól éreztem magam és lehet újra kipróbálnám. El tudnátok mondani 4-5 mondatban, hogy mik azok a dolgok amik megváltoztak az elmúlt 6 évben? xD
Mennyivel lett több a játék? Ha újra elkezdeném, érnék valamit a több éve folyamatosan játszó emberek mellett?
Más játékban is volt hasonló?
Mert néha szar hogy nem hallom amit az orrom előtt mondanak mert a karakter háttal áll, vagy 20 méterrel odébb van...mert pl. valami animált esemény történik.
Remélem érthetően sikerült leírnom 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bár a Mists of Pandaria OST is szuper volt (meg amúgy minden Blizzard játék OST).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdemes még megvenni belőle a CE-t 11k-ért? <#idiota>#idiota>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyébként új játékosként bekerülni, vagy hosszú kihagyás után visszatérni a WoW világába szerintem már nagyon nem éri meg. Egyszerűen már mindenki teli van golddal, raid tapasztalattal, mindenkinek 10 altja van stb. A legviccesebb, hogy lvl 80 ig úgy játszol, mint egy single játékkal, ugyanis a városokon kívül, a régi területeken már nincsenek is játékosok.
Közösségi része a játéknak (mmo létére) meg már szinte nincs is, és ez a legszomorúbb.
Utoljára szerkesztette: Dizson, 2014.08.20. 19:47:54