World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Nekem most egy logitech 502s van, de mivel csak mmo-val játszom inkább, így a kövi egerem biztos egy naga lesz. Ahhoz már billentyűzet se kell annyi gomb van rajta. 😄

jo persze van ilyen is, eddig nagyreszt viszont olyan velemenyekkel talalkoztam, akik ekeztek az razert, mert eleg keves ideig birta.

picket
Vehetsz egy "középfos" egeret 10 pengőért, és boldog lehetsz, mert olcsóért vetted, van pár gombja, közepesen kényelmes is lehet, és csak évek múlva megy tönkre (ha szerencséd van). Vagy csinálhatod úgy is, mint én: van egy razer diamondbackem, minden más hardverem már öt éve is csókolommal köszönt neki, és annyi esztétikai hibája van, hogy lekopott a csúszásmentes réteg a gombokról. Pedig épp csak forró pálmaolajos kalapáccsal nem vertem szét miután gépzsíros-kakasvéres panírba forgattam <#idiota> (Előtte fél évente dobáltam ki az egereket, mert ha más nem a bal gombja mindnek tönkre ment.)

&#3237;_&#3237;

LeWyTy
Igazából semennyire.. de nem tudom hogy már megszokásból-e.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

g700nal menniyre zavar, hogy 3 gomb a bal klikk mellett van? en g300at neztem, es ott is 2-2 gomb a bal es jobb klikk mellett van, csak kenyelmi szempontbol kerdezem

BoneDragon
Ajánlom ezt a fórumot, itt biztos segítenek.

LeWyTy
Esetleg "microsoft sidewinder" azok szerintem ár/érték arányában viszonylag jók.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Jó gamer egér az 20k nál kezdődik 😄 Én a Logitech G700 at használom. már vagy 5 éve

hat nalam azt jelenti, hogy az ilyen 3-4ezreseknel jobbat, amin van par(3-4) extra gomb, es normalis a minosege is. ilyen boven van 10ezerbol, csak rengeteg, es nem tudom melyik a legjobb valasztas.
(nekem nem kell 9millio dpi, meg 20programozhato gomb)
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.08.28. 15:11:23

BoneDragon
Jó gamer egeret 10k-ért... Te se gondoltad komolyan.

jo gamer egeret mondjatok mar wowhoz. ne ilyen razer naga, hex es tarsait, mert 25e ft-m nincs ra. max egy 10es. koszi!

Fpocok
Ne hallgass rá. Sokkal több lett a játék. Régészkedni lehet, pokemont játszani (csak ez alsóhangon 100óóra) illetve neked van rengeteg újdonság, amik a kiegekkel jöttek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
Dobozosan battle chest 4k körül van, MoP 3k.(battle chestet néha ki lehet fogni 2k körül is)

PiszkosFred
Hat eve mar boven BC utan jartunk, 70es szinttel 😊, de persze ez csak kotekedes, nem komoly. A lenyeg viszont, hogy mivel jon az uj kiegeszito, mindenki tiszta lappal indul, es barkivel fel tudod "venni a versenyt" ha csinalod a 90-100 progresst majd az endgame tartalmat, nem leszel lemaradva - leven a most hasznalt cuccok kukazva lesznek (vagy mennek transmogba).

Amiben hatranyban leszel, azok a petek, mountok, extra szarsagok, de ezek megint olyanok, mint a belyeggyujtemeny. Van aki gyujti oket, vaki szarik bele.

Hogy mi valtozott? Annak bemutatasara nem vallalkozok, van erre kismillio guide a hivatalos oldalon is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mr_no_NaMe
Pedig én úgy olvastam, hogy lehet már régészkedni, a guild is bővebb opciókkal rendelkezik stb
"Mennyivel lett több a játék?" - kevesebb lett
Mr_no_NaMe
ja, és egyáltalán mennyibe kerülne a játék ha újra meg kéne vennem?
Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Körülbelül ezelőtt 6 éve játszottam a wowwal pár hónapot, de akkor majdhogynem 0-24ben. Szerettem, tetszett, de csak addig tartottam izgalmasnak ameddig el nem értem még az akkori lvl 60-at xD Most kövezzenek meg a hc gamerek.. 😄

Viszont megint elém-elém kerül a játék neve, és elgondolkodom azon, hogy igazából rengeteget baromkodtam benne, jól éreztem magam és lehet újra kipróbálnám. El tudnátok mondani 4-5 mondatban, hogy mik azok a dolgok amik megváltoztak az elmúlt 6 évben? xD

Mennyivel lett több a játék? Ha újra elkezdeném, érnék valamit a több éve folyamatosan játszó emberek mellett?
Fehercsoki
Persze, zoomolj rá teljesen a karakteredre.

LeWyTy
Csak it.... de ez nem kimondottan bug... mert a 3D hang az jó... csak engem az zavar hogy jó. A kérdés meg ugye az hogy a karakter a középpont... de én onnan szeretném hallani a dolgokat ahol a szemem van nem a karakterem... lehet e valahogy a kamera a középpont?

Én értem mit mondasz csak a választ nem tudom hogy ez feature vagy bug-e : P
Más játékban is volt hasonló?
LeWyTy
Akkor csak nem értettük meg egymást 😊

Fehercsoki
Nem, menj közelebb.

LeWyTy
Van rá mód hogy a kamerához és ne a karakteremhez viszonyítsa a játék a 3D hangot?
Mert néha szar hogy nem hallom amit az orrom előtt mondanak mert a karakter háttal áll, vagy 20 méterrel odébb van...mert pl. valami animált esemény történik.

BoneDragon
Fuss neki még egyszer. 😄

LeWyTy
Egy érdekes kérdés: Van egy 5.1es Headsetem amivel feltűnt hogy a karakterhez mérten vannak elrendezve a hangok... tehát ha a karakter áll valahol és valami event van ahol pl 100 méterrel a karakter háta mögött beszélnek... semmit nem hallok, de a kamerától viszont 1-2 méterre vannak. Erre van valami megoldás?
Remélem érthetően sikerült leírnom 😄

A 2000 goldos kezdőtőkéjével <#hehe>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kivenni mindent AH-ból és berakni dupla áron
Egyik haverom is most kezdte újra évek után, neki most gold problémái vannak. Mining - herba fullos, de így kieg végén már ebből nehéz pénzt szerezni. Van valami jó ötlet, a dailyn kívül (én azt javasoltam)?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

devlking
Teljesen felesleges a legendary cloakkal szopni azért a pár óra lvlezésért.
BoneDragon
Felesleges tokenekből kiváltani bármit is. Megléped a 90-et, azonnal mész szigetre, 1-2 óra alatt fel tudsz öltözni és utána mehetsz LFR-be. A legendary backet meg érdemes megcsinálni, ahogy nézem a wod ilvl-t, ki fog tartani lvl 100-ig.

Botond
5 év kihagyás után tértem vissza pár hete, és egyáltalán nem nehéz újra belekerülni a pörgésbe sőt. Random instákkal feltoltam magam 80ról 90re egy hét alatt, utána egy hét volt a full epix, pedig többszörösen beszopattam magam, először kiszedtem a justice pontos epixeket, aztán rájöttem, hogy van ez a tokenes izé a szigeten, aztán megláttam a honor cuccokat most azokat szedem. Törpe rogue, szóval stealthben láda kereső raciallal 1 nap volt a váltás az justiceos 480anvalahanyas itemlevelről 496osra váltani a ládákban található tokenek segítségével, sőt az altjaimnak is van elég sok accbindes token. A hc insták 5 percek mert mindenki over gearelt, most indulhat a random raidelés, ahol szintén ilyen overkill jellegű dolgokra számítok.
TBTPumpa
Ez valami fantasztikus!
Bár a Mists of Pandaria OST is szuper volt (meg amúgy minden Blizzard játék OST).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

azt az arena mapot miért vették ki, ahol 2 felvonón jött be a 2 csapat, és a pályán volt 2 oszlop ami fel le mozgott?

BoneDragon
Van videó is, csak a kűrt miatt linkeltem a másikat, itt kicsit lemaradt. <#bee1>

LeWyTy
Nagyon állat lesz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BoneDragon
Amikor az elején megszólal a kűrt, ahw...

BoneDragon
Csak az egérpad kéne. Amúgy nem éri meg a ce soha, mondom én ezt akinek a mop kivételével az összes ce. <#idiota>

TBTPumpa

Fehercsoki
576-ban a MoP-ot az új 10 eurós áron adják, 3000 ft-ért.

LeWyTy
Azért elég sok emberrel lehet összefutni kisebb szinteken is... de az is változó.

c:
tigeroo
ne foglalkozzatok már a trollal...

ha nem vennétek észre abbahagyná és neki lenne ciki 😊
Fpocok
Ez szerverfüggő. Tegnap dalaranban este majdnem annyian voltak, mint a wotlk idején.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Ez sajnálatos hír. Pedig épp kezdtem rácuppanni a Molten Corki Pet miatt. <#idiota>

Dizson
Nem. De haldoklik a WoW, demán aztán nagyon!

Egyébként új játékosként bekerülni, vagy hosszú kihagyás után visszatérni a WoW világába szerintem már nagyon nem éri meg. Egyszerűen már mindenki teli van golddal, raid tapasztalattal, mindenkinek 10 altja van stb. A legviccesebb, hogy lvl 80 ig úgy játszol, mint egy single játékkal, ugyanis a városokon kívül, a régi területeken már nincsenek is játékosok.
Közösségi része a játéknak (mmo létére) meg már szinte nincs is, és ez a legszomorúbb.
Utoljára szerkesztette: Dizson, 2014.08.20. 19:47:54

skorpio7
Eltaláltad, szerencsére már csak az értelmesebbje maradt.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Még mindig ezzel szarral játszotok?
Azt azért vedd figyelembe, hogy te az esetek 90%-ban aoe damage-t tolsz ezért nagyobb az összesített sebzésed, de ez már kb cata óta így van
Csak paladin tankkal vigyázz, mert ahogy Uther mondta: "Remember, Arthas, we are paladins. Vengeance cannot be a part of what we must do. If we allow our passions to turn to bloodlust, then we will become as vile as the Orcs."