World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Akkor mi a bánatért nem találtam bányát? 😄

devlking
Ugyanúgy mint eddig.
BoneDragon
Mivel te már ki kockultad magad a béta alatt hátha tudod a választ. A mining meg a herba hogy fog működni? Mászkáltam Frostfire-n, direkt bánya után, de egyet se találtam...

Szerk.: Ez devlking-nek ment, csak valamiért nem működik a válasz gomb...
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.09.10. 11:26:57

devlking
Lenerfelték boa garrosh fegyvereket, így csak 620ilvlig megy fel 633 helyett. Ezzel most már szarabbak, mint a lvl91 craft bs fegyverek (de ezeket az elején nem fogjuk látni, csak napok múlva).

izé...
BoneDragon
Mivel nem kódot küld a blizz, így lehetetlen. Amúgy épp heggesztik a ptr-t és akkor ki lehet próbálni.

Küldjetek már nekem is <#beka2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

HunnernesKonge
En is, én is!!! <#nevetes2>
LeWyTy
Jé! ma kaptam béta accest <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok
Az mindig járni fog kieg vásárlás mellé.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az előrendeléses "ingyen" 90-es kari lehetőség meddig érvényes? Ameddig a kieg megjelenik, vagy mittudomén, novemberben már nem kapunk hozzá karaktert?

devlking
Lvl3 stables nem pici :p
devlking
REMÉLEM NEMBUG 😄
LeWyTy
Meg amúgy is ... a Felső az az Azeroth felöli oldal nem?
A BC-nak a login screenje egyezik a Wodéval miért ez van összehasonlítva?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát külsőre nem is <#vigyor3>

LeWyTy
Szakértő haverom... aszonta "hát 10 év alatt nem sokat változott"

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.09.07. 19:04:43

TBTPumpa
18990 Ft a CD Galaxisnál. <#idiota>
Amúgy annyira nem érdemes várni vele, mert eléggé "nagy" igény van rá. Persze nem lepődök meg, hisz ez sokkal inkább visszahozza a WarCraft "érzést", mint mondjuk a Cataclysm vagy a Mists of Pandaria. Úgy tűnik a Blizzard-nak sikerül visszacsalogatnia a régi játékosokat?

Szóval lehet, hogy most a CE tényleg el fog fogyni és nem marad belőle raktáron a későbbiekben (mint mondjuk a Mists of Pandaria CE esetében).
Meg "előrendelői" ajándékokat is pletykálnak. Heartstone cuccot (kártyapakli gondolom, mert a kártyahátlap CE ajándék) + Heroes of the Storm hőst (gondolom valamilyen Ork hőst, mert a Diablo 3 RoS-nál is Demon Hunter-t adtak az előrendeléshez). De ez még csak erősen pletyka szint.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 19:31:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fehercsoki
Van most valahol WoD CE 19knál olcsóbban? Vagy érdemes még várni az előrendeléssel?

Nagyon fasza ez a sorozat.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PiszkosFred
Barmire, ami XP-t ad, kuldetesek, banyaszat, kill, barmi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rá nézek majd szerintem. Az experience gained is increased by 10% cuccok minden xp-re érvényesek, vagy csak a kill xp?
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2014.09.05. 11:59:12

PiszkosFred
Minden szar BoA cuccot rakj magadra (de ha nincs se tragedia), es koltozz be az instakba. Egy run alatt siman meglepsz akar 2 szintet is (elsore a kuldik miatt), de kesobb se lassul nagyon a folyamat. Hipp-hopp megvan a 80-as szint, onnantol meg mar gyerekjatek. (30 korul necces picit, mert gnomeragent kvazi mindenki ruhelli, azt erdemes atugrani direkt insta valasztassal).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jó gyors lett a szintezés. Én is gondolkodtam, hogy kieg előtt egy-két karit felrántok, csak olyan illúzióromboló megint vaddisznókat ölni <#vigyor3>

Fpocok
Na most járt le az előfizum, a két hónapot arra szántam, hogy ... questelgessek. A két hónap alatt ezeket tudtam felhúzni:
1->85 Tauren Druid
1->90 Belf Mage
1->85 Orc Rogue
1->85 Goblin Warlock , nekik a legszarabb a kezdőjük, igazi szenvedés volt.
55->86 Orc DK
1->80 Worgen Priest
Az allist kivéve mindegyik mellé húztam két proffot is, így majd lesz mindenféle proffom az accounton. Kb egy hónap és lesz minden classom maxos.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.05. 08:59:14

Az a buli, hogy profession cuccokból se tudsz fullepic-be öltözni, mert bejött a "Unique - Warlords Crafted (3)) megkötés, vagyis maximum 3 ilyen cucc lehet a karaktereden, lehet tolni az instákat ezerrel.

Érdekes, hogy MoP-ban pedig ment a sírás, hogy "miért kell tízenX napi questet megcsinálni azért, hogy egy reputációt kimaxoljunk" ami még így is több mint 1 hónapot vett igénybe.
Ezt most megszüntették, és már kezd az ellentábor mocorogni, hogy hol vannak a napi questek, nincs mit csinálni 100-as szinten :-)

TVelvet
Nekem volt olyan, hogy megcsináltam egy küldit és kaptam egy epic-re upgradet. Szóval a kiválasztott item rewardot epicre upgradelte.
devlking
Hát sorry hogy beta alatt tesztelem a dolgokat, és reportolgatok. 😄
Aki azt hiszi egyébbként, hogy majd garrison rewardokból felöltözik full epicbe, azt el kell hogy szomorítsam. 4 hete adhat olyan missiont, aminek epic a rewardja, és ez alatt 1 darabot kaptam, ami flex szintű fejest adott(az is mázli volt, mert ilyen 35%os nyerési esélyem volt a missionre még akkor).
BoneDragon
Béta alatt? Megérdemled. 😛

devlking
Ja, meg kcsög blizzard kinyírta epic, 655ilvl kimaxolt followerjeimet a mostani peccsel. Persze a szarok megmaradtak, vagy csak vesztettek pár szintet. <#ijedt>
Csak 330+ missiont kellett ezért megcsinálni, ami jópár hétig tartott. betaftw
devlking
Hát a napi 6 daily sokáig nem fog lekötni senkit (+6+2 garrison épület függően, de ezek csak limitált napig vannak)
BoneDragon
Mi kéne még? +8 raid?

devlking
Ahogy játszom betaval egyre jobban az jön le, hogy a flyinget csakis azért szedik ki az elején, mert 0 end content van, és ha ground mountal kell elmenni megcsinálni a questeket, akkor 5szor annyi időbe telik (és gondoskodtak róla, hogy a napi questekhez jó messzire kelljen menni a flight pathtől, és általában kacskaringós hegyeken össze-vissza).
Biztos nem véletlen magyarázzák ezt a "majd első peccsben visszarakjukot". És a sok marha még örülni is fog majd neki, hogy milyen rendesek.
Ráadásul így nem kellett egy darab repülő mountot se modellezni (akarom mondani átfesteni).

/napisírás off
HunnernesKonge
A dögcédula nem menő. A wowos dögcédula meg pláne nem menő. Vegyél inkább hordás pénztárcát. Az se menő, de legalább nem mindig látszik
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.04. 10:28:47
LeWyTy
Magyarországon belül honnan tudok valami hasonlót szerezni? Tudok egyáltalán? Tud valaki valami jó helyet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.09.04. 00:20:41

LeWyTy
Kiszeded amit onnantól nem tudsz...

Megfogadom! 😄
BoneDragon
Hahahahaha 😄

Én pl úgy készülök, hogy szombattól lejár az előfizum és majd 6.0-ba visszatérek. 😛
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.09.03. 20:14:03

Valakinek valami tippje, hogy hogyan lehetne készülni az új kiegre? 😄
devlking
Long story short, I made an account to play hearthstone on (separate from my main account) and won a couple games (I haven't touched it in probably 2 months). Received this e-mail Aug. 30.

pcsába.
devlking
Jöhetne. boa kétkezest még ki kéne ütni kieg előtt. meg be kéne még vásárolni, hogy legyen egy pár 100ezer haszon a releasen <#vigyor3>
Fpocok
Valaki csinált egy ilyen topikot, amiben ezt találta. Nem tűnik károsnak, de még nincs megerősítve. Lehet valami promó lesz, ami még nincs beizzítva. Mondjuk jó lenne, mert pont holnap fogok lejártni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oszt mit kell nyomni három gombot, pillar of frost, outbreak, obliterate? XD (nekem is dk-m van).

devlking
A dk még elég "bonyolult" marad a többihez képest pveben 😄
Most aztán tényleg igaz lesz, hogy 2 gombos classok vannak. <#taps>
dk lamaknak valo <#idiota>

TVelvet
Ez még úgy is tuneolva lesz. Jelenleg a hybridek többet healelnek dps-ként, mint a healerek.
devlking
Azért wodban is lesznek elmebeteg achievementek. Garrison/barrack lvl2nél(lvl96) választhatsz hogy bodyguard traites follower petként követ téged (és harcol is. jelenleg nagyobbat üt mint én 😄), és 3 szintet lehet vele lépni. Lvl2-re a szintlépéshez kell 10k xp, és egy mob megöléséért 10 pont jár. Van egy achi amihez az kell hogy az összes bodyguard lvl3 legyen(5 vagy 6 darab). Hát sok szerencsét hozzá. 😄
BoneDragon
Nem vagyok gondolatolvasó. 😛

devlking
Nem liveról beszélek. Ott még élvezhető a monk (bár 3v3ban annyira nem magas ratingen), de betaban már nagyon nem.