World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen, de persze módosulni fognak a perkek, párat kivesznek, pár átalakul, satöbbi...
"WoD-ban kiveszik a guild szinteket. " - ez azt jelenti, hogy minden guild, minden guild perket azonnal, mar alapitaskor megkap?

HunnernesKonge
WoD-ban kiveszik a guild szinteket. <#papakacsint>
Stormscale-en keresek csaladias Magyar guildet. Tudom, hogy ez mar onmagaban is paradox, de azert en megprobalom.

Csaladias alatt azt ertem, hogy nem a loot es a PVE progress legyen a guild legnagyobb problemaja. Hanem az, hogy mindenki jol erezze magat abban az 1-4-8-x oraban, amit naponta a jatekban tolt. Felolem ez lehet PVE, PVP, horgaszas, WPVP, gankeles, cityraid, , farmolas, tokmindegy.

Tisztaban vagyok azzal, hogy tul sokat kerek, mindazonaltal en remelem, hogy van legalabb egy olyan Magyar guild ezen a serveren amire raillik a leiras. "PRIDE NOT CRIME" kimeljen meg.

Abban az esetben, ha nincs illyen guild. Es van ra igeny. Kello szamu jelentkezo eseteben szo lehet guild alapitasrol is. WoD-ig rengeteg idonk van, ki tudjuk huzni lvl25-ig. A BattleTag-em: Kleenex#2737

A legjobbakat,
Camouflage

Caliph
<#worship>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yrel, egy új, elég fontos szereplő lesz a WoD-ban, de csak ott jön be a történetbe, szóval egyelőre nem ismerhetted. Először túszként találkozunk vele az Iron Horde-nál, ahonnan kiszabadítjuk majd nagyjából mindenkit elveszít maga mellől, aki fontos volt a számára, elég szomorú történet, ugyanakkor közben Exarch lesz, vagyis a draenei-ok egyik vezetője.
Caliph
ki a csaj draenei Velen mellett?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

TBTPumpa
Megnéztem őket. Tetszetős darabok, bár nem a sztori miatt néztem, hanem a zene miatt. A Blizzard nagyon odafigyel erre is, de nem csalódtam, baromi jó zenei alapja lesz ennek a kiegészítőnek is! Well done Blizzard!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LeWyTy
Bár kicsi a kép és alatta a háttér nem fekete.. így egyszer csak vége a képnek.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Az az új dizájn <#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa
Szuper lett az új topik dizájn!

Aki nem fél a spoilertől annak ITT vannak az ingame átvezetők.

Ez volt eddig a leggyengébb szerintem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TBTPumpa

Mire gondolsz, mi nem történt meg? A trailer alapján ugye ott csatlakozunk, hogy Mannoroth vérét épp innák a derék orkok, de ezelőtt is jócskán voltak már démonok Draenoron, az újdonsült warlockok petjeiként, illetve Oshu'gun őreiként Nagrandban csomóan.

BoneDragon
Kicsit questelgettem...na jó nem kicsit, kb megcsináltam egész frostfiret meg gorgrondot. Viszont utóbbinál kb csak a felét tudtam, mert van 1 scena ami a történetbe visz tovább, viszont az bugos. Ezt viszont spoilerbe írom már:
Én azt hittem még nem lesz dolgunk a burning legionnal, mivel azt olvastam régebben. Viszont kellemes meglepetés, hogy de... Gul'dan keményen tevékenykedik a háttérbe és shatratth mellett már keményen jönnek a postálon át. Viszont itt meg is öltem egy elitet amiből egy toy esett:

Már most kíváncsi vagyok mi lesz a kieg végén, mivel ha nem történik meg az egész hóbelebanc akkor az eddigiek meg se történnek és ekkora hibát nem követhet el a blizzard, szóval lesz itt csavar a végén. 😊

Ez igy nagyon jó videó, bár az olvasott könyvek alapján nem nagyon tudom hova tenni.

Level3-as blueprintek achievementekért járnak, emiatt ha egyszer megszerzed őket, account-bound a többi karakternek is ott vannak.
Az már igaz, hogy nem egyszerű elérni a level 3-at.
skorpio7
Érdemes felmenned hun csatira, pár hónapja is volt fent 7-8 ember akik esetleg tudnak segíteni. A wowhu-n is van fent guildhirdetés:

Balansz
Disciples of Netherworld

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Forrest Tomee
Tudja esetleg valaki, hogy a Silvermoon szerveren létezik magyar guild alli oldalon?

Kaptam meghívást bétára, felraktam a bétát, erre amikor elindítom, fekete képernyö, majd kidob az asztalra. A tálcán továbbra is ott a játék ikonja, hogy a játék fut, de nem tudok belépni, mindig visszadob az asztalra rövid fekete képernyö után.
Ötlet?
A gépem böven elég a játékhoz, maga a MoP 100 fps-el megy minden baj nélkül.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

BoneDragon
Jó lesz az a garrison, csak ki kell, hogy forrjon. Elég sok lehetőség van benne. Viszont rohadt sokat kell majd farmolni hozzá és lehetne accounthoz kötve, hogy ne kelljen minden egyes karakterrel végigszenvedni...

Fpocok
És mi? Ez a három feature simán veri a csicska garrisont 😄

BoneDragon
És?

Fpocok
We’ve added a new tab to the Void Storage system. That’s an extra 80 slots for your long-term storage needs.
You can now manage your add-ons without having to log out.
There is now a Summon Random Favorite Mount button at the top-right of your Mounts collection (default hotkey: Shift-P). This smart button selects randomly from among the mounts that you’ve marked as favorites, and chooses a mount that is suitable for your current zone and situation.

TBTPumpa

Fpocok
KÖSZÖNÖM! 5700-ért ajándék volt!
<#law>

devlking
"Szerencsére" tojás(láda) gyüjtögetős repu wodban is lesz.
BoneDragon
Ah megvan, lvl2-nek kell lenni az adott épületnek.

BoneDragon
Ez így már nem annyira kapbeaf*szomblizzard, csak kicsit. Hogyan lehet hozzárendelni followert?

devlking
Ha van follower az épülethez rendelve, akkor 10-et ad naponta, és a proffal még te is tudsz 10-et csinálni naponta (viszont nem kell naponta belogolni, mert 3 charge van a crafton, meg 24 óra cd egy chargeon).
Az epicekhez kell még pluszba savage blood, ami barnban 20 órás cdvel craftolható. Így kb ugyanannyi megcsinálni egy epicet, mint mopban.

Az hogy sok cucc kell a prof cdkhez, az azért van mert mindenki termeli majd a garrisonjában (mine+garden). Lvl2 garden pl 10 stack herb naponta, mine lvl2 meg van vagy 20 stack ha van ott follower (nyilván 20 stack a két féle oreból összesen). Lvl3-on meg még durvábbak lesznek.
BoneDragon
Nem értem mit értettek prof átalakítás alatt. Azt, hogy ki kell farmolni a receptet, hogy megtanuld az új alap reciket? Vagy a garrisonba való építését a trainereknek? Elég durva árak vannak megint, ugyan az kb mint mop-ba. Szóval egy tailoring itemhez kell 100db hexweave cloth, amiből naponta 4-et tudsz csinálni... Ahhoz a clothoz meg kell 20 fur és 10 flytrap. WTF.. Sőőt, az item lvl upgradelős cucchoz 150-200db kell... Hogy kapnád be blizzard.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.09.11. 11:18:36

Fpocok
<#eljen>

TBTPumpa
Ez az.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 09:57:51

Fpocok
Honnan tudod, hogy players.hu hírdetése? Ott tök más árak vannak, nem is látom a kártyát.

devlking
SZARABB mint a valor, mivel ezt minden nap kell csinálni, azt meg elég hetente egyszer. <#bdead>
BoneDragon
Szóval kb havi 1 cucc? Gratulálok... Valor 2.0

TBTPumpa

devlking
Napi 1000 körül lehet kiszedni. Egy 655-ös epic cucc 26-38k(cloak/bracers-gaty/sapka) shard.

800 jár napi assaultért+invasion+némelyik garrison prof épület is ad.
A PTR most akkor megy, vagy nem? Reggel letöltöttem, akkor bárhogy próbáltam belépni world server down, utána kifagy, utána world server down, most pedig logging into game server 10perce, bármelyikre próbálok menni.

BoneDragon
Ez az apexis crystal hogyan lesz szerezhető? Garrison küldetésekkel? Brutális mennyiség kell ahogy nézegettem a cuccokat... Van, hogy 1 itemhez 11500 kell. O.o

Fpocok
Neverwinterben kezdetek óta van ilyen. Mivel wownál lehet ahzni telefonon, ezért szerintem ilyen is lesz majd.

BoneDragon
Ez a telefon app jó ötlet, akár be is rakhatnák új funkcióként a mostaniba.

Fpocok
Tud valaki megbízható és viszonlyag olcsó helyet, ahol lehet venni 2h kártyát? livekódok szüneten van.

Fpocok
Vajon lesz valami telefon app, hogy azzal is lehessen csinálni a followereket?

devlking
Mindenki azt hiszi, hogy majd missionből kapják majd az epicet a casualok. Csak azt felejtik el, hogy felhúzni 3 followert 645 ilvlre nem egy hét még úgy sem, hogy napi 20 órában folyamatosan rakosgatja be valaki a missionokre a followereket. És aztán még jön egy random, hogy milyen abilityket kapnak a bossok, és a te followerjeid miket counterelnek.
devlking
Blizzard:
"The first few weeks you build up your garrison and meet some characters, then around eight weeks in the more exciting parts start."

Ez pontosan a 10. weekly quest chain volt. EXCITING PART
devlking
És a következőben kinyírok egy nagy demont, és ez így a heti garrison questek voltak. 😄DDD
devlking
NA, úgy néz ki elértem az "EXCITING" garrison questekhez végre. Így kezdésnek akkor gyűjtsek 100 insigniát demonokból. 1/mob drop rate-el. <#wow3>

Garrison bányában bugosak a vein-ek, lehet kinnt is.