World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Mi annaka MOD-nak a neve amivel a MOB-nak a képét látom kicsibe?
elõre is THX
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Nem tudom más realmeken mi a helyzet, de godolom, hogy egy pap könnyedén befér egy Stratholme vagy Diremaul csapatba. Egy baron run, vagy egy tribute profi csapattal nem vesz többet igénybe, és megszerezheted a cuccokat, amik onnan kellenek. (allakhazamon nézz utána, hogy miért érdemes elmenni (items by zone), és kérd a többieket, hogy segítsenek megölni a boss-t, amelyik dobja.) Keress egy guildet, akik hasonló helyekre törekszenek. Ez egy mmorpg, de az nem azt jelenti, hogy magától felajánl neked egy guildet, neked kell megtalálnod azokat, akikkel érdemes együtt játszani, de ha nem megy, akkor is ott vannak a meeting stone-ok, bár nem tudom ki használja õket. <#nemtudom>#nemtudom> A tier 0 az casual set. Aki nem tudja összeszedni, az nem is akarja. (én nem akartam <#idiota>#idiota>, de összeszedtem helyette DiM-bõl egy csomó jó cuccot)
Amúgy engem Strat meg Scholo nem szórakoztatott, úgyhogy oda nem is nagyon mentem. Meg is volt az eredménye, farmolhattam Naxx kulcsért, de az már nem casual...
ಥ_ಥ
http://zib.sysconfig.hu/~fabokzs/fun_Ultra_Violence.wmv
"Jó, ha egy játékban van olyan content, ami csak azok számára elérhetõ" - jó ha van. Legyen tabard, vagy különleges mount... bármi, ami nem statokat pakol rá, hogy õ legyen a daragép, de ad az egójának.
ಥ_ಥ
- kifejtenéd bõvebben, mi minden van a casualok kedvéért kiaalakítva?
- csak azért érdekel, mert 60-on van egy papom akinek a legegyszerûbb szetbõl megvan a 3 AH-ban megvehetõ, mivel instára már nincs elegendõ idõm. Amúgy most inkább alt karikkal megyek, és nem érzem, hogy annyira el lennék kényeztetve, de úgy tûnik te többet tudsz
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
talan jobb az hogy a casual pvpzok akik azert jatszanak hogy szorakozzanak (ill nem tudnak 24/7 honort farmolni) ne kapjanak semmit/visszaessenek rangban etc ?
ill ez vonzova teszi a pvpt megtobb jatekos szamara sztem
egyetertek sounddal - nem kell fosni 😄 javulnak a casualok eselyei -> jobbak lesznek a fightok -> a szajhos /afk bajnokok toke meg lesz szorongatva 😄
sztem ez jo
anti hero
May the force serve you well!
Friend/Ignore Share - stopperrel mértem, 8 másodperc keresés eredménye. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy milyen király vagyok - dehogynem - , csak azt, hogy te is megtalálhattad volna. <#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
Csirke meg csak csirke marad, és két fánk felfalása között csak a textúrákra volt idõ <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
http://www.youtube.com/watch?v=aYKh0YSgSt8
lazy blizzard nagyreszben lemasolta gnome mount animjat 😞
mutass meg egy healt ami instant es nincs cdje😛
csak blizz fejlesztõi agyhalott barmok, szal nem lesz soha ilyen :/
ಥ_ಥ
A totemhez lesz kötve és x range-re távolodhat el tõle?
Ha a totemet lecsapják, akkor az elemenatál is eltünik?
Egyszerre lehet majd mind a két elemental? (két külön elem, szal elvileg lehetne)
Az értelmezéseddel egy nagy baj van, hogy nem szerepel elõtte az "szvsz", kedves mester(hogy ma már bárki jedi lehet pheww...).
A henchman jelentése: csatlós, szolga, bérenc és ennyi, semmi plusz értelmezés nincs amit leírtál, azért mert te csak sárga fénykardot láttál, nem minden fénykard az 😊
Az értelmezéstõl függõen korlátlan szabadsággal lehet nagyon sok minden henchman, tehát innentõl kezdve már csak a megvalósítón múlik, hogy milyen szinten enged beleszólást a csatlósom irányításába.
MMO-ban is lehetne bérenc és pont annyi értelme lenne, mint most a wow-ban a petnek/demon-nak, az egész csak fantázia kérdése.
igazán örvendetes, hogy a segedelmére lehettem vén...izé öreg mester,
az ön lelkes padawanja
Mindezt pedig azért, mert látták az sg fórumos sírást, hogy a tier3 értéktelen lesz, és gyorsan tettek is valamit, hogy lvl70-es kék cuccok többet érjenek. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Mindjárt sírok. Akár rendezhetek egy nerf warrior megmozdulást is. <#zavart2>#zavart2>
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
"Shadowmend is now instant cast."
Ezen már elgondolkodik az ember, hogy shadow formában insta pajzs mellé 1 insta heal is. Igy már érdemes kivinni 41 pontig.( Mellékesen az én véleményem ezt olvasva már kicsit erõsnek tartom így a talentet)
Mondjuk MSt rádüti warrior akkor kitörölheted a valagad ezzel a talenttel😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)