World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
wow/interface/targetframe? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

zeki
azon kívül?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

The Garrett
több ilyen van, pl x-perl ...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zeki
Hy ALL !!

Mi annaka MOD-nak a neve amivel a MOB-nak a képét látom kicsibe?

elõre is THX

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Friczy
<#idiota><#nevetes1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

TVelvet
huuu😊 és kapni elhet értük imbacuccokat?
s0n1c
elvileg, mint anno dio ladder
TVelvet
Ez az Area system hogyfog mûködni?😊
ez kurvajo 😄

[NST]Cifu
Agree.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

picket
Attól függ mennyi idõd van. Ha van egy-két órád hetente, amikor biztosan folyamatosan játszani tudsz, akkor azt ajánlanám, hogy azt ne altozással töltsd.
Nem tudom más realmeken mi a helyzet, de godolom, hogy egy pap könnyedén befér egy Stratholme vagy Diremaul csapatba. Egy baron run, vagy egy tribute profi csapattal nem vesz többet igénybe, és megszerezheted a cuccokat, amik onnan kellenek. (allakhazamon nézz utána, hogy miért érdemes elmenni (items by zone), és kérd a többieket, hogy segítsenek megölni a boss-t, amelyik dobja.) Keress egy guildet, akik hasonló helyekre törekszenek. Ez egy mmorpg, de az nem azt jelenti, hogy magától felajánl neked egy guildet, neked kell megtalálnod azokat, akikkel érdemes együtt játszani, de ha nem megy, akkor is ott vannak a meeting stone-ok, bár nem tudom ki használja õket. <#nemtudom> A tier 0 az casual set. Aki nem tudja összeszedni, az nem is akarja. (én nem akartam <#idiota>, de összeszedtem helyette DiM-bõl egy csomó jó cuccot)
Amúgy engem Strat meg Scholo nem szórakoztatott, úgyhogy oda nem is nagyon mentem. Meg is volt az eredménye, farmolhattam Naxx kulcsért, de az már nem casual...

&#3237;_&#3237;

s0n1c
abszolút off, de muszáj, 10 perce vonyítva röhögök 😊))

http://zib.sysconfig.hu/~fabokzs/fun_Ultra_Violence.wmv
nehogy azt hidd hogy az uj raid instak bc-ben casual friendlyk lesznek, ugyanugy ott kell majd ulni tobb orat egyhuzamban, az egyeni skill sokkal nagyobb szerepet fog kapni. (ha most valaki azzal jon hogy nem kell skill, arra merges leszek😄 ) pl karazhant sem neveznem casual friendlynek a hatalmas merete miatt, foleg mivel lesz tomenytelen mas content is melette.

imo uj fajokhoz nincs meg meg a rendes scale, be female helmnek tuti😄 meg en draenei male shouldereket is furcsanak talalom.

picket
Minden high end content ilyen most. Csak az szerezheti meg, aki napi x órát a játék elött gubbaszt. És ezzel aztán bedarálhatja azt, aki meg nem. És jogos a felháborodás, mert ha a játék úgy indul, hogy kapsz rested bónuszt, hogy ne csak az fejlõdhessen, akinek ferde a szeme, és három mûszakban játszik, akkor konekvensen kövesse a játék többi aspektusa is ezt a tendenciát. <#nezze>

"Jó, ha egy játékban van olyan content, ami csak azok számára elérhetõ" - jó ha van. Legyen tabard, vagy különleges mount... bármi, ami nem statokat pakol rá, hogy õ legyen a daragép, de ad az egójának.

&#3237;_&#3237;

Nem feltétlenül kell mindent a casualok kedvére alakítani
- kifejtenéd bõvebben, mi minden van a casualok kedvéért kiaalakítva?
- csak azért érdekel, mert 60-on van egy papom akinek a legegyszerûbb szetbõl megvan a 3 AH-ban megvehetõ, mivel instára már nincs elegendõ idõm. Amúgy most inkább alt karikkal megyek, és nem érzem, hogy annyira el lennék kényeztetve, de úgy tûnik te többet tudsz

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

female belf hunter nagyon odabasz <#idiota>

Oldern the 1st
Nem feltétlenül kell mindent a casualok kedvére alakítani. Jó, ha egy játékban van olyan content, ami csak azok számára elérhetõ, akik ezt az egészet "komolyan veszik". A pvp és 10/20/40 insták eddig ilyenek voltak. Ez hamarosan változni fog, de majd lesz helyettük más. Remélhetõleg.

s0n1c
agree agree agree, bazira igaz!
és?

talan jobb az hogy a casual pvpzok akik azert jatszanak hogy szorakozzanak (ill nem tudnak 24/7 honort farmolni) ne kapjanak semmit/visszaessenek rangban etc ?

ill ez vonzova teszi a pvpt megtobb jatekos szamara sztem

egyetertek sounddal - nem kell fosni 😄 javulnak a casualok eselyei -> jobbak lesznek a fightok -> a szajhos /afk bajnokok toke meg lesz szorongatva 😄
sztem ez jo

anti hero

koszi 😄

May the force serve you well!

picket
outfitter, de majd lefikázzák a többiek <#idiota>
Friend/Ignore Share - stopperrel mértem, 8 másodperc keresés eredménye. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy milyen király vagyok - dehogynem - , csak azt, hogy te is megtalálhattad volna. <#nezze>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
itemrack
meg egy olyan is kene ami osszeolvasztana az azonos serverelen levo karakterek frend listajat

mondana valaki egy jo felszereles cserelgeto modot?

Magh
Igen, itt már heti 30 perc befektetéssel is megszerezheted az egyébként nevetségesen szar, direkt arenára optimalizált setet. Egyébként BG-kért továbbra is járni fog gear, valószínûleg a mostani r10 és r13 megfelelõje, ami most már még inkább csak idõ kérdése lesz, és minden vasárnapi casual hozzájuthat - igaz, kicsit lassan (az eddigi system legalább ezt kiszûrte).

Botond
Abban igazad van,hogy a pet direktben irányítható a henchman meg csak nagyjából befolyásolható,de Tiggi nézõpontja (hogy végülis mindkettõ NPC segítõ) is érthetõ. Ez már kockasági kérdés,hogy ki mennyire mélyen merül a témába,és a kockasági versenyt te nyerted. Kérdés, hogy ez érdem e. <#gonosz1>
picket
Gyógyít is majdnem fele annyit a holy nova, mint a shadowmend, csak minden körülötted álló party-tagra.

Csirke meg csak csirke marad, és két fánk felfalása között csak a textúrákra volt idõ <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Köszönöm mester, szívesen segítek bármiben, hogy továbbra se kelljen megfáradt elmédet gondolkodással terhelned. <#hehe>

btw BE mount anim

http://www.youtube.com/watch?v=aYKh0YSgSt8

lazy blizzard nagyreszben lemasolta gnome mount animjat 😞

hmmm holy nova😄 mondjuk az kicsit mas eset😄

de mage nem tud melle healelni, shadow pap meg igen szep dpst tud osztani.
mutass meg egy healt ami instant es nincs cdje😛

capaszabi
ez tök jó ötlet, tame mount képesség jó lenne 😄
csak blizz fejlesztõi agyhalott barmok, szal nem lesz soha ilyen :/

capaszabi
pontosan, ha nem lesz gyürü nyakas belt stb reward, a pvp rewardokat el is törölhetik sztem

picket
Szép munka! Ki tudtad hát keresni a Galaktikus Nagyszótárból, hogy a henchman az csatlóst jelent. Felhívom a figyelmedet, hogy a pet pedig háziállatot. A kettõ összehasonlítását, hatáskörüknek megítélését, funkciójuk elemzését rád hagyom. Van rá két éved taknyos... izé... fiatal padawan (kelleni is fog, mert jelenlegi szövegértési képességed nem üti meg a Jeditanács által elvártakat). <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Van már info arról, hogy a sámán álltal idézhetõ elemental, hogy fog mûködni?
A totemhez lesz kötve és x range-re távolodhat el tõle?
Ha a totemet lecsapják, akkor az elemenatál is eltünik?
Egyszerre lehet majd mind a két elemental? (két külön elem, szal elvileg lehetne)

Az értelmezéseddel egy nagy baj van, hogy nem szerepel elõtte az "szvsz", kedves mester(hogy ma már bárki jedi lehet pheww...).
A henchman jelentése: csatlós, szolga, bérenc és ennyi, semmi plusz értelmezés nincs amit leírtál, azért mert te csak sárga fénykardot láttál, nem minden fénykard az 😊

Az értelmezéstõl függõen korlátlan szabadsággal lehet nagyon sok minden henchman, tehát innentõl kezdve már csak a megvalósítón múlik, hogy milyen szinten enged beleszólást a csatlósom irányításába.
MMO-ban is lehetne bérenc és pont annyi értelme lenne, mint most a wow-ban a petnek/demon-nak, az egész csak fantázia kérdése.

igazán örvendetes, hogy a segedelmére lehettem vén...izé öreg mester,
az ön lelkes padawanja

picket
Akkor el***tam! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Fix crit % helyett a BC-ben a szinttel skálázódó (csökkenõ kritikust adó) crit rating lesz. Ezért ami lvl60-on most 1% kritet ad, az lvl60-on BC-ben is annyit fog, de lvl70-en kevesebbet (kb 0,75%, de ez még nem hivatalos).
Mindezt pedig azért, mert látták az sg fórumos sírást, hogy a tier3 értéktelen lesz, és gyorsan tettek is valamit, hogy lvl70-es kék cuccok többet érjenek. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond
Honored -> reveredet kérdezte. <#nezze>
picket
honored->exaltedrõl fecsegtünk szerintem (ott már csak az elitek adnak reput, amit 5000 szarságot laAOEz a mage az nem)<#nezze>

&#3237;_&#3237;

LSC
miaz a crit rating?

Botond
Baron runon elsõ 2 bossig jutottunk (sokan nem 60asok még,és a cucc is gyengus még),de így is 1100 repu volt kövek nélkül. Igaz neutralon.
Botond
Arcane explosion is ilyen. :-P
respec affli!

en csak azt nem vagom hogy instant es meg cooldownja sincs?! wtf.

"Mondjuk MSt rádüti warrior akkor kitörölheted a valagad ezzel a talenttel😊"

Mindjárt sírok. Akár rendezhetek egy nerf warrior megmozdulást is. <#zavart2>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Ez azért elég érdekes:

"Shadowmend is now instant cast."
Ezen már elgondolkodik az ember, hogy shadow formában insta pajzs mellé 1 insta heal is. Igy már érdemes kivinni 41 pontig.( Mellékesen az én véleményem ezt olvasva már kicsit erõsnek tartom így a talentet)
Mondjuk MSt rádüti warrior akkor kitörölheted a valagad ezzel a talenttel😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Lazarus
F@szér nincs hunter weapon?

Úgyhallottam azért késik a hunter mert az Outlandsben lévõ összes megszelidíthetõ állatot meg tudja lovagolni ingyen, amikrõl lõni is lehet, Sárkányt is lehet szelidíteni amin elfér egy egész party és lehet nyomni a ranged DPSt a büdös undeadekre levegõbõl ofc