World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sound
nahjó, de remélem tisztába vagy azzal hogy honor systemben R13-14nek lenni, idõ és nem skill kérdése, de az Arena systemben, már kénytelen leszel játszani is megtanulni ^^

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
omg drama!!!, nézd meg rugó szettet 😄DD tipikus blizzard, stamina ap crit hit 😄

Jaja, én pedig odamegyek LHC-ban lvl 70-en, egy NPC-hez, és kicserélem a t3-at, t4-re, mert kurvára megdolgoztam érte, a warrim mc-s cuccait pedig szinten t4-re cserélem mert 1x azokért is megdolgoztam. 😊
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Magh
Mindegyik arena set szar, már lvl 60-on is alig állják meg a helyüket, 70-en meg kb nulla amit érnek. Remélem a valódi pvp set a mostani r13 megfelelõje marad. Az se lenne rossz, ha az egykori warlordok/field marshalok meg tudnak majd venni mindenféle honorpont nélkül, hamár kõkemény áldozatok árán megszerzték, és a lineáris új rendszer miatt immár amúgy is casual pvp-vel elérhetõ. Arénából én egyébként ring/cloak/fegyver szerû felszerelést vártam, nem új fõ setet.

tudom ez még csak alfa meg minden, de ez kicsit nevetséges...
Lock set:
234 stamina
85 int
112 resi
147 spelldmg
-10 enemy res

vs

Mage set:
216 stamina
68 int
73 crit rat
117 resi
145 spelldmg
-10 enemy res

namost, ugye ez pvp set tehát pvp buildhoz kellene hogy passzoljon (már csak a set bonus miatt is ugye...). ehez képest a lock setet már megint aff buildhez csinálták crit nélkül. az pedig nem pvp build.

Sound

koszi 😊

May the force serve you well!

s0n1c
bombot csak állva lehet asszem, grenade-et lehet menet közben is
TDC Geronimo
pontosítok, 175-ös kell 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
iron grenade-ot el tudod dobni futás közbe is, használatához elég a 165-ös skill, ha jól emlékszem

hogy van hogy pvp videokban ugras, futas kozben dobjak el a granatot?
en miert csak egyhelyben allva tudom eldobni es vagy fel mp ig tart

May the force serve you well!

Friczy
Háát, fire mellé szoktak inkább egy POM-ot betolni arcane ágon.
A pajzsot a pap is leszedi, de elõfordul hogy pl nem sámán és pap ellen harcolsz, azért az csak 800 +hp. Alternatív megoldás megintcsak arcane ágon van, imp. counter!
De igazából olyat válassz ami játékstílusban jobban fexik neked!

keep walking... www.artum-inferniti.net

s0n1c
blast wave
elrontottam a második: http://www.wowhead.com/?talent=RZVgMzcZVAGbobtho
(bocsa a sok postért)

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

konkrétan:
http://www.wowhead.com/?talent=kZVgrzc0zZVAG0obth vs http://www.wowhead.com/?talent=RZVgMzcZVAGhobth

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

gyors kérdés: szerintetek ice barrier vagy blast wave pvpre? mind2õnek van elõnye és hátránya is, blast wave: hosszú cd, ice barrier: leszedi a shámán és 800 absorb egy fél shot (viszont dotok és meelek ellen jó)

TDC Geronimo
"Paladin:
Edit: Divine illumination cooldown increased to 3 minutes from 2, and duration reduced to 10 seconds from 20." <#kuss>

Friczy
Túl sok a goldfarmer, ezért gold sem lesz.. 😛

Túl sok a farmbot hunterbõl, ezért törlik.

picket
Akkor lassan írok, hogy te is értsd.
Henchman: kiadsz neki egy általános utasítást, és követ, nagyjából csinálja. Pl. gyógyíts! akkor amig manája van harcban, addig gyógyít, utána meg neki esik kézzel az ellenfélnek. Azt viszont nem mondhatod meg pontosan, hogy miket varázsoljon, azt az AI irányítja. (ezért nincs értelme MMO-ban)
Pet: amit nyomsz, azt csinál. Minden képességét, varázslatát külön meg kell nyomnod (itt bukik meg a három-gomb-elmélet egyébként). Az már csak egy plusz a Blizztõl, hogy jobbklikkel be lehet kapcsolni, hogy melyik képességét használja azonnal újra, ha lejárt a cooldown, de nem igazán gondolkozik, amit tud, azt használja.

Ezért nem tarthatott Hang Soro "petet henchman-nek", akár mit mond az apró betû, amelyet az Erõ segítségével kiszûrtem, és hibásnak ítélvén nem idéztem. Meditálj ezen egy-két évet, aztán tegyél némasági fogadalmat! <#kuss>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Erre az erdekes cikkre adhatnal nekunk egy helyes kis linket (pls)!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

QuippeR
semmit, mivel a karakterek ingame objektumok, az meg mind a blizzard tulajdonában van, tehát akkor törli, amikor akarja. egyébként ezért is tilos aranyat árulni, ugyanis az arany is mind a blizz tulajdona...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Erdekes dolgokat olvasok. Allitolag egy 23 eves fiatalember amcsiba beperelte a blizzardot mert kiturultek a 60-anas full epikes palajat mert alitolag goldall uzeletelt igaz penzert.

A csavo alitja hogy o ilyet soha nem tett es amugy is hogy a picsaba tudgya a billzard ezt a dolgot bebizonyitani...

Nem igazan ertem hogy a csavo az miafaxt tud mondani a birosagon...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Úgy látszik öreg mesterem gyenge szemének már nehezen megy az apróbetü kiböngészése. Egy nagyító segítségével pedig a mester is láthatná, hogy a lap alján világosan kitérnek arra, hogy még a hõs han solo is tartott egy nagy szörös petet henchman-nek 😊

De legalább már abban egyetértünk, hogy miért nem lehet a hunterbõl hench-man, a man rész értelmezésénél több feltételeddel szemben is elbukik a hunti <#eplus2>

érdekes, hogy 1.13ról még mindig semmi infó... pedig nem ártana már valami ~

Lynx_TWL
gw

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Javaslom a "Köztársaság Nagyszótárát Galaktikus Bóklászáshoz a Hutt-szektorban" címû mûvet tudatlan padawan. A 3253. holo-oldalon kifejtik, hogy a henchman egy a Peremvidékrõl származó szóösszetétel (hench-man), a man jelentése a bockalakók nyelvén pedig "ember", vagy inkább értelmes lény, mely az állatok (és ezzel tán a buckalakók és a kötözködõ padawanok) fölé emelkedik mind intelligenciában, mind pedig beszédképességben, méretei pedig elütnek az impekétõl, nem kékek (void), és nincs szárnyuk (succi), és típusukat tekintve nem beastek, hanem humanoidok. Nem adnak kveszetket, nem beszélnek 2 mondatnál többet, és nem akarnak rájuktukmálni felesleges mesterséges intelligenciát, csak fél év whine után, és ha küldesz nekik piramis-játék módszerrel 5 mézes, és 5 csokis fánkot. Vili?! <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

Botond
Valamint AQ20 második boss, ZF piramis,stb. ^.^
A sötét oldal árnyékot vet az elmédre mester, ugyanis a pet nagyából a henchmen-nek felel meg <#vigyor1>

Botond
Á,ezzel munka lenne. Már korábban kifejtetted, hogy semmi olyasmit nem csinálnak ami plusz munkát igényel. Sokkal egyszerûbb bannolni az összes accountot amin hunter karakter van,és lehetetlenné tenni új hunterek indítását. Egyszerû,kiforrott,tökéletes megoldás.<#gonosz1>
picket
Ez is jó vicc lett volna, de még sokat kell tanulnod ifjú padawan <#idiota>
Hencsmen egy mmo-ban <#wilting>
A három gombos dolgon mindig nevetek. Bár én egy-két dolgot máshogy csináltam volna, mint a blizz. Elöször ha a hunter meghalt, akkor nem "esett le" a hunter's mark, mert arra (is) szolgált, hogy a party számára megjelöljön egy mobot, csak ugye ez pvp-ben már imba. Helyette berakták a raid jeleket. Én inkább úgy csináltam volna, hogy bg-n leesik a hunter's mark, ha meghal a hunter, máshol nem, és a huntereknek küldetéseket adtam volna, hogy különbözõ jeleik lehessenek (mint a mage-eknél a polimorf). De ebböl is látszik, hogy hova koncentrálják a kreativitásukat, és melyik kaszton gondolkoznak el. Viccet félre téve: a hunter már szinte csak tranqizni kell egy raidbe, ezen kívül semmi haszna, bárki más ellátná a feladatát, és ha mindkét oldalon lesz pala és sámán is, akkor vajh melyik kasztot fogják kiszorítani? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Zeccc
<#banplz>

Én úgy hallottam, hogy nem törlik, csak egyszerüsítenek a kezelésen, mert sok hunternek nehéz volt megoldania, hogy két kézzel három gombot nyomogasson.
Felmerült még, hogy esetleg mint npc henchmen lesz elérhetõ a továbbiakban raidek számára.

Sephi
AHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHH 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LOOOOOOOOL 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Friczy
Szerinted a kérdés az volt? <#wilting>

picket
Kamu. De megsúgta nekem a kenyai forgalmazó, hogy mi is a helyzet:
A huntert átnevezik bárdra, nem hordhat majd mailt, és elvesznek tõle minden ártó és support képességet. Cserébe szépen fog dalolni, és szórakoztatja a többiket (elveszik az FD-t is, mert az etiópiai szülök szövetsége tiltakozik a halál mint szórakoztatási forma ellen). Az így keletkezett raid dps hiányt kiküszöbölendõ a hunter dps-ét szétosztják azok között a kasztok között, akik a fejlesztõk szerint eddig túl keveset tudtak sebezni (mage, rugó), és amúgy is panaszkodtak a hunterre, mert meg tudta ölni õket, ha északi szél fújt, piros zokni volt rajtuk, reggel 6 óra 30-tól 7 óráig, de csak ha szembe süt a nap a hunternek, és tüsszent a petje.
Beraknak a játékba továbbá rare és epic hangszereket. Raid instance-be csak annak a raidnek fog szólni az alap zene, amelyik visz magával bárdot, és csak ha van 2 epic hangszerük, akkor lehet 100%-ra tekerni a zene hangerejét!! <#idiota>

Érthetõ már, hogy miért kell ennyit agyalniuk a Blizzardos fiúknak? <#nezze>
(Ha nem, akkor elárulom: elfogyott a fánk a kantinban, és tönkre ment a kávéautomata, ezért a Blizzard katasztrófafelelõse szükségállapotot hírdetett, és a BS kiadását elhalaszották egy évvel)

&#3237;_&#3237;

Botond
Szerinted?<#wilting>
Friczy
Ez komoly?

Botond
Mert törlik a hunter classt. Túl imba,és ha mind2 oldalon lesz sámán/pala,akkor a nélkül is meglesz az oldalanként 8-8 class.
Sephi
En nem akarok nyavajogni de hogy miert pont a huntert hagytak a legvegere... fene a pofajaukat.

thx a diplomatikus választ.

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

attol hogy kivotl irva meg nem az lesz a tuti. ezek megcsak preview talentek az ALPHA verziobol, oda van irva hogy valtozas barmikor barmelyikben lehet. meg balancolgatni fogjak az alpha es beta test alatt oket. Sot miutan kiadjak a vegso Burning crusadet tovabbiakban is varhatoak lesznek kisebb nagyobb balance valtoztatasok a patchekben, ahogy most is van. es igen paladinnak nerfeltek egy talentjet az elozo verziohoz kepest.

Remélem tartják magukat a kihírdetett talenfához...Mert itt már nerfelik a palát...

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

uj alpha verzios talent updatek

http://forums.curse-gaming.com/showthread.php?t=12051

In addition to the new druid talents this update also changed a lot of the other classes talents as seen below:

General change: All talents that increased the effect of spelldamage on spells are doubled in effectiveness.

Shamans:
Mana tide totem reggenerates 6% mana every tick instead of a set amounth.
Totem of wrath nolonger has cooldown, increases crit by 3% and lasts 2 minutes.
Shamanistic rage now restores mana equal to 15% of your attackpower on procs instead of strength.

Mage:
Water elemental nolonger costs dusts, 3 min cooldown and lasts 45 secs.
Slow now increases casting time by 20% in addition to before.

Rogues:
Mutilate now deals an increased damage by 290 on each weapon if the enemy is poisoned instead of increasing critical chance by 30%.(This is th level 50 version)
Surprise attack now also increases damage dealt by the affected attacks by 5%.

Warriors:
Rampage now increases attackpower twice as much, but only stacks 5 instead of 10, also it nolonger got any cooldown but you can only use it after you dealt a critical hit.
Vitality now increases strength by 10% in addition to increasing stamina by 5%.

Priest:
Shadowmend is now instant cast.
Surge of light is now 50% chance on crit instead of 25%.

Warlock:
Edit: Imp howl of terror now reduces casting time by 1.5 secs instead of 1 sec.

Paladin:
Edit: Divine illumination cooldown increased to 3 minutes from 2, and duration reduced to 10 seconds from 20.

linken vannak screenshotok.

Boconadi
azzal még kiskoromban én is játszottam. Az nem tom fizetõs volt e
PiszkosFred
tetrist

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Boconadi
akkor melyiket érdemes inkább játszani?

HELP!
Lynx_TWL
teljes mértékben

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;