World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Mi egy frissen alakult guild vagyunk a EU/Ragnaros szerver, alliance oldalán. Nevünk: Fekete Sereg. Egy családias hangulatú, megbízható emberekbõl álló csapatot szeretnénk összehozni.
Célunk az 5, késõbb pedig a 10 fõs instancok farmolása, majd a kiegészítõ érkesztével az átalakult 20 fõs instancok kifosztása.
Szeretettel várunk minden jelentkezõt. Játékon belül keresd Farka-t vagy Sißylla-t.
[HUN]Crassus
"warriors r on the top of the foodchain" Tseric is megmondta......😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ahhhha! akkor ezert nerfelik szarra a warriort mindenegyes peccsel😄

Lehet hogy azok a classok/buildek amiknek nincs cd-je vagy baromi nagy rajta a cd azok ugy lettek kitalalva hogy jok legyenek cd nelkul is, a tobbieknek meg kell a cd ahhoz hogy ugyanazt a teljesitmenyt nyujtsak? 😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

[HUN]Crassus
voltakeppen barki aki csak CD-k nelkul kepes barmire is az nem igazan skilles ugye....

warriorkent megszoktam,hogy dueleknel jonnek a beirasok: pls. wait my death coil is on cd,my evasion on cd,my ice blokk on cd stb.stb.😊
erdekes en sem felorankent 1x duelezem-ha van recklessness😛😄

a "CD huszarok" azok nem a skilles fazonok am......

[HUN]Crassus
az nem igazirugo aki csak a CCk-re tud apellalni.....

Davidus
rugo barkit szetszed szar gearben de ahhoz nem skill kell hanem cooldownos cuccok:p

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
Roguecraft is a te videod lesz😊 nem is beszelve,hogy hunter is szarra szed szinte barkit meg relative szar gearben szal mar ott vagyunk,hogy Lokk,Spriest,hunter,Rugo sem annyira elveszett ha van megfelelo skill ugye...

skill>gear ftw!

[HUN]Crassus
Mentunk ma egy 38 perces 45 perces Stratot😊 2 pap 1 saman 1 fullos fury warri +en warrior.Valoszinuleg nem rekord a 35 perc,de ketten 1.500.000-ret osztottunk szet ossz sebzes 91%-at/papok dotoltak es samli is lovoldozott olykor-olykor/ valyon mennyire jo ez a +700k? van valakinek hasonlo elmenye?

[HUN]Crassus
skill>gear en is ezt "vallom" bar van az a bizonyos mennyisegu gear amit mar skillbol nem tudsz elrakni😛 Viszont van az a klassz ami relative szar gearben is szetkap majdnem barkit....itt emlitenem az S priestet/nekem is van egy full kek+zold 306 shadow dmg-el 3500hp 4800 mana/ami speciel gyilkos.Jo cuccban levo holy priesttel megszenvedek,de amugy sima liba minden klassz /meg duelben is! azert irom a "meg duelben is"-t,mert duel meg qrvara nem pvp hiszen ott megintcsak teljesen mashogy alakulnak a kuzdelmek mint bennt a BG-k ben vagy outdoor pvp/

Ja Zumi te n00b szar, a tort verizorol ne itt keress infot 😄 😄 😄

MrStokes
Vazze, vmit elcsesztek, mert most nem talahato a Filefronton a fajl. Mindjart sirok T_T

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

stfu , btw ocsem geperol atmasoltam az mpq-kat meg 1-2 fajlt ami frissult 27-e es a patch utan, mostmar muxik. 😊

Lazarus
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
átküldhetek egy wow.exet ha gondolod ^^
más 5letem nincs ~

megprobaltam eredmeny ugyanaz. amikor rakja fel patchet 2% nal Writing "Repair.exe.." itt megakad, aztan par mp mulva felugrik 1 ablak hogy "The patch "WoW.exe" could not be applied. (CRC mismatch: expected 0xd0dcf86b, actual 0xa05a1a40." blahblah try repair.exe de nem sok eredmeny.

töröld le wow.exet, aztán mehet a repair.exe neki

repair.exe

tortent nemreg egy olyami hogy kifagyott winem aztan nem akart ujraindulni csak safe modeban , ott csinaltam egy system restoret ami viszzarakta wowot is elozo patch allapotba (1.12.0-5595) ha fel akarom rakni az uj 3 megas pacthet akkor meg crc errort ir wow exere. Meg lehet vmivel csinalni esetleg ? jo lenne elkerulni a reinstallt :F

/OFF
LOLLER 😄D
lolituma #2

...es tenyleg😄

gamon egyszerûbb 😊

nem tudom az az npc ott van e meg. Cenarion factionos ott all ahol felmesz a wyvernhez orgirban. repu tabon bepipalod cenarionnal at wart es megtamadod aztan behuzod ah ba.

persze lehet level 1 kent meg nicsi is cenarion holdos reputation resz😊 bar ha beszelsze vele asszem berakja.

The Garrett
hasznald a fantaziadat...

alli rogue?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
En AH kellos kozepen lattam egy tonna halottat es a bankban is 😄 Mind hordasok 😄 Azok ott hogy a fracba halnak meg ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laky
<#fejvakaras> <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fenrir
Hires mondta: "I am greeting" ^^

A halál csupán a kezdet...

Itemrackre gondolsz? az egy ilyen oltoztetos addon , be tudsz allitani kulonbozo seteket, kombinaciokat elmenthted es 1 kattintas vagy hotkeyel atoltozik instant kari amint nincs combat. Ezzel valtom geareket pl fr,nr,tank vagy csak siman 1h+shield

Sephi
Na jol van jol van.... de AH kellos kozepebe es a bankba hogy ugrok be? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laky
Felmászol valahova, leugrasz (meghalsz) és relog 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sephi
Ehh ez jo otlet 😄

De hogyan tudok Orgimmar-ba hordaskent hullakat otthagyni?

TVelvet
béna ezt hogyérted?😄 nemvágom.
Sound
pl azért mert szegény kicsit béna, bent volt egy egyész normális guildbe, tudod, r14 warrior, ginvite! aztán kiderült hogy hát izé... kibaszták a guildbõl, másnap orgrimmar televolt lvl1es altok hulláival, Fuckoff Invictus, NoobInvictus, GayInvictus, nah most kb. 20 ehhez hasonló szintû alt 😊 meghát kicsit fogyi szegény

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
jó nekem akkor egy nagy pufajkás! :]

Sephi
De miert utaljak?

TVelvet
de ettõl mér olyan nagy "sztár" ?
Garf
Sound. Lengyel a srác nem ruszki 😛, régebben volt 1 jobb honlapja, ahol leirta hogy miért utálják a pvpsek õk meg iesmi. 😄 saját IRL képet is rakott fel magárol, meg a feleségérõl, merthogy a felesége is tolta a pvpt ha nem volt otthon és ugy lett HW xDD

http://www.flickr.com/photos/bubue/

szerinted.
ja és nem, nem vagyok sl build :p

Talán a lock az egyetlen ahol rossz gearrel is lehet aprítani. Meg talán mage-ként, warriorokat. És ezzel szerintem ki is lõtt a skill>gear <#buck>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

csak 2 van 😊
3. fejlõdése megrekedt, és töröltem is ~
na de majd expansionban lesz 3. 😄

Lazarus
"AZZAL a lockal" <#rinya><#wilting>

Még mindíg csak 3 van?
Count Adyn
lock>skill<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem is emlékszem hogy azzal a lockal akár egyszeris vettem volna fel berserket ~

TVelvet
😄 véletlen bekritelt berserkingel a soul fire?😄
szargeares lockomal is aprítottam bsen fullepixet, szal skill > gear <#idiota>

TVelvet
de ez ki miért röhögnek rajta? nemvágom😊
Sound
függetlenül .pl linktag-tõl én ugy tudom hogy ruszki, mind1

Én kérek elnézést, az egész WoW community a ragnaroson
röhög emiatt a csávó miatt, i am greeting you !

Volt szerencsém játszani ellene még x-bg-k elõtt... szánalmasan
béna a manus.

Sound
ugye ezt te se gondoltad komolyan?

much amount of gear > skill

tese azért darálod a zöld gearelt arcokat BG5be mert kurvapróvagy, hanem poor gear, khm. ismét magamból indultam ki.