World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
laintime... és igen imbaság a gyere.. ugye sugabubi?😛
BEAST
bleh , valami jo "combat" build kene rugonak , combat alatt nem feltetlenul a combat agat ertem , csak barmi ami nem backstabre es ambusra epit ... meg csak par napja lett 60 a ratyi rugom , de mar az eletkedvem is elment a bokdosestol 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

szintezéshez alap a shadow ág.
ha van egy frankó, szintednek megfelelõ, vagy közel megfelelõ wand-od, akkor gyakorilatilag 40 felett, full mana, full hp-val mehetsz megállás nélkül egyik mob-tól a másikig. (+dmg és minél több +spirit javalott cuccokban - dreamwave set és shadowweave vagy mianeve set - strat, scholo, ubrs-ig a bestof. az elöbbi a gyorsabb facemelting-hez kell, a második meg a gyors manaregen-hez)

a legjobb technika ez: shield, mindblast, sw:p, mind fly, a maradék 40-50% hp-t meg le kell szedni 2-3 wand shoot-tal.
aztán jöhet a következõ mob...

disc/holy, holy/disc szintezéshez tök felesleges, meg bwl-ig is (bár utóbbi változhat guild-od függvényében). de egy ubrs-re általában 2 priest-et visznek (+1-2 secondary healer: pala, sámán, stb.), szal' a shadow oda is bõven elég.

Olvasdd el mégegyszer, másodjára hátha sikerül elolvasni mit írtam 😊 Én mint tank, nem támaszkodnék csak egy shadowpriest healre. PONT. Az anno-ról csak annyit hogy anno Strat 10 fõs volt, kb mindenki jöhetett aki 58 felett volt.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

pve rol nem tudsz pvpre mivel nem megendetett😊

az ok pedig az hogy pve realmen sokkal konnyeb a fejlodes mivel nem gankelnek le uton utfelen.

bar igazabol szerintem ez csak akkor lenne gond ha egy uj pve realmrol akarnal egy vadi uj pvp realmre migralni miutan elerted a level 60 at(igy ott akar elso 60 as lehetnel a gankelesek elkerulese miatt.) de ugye uj realmekre nem lehet migralni szal nem igazan jogos.

btw aki transferelni akar olyan realmre amire most nem lehet ne keseredjen el es varjon meg kicsit, olvassa el ezt:

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=45555201&sid=1

"After careful consideration and much deliberation we’ve decided to detach the population-based restrictions on the Paid Character Transfer (PCT) from the “Full” tag on the realms; this to offer our players flexibility in (re)joining friends and guilds on other realms. This means that a realm flagged as Full can still be a valid destination realm for PCT."

vagyis az nem lesz kizaro tenyezo hogy Full egy realm, ami befolyasolni fogja hogy mekkora a sor csucsidoben. tehat ezzel ahhol most mar sor van most meg nagyobb sor lesz a migralas miatt 😞 viszont aki migralni akar olyan realmre ami most closed az lehet ezutan megthetei majd egy ideig.

hmm de most latom "The above changes are now in effect."
tehat elvielg ha most nem leeht akkro ott mar tul nagy a queue.

ragnan nagy a queue csucsidoben?😊

Vajon van rá esély hogy PvE serverrõl lehessen költözni PvP re? Nem értem mi az akadálya , mértnem lehet 😞

"vessetek a mókusok közé" :)

capaszabi
mint kifejtettem alább SE ragnarosra SE hunscalpra NEM lehet MIGRÁLNI <#nezze>

<#falbav><#falbav><#falbav>

Sephi
Megerne atvigyem a Papomat a Ragnarosra? Vagy ne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem hinném....
Anno én Shadow priest-ként mászkáltam Strat, Scholo, Dire Maul-ba de eltekintve egy-két lag okozta wipe-tól nem volt gond a healelés. Na persze a mana hiány az természetes volt, de valamit valamiért.
Szóval az az állítás, hogy lvl. 55 felett csak Disc/Holy priest-tel lehet kizárólag hílelni elég eltúlzott.

picket
Az akkor nem különbség, hanem hasonlóság <#nezze>

&#3237;_&#3237;

sund nem ruszki hanem lengyel. a kulonbseg az a 2 kozott hogy utaljak egymast ^^

- spriesttel nekem egyedül a mana hiányával volt gondom, amig disc./sw. voltam nem voltam annyira brutál mint egy tiszta spriest, viszont volt mindig mana. Már lassan fél éve 'friss' 60-as a priest, úgyhogy gyakorlatilag az AH-ból elérhetõ kék cuccokban van, ennél jobb ruházat jelentõsen megváltoztatná a helyzetet

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

55 felett 5 fõs instákba szerintem nem szabad csak egy shadowpriest healre számítani. Vagy kell mellé mégegy (pala druid) vagy pedig holy.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Nem tudom, nincs sámánom, szeretem a kihívást a játékban.

csak mert az a lentebb linkelt ud priest pvp video meghozta a kedvem hozzá. pvp-nél egyértelmû az elõnye, azonban partyban nem tudom mennyire hozza az elvárt heal szintet..
na mind1, kipróbálom.
kösz

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

s0n1c
jaj hagyjad már, mindjárt megint elkezd sírni, hogy gyenge a lock 😊

btw sámán: lehet hülyeség, amit kérdezek, de számomra nem egyértelmû, hogy wf kiegben dualwield esetén mindkét fegyverre rárakható lesz e? olyan nagyon nem lepõdnék meg rajta...
sokkal könnyebb és élvezetesebb, healelni tudsz úgy is magadnak eleget ha kell, még egy kisebb groupnak is.

sztetek érdemes áttalenteznem holy-ról shadow-ra a priestemmel ha többnyire egyedül nyomom? könnyebb úgy a haladás? aztán késõbb a magasabb instákhoz vissza?
egyáltalán egy shadow priest healingben ér valamit?

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Kíváncsi lennék a skilleddel mikor ölsz meg egy kék/zold warriorral egy rank14 sámánt, aki 1 ütéssel és 1-2 WW crittel 3000-et rádvág, majd 1000-es instant szarok, meg heal, meg selfres, vagy egy shadowpriestet (vagy mage vagy lock vagy rogue), vagy. Vagy akármit. Túl sokat játszol lock-al és így jóhogy mindenki free hk-nak tûnik még ha szar geared van akkor is. Ami még erõsebbé tesz hogy WOTF ellen nem harcolsz.

Vagy én vagyok láma az egész játékhoz (nem kizárt) vagy te vagy túl skilles (T3 lockkal /bravo). <#nemtudom>

Remélem a roguecraft videóval csak viccelõdni akartál, ugyanis ott tipikusan összes CD-t elnyomós, lámák ellen harcolós sztori van. Elég szánalmas.

Sugam
valaki linkelt egy r14 warrior videot,megneztem... ez valami embertelen amit muvelt.

Egyébként nem értem miért vették le a listáról. Nem hiszem, hogy ennyire megrohanták volna a fizetõs költözéskor. És nem is high pop most sem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jah akkor már el is dõlt a dolog. 😞 sajnálom.

Fenrir
Hát igen, EG már szerzett jónéhány ellenséget az elévülhetetlen gankeléseivel 😊

Sajnos bg-n már nem annyira jók, ott nincsenek szürkék ^^

A halál csupán a kezdet...

Szerintem mi szivesen látnánk benneteket BS en,(kéne pár jól felszerelt aktív játékos) de egyrészt nem vagyok illetékes a dologban. Másrészt asszem már nem lehet BS re költözni.
Nézz utána aztán beszélhetünk róla.

Oldern the 1st
150 aranyat szerintetek megért egy Glowing Brightwood Staff? 😊)))))
Itt csücsül a mailboxomban, 1 nap van hátra a C.O.D-ján, kár hogy csak 110 aranyam van, de ha beledöglök is összekaparom rá a pénzt meló után 😊

http://www.thottbot.com/?i=5621

capaszabi
És BS-re sem lehet menni...

Marad a TN, ugy tünik perpill

picket
Jó guildnek hangzik, csupa móka és kacagás <#eljen>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
:/

Target Realm: Ragnaros = Unavailable for paid character transfer

Szerintem ez tök király... Jó hirhedtek vagytok, nekem ez tetszene 😄

Jöhettek csapattal is ha egyáltalán még lehet transzferelni a
Ragnára... jah és hát télleg nem életbiztosítás.

PiszkosFred
Jaja, volt a BSen egy pár, egybeírva, különírva, angolul, magyarul, ally oldalon, horda oldalon, stbstb...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha a Droidod tauren lehet mi is szívesen látnánk de nem beszélek Drood Cl helyett.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Fenrir
EG névvel vigyázni kell, nem egy életbiztosítás Ragnaroson 😊

capaszabi
félreértések elkerülése végett:

az emlitett 5 karakter az 5 játékos, 5 account.

(papom nincs, csak 1 30as bankos, ez az aláirásból kiderül )<#wave>

Volt fekete sereg a Ragnaroson, és Szabi, a papodat
szívesen látom az Elemental Gankeryben a ragna EU allyn.
Jelenleg BWL már farm, AQ40-ben megyünk elõre, heti 2-3
raiddel már jó vagy, 150-en vagyunk nem kell megszakadni,
viszont ezért cserébe nem gyors a haladás, viszont nem
esik szét a klán ha 3 ember kilép valamiért.
Raidek este 8-12-ig fõleg hétköznap, átlagéletkor 24+.
HP : www.ragnaros.org
Ja, nincs demokrácia a klánban, egy személyes vezetés van 2 algóréval.
Ha ilyen szavazzuk meg vagy pöcsöljünk rajta napokat hajlamaid
vannak akkor tárgytalan az ügy.

Friczy
Van itt közztünk Warsongos bg-s?
Nem igazán vágom miért tartják õket a legjobb pvp-seknek.. 3 premade afk-zott ki tegnap elõlünk, amint 3 bázist foglaltunk AB-n. Ez a nagy skill? Mi ugye csak 13-an, abból is 6 alt kari volt. Hát gz minden pvp császárnak! WSG ugyanez. Csak az elsõ zászlót nehéz elkapni, utánna 10v2 megy tobább. Oda is gz!!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Oldern the 1st
Tegnap elsõ Strat Scarlet runomon 3 kék +spelldamage cucc esett, plusz a druida kesztyû 😊

s0n1c
ej, neked aztán van idõd 😊
capaszabi
Nos ennek is eljött az ideje:

Költöznénk Bloodscalp/Ragnaros-ra, amenniyben van hely a következõknek vmelyik komolyabb guildben:

Druid Full T2
Rogue Full T2
Warrior Rank 14
Mage közel full T2
Priest közel full T2

Fenrir
Elkúrtad...Nem kicsit, nagyon...

na ebben egyetértünk.
lvl 40 után, mikor az ud priest-emnek meglett anno a shadowform-ja, még hót trágya gear-ben is, azonos szintû karakter (+/- 3-4 szint) abszolút nem ellenfél.
a ??-esek persze igen, de az már tök más szitu.
bõvebb info a kételkedõknek ITT (bár elég trágya minõség)

szerintem talán a felhunter-es SL warlock, meg egy holy/resto specces priest/drood tudja max. megfogni 1v1-ben (nagyobb mana pool ugyebár), más nemigen.
rugó nálam a szétkapok vele akárkit listán kb. a legvégén van valahol... szerencsére ugyanis tökéletes stunlock-ot a 99,9%-uk nem tud végrehajtani...s ha negyed mp-re is kijön az ellenfél a stun-ból, akkor a rugónak többnyire meszeltek is.

Jah, hogy Ragna. Sry. Reflex szerûen BS-re gondolok mindíg.
az fasza, hogy nem volt
Csak azért kérdem, mert én low lvl koromban Fekete Sereg-es voltam.
Több mint 1 éve vagyok ragnán, de fekete sereget még nem láttam.
[HUN]Crassus
a pug elõnye😛 mi sokat dumálgattunk és nem a kezünk járt....nem az idõ a poén,mert azt írtam is nem egy világrekord idõ hanem,hogy ketten másfél milla dmg-t raktunk a mobokba ez a funos😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

AnarchoiD
hehe 😉 2pally 1 pap 1 mage 1 lock (en szargear) 32 perc 1wipevel .. (no ventri, random csapat , nemvolt atbeszelt utvonal ) wipe is csak azert mert ramsteinel amikor haltunk, pally veletlen releasere bokott, es nem a soulstone felhasznalaara 😉 masterloot, vegen tortunk, es mivel volt mannam mindig (pap gyogyitott vadul nem alltunk meg sehol pihenni 😉 mindez hajnali 3kor 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Fenrir
Árnylovagok, Remény, H&G, Szent Fény Lovagjai, Order of Watchers, EG. Ezek így a nagyobbak/hírhedtebbek 😊

Sereg utónevû guild még nem volt szvsz 😛

ez már hagyadik Fekete Sereg?