World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hahaha nezegetek pvp moviekat, talaltem egy enchantmentes shaman pvp moviet, vege a buntetes amikro duelezik egyet egy palaval, elkeni a szajat kemenyen aztan a pala belogol a ventrire es egy irto nagyot whineol hahahaah.

http://video.google.com/videoplay?docid=-2378850695329737917&q=shaman

Most a kieggel erösitik a mostani 40es 20as instákat vagy bc ben olyan lvl 65ös szint körül 20-25 random playerrel megcsinálható lesz magyarul free epix helyek lesznek ezek?
SinClaiR
gyakrabban kéne frissítgetnem.
ugyanez az álláspontom.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
BC.. teljesen felesleges volt naxxot kiadni. totálisan fölösleges munka volt blizzardnak. 5 gild farmolja 2 nap alatt, a többi 40-50 meg féluton jár, mire kijön, lesz vagy 3 atiesh a világon vagy 1 hónapig miután elérte az illetõ a lvl 70 et és elkezdi (esetleg) gyilkolni új bossokat, új helyeken, szétesik egy raklapnyi gild, felszabadul egy halom játékos, akik 2 hónap múlva lemondják az elõfizut, mert nem is lesz annyira érdekes ez az egész, mint ahogy azt elképzelték, vagy mert pont a haverja nem fért be a gildbe, és az abbahagyta, stbstb.
Biztos jó lesz, meg talán visszaad valamit abból, amit éreztünk tavaly februárban, de nem hiszem hogy sokáig fog tartani.
Ha rajtam múlna nem látnátok BC t még vagy 3-4 hónapig.😊 pvp igy elsõ hallatra jobb lesz, de az engem nem igazán érdekel. az érdekel hogy ne kelljen félbe hagyjak egy instanceot, mert nem lesz akivel lemenjünk oda. nem a cuccokért elsõsorban, de én még le szeretném ölni kel thuzadot BC elõtt.
szóval szerintem aq után már semmi 40 es cuccot nem kellett volna kiadni. csak ilyen kis 10-15-25 ösöket, hozzászoktatni a jónépet az új rendhez. és senkinek egy szava sem lenne most, hogy alapjaiban változtatják meg a játék eddigi bevált szerkezetét. biztos sok új játékos lesz. ja. egy darabig. aztán nagyon gyorsan fog az megcsappanni.
SZERINTEM.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Sound
teljesen egyetértek. Amikor kb. 3 hét szenvedés után megöltük Cthunt, blizzard bejelentette hogy jön 1.12, és jön vele naxxramas, akkor volt kb. 2 vagy 3 hét 1.12ig. Baromira elegem volt ajátékból, aki már ölt cthunt, és ottvolt minden try-on az érti mirõl beszélek. Csak wipeolsz csak wipeolsz, és végre megölöd, és kicsit farmolnád az intanceot, tényleg próbálnád élvezni amti csinálsz... blizzard nem hagyja, hoz egy új intance-ot ahova megint mehetsz wipeolni.

Most ugyan ez van, megöltünk 10 boss-t naxxba, loatheb 10% onyxiás és ZG buffos try nélkül, gothikkal is jól haladnénk, kellene még 2-3 hónap és a nyugis progresselõs tempónkba meglenne KT. De ez nem lesz meg BC-ig.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

sergeant szar http://ctprofiles.net/1030247 - i lolled

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Hamed
Kieget vagy megveszi az ember vagy quit sajna.

Épp ezért vártam volna még kieggel pár hónapot a blizz helyében. A hc raidereknek még bõven kihívás naxx kifarmolása, akik meg hátrébb vannak progressben azoknak hirtelen elveszik a célját és egy még távolabbit raknak elé, amiért még fél évet kûzdhet. (lvlup-jó guild összerakása-progress)

Ha egy kel'thuzad farmoló guild tagja lennék biztos verném az asztalt hogy jajj uncsi már az egész, jöjjön már a kieg, de ez kb a játékosok 0.0001%-a.

A többiek meg akik azon dolgoznak, hogy az õ guildjuk is leverje xy bosst mehetnek szintezni, aztán ha annyira kíváncsiak naxxra lemehetnek lvl70-en bohóckodni, kb. ubrs szintû kihívás lesz gg.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sound
más kérdés hogy te egy RP serveren játszol, és nem egy PVP szerveren, szerintem ne hasonlítsuk össze a kettõt, mert nem ugyanaz, legalábbis az RP-ek ezt mondják!

Sound
mert egy PVE guildbe olyan emberek kellenek ha raid van, online-ak és tudnak játszani? btw a guildembe 76 member van, ebbõl 10 alt, csak 60asok.

Count Adyn
Engem se érint, végképp nem😄
Csak elmondtam hogy el legyen mondva^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
na mondjuk a témát tovább nem is vitatom, mert engem kurvára nem érint a "rossz" fele😄 úgyhogy sokaknak biztos szar lesz, de nekem nem!😛 innentõl kezdve nem is zavar semmi😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hagy verje az asztalt, amikor officer voltam, és nem engedtem le xyt mert zs jött helyette, hát verte az asztalt na és? máskor meg zs verte az asztalt mert xy raidelt. és többször én nem mentem raidre, hogy zs meg xy is beférjen:o

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
elõször is ki kell jönnie bcnek, aztán elérni lvl 70et. addigra úgyis sok mindenki lemorzsolódik + szervezkedik. van ahol már most a 25 fõs raidekre csinálnak új guildeket.

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
másrészt ugy ezek a guildek ugy vannak megcsinálva hogy 40 online ember legyen minden raidre +2,3 25 ember lemegy 15-17 meg veri a f@szát IF be?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Nehezen kivitelezhetõ, tul sok officer kell, rengeteg szervezés, voltál már hc raiding guild officer? nem egy leányálom😊 Szal nem fenékig tejfel aza 25 fõs izé, sok gondot fog okozni a progress vezetõknek

Oldern the 1st
Egyébként erre is jó a Guild Calendar 😉

Shadowmend 1 nagy 0 lett volna pvpben , VT meg +100 dsp 1,5 cast time pont alkalmas arra hogy ellöd. UD így már 3 dot sebzést tud rakni. Már csak be kell MCzni és végignézni ahogy a 3 dot megeszi.<#hehe>
BCben meg erõsebb lesz spap ugyan ugy mint a többi class. Ha átnéze la többi talentfára meglátod miért. Csapat pvpben meg Disc pap hihetetlen erõs lesz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Oldern the 1st
Ezért lesz jobb a 25-ös raidelés. Mehet párhuzamosan két, vagy három raid is.

Count Adyn
Ne abból indulj ki.. van egy profi guild 60 fõ, 40 es raid mindennapra. Max 10 ember aki nem vérprofi és kocka és aki kimarad egy raidrõl veri az asztalt . Kit rugsz ki, mit csinalsz hm?

Oldern the 1st
Te mirõl beszélsz ember?

Össze vissza hadoválsz.
Azáltal, hogy elérhetõbbé válnak a raidek, mindenkinek jobb dolga lesz, én a Venture egyik legnagyobb guildjében voltam, a Soulbondban, 270-en voltunk (ebbõl 80 db 60-as), és széthullott lassan a csapat, mert egy darab ZG nem jött össze, túl kevés online member volt adott idõközönként. Most beolvadtunk a Reign of Freedom-ba, itt pedig senki nem erõlködik hogy menjünk, van egy Raidelõ mag a guildben, vannak akik néha mennek velük és vannak akik csak játszogatnak, PvE, PvP hasonlók. Senki nem sértõdik meg , nem köteleznek semmire, megfér egymás mellett a "haverság" és a komoly napi rendszerességû raidelgetés, AQ, ZG, BWL, NAXX farm.

Miért kéne úgy összerakni egy guildet hogy csak azok legyenek tagok, akik raidelnek, hm? Sounds like totally bullshit...

Lynx_TWL
de értem én ezt is.
kompromisszum készség: pénteken németekkel játszol hétfõn meg dánokkal

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound
Nem érted :> attól nem félek hogy nem kerülök be, szó sincs errõl. Csakhogy az emberek nagy része nem az epixxért játszik, hanem hogy a haverjaival játszon. Itt a kérdés az hogy hány ember van "linkelve". Röviden, a guildemben, vannak törökök, portugálok, egy csomó görög, fogyóban lévõ németek, pár magyar, egy adag dán, még egy adag angol, és a svédek nagyrésze már gquitolt. Nehéz úgy összerakni egy guildet, ahova te és minden haverod beférjen a raidbe. Ha egy láma görögöt kirúgsz, megy vele másik 6 nagyon jól gearelt, ügyes játékos. 40 emebrnél ez nem gáz, mert szinte mindenkinek van spotja, 25 embernél már elõ fog fordulni hogy nem tud egy társaság együtt játszani. Milyen alternatíva maradt? Csináltok haveri guildet, és visszafejlõdtök casualokkká akik UBRS-t raidelik majd.

Én látom a 25 man raid elõnyét (vagy legalábbis valami hasonlót) De szerintem több problémát fog okozni majd. Lényeg a lényeg, hogy a felsorolt nemzetiségi arcok közül van egy két arc aki jó haverom, és ameddig ezt a játékot játszom szeretnék velük együtt játszani, de a fent említett "linkelt" dolog miatt, õ hozni akarja majd a haverjait, én is hozni akarom, meg a haverom haverja is hozná a haverjait, és ott vagy hogy gz, sikerült újra összeszedni egy 40-50fõs guildet.

Szerintem aki ezt a játékot régóta játsza már, nem hiszem hogy még midnig az epixxek motiválnák, hanem az hogy minden nap együtt tudj játszani a haverjaiddal, akik európa minden részébõl valók. Azzal hogy bejön 25 man raidimit lassan meg kell szoknod azt hogy nem fogod sokáig velük tolni. Nem lesz rá hely, és mód. Már ha a levelezés nagy része intance alapú lesz. Ez a játék egy bizonyos idõ után nem egyénrõl szól, hanem haveri körökrõl, és ezek a haveri körök nem biztos hogy 25-30 fõsek, nagyrészt 4-8 fõsek (Saját tapasztalat)

Botond
Fél 10!
nem ez a legnagyobb probléma hogy 25fösek lesznek az insták, mert ezt nagyon könnyen sértõdés nélkül meg lehet oldani
inkább ott kezdõdik majd a dolog hogy ki akar rerollolni, ki akar palát felhúzni, azt megvárni amíg 70 lesz, majd még ugye fel is kéne cuccolni (jó mondjuk ez már annyira nem számít de akkoris)
inkább ezzel lesz a "gond" ~

MrStokes
Hehe, vicces, en is haverok miatt mentem allysnak, aztan ok hamar kipotyogtak, en meg maradtam, csak azt nem tudom miert. Az uj realmnek en is nagyon orulnek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Azert sztem nem feketen es feheren kell latni a dolgokat.

En pl. el tudom kepzelni az altalad leirt, es mindenki altal mar tapasztalt jatekmechanika okan, hogy a casterek cuccai "erezhetoen" kevesebb +resilience erteket adnak, a meele classoke, pedig "erezhetoen" tobbet. Igy vegeredmenyeben lehet, hogy megis csak a meele-k szamara fog nagyobb pozitivumot jelenteni a valtozas? En ebben bizom. Mindenesetre, meglatasom szerint mindenkeppen visszavesz a PvP burst jellegebol a valtozas, es remelem hogy a Blizznek majd sikerul rendesen kiegyensulyoznia ezeket a dolgokat.

/peace

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sound
persze, 25 prót csak könnyebb összesszedni, de figyeld meg mennyien fogják majd haverjaid közül abbahagyni a játékot, mert mindenki cba lesz újrakezdeni a játékot egy új guildbe, hiszen a régibe már nem fért be.

"Dnotob😄"

rotfl <#hehe>

Lynx_TWL
adott két guild mind kettõben 40 ember az ugye 80, mindkettõbõl lekopik 15-15 aztán alakult egy harmadik guild 5 fõs tartalékkal. õk addig arénáznak😊

Lynx_TWL
gondolom valami hatjós naxx guildbe lehetsz nemde?
miért zavar a 25 fõ max? esetleg bénának érzed magad, hogy nem visznek le a többiek? 25be sokkal többen mehetnek le, és egy jó társaságban ha még nincsenek is meg 25en kevesebb töltõ emberke kell. 40 hasonló embert úgysem lehet összeszedni. 25öt se, de egy 10 fõs kemény mag mellé csak 15 random nub kell nem 30.
több ember több feszültség: egyik loot éhes, a másik 9kor fekszik mert asszony befenyít + meló (Dnotob😄 <- ), harmadik a sport szeletet szereti nem a tibi csokit. így alakulnak az új guildek is.

egy dolgo van amit sajnalok madj hogy nem 40 fos a raid, ez pedig az hogy 25 fovel kevesbe fog epicnek tunni maga a raideles. annak van egy hangualta amikro 40 fovel nyomultok, pl amikro aq40 ben 40 bogarhaton levo karakter masiroz egy wipe utan vagy a kovektezo bosshoz😊

minden mas teren a 25 fos raid sokkal kedvezobb lesz, majd belatod te is.

Sound
nahjó de szerinted a 25man raidlimit kinet kedvez majd? Vagy blizzard a játékosok melyik rétegének találta ki? Természetesen azoknak a kis haveri guildeknek, akik vannak 20-30-an de nincsenek meg elegen egy MC-re, és ha már így póruljártak hogy nem tudják feltölteni a 40man raidet, hát blizzard lenerfelte nekik. Ezzel már elõre tönkretéve pl. a naxxba progresselõ guildek nagyrészét.

Lynx_TWL
így jártak a nagy guildek. már sokszor leírtam, hogy 40 fõs raidelés miért szarság szerintem, hála istennek nem támogatják tovább. az aki meg abbahagyja mert nem viszik raidelni... nincsenek barátai wowban?😄 vagy barát az aki szarik a fejedre, ha epixrõl van szó?
btw lesz mellette más content, pvpt buffolni akarják ugye, hogy élvezetes legyen. eddig content inkább a raidelés volt mert ez a rank 14et munkanélküliskedd ki nem éppen kiforrott contentnek tekintem😊

zero the hero
hát ha lesz új realm, akkor képzelem h hogy fog festeni, csak Blood elf és Draenei fajjal lesz tele 😄

amúgy én is rég vágyódom a hordára, csak szintén haverok miatt lettem allys és német serveres 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sound
nahjó, csak az aki fogja a kariját átmigrálja egy másik szerverre(pénzért), hogy minél többet elérjen WoW-ba, új bossokat öljön, majd kön TBC és szerinted lesz guild aki majd 2 25fõs raiddel fog menni majd? Fenéket, viszik a legjobb 25öt, a többi meg kezdhet új guildet keresni, vagy quitwow. SP-t pedig a nolife-erek rõl szól akik folyamatosan játszanak. Az hogy esténként 3-4-5 órát raidelsz szerintem még nem ez a kategória.

Lynx_TWL
mc farmoló guild, 40 man raidelés már nem kihívás, a kihívás mindig a legújabb content legyûrése.
én is toltam mc raidelést, és véleményem szerint sehol nincs ahhoz, hogy 2 óra alatt lenyomunk a haverokkal valami kis instát, vagy ha úgy tartja kedvem pvpzek valamelyik bgn.

Lynx_TWL
"tönkre teszik a játék másik rétegének az életét"

életét?😄 nem láttad spt?😊

termeszetesen tudom, de abban a postban karazhanrol volt szo es azt gondoltam arrol beszelsz😛 es karazhan az nem casual insta lesz.

barmilyen furcsa en pont ezert dobom a fullepic t2-t3 karimat😛 mert kruvara nem lesz elvezetes ezzel az uj mapokat es uj instakat tolni (minden iz mod lesz es meg a gear sem fog kelleni)

kicsit tokom tele lett a raidelessel mostanaban es uj 5 fos instakra vagyom. tehat en speciel pont hogy az altalad "szenvedesnek" mondott "kis szar strat-scholo style" helyekre vagyodom😊

tovabba en midnig is hordas akartam lenni, de anno haverok miatt ally lett es leragadtunk ott. ugy gondolom BC egy szuper jo lehetoseg lesz hordara rerollolni, hisz aq/naxx gear nem fog semmit sem erni. az meg hogy lemaradok 1-2 honappal a 70 rol esetleg az nem nagyon lesz gond, szerintem. jah igen es remelem lesz vadiuj realm amikro kijon bc😊

Lynx_TWL
majd a 70es kékek felérnek tier3al (egyébként nem teljesen)
csak míg a nolife raiderek 70en egybõl mehetnek tier4ért picsázni instákba, addig a casual nogeareknek össze kell szedni raklapnyi 70es kéket, hogy nekivághassanak tier4ért

Oldern the 1st
De tudod ugye, hogy lesznek ugyanúgy 5 fõs insták is még? Ismétlem magam, a Blizzard nem hülye: BC eladásokból is milliókat akar látni 😊

Magh
Elég megnézni az Arena seteket a kegyetlen STA értékekkel, kevesebb rajtuk az INT mint a mostani pvp seten...

rosszul gondolod ha azt hiszed hogy karazhan azoknak keszult akiknek nicns idejuk😄 HATALMAS NAGY lett. ne ubrs 10 fos raidben gondolkozz😊

Magh
A most megszerzett Nax gear egy dologra lesz jó: hamarabb elérsz 70-re, és mehetsz is Karazhanba, vagy még nehezebb helyre, a casualok meg szenvednek majd az Outlandes mobokkal, és kis szar Strat-Scholo style helyekre kell majd menniük, hogy meglegyen a kezdéshez szükséges lvl 70 blue gear.

Sound
lehet hogy így lesz :\ az a helyzet, szerintem, hogy azért itt a fórumon a nagyrészünk már ölt onyxiát, ragnaros-t vagy nefariant, ráadásul a haveri körömbe sincs senki aki tényleg casual játékos lenne. Aki leül játszik 1-2 órát, lenyom 1 UBRS-t és kilogol. Számomra blizzard politikájával az a bajom, hogy minek akar epixxeket adni azoknak a casual játékosoknak akik eddig se játszottak sokat. Fõleg, amikor Blizzardnak az a legjobb, hogy befizeted a játékot, és be se logolsz. Új játékélményt adnak azoknak a játékosoknak, akik a kihívásokat eddig se keresték ( mert nekem ne mondja senki hogy nem lehet bekerülni egy MC-t farmoló guildbe ). De annak folyamatán hogy adjunk epixxeket a casualoknak, tönkre teszik a játék másik rétegének az életét, akik eddig elvoltak a 40man raidekkel. Mert szerintem egy szerveren több player van valami guildbe, és raideli MC-t BWL-t AQ-t Naxxramast, mint aki egy friendly guildbe, UBRS-t próbálja zergelni kékbe-zöldbe. Persze a tényleges számokra igenis kiváncsi lennék.

bc ben sokkal tobb hpja lesz mindenkinek a sebzeshez kepest, erre direkt figyelnek es rajottek hogy tenyleg nem stimmel a mostani pvp. ezen kivul lesz ez a resiliance, tehat joval tobb hp lesz de a sebzes nem fog annyira noni egyik classnak sem. ez egy szuper jo dolgo lesz vegre harcolgatni es nem 2 shotolni valakit vagy meghalni 2 shottol. (bar mage errol szol😛)

nah es most jon az hogy azt nem tudom hogy intellect illetve mana mennyire fogja kovetni a stamina novekedest, mert ugye egy caster mana nelkul olyan mint egy melee fegyver nelkul. Tehat tobb hp , kevesebb sebzes(hp/sebzes aranyban) ergo tobb manat kell beleegetni a killbe, ha ezt nem kompenzaljak majd int novekdessel akkor casterek gondban lesznek egy grp pvps helyzetben ahol se perc alatt elegeted a manad.

de mint mondtam en orulok ennek a valtozasnak, mert ugy gondolom ez tenyleg segiteni fogja a pvp szinvonalanak noveleset.

Oldern the 1st
Mert ez egy kisebb, kezdõ instance lesz, ahol azok is boldogulhatnak, akiknek NINCS Idejük, erejük, kedvük HÓNAPOKON át NAXX-ot tolni. Annak is meglesz a hetvenes megfelelõje. Vagy mit gondoltál, a Blizzard kiad egy kiegészítõt csak a HC gamereknek?

Fenéket.

Ferro_TwL
Ez minden játék természetes rendje, új szinthatár jobb cuccok, a régi full táp epixxek mennek a lecsóba. De míg Pistike kék zöld új cuccokba vírit hónapok múlva is, akik AQ40-et Naxxot járják most, azok akkor már az új instákból lesznek tele az új full epixx cuccokkal.
Attól, hogy 25 fõsek lesznek az új raidek, még nem lesznek casualok, szal õk így se fogják lenyomni Illidiant(?) de legalább 25-en be bírnak menni😄 (Milyen lehet egy pug raid lol😛).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Voltan
Üdv! Egy kérdés. A bankkártyás fizetéshez dombornyomott kártya kell?

(A gamecardokkal a t*köm tele van már...)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Magh
Nem kell a siránkozás, te tudod a legjobban, hogy egy wari milyen burstöt tol ki. Most mondhatod, hogy proc kell hozzá, de ez az egész game a critrõl és procról szól, kár letagadni. Mellesleg melee jobban is fejlõdik - X-server óta találkoztam Dark Edge ench. shamlikkal és Nax warikkal, instant leütnek néha 4500 HP-t. Frostmage jó, hogy szétszivat, 2 class ellen hatékony, amúgy minden caster szétszedi. Ehhez képest egy lock vagy shadow pap képes kék cuccal ölni a classok jelentõs részét epicben. Egy-egy játszani is tudó kék SL lock ellen vért izzadok mire megölöm, HA ugyan sikerül. Shadow pappal meg neked is van tapasztalatod. Szintén X-server, GM SL lockot 3-4 ember öli fél percig, mire méltóztatik kifeküdni. De a balance, az megvan. És ezen a BC - pillanytnyi állása szerint - szinte semmit nem fog változtatni.