World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
LORELOL
Teljesen értelmetlen ez a "reboot", mivel a vége ugyanaz lesz, mert ha nem akkor nincs 2 oldal, nincs alliance, csak egy nagy boldog család.
s0n1c
Open beta óta játszom. Szerintem az eddigi legjobb patch az 1.8-as druid change óta.
Én is úgy értem, hogy az a múlt, hiszen ott az intróban a '35 years ago'. A másik dolog pedig, hogy azért ment vissza, hogy ne igya meg az apja a gumibogyószörpöt, és mint láttuk, nem is itta meg. Tehát Grommashnak elvileg testvérnek kéne maradnia. Hacsak Garrosh rá nem beszélte az apját, hogy csapkodják már meg Thrallt.

Nem szeretem az ilyen időutazásos kavarásokat 😞

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Falabu
OKÉ, KÖSZÖNÖM A VÁLASZT, e fölött valahogy elsiklottam. 😛

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

"The Iron Horde must be stopped. Garrosh Hellscream has escaped to the past and united with his father Grommash, fierce leader of Warsong clan." Hivatalos reklamszoveg..Persze kerdes minek a multjaba...de mivel idomanipulalo sarkanyok is reszt vettek az akcioban, plusz az intro azzal kezdodik, hogy 35 evvel korabban (35 years ago) hat, lehet tippelgetni😄 (szo szerint tippellgetni..a blizz se tudja😄)

Amugy hogy tetszik a 6.0? Az uj bugok, random dc-k, "character not found", "World Server Down", "Transfer Aborted" uzenetek? Csak ismetelni tudom magam: A Blizz keptelen kiadni major patchet gamebreaking/major bugok nelkul...😛
Fpocok
BÁRMIKOR IS VESZED MEG A WODOT, KAPSZ BOOSTOT. Az nem előrendelői bónusz, hanem a csomag része.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Falabu
Sziasztok, tudjátok esetleg, hogy meddig lehet a Battle.net-en előrendelni a játékot? A megjelenés napjáig vagy van valami határidő. Szeretném ezt a 90-es boostot, de a bankom nem képes a webkártyámat megcsinálni.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

HunnernesKonge
Fpocok
Nem időutazásról van szó, hanem átment egy párhuzamos világba (asszem). Ha megpróbálod érteni, a fejed fel fog robbanni 😄 Amúgy meg nem mondanám, hogy a saját népét, mert ők nem itták meg a zöld gumibogyószörpöt.

Segítene nekem valaki ennek a dolognak a megértésében? A trailerből és az intróból az derült ki, hogy időutazás történik és Garrosh változtat a múlton. Azonban mégis a jelenben jön át az Iron Horde, ráadásul bántja a saját népét (minket, horde). Így most összezavarodtam. Amíg nem megy át spoilerbe kifejtené nekem valaki röviden, hogy wtf? 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Laza
Kirr, akkor még jó h nem vettem meg 10 eur-ért még pár hónapja 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

robotnyk
mert az lett az alap, ez kerül a battlechest kiadásba is már
Laza
Meg tudjátok mondani, hogy a kezdetektől meglévő WoW accomnál, ami már évek óta fagyiban van, és utoljára a Cataclysm kieget vettem meg, miért van ott, hogy a Product Level mégis Mists of Pandaria? Egy fillért nem fizettem érte 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fehercsoki
Természetesen lehet.

shaba23
RAF-ot lehet küldeni free account-al játszó emberkének?
jól hangzik, akkor kb. 1 hét alatt meglesz 😊

thx

torrente111
cseten a fenét.I-premade groups.onnan bárhova be lehet jutni

Olyan 15-20, feszített tempóban.

lvl90-ről lvl100-ra kb. hány óra alatt lehet eljutni questeléssel?

Fpocok
Insta kereső nagyon jó. Csak benyomod, hova akarsz menni (vagy bónuszért random insta), beállítod a specced, tank, healer, dps, és vársz. Ketten is lehet így menni. Nagyobb pugraidekre meg általában cseten megy a szervezés.

robotnyk
van mindkettő, bár emlékeim szerint WotLK óta van már, az meg 2008-as.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.02. 15:58:44
Köszi a gyors választ!! Még lenne egy amatőr kérdésem, hogy manapság, hogy működik az instázás. Mikor 2009-10 környékén haverom felhasználójával játszottam mindig össze kellett szedni instára embereket a chaten azóta lett már valami instakereső vagy valami raid kereső a játékba?😄
TBTPumpa
Igen. Az alap Battlechest tartalmaz az összes kiegészítőt az alapjáték mellett (a Mists of Pandariát is). Tehát mellé már csak egy Warlords kiegészítő kell és nyomhatod is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sziasztok! Ha el szeretnék kezdeni játszani akkor az alap WoW-ot és a Warlords Of Draenor kieget. elég megvegyem?
Fpocok
Amúgy a karikáson kívül a whack-a-tauren is bugos. NEm számolja a pontokat, nem lehet megcsinálni

jazzy
Ez a legacy raidfinder ez annyira jó, nem kell városba portolgatni ha valaki kilép.
BoneDragon
<#puszi>

Fpocok
Vegyél be egy nyugtatót és várj:
.@Flameknight88 Each player should see their own set of rings, we're investigating.

BoneDragon
Aki kitalálta ezt a blazing winges darkmoon achit, megbántalmaznám. Annyian vannak, hogy lehetetlenség megcsinálni, hajnalba se tudtam, se most... Éjjel meg ezért nem fogok felkelni. Annyi eszük nem volt, hogy külön phasekre rakják a karikákat, egymástól "lopkodják" az emberek... Betaban első körben meg tudtam csinálni...

TBTPumpa
A Warlords of Draenor logója (PNG kép):

Ezt kell majd betenni a bannerbe. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Icewind
Sziasztok,

Az Árnyjárók Guild TGF-et hirdet a Ragnaros szerveren Horda oldalon. Jelentkezni itt lehet: www.arnyjarok.enjin.com
Class, lvl kikötés nincs!

Ingame jelentkezni: Sejhaj -nál.
battletag: Xemina#2586

Cél, hogy a guildet, és leendő tagjait felfejlesszük, és jó közösséget alkossunk, a kiegben sikereket érjünk el.

üdv,
Xemina

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

koszi

Sziasztok,

Arathor serveren keresnék normális Magyar Klánt!

jazzy
Bemész a bankba kérsz netkártyát, 15 perc, legegyszerűbb.
bárhogy rákeresek a wow gift card-ra mert azt írják azzal lehet egyenleget feltölteni, csak a gc kártyát dobja be. Pedig azt írja a németeknél és osztrákoknál is lehet kapni, de mindenhol gc-t talál

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Falabu
Valóban létezik ilyen kártya, de én nem tudok Magyarországon olyan helyről ahol ezt lehetne kapni. Nálunk csak 60 napos kártya van. De bankból szerintem tudsz kp-t utalni paypalos fiókba(gondolom 1-2 nap átfutási idővel) amivel tudsz fizetni battle.net-en.
Utoljára szerkesztette: Falabu, 2014.10.31. 15:25:33

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Valaki tud írni valami okosat az accountban lévő Balance számláról vagy miről? elvileg ha feltöltök pénzt rá akkor közvetlen onnan fizethetek a shopban? azt olvastam, hogy GC-vel is fel lehet tölteni az igaz? Sajnos nincs olyan bankkártyám amivel online tudok vásárolni ezért gondoltam megpróbálom de semmi biztosat nem tudok róla. Valaki valamit tud ezzel kapcsolatban?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Csak annyit bétáztam, amíg felhúztam egy karaktert 100-ig. Eddig elég önmagáért valónak tűnik a garrison, hasonlóan a pet battle-ökhöz, viszont ennek van minimális hatása a játék egyéb részeire is. De semmi olyan, amit nem lehetne könnyedén helyettesíteni más módon.

Fpocok
RaF eddig is működött magyarországról.

Fehercsoki
5.4 óta új in-game RaF rendszer van, ez azt jelenti hogy most már nem hivatalosan de Magyarországról is működik a RaF?

Fehercsoki

szerintem meg lila.
azt nemtom mi, de a lila a tuti.
a rozsaszin es voros meg gaz. nemtom miert, de az.
lila es ennyi.

na kb. ilyen szinvonalon ment itt a traccsolas az elmult napokban.

beszeljunk inkabb a kieg-rol, en pl. nem betaztam, s baromira erdekelne egy hasznalhato utmutato, azzal kapcsolatban, hogy garrison-ban mit erdemes maxolni es mit nem, mik a musthave epuletek es mivel nem erdemes foglalkozni.
inkabb ebben segitsetek.
kosz.

HunnernesKonge
Vanillában már a kezdetekkor tudtam, mi lesz ebben a kiegben. Warlords feature na persze. Westfallban a magemmel dingelés után trainerhez rohangálva fire mage-el olyan faszán kihagytam minden arcane és frost spellt, mint a huzat! Minek az nekem, fire mage vagyok. Látjátok, tudtam én mi fog történni
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.10.29. 17:15:53
DarkHorSe
Szerintem amugy a vanillaba minden jobb volt, vagy nem?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

jazzy
Nem ártana, ideje lenne már, hogy valaki ddany oldalára is álljon, mert ez így unalmas
picket
Ha nem tudtok egymás hülyézése, idiótázása, meg zártosztályozás nélkül véleményt alkotni egy témában, akkor azt a témát törlésileg elcenzúrázom a világtörténelemből.

Utoljára szerkesztette: picket, 2014.10.29. 15:06:43

&#3237;_&#3237;

Oda van írva, hogy azért szóltam be, mert fogyatékos volt a kommented, nem pedig azért, mert más a véleményed.
Olyasmiről pedig nem volt szó, hogy bárkit hülyének neveztél volna. Ezt hol olvastad, meg milyen belemagyarázás? És miért használsz többesszámot?

Lassan kezdem azt hinni, hogy direkt játszod az idiótát, mert a zárt osztályon tuti nem adnak nektek net hozzáférést.

BoneDragon
Pff, erről is ennyit. 😄