World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A 2 évvel ezelőtt üzemeltetett oldaluknál is hasonló volt az üzletmenet, ami elég sajnálatos.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
2 perccel később már be is regeltem.
WiLDoR
Én két hét hitegetés után hagytam a picsába. Ne nézzenek már madárnak.
Szeptember utolsó napjaiban rendeltem.
A kód jelentem működik, már hozzá is csaptam az acc-omhoz, gond nélkül beíródott a +2 hónap.
Szóval visszaszívom, amit írtam pár post-tal korábban, elküldik a kódot, ha tőlük rendelsz, de elég sok időbe fog kerülni.
Én közel 1,5 hónapot vártam.
Cserébe viszont olcsó.
Valamit-valamiért.
Az elmult napokban neztem naluk GC-t, de 8e-ert nem mondanam egy csoppet sem kedvezonek az arat, gyakorlatilag barhol mashol is megkapod ennyiert. Raadasul igy kb. ugyanannyiba kerul egy kethavi GC, mint kethavi elofizetes.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
olyan accról lehet megcsinálni ahol ugyan azzal a névvel van beregelve az acc. Ez igaz?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Ha sokat vásárolsz, akkor lehetséges, amit mondasz... de engem két hete azt mondják, hogy nem kaptak a nagykertől.
Nem kell bunkóskodni.
Azért nagyon remélem, hogy legalább a pénzt visszakapom. Elvileg ma fogják visszautalni.
Tény, hogy nem gyorsak de legalább lassúak és olcsóak 😊
Illetve ahogy BoneDragon kolléga mondta, sok helyen át lett már ez beszélve és lerágott csont, hogy akinek gyorsan kell ne ott vegye.
Legtöbbször ha gyorsan szeretnék kulcsot ITT veszek, de itt is régi vásárló vagyok, így az újakkal nem tudom mi a helyzet, de nálam percek alatt megérkezik, viszont drágább.
Utoljára szerkesztette: empie, 2014.11.06. 14:31:33
Sok fórumon át lett már beszélve ez a téma elég sokszor... Nem megbízható banda, ennyi.
empire: nem kell egyből bántani a másikat. A nagy többségnek rosszak a tapasztalatai, ezért is kérdeztelek meg titeket, mert régről ismerős, hogy problémás a banda, de gondoltam az idők változnak, talán ők is, jó irányba. Neked ezek szerint szerencséd volt velük, másoknak kevésbé. Gondolom pocok sem rosszindulatúan szólt be neked. Ennyi rossz tapasztalat mellett tényleg nehezen lehet hihető, amit mondasz, de biztos úgy van, ahogy mondod.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Október 22-én küldtem el pénzt... vagy négyszer módosították a dátumot, hogy mikorra lesz, ma meg visszaküldik a pénzt, ami jó ha jövőhétre ideér. NE HIGGYETEK NEKIK, NE VÁSÁROLJATOK OTT.
Buktam egy csomó időt, 500forintot és az önbecsulésemből egy kicsit.
én sajnos megtettem, lassan 2 hónapja, azóta várom a gc kódot.
írtam nekik millió levelet, hogy ha legalább kódot nem is, de akkor a pénzem utalják már vissza, de semmi.
kedvesen közlik, hogy persze-persze, vissza fogom kapni, igéret mint a tenger, aztán azon kívül meg a büdös nagy semmi.
szóval PLAYERS.HU-RÓL SEMMIT!
egy kib****tt nagy csaló banda az egész <#gonosz3>#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2014.11.06. 13:52:18
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.06. 13:28:21
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Plusz az zavart még be, hogy én azt hittem meghalt Garrosh (nem játszottam ebben a pandás endgame-ben, szóval nem vágom kivel mi is történt).
Menj orgrimmarba, cleft of shadows, ott a blasted lands portál és elvileg oda fog kirakni, ahol a qst kezdődik.
Kb 1 év után tegnap elindítottam a WOW-ot. Van egy 90-es karakterem, azzal léptem be.
Indulás után egyből előjött egy Whats new képernyő, rajta egy quest indító ikonnal. Ekkor még nem akartam egy quest sorozatba belebonyolódni, úgyhogy bezártam és nem sokkal később ki is léptem.
Amikor újra beléptem, akkor már nem jött elő ez a quest, a Whats new ikonra kattintva sem.
Megtudnátok mondani, hogy mi volt ennek a questnek a neve és hogy hol tudnám elkezdeni?
Köszi!

Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2014.11.05. 20:08:48
Ez alapján nem tudom milyen kérdésetek maradt, azon felül, hogy ez a kieg egy Activision szintű frenchisepumpolásnak tűnik, de hát akár még jól is elsülhet.
Viaszont ha igazak a pletykák amik nem szoktak megvalosulni, akkor a következő kieg Eye of Ashara lesz, Burning Legionnal meg minden anyámkinjával. Na az érdekesnek hangzik
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10