World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ha a best friend a legmagasabb rang, akkor ki van maxolva már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

torrente111
sziasztok.the tillers npcknék ha már best friend vagyok,de az armoryn pl: farmer fung best friend 12/999 en áll,hogyan lehet kimaxolni? kösz

Hali emberek! Tegnap azt vettem észre hogy van 30 nap játékidő a wow accountomon, na és az a vicc, hogy én nem vettem egyáltalán sehol játék időt és levelet se kaptam a blizztől, hogy ez most valami ajándék lenne. Megijedtem és gyorsan be is logoltam b.netre, a weboldalra is de se a jelszó nem volt megváltoztatva se semmi. Transaction Historyban se volt semmi, hogy valaki az accrol vett volna játék időt. Azt szeretném kérdezni, hogy most tényleg járt valamiért ajándék játékidő vagy egy huncut emberke valahogy feltörte az accomat és játszani akart? 😄 Am senkinek soha nem adtam meg az accomat ilyen bullshit gyanus levelekre meg linkekre meg pláne nem mentem rá amiről bűzlött az egész hogy scam szóval nem értem 😄
Fehercsoki
Van olyan aki 576tól rendelte elő és kapott már bármilyen visszajelzést?

LeWyTy
Uhh... akkor megint jöhet a dilemma hogy mit kéne és mi legyen a neve :/

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Aki megveszi a wodot, igen...

LeWyTy
Most olvasom... vagy én vagyok hülye? Mindenkinek jár egy 90es karakter boost?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
00:00

13-an 00:00-kor fog startolni a wod, vagy 24:00-kor?

Fpocok
Nem.

LeWyTy
Srácok a kiegészítőhöz jár alapból játékidő? mert 13.án jár le az is :/

World of Warcraft: Looking For Group

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Másnak is volt olyan, hogy az update nem ment? Kieget nem vettem. Alap pandás van most elméletileg és csak meg akartam nézni milyen változások vannak 3 év kihagyás után. 1 hónapot befizettem.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

skorpio7
Az végig ott lesz, biztos lehetsz benne, jó kis bevételi forrás a blizznek, de 1 ingyenes boost jár a wod mellé is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Véletlenek nincsennek, ez bizony Empie-nek köszönhető. Ha nem vagy elég erélyes, akkor "ráülnek" a rendelésedre.
A 2 évvel ezelőtt üzemeltetett oldaluknál is hasonló volt az üzletmenet, ami elég sajnálatos.

a másik, hogy miután kijön a wod utána is elérhető lesz a kari boost a shopban?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fpocok
6400 volt a kéthavi.
2 perccel később már be is regeltem.

Fpocok
Valaki tud magyarhon webshopból olyan wodot, amihez már most adnak kulcsot? Mindenhol csak a hülye dobozos van, nekem az nem kell, mert mire kiér, mindenki lvl100.

Fpocok
Tudtommal ez igaz. Mármint hogy ugyannanak a névnek kell lennie.

WiLDoR
Én két hét hitegetés után hagytam a picsába. Ne nézzenek már madárnak.

Nos, nem tudom pontosan, hogy Empie-nek köszönhető-e, vagy csak a véletlen egybeesések folyománya végett, de ma reggel megjött a players.hu-ról a 60 napos WoW GC kód.
Szeptember utolsó napjaiban rendeltem.
A kód jelentem működik, már hozzá is csaptam az acc-omhoz, gond nélkül beíródott a +2 hónap.

Szóval visszaszívom, amit írtam pár post-tal korábban, elküldik a kódot, ha tőlük rendelsz, de elég sok időbe fog kerülni.
Én közel 1,5 hónapot vártam.
Cserébe viszont olcsó.

Valamit-valamiért.

MrStokes
Sajnos miota megujult a honlapjuk (es ezzel egyidoben legalis bejegyzett ceg lett beloluk) mar nem dolgoznak olyan kedvezo arakkal, mint korabban.

Az elmult napokban neztem naluk GC-t, de 8e-ert nem mondanam egy csoppet sem kedvezonek az arat, gyakorlatilag barhol mashol is megkapod ennyiert. Raadasul igy kb. ugyanannyiba kerul egy kethavi GC, mint kethavi elofizetes.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

vettem egy accountot és szeretném a karikat át transferelni a saját accountomra, de egy haverom mondta nem lehet megcsinálni mert,
olyan accról lehet megcsinálni ahol ugyan azzal a névvel van beregelve az acc. Ez igaz?

Falabu
Én a livekodok.hu oldalról szoktam vásárolni, utalás után 1-2 óra és meg is érkezik a kód, persze ez függ attól hogy mikor és milyen bankból utalod. Nekem nem volt vele semmi problémám ezidáig.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

lvl 60

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

A craft boost, hogyan működik? Mennyin kell lennie, hogy a lvl 90 character boost a szakmát is felhúzza?

Fpocok
Nem mondtam hogy hazudsz, csak azt hogy annak tudatában, ami velem történt, nehezem hiszem.
Ha sokat vásárolsz, akkor lehetséges, amit mondasz... de engem két hete azt mondják, hogy nem kaptak a nagykertől.

Nem kell bunkóskodni.

Azért nagyon remélem, hogy legalább a pénzt visszakapom. Elvileg ma fogják visszautalni.

antiqueA: Annyi a trükköm, hogy a kezdetek óta vásárolók tőlük és kisebb nagyobb sikerrel próbálnak megtartani.

Tény, hogy nem gyorsak de legalább lassúak és olcsóak 😊

Illetve ahogy BoneDragon kolléga mondta, sok helyen át lett már ez beszélve és lerágott csont, hogy akinek gyorsan kell ne ott vegye.

Legtöbbször ha gyorsan szeretnék kulcsot ITT veszek, de itt is régi vásárló vagyok, így az újakkal nem tudom mi a helyzet, de nálam percek alatt megérkezik, viszont drágább.
Utoljára szerkesztette: empie, 2014.11.06. 14:31:33

BoneDragon
Téged meg arra nem, hogy ne személyeskedj egyből.

Sok fórumon át lett már beszélve ez a téma elég sokszor... Nem megbízható banda, ennyi.

Még nem rendeltem semmit, de mindezek tükrében nem is fogok. Köszönöm az infókat. Ha tőlük nem, akkor honnan érdemes gc-t (gondolom ez egy már 1000x feltett kérdés, amit mindenki nagyon un, sorry)?

empire: nem kell egyből bántani a másikat. A nagy többségnek rosszak a tapasztalatai, ezért is kérdeztelek meg titeket, mert régről ismerős, hogy problémás a banda, de gondoltam az idők változnak, talán ők is, jó irányba. Neked ezek szerint szerencséd volt velük, másoknak kevésbé. Gondolom pocok sem rosszindulatúan szólt be neked. Ennyi rossz tapasztalat mellett tényleg nehezen lehet hihető, amit mondasz, de biztos úgy van, ahogy mondod.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Ahogy az is, hogy "elvileg" iskolába jártál ahol megtanítottak rendesen írni és fogalmazni.

Fpocok
Hát ez elég nehezen hihető.

Fpocok
Ha nem ér vissza jövőhét elején, nem lesz pénzem wodra... ne az bebaszna.

Fpocok
Uuuu remélem nem küldtél nekik pénzt. Én most basztam rá (tudom tudom).
Október 22-én küldtem el pénzt... vagy négyszer módosították a dátumot, hogy mikorra lesz, ma meg visszaküldik a pénzt, ami jó ha jövőhétre ideér. NE HIGGYETEK NEKIK, NE VÁSÁROLJATOK OTT.

Buktam egy csomó időt, 500forintot és az önbecsulésemből egy kicsit.

felejtsd el, hogy onnan rendelj bármit is.
én sajnos megtettem, lassan 2 hónapja, azóta várom a gc kódot.
írtam nekik millió levelet, hogy ha legalább kódot nem is, de akkor a pénzem utalják már vissza, de semmi.
kedvesen közlik, hogy persze-persze, vissza fogom kapni, igéret mint a tenger, aztán azon kívül meg a büdös nagy semmi.

szóval PLAYERS.HU-RÓL SEMMIT!

egy kib****tt nagy csaló banda az egész <#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2014.11.06. 13:52:18

Én múlthét csütörtökön rendeltem, pénteken kapták meg a pénzt és tegnap érkezettek meg a kulcsok (gc és wod)

BoneDragon
Ha most megrendeled, talán még idén megkapod. 😄
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.06. 13:28:21

Valakinek esetleg van tapasztalata abban, hogy players.hu-tól mennyi idő alatt kapjuk meg a gc-t?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Köszi, megnézem
Elnézést, nem tanulmányoztam át a képet, azt hittem valami poén kép, ami azt hivatott vallani, hogy semmi értelme az egésznek. De átnéztem és most már értem, hogy mi van.

Plusz az zavart még be, hogy én azt hittem meghalt Garrosh (nem játszottam ebben a pandás endgame-ben, szóval nem vágom kivel mi is történt).

Fpocok
WoD prelaunch qst chain.
Menj orgrimmarba, cleft of shadows, ott a blasted lands portál és elvileg oda fog kirakni, ahol a qst kezdődik.

Sziasztok!

Kb 1 év után tegnap elindítottam a WOW-ot. Van egy 90-es karakterem, azzal léptem be.
Indulás után egyből előjött egy Whats new képernyő, rajta egy quest indító ikonnal. Ekkor még nem akartam egy quest sorozatba belebonyolódni, úgyhogy bezártam és nem sokkal később ki is léptem.
Amikor újra beléptem, akkor már nem jött elő ez a quest, a Whats new ikonra kattintva sem.

Megtudnátok mondani, hogy mi volt ennek a questnek a neve és hogy hol tudnám elkezdeni?
Köszi!
devlking
legalább valami bohóc transmog lenne rajta <#idiota>
APA KEZDŐDIK! <#nezze>

Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2014.11.05. 20:08:48

HunnernesKonge
Múltnak múlt, de nem a mi azerothunk múltja. Bármennyire is csak egy gag-neknéz ki a kép amit belinkeltem, rajta van a hivatalos történet ábrázolva, feltüntetve, hogy honnan hova ment Garrosh stb.
Ez alapján nem tudom milyen kérdésetek maradt, azon felül, hogy ez a kieg egy Activision szintű frenchisepumpolásnak tűnik, de hát akár még jól is elsülhet.
Viaszont ha igazak a pletykák amik nem szoktak megvalosulni, akkor a következő kieg Eye of Ashara lesz, Burning Legionnal meg minden anyámkinjával. Na az érdekesnek hangzik
HunnernesKonge
Szólítóttál? <#zavart1>
skorpio7
Kíváncsi vagyok most mit baszhattak el, trade-n, technikai fórumon mindehol már a kijövetel óta csak mint "best eu patch" emlegetik. annyi hiba van. És egyszerűen 3 hete nem tudják kijavítani, a technikai fórum jelenleg elérhetetlen. Gondolom annyian másztak rá mérgükben.

Fpocok
Folyamatosan world server down. Ki is léptem.

Nektek is leállt a World Server? Pedig elvileg a maintenance már lejárt.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10