World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
Ez nem tudom miert jutott eszembe, biztos mert en rutinos vagyok.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ki is próbálom még ma remélem nincs keylogger benne.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
"Ezt gondoltam,hogy még ma kiderül,hogy Naxx sem HLI." - Már leszólóztam. <#idiota>#idiota> HLI = High Level Instance. Magas szint jelenleg (az én értelmezésem szerint) wow-ban a 60-as. Akkor te is tudod sorolni, hogy mik a HLI-k? Nem az, amelyikre a guide-ok azt írják, hogy 18-25 (Deadmines), vagy 55-58 (Stratholme). Segítség
ಥ_ಥ
(legalábbis én nem látok semmit 😄)
Az meg, hogy nem viszik, az azért nem igaz, mert te is voltál az Inkvizícióban, és tudod jól, hogy mindig elfér még egy ember a raidben, és akkor miért ne jöhetne egy shadow priest, fõleg ha nem is healelnie kell, hanem mc-zni. Persze úgyis hiába megyarázom, nem igaz? <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Azt mondtam, hogy HLI-ben healben nem verheti meg a holy priestet, és kritkus helyzetben a holy priestre van szükség. A kedves fórumozók már kifejtették (saját érveik alatt vágva a vát), hogy a linkelt képen látható boss milyen nehézségû, tehát mennyire kritikus a helyzet <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
(egyébként semmi baj a shadow priesttel, mint mondtam most én is az vagyok, csak az nem igaz, hogy csak ügyesnek kell lenni, és mindent meg tud oldani.)
úgydöntöttem hogy megveszem a wowot (gamecard-al persze, nincs még bankkártyám)
magyar hordások általában melyik realmon vannak? ti melyik realmon vagytok?<#smile>#smile> hordás lennék (tau shaman, privátszerveren feltoltam már human priestet, maget, tauren druidot 60-ra..csak meguntam a sok dc-t és a fagyást, szerver reseteket, meg amugyis...wowemu + mangos suxx..)
szal pvp-znék, a kari feltolása "nagy lvl"-re stratégiám már megvan..
ja és még azt szeretném megkérdezni hogy a pve szervereken hogy mûködik ez a alli vs. horda dolog? gondolom BG-k vannak, csak honor system nincs...de akkor is, ha pve szerveren találkozik 2 ellenséges faj leülnek teázni vagy mi?😄
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Pvp szerveren megölheted azt, aki nem tetszik. Aki nem bántott, azt minek? Megölheted például a botokat, a kínai farmereket. Megölheted az, aki veled együtt world pvp-re vágyik."
Eléggé vicces vagy tudod-e. Aki nem vágyik world pvp-re az minek játszik egy pvp szerveren? És bárkit megölhetek aki ellen van esélyem/piros.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
én pl nagyon ritka hogy felhuzzam magam mikor éppen valamelyik altommal játszok és hullámon ülnek percekig...vagy pl tyrbe farmolok és 10 ally jön nekem..
multkor viszont attol hánytam be hogy, szintén tyrbe farmoltam kb egyedül voltam hordás (haverom uton volt tyrbe), pala - mage - rugo nekem jön, 2 corpserun majd pala rugo HS, haverom is megérkezett mage viszont egyedül maradt, 1 kill után már nyomta a seggnyalo emotokat...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Másrészt megmondtam, hogy nagyrészt olyan csapattal megyek brm-be, vagy bárhova, akikkel általában az ilyen összecsapásokat megnyerjük. Én csak azt nem értem - már megint - hogy miért kell hírdetni, hogy a másik oldalon mindenki gyökér, megölöm, habzó szájjal kiabálom, hogy a pvp szerver arról szól, hogy mindenkit bedarálok. Mert nem. Errõl az idióta ámokfutás szól.
Pvp szerveren megölheted azt, aki nem tetszik. Aki nem bántott, azt minek? Megölheted például a botokat, a kínai farmereket. Megölheted az, aki veled együtt world pvp-re vágyik. De akár megölheted mob ölés közben, vagy mert alacsonyabb szintû, és lehet oneshotolni, bekempelheted, ölheted mert piros volt a neve. Csak ezeknek mi értelme?
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
szal nemigazán éri meg máshonnan rendelni...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nagyon jó quest-ek, sok quest, s ez az a hely, ahol elöször összemérhetik a friss karik egymással az erejüket kinn, a dzsungelben.
szerintem azeroth legjobb területe, booty bay összetákolt kis városát pedig kifejezetten kedvelem (a tengerrõl nézve max. felbontással screenshot-olva még háttérképnek is elsõosztályú <#vigyor0>#vigyor0>)
"Unatkozó rugó jómunkásember: raid elõtt amig a többiek gyülekeznek õ bemegy brm-be vérben gázolni egy kicsit. Mert az jó. Aztán meg nem értni, hogy mi a bajunk, amikor 3 raid minket keres, mert mi vagyunk az a szemét guild, akik megölik a társaikat. Ezek a jómunkásemberek minden guildben ott dolgoznak, és idegelik a másik oldalt, mert átgondolni, hogy ez felesleges, és másnak nem olyan jó szórakozás, az már nehéz."
ezért kell együtt menni badlandsbõl pl bwlbe...aztán a rugo ur ki sem mer jönni stealthbol..
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
hát akkor szvsz sok jó dologból kimaradtál 😊
nemtom más hogy van vele, de nálam van 1 feeling-je, mikor friss karival "elöször" lépek be STV vadonjába, arra a helyre, ahol sose tudhatod, hogy melyik bokorból mi akar neked rontani 😊
bízz egy kicsit jobban az emberi szorgalomban és kitartásban. 5-10 perc alatt majd megunja... vagy mégsem?"
aki képes 10 percig 1helyben rostokolni erre várva, az már klinikai eset, de ilyennel még nem találkoztam 😉
talán bármi hatása is lesz a dolognak arra, hogy pl. pve-ben mit érnek el, vagy mit nem?
szerintem nem.
ez az adok-kapok, mindig is része volt a pvp szervereknek, s az is marad (szerencsére).
lehet ellene hadakozni, meg lehet megnemtámadási-szeressük-egymást szerzõdéseket csinálni, de csak idõ kérdése, s füstbe megy az is.
ha én lennék egy guild leader-e, akkor felõlem a játékosok azt csinálnának raid elött és után is, ami nekik szimpatikus, én aztán tuti nem szólnék bele, ha a raid-en meg maximálisan odatennék magukat.
(bár emléxem rá, hogy még anno a hunstars-os idõkben, mikor még bwl elsõ boss-ainál mentek a wipe-olgatások, s már mindenki agyilag belefáradt, milyen jól is esett kirontani bwl-bõl, s szétcsapni pár hordás arcot brm-ben 😊 ez sokszor annyira feltuningolta szellemileg a raid-et, hogy utána kapásból meglett elsõre a boss is.)
Meg szerintem bízz egy kicsit jobban az emberi szorgalomban és kitartásban. 5-10 perc alatt majd megunja... vagy mégsem? <#oooo>#oooo>
ಥ_ಥ
na ezt viszont nem értem, de komolyan. felhúztam már soksoksok karit, de ilyenben még nemigen volt részem.
ha meg mégis? idegeskedni tök felesleges rajta, had ücsörögjön a hullád felett, max. 5-10 perc alatt úgyis elunja, ha nincs reakció.
az a kevés alkalom, amikor X úgy gondolta, hogy na most jól bekempeli a kis karim is úgy végzõdött, hogy õ unatkozott jó sokáig, én meg addig megvacsoráztam, vagy fórumot olvasgattam, vagy lefoglaltam magam valami mással.
szal' nekem ez a jól bekempeltek feeling kimaradt az életembõl, mert ezt is el lehet kerülni, ha akarja az ember.
de amúgy szerintem a wow egyik legjobb része még mindig a lvl 30-45 közötti STV-ben való quest-elési idõszak, meg az ottani adok-kapok viszonyok 😊
És ez nem csak arról szól, hogy rugó, vagy bármi. Nem tudod kiszûrni egyik guildbõl sem azokat, akik kempelnek. Szabályokat hozhatsz rá, büntetheted akik megszegik. Egy idõ után minden guild, akik egy kicsit is ismertek a reamjükön eljut addig, hogy a másik frakció nagy guildjeiben elterjed róluk az a kép, miszerint szemét kempelõk, gyávák, kétszínûek. (Ugyanaz a folyamat, ami a teljes frakcióra is vonatkozik.)
ಥ_ಥ
értem az érveid, de ezt a fajta hozzáállást a dolgokhoz nem.
ha mondjuk rugópajtás az X raid-bõl elmegy BRM-be kommandózni egy PVP szerveren, mert halálra unja magát azok miatt, akik csesztek idõben odaérni a raid kezdésre, akkor nem értem, hogy Y, Z guild miért rohan kapásból hozzátok (anyuhoz) sírni, hogy "omg, de bunkó velünk rugópajti".
ahelyett, hogy fognák és jól elpi**áznák helyette 2x, 3x, 4x.
aztán ha utána rugópajti menne vissza a guild-jéhez nyivákolni, hogy "omg, kempel a másik frakció, helpme", akkor utána el lehet gondolkodni, hogy vajon mit is csinálhatott abban a 15 percben BRM-ben, amig odaért a raid maradéka, s lehet felvetõdik a gondolat is, hogy "talán nem véletlenül kapta azt, amit"...
(abba most ne menjünk bele, hogy rugót kempelni elég nehéz dolog, de kis akarattal ez is megoldható, fõleg, ha egy komplett raid orrol meg rá)
szal' nekem global-ban ezzel a "bajom van valakivel, de nem vele rendezem, hanem megyek és árulkodok, meg sírok fûnek-fának" hozzáállással van bajom. valahol szánalmas, de legalább ennyire vicces dolog is ez - pláne egy pvp szerveren.
Unatkozó rugó jómunkásember: raid elõtt amig a többiek gyülekeznek õ bemegy brm-be vérben gázolni egy kicsit. Mert az jó. Aztán meg nem értni, hogy mi a bajunk, amikor 3 raid minket keres, mert mi vagyunk az a szemét guild, akik megölik a társaikat. Ezek a jómunkásemberek minden guildben ott dolgoznak, és idegelik a másik oldalt, mert átgondolni, hogy ez felesleges, és másnak nem olyan jó szórakozás, az már nehéz.
Ugyanezek az okos népek csinálták azt még Southshore-ban, hogy nem csak azokat támadták, akik direkt azért voltak ott, hogy pvp-zzenek, hanem ha láttak egy ott questelõ lvl20-ast, hát gyorsan rá, és lecsapni. És ha jól megnézte valaki akkoriban ez 100 emberbõl talán 4-5, de ennyi is elég ahhoz, hogy a másik oldal tiszta agyalágyult bunkónak lásson. Ráadásul aki akkor lvl20 volt, az most már a 3. fullepix karakterével kempeli viszont a hullákat.
Az sem mindegy, hogy már szófordulat is van rá, ha valaki el merészel gondolkodni azon, hogy a másik ember hogyan érezheti magát, ha kempelik, genkelik. Õ a carebear, valamiféle gyökér, akinek be kell szólni, mert nem kemény mint a szikla! <#shakehead>#shakehead> Itt még nem terjedt el, de már látom, hogy lesz itt is "érv" az, hogy "te csak egy noob carebear vagy".
ಥ_ಥ
hát mit ne mondjak, fogunk még látni huntereket extrém pet-ekkel rohangálni...BC-tõl nem a macska lesz az általános divat, az tuti 😄
amikor egyedül vannak, akkor megy a /wave /dance, meg hasonló f*szságok, amikor meg csordában mozognak, akkor meg ezeket az emote-okat felváltja a /spit meg a /laugh.
szal' ne általánosítsuk itt kéremszépen, hogy mert "Végülis csak horda".
ez a játékostól függ, s nem pedig a frakciójától.