World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Attól, hogy az itteni emberek többsége már másfél éve játszik, és t4eket shardol hatalmas asítások közepette, attól még nem kell kiröhögni más serverek népeit. Ezt tartsd tiszteletben pls. Még van a BCig pár hónap, addig miért álljanak le? Majd ráérnek utána redukálni a guildlétszamot. Addig pedig próbálkozzanak csak, úgyis lesz március, mire kijön a BC.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

engem semmiben.
csak most már inkább 25 fõben kellene elkezdeni gondolkozni, nem 40-ben...

Botond
A kérdés inkább az,hogy miért ne? Ha vki MCzni akar,mert szórakoztatja,tegyen úgy. Miben akadályoz ez téged?
"A tagfelvétel célja, hogy maximális létszámmal tudjuk képviseltetni magunkat a 40 fõs instancokban."

na ezen röhögtem 1 jót.
minek kell erõltetni elavúlt dolgokat? <#hehe>

ez mind szép is, amit elmondtál - elméletben.
egy apró dologról ugyanis elfeledkeztél 😊

mégpedig arról, hogy pöccstõl kezdve, bizony nem 2-3-400 honor pontokat fogsz kapni egy player-ért solo kill-lel, hanem 1v1 60v60 felállásban olyan 17-25 honor pont körül.

s ez a nemmindegy.

szóval 15000 honorért átlag 25 honor ponttal számolva "csak" 600 player-t kell kinyirnod 1v1-ben. (ofcoz ha csapatban csinálod, kevesebb pontot kapsz, meg kérdés még a bonus honor mennyisége is bg-kben)

na, igy is kevésnek tûnik az a 15000 pont? ^^

zero the hero
riszpekt 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
nem azért írtam, kizárólag az idézet kedvéért írtam így, nem vagyok mocsok

Davidus

V9ykn8_TZL0

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Üdv vándor!

A Dark Side Of The Moon guild (The Venture Co. - RPPVP szerver - Alliance oldal) tagfelvételt hirdet, mind a szerveren lévõ játékosok részére, mint más szervereken lévõ, migrálni kívánó játékosok számára. A tagfelvétel célja, hogy maximális létszámmal tudjuk képviseltetni magunkat a 40 fõs instancokban. A jelenlegi létszámmal ZG-t és AQ-t farmoljuk, valamint MC-ben is Majordomoig a bossokat és Onyxia fejét is rendszeresen kitûzzük. Viszont negyven fõvel képesek lennénk megölni Ragnarost, és egy-két héten belül elkezdeni Blackwing Lairt.

A jelenlegi tagjaink többsége már jól felszerelt Molten Coreból, Zul'Gurubból és Ruins of Ahn'Qirajból, így ez könnyû lootszerzést jelent az új guildtagok részére. Elsõsorban 60-as szintûeket várunk, de 60 közelieket is szivesen látunk, akik vállalják hogy hamarosan megszerzik a hatvanas szintet. Paladinok és druidák, valamint törpe papok elõnyben.

Guildunk rendelkezik honlappal (www.dsotm.hu - átalakítás hamarosan), fórummal és ventrilo szerverrel és dkp rendszerrel.

Összefoglalónak annyit írhatnék, hogy a guild PvE orientált, egy kis RP és PvP vonallal. Várunk minden olyan játékost akik szeretnének egy csapat tagjaként elérni a játék céljait.

Tagfelvétel ügyében keresd meg a szerveren az kasztod aktuális class leaderét (zárójelben a class leader altja)
Druid: Azlak (Demiano)
Hunter: Alandrah
Mage: Goldenflash (Rohl)
Paladin: Linadillar
Priest: Rionnah (Zefirin)
Rogue: Andlos (Bori)
Warlock: Kyrn (Alkonyfény)
Warrior: Kitiara

Érdeklõdni a [email protected] címen lehet.
Davidus
vagyis hogy pont az ára miatt😄 az arena sethez nem jó a honor pont. ahhoz
arena pont kell amit sokkal horrorabb lesz gyûjteni😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
az arena geart sokkal nehezebb lesz megszerezni és nem az ára miatt.
kb akkora a különbség a kék és a gladiator set között mint most a rank10 és a rank13 gear között.
szal jó a gladiator set de a kékkel is lehet már pwnolni bõven😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
Egy kiados nap pvpvel max ilyen 7-800 honort fogsz kb osszeszedni, + ehhez még hozzájön hogy a cuccoknak nem ez a végleges ára, + az idõ amig kiszeded a megfelelõ mennyiségû tokent =
ha nekifekszel, kb 1 hét alatt fogsz 1-1 sett darabot megszerezni => a full sett kb 2 honap alatt lesz a tied fegyverekkel együtt. Ennyi idõ most is elég a r12-3 eléréséhez.

A masik meg hogy nem a jelenlegi r14 gear megszerzése lesz a 'cél', hanem a level 70 arena gear, ami ennel picit dragabb lesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Te csak irsz ide vagy olvasod is?
Devliking is pl leirta, hogy 18! honort kapott egy R14-es killert.
Davidus
Q u o t e:
There's a blue post on the euro forums saying the 1.13/2.0/whatever PTR's will be live "very soon".

Is the same going to be the case for the US servers?

Unfortunately I can't confirm that for you at this time. I could say 'very soon' too but it still wouldn't mean much to people since many want specific days and times listed. 'Very soon' could mean a matter of days, a week or two weeks etc since I don't have more to tell you right now.

I really don't know when it will be happening as of yet. There are tests that need run internally first before we can get to that point. Perhaps it will just be a nice surprise for everyone 'soon'.

V9ykn8_TZL0

Sound
bár most hogy így nézegetem a képeket, hm. Ugye az a furcsa, hogy az R14 fegyverekhez gyakorlatilag 40 mark meg kis honor elég, ellenben pl. egy

http://worldofraids.free.fr/bc/pvp/bgs/av.jpg

egy AV-s mounthoz kell 90 AV-s mark, ami azért már kicsivel nagyobb szopás. Érdekes, mert ha mondjuk egy full R13 geart akarsz akkor

ttp://worldofraids.free.fr/bc/pvp/bgs/armours.jpg

63k honor, 70AB 50AV és 30WSG mark kell, mintezt 6 epicért.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TDC Geronimo
Váó végre!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound
Nem nagyon hiszem hogy csak tisztán honorból és AB markokból meg tudnád venni. mert 15k honor az kb. egy délutáni puggal "farmolgatás", nem egyéb. Mert most gondolj bele, 40mark se egy nagy cucc, 15k honor végképp nem az, és lvl60-anon 2 napi farmolás után mindenki R14 fegyverekkel rohangálna?😊 nem hinném. Szóval egy 3. tényezõ biztos van, ha nem a pvp rank (mert ugye ez most megszûnik majd?!) akkor valami más.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

We will (very) soon be bringing the Public Test Realms back up. To make this more fun we will be disabling PTR character templates!
Yes, you heard right. For the first time ever we will be switching on the Character Copy functionality; Character Templates will be disabled for the PTRs.

picket
Meg kell nyomnod még elõtte egy gombot, és akkor pont ezt csinálja (mondjuk kirakod az 1-esre a flash healt). <#idiota>
l2p mert most Wildor jobban healel! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Csak nem te is ott voltál, és most rosszul esett pár ember reakciója? Vagy be sem kerültél a top50be?

QuippeR
ennyi idõ alatt megírhattad volna 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Jouember. Tehat a CT cuccnal lehet bealitani a dolgot. Kiszedem kepernyore az egesz nepet. Majd elinditva a progit , ha a karakter nevere rakom a kurzort es MOUSE 1 akkor alapbol Flash Heal megyen le. Tehat csak akkor muxik ez a cucc ha a nevre rakom a kurzort. Amugy minden mas eger parac normalis.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
reroll felfogás

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Ez már nem az én problémám. Te jöttél ezzel a hülyeséggel. Egy klikk és heal, az így mûködik. Amúgy meg az egérrel klikkelj! <#bee1>

&#3237;_&#3237;

Sugam
nyomorék, nos ennek azert tudod bovebben a fogalmat? alapjaba veve szerintem nem egy kinevetendo dolog.

zero the hero
hm, szép lehet, egy halom fanatikus pattanásos dagat ember, mindenfélének öltözve. de ha nekik ez tényleg jó, akkor én szívesen nevetek rajtuk 😄
mint ahogy eric cartmen mondaná:
"Eddig azthittem hogy isten a nyomorékokat kizárólag csak az én szórakoztatásomra teremtette" 😄

Sephi
Lofaxt. Rabindingolom a MOUSE1-re a Flash Healt? Es akkor kerdem en draga baratom mivel klikelek ? 😄DD

Sugam
nem mondanam 😊, de van amikor igen.. inkabb cabalozok mert az meno

TVelvet
te wowozolmég ember?
fel ora be is baszna 😄

anti hero

picket
Tök mindegy, de van. És csúnya <#rinya>

&#3237;_&#3237;

picket
(Mindig ez jut eszembe amikor írsz valamit fórumba: "I am the Dawg, the big bad Dawg ")

Igen? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mighty
A res. sickness nem csak 10 perces?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

valóban van nálunk két dark edge-s warri. az egyikük noob, behúz minden 2h-t ami esik, hátha az már elég jó lesz. most menethilt akar.
😄
TDC Geronimo
Nem mer én BE-nek öltöztem! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
2 lehetõséged van:
-a temetõben ott egy Spirit Healer, beszélsz vele, és feltámasztást kérsz. Figyelmeztet rá, hogy ez sokba kerül, és utána rosszul leszel (fél órás debuff)
-beírod ezt a parancsot:
/console reloadui
Ez újratölti az interfészt, és remélhetõleg újra látni fogod, hogy hol haltál (néha elõfordul, hogy nem mutatja, fõleg ha sokszor meghalsz). Ha nem megy, akkor reloggolhatsz is, a hatása ugyanaz, mint a fenti parancsnak.

&#3237;_&#3237;

relogolj vagy reloadui es utana ott lesz.

Üdv!
Az a problémám hogy meghaltam,és nem tudom újraéleszteni magam mert nem jelzi ki a térkép azt a pontot ahol meghaltam és már a másik felén vagyok. Hogy tudok esetleg máshol feltámadni?
PiszkosFred
Hm?

picket
*key bindings <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Ehhez nem kell addon, ezt elõ lehet varázsolni a menübõl, és key bindengs-nek hívják <#wilting>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
wowban az emberek szemeben csak az a pro aki zold gearben van és minden spelljét rábindeli valamilyen gombra, amit csukott szemmel is megtalál... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A te esetedben igen amikor azt hiszed te vagy itt az ügyeletes fórumrendõrség. <#gun>

(Mindig ez jut eszembe amikor írsz valamit fórumba: "I am the Dawg, the big bad Dawg ")

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Tudna vki segíteni, hogy hol van Alterac Valley-ben a Lumber Mill?
Sephi
😄DDDDDDDd

Vicceltem 😄

Na szal az elitolagos addonal az egerre lehet bindelni a harom fo heles cuccot es akkor sima katintassal castolja oket.

Kerdem itt en az miert van roszu dolog? Mert pl 5 gombos maousnal tobbet is lehet.

Éppen nem a guildet figyeltem amikor 2 warrior szinte azonos AQ40 gear Cthun axe-al nyakonvágtak kb 5 billiós crittel 😄

Amúgy az egyikbe láttam pár decurseost, a másik pedig valami Ramonstein Battler féle noob gárda volt. (Bár azok tényleg noobok, 2000:1700 körül éppencsak alig tudtak nyerni egy MC-s guild+lowgear haverok fun pre ellen, 2szer zsinórba)

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

picket
"...tul sokat gondolkodol." - El jött az az idõ is, amikor baj az, ha valaki gondolkozik? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Szerintem meg Wildor absolute nincs igazad es picket neked meg tul sok idod van es tul sokat gondolkodol.

K THX

koszi

May the force serve you well!