World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
csak most már inkább 25 fõben kellene elkezdeni gondolkozni, nem 40-ben...
na ezen röhögtem 1 jót.
minek kell erõltetni elavúlt dolgokat? <#hehe>#hehe>
egy apró dologról ugyanis elfeledkeztél 😊
mégpedig arról, hogy pöccstõl kezdve, bizony nem 2-3-400 honor pontokat fogsz kapni egy player-ért solo kill-lel, hanem 1v1 60v60 felállásban olyan 17-25 honor pont körül.
s ez a nemmindegy.
szóval 15000 honorért átlag 25 honor ponttal számolva "csak" 600 player-t kell kinyirnod 1v1-ben. (ofcoz ha csapatban csinálod, kevesebb pontot kapsz, meg kérdés még a bonus honor mennyisége is bg-kben)
na, igy is kevésnek tûnik az a 15000 pont? ^^
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Dark Side Of The Moon guild (The Venture Co. - RPPVP szerver - Alliance oldal) tagfelvételt hirdet, mind a szerveren lévõ játékosok részére, mint más szervereken lévõ, migrálni kívánó játékosok számára. A tagfelvétel célja, hogy maximális létszámmal tudjuk képviseltetni magunkat a 40 fõs instancokban. A jelenlegi létszámmal ZG-t és AQ-t farmoljuk, valamint MC-ben is Majordomoig a bossokat és Onyxia fejét is rendszeresen kitûzzük. Viszont negyven fõvel képesek lennénk megölni Ragnarost, és egy-két héten belül elkezdeni Blackwing Lairt.
A jelenlegi tagjaink többsége már jól felszerelt Molten Coreból, Zul'Gurubból és Ruins of Ahn'Qirajból, így ez könnyû lootszerzést jelent az új guildtagok részére. Elsõsorban 60-as szintûeket várunk, de 60 közelieket is szivesen látunk, akik vállalják hogy hamarosan megszerzik a hatvanas szintet. Paladinok és druidák, valamint törpe papok elõnyben.
Guildunk rendelkezik honlappal (www.dsotm.hu - átalakítás hamarosan), fórummal és ventrilo szerverrel és dkp rendszerrel.
Összefoglalónak annyit írhatnék, hogy a guild PvE orientált, egy kis RP és PvP vonallal. Várunk minden olyan játékost akik szeretnének egy csapat tagjaként elérni a játék céljait.
Tagfelvétel ügyében keresd meg a szerveren az kasztod aktuális class leaderét (zárójelben a class leader altja)
Druid: Azlak (Demiano)
Hunter: Alandrah
Mage: Goldenflash (Rohl)
Paladin: Linadillar
Priest: Rionnah (Zefirin)
Rogue: Andlos (Bori)
Warlock: Kyrn (Alkonyfény)
Warrior: Kitiara
Érdeklõdni a [email protected] címen lehet.
arena pont kell amit sokkal horrorabb lesz gyûjteni😛
V9ykn8_TZL0
kb akkora a különbség a kék és a gladiator set között mint most a rank10 és a rank13 gear között.
szal jó a gladiator set de a kékkel is lehet már pwnolni bõven😛
V9ykn8_TZL0
ha nekifekszel, kb 1 hét alatt fogsz 1-1 sett darabot megszerezni => a full sett kb 2 honap alatt lesz a tied fegyverekkel együtt. Ennyi idõ most is elég a r12-3 eléréséhez.
A masik meg hogy nem a jelenlegi r14 gear megszerzése lesz a 'cél', hanem a level 70 arena gear, ami ennel picit dragabb lesz 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Devliking is pl leirta, hogy 18! honort kapott egy R14-es killert.
There's a blue post on the euro forums saying the 1.13/2.0/whatever PTR's will be live "very soon".
Is the same going to be the case for the US servers?
Unfortunately I can't confirm that for you at this time. I could say 'very soon' too but it still wouldn't mean much to people since many want specific days and times listed. 'Very soon' could mean a matter of days, a week or two weeks etc since I don't have more to tell you right now.
I really don't know when it will be happening as of yet. There are tests that need run internally first before we can get to that point. Perhaps it will just be a nice surprise for everyone 'soon'.
V9ykn8_TZL0
http://worldofraids.free.fr/bc/pvp/bgs/av.jpg
egy AV-s mounthoz kell 90 AV-s mark, ami azért már kicsivel nagyobb szopás. Érdekes, mert ha mondjuk egy full R13 geart akarsz akkor
ttp://worldofraids.free.fr/bc/pvp/bgs/armours.jpg
63k honor, 70AB 50AV és 30WSG mark kell, mintezt 6 epicért.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
We will (very) soon be bringing the Public Test Realms back up. To make this more fun we will be disabling PTR character templates!
Yes, you heard right. For the first time ever we will be switching on the Character Copy functionality; Character Templates will be disabled for the PTRs.
l2p mert most Wildor jobban healel! <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
mint ahogy eric cartmen mondaná:
"Eddig azthittem hogy isten a nyomorékokat kizárólag csak az én szórakoztatásomra teremtette" 😄
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
anti hero
Igen? <#idiota>#idiota>

ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-a temetõben ott egy Spirit Healer, beszélsz vele, és feltámasztást kérsz. Figyelmeztet rá, hogy ez sokba kerül, és utána rosszul leszel (fél órás debuff)
-beírod ezt a parancsot:
/console reloadui
Ez újratölti az interfészt, és remélhetõleg újra látni fogod, hogy hol haltál (néha elõfordul, hogy nem mutatja, fõleg ha sokszor meghalsz). Ha nem megy, akkor reloggolhatsz is, a hatása ugyanaz, mint a fenti parancsnak.
ಥ_ಥ
Az a problémám hogy meghaltam,és nem tudom újraéleszteni magam mert nem jelzi ki a térkép azt a pontot ahol meghaltam és már a másik felén vagyok. Hogy tudok esetleg máshol feltámadni?
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(Mindig ez jut eszembe amikor írsz valamit fórumba: "I am the Dawg, the big bad Dawg ")
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Vicceltem 😄
Na szal az elitolagos addonal az egerre lehet bindelni a harom fo heles cuccot es akkor sima katintassal castolja oket.
Kerdem itt en az miert van roszu dolog? Mert pl 5 gombos maousnal tobbet is lehet.
Amúgy az egyikbe láttam pár decurseost, a másik pedig valami Ramonstein Battler féle noob gárda volt. (Bár azok tényleg noobok, 2000:1700 körül éppencsak alig tudtak nyerni egy MC-s guild+lowgear haverok fun pre ellen, 2szer zsinórba)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ಥ_ಥ
K THX
May the force serve you well!